Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Ξημερωματα Σαββατου, περιοχη καραβελ,περιμενοντας παρεα, εκοβε βολτες μαυρουλα μετριου αναστηματος αδυνατουλα, με σορτσακι τοπακι, μετα απο εντονα κοιταγματα, κατεβαζω παραθυρο λεω καλημερα...λεει πιπα γουιθ πλαστικ 10 ευρο εδω τωρα...της λεω δεν μπορω αλλη φορα...οκ μου λεει στελλα απο παγκρατι...γραψε τηλ...δεν ηταν και κατι ιδιαιτερο παντως
Τεό, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμμένος σχετικά με την περιοχή καραβελ? σε ποιο σημείο ακριβώς είδες τη μαυρούλα?

Επισκέπτης
Στον Αγιο Νικολαο!...παει σε σπιτια με 40 ευρώ!

Συνημμένα

• 538816_107816866036139_2129938793_n.jpg
    538816_107816866036139_2129938793_n.jpg
    63,7 KB · Εμφανίσεις: 26

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πριν καμια ωρα περασα απο τριγωνο αλλα απογοητευση
μονο 2-3 μαυρες ηταν στην 3ης σεπτεμβριου
και αλλα 2-3 πρεζακια χαλκοκονδυλη
ψοφια πραγματα

ZAPATA

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
δεν ειμαι φαν της πιατσας προτιμω συναντησεις σε δικο μου χωρο, ειμαι λοιπον αδιαβαστος στο συγκεκριμενο θεμα, για αυτο αν θελει καποιος συναδελφος ας βοηθησει. Επι της Χαλκοκονδυλη στις στασεις χτες το βραδακι γυρω στις 9 εκοβε βολτες μια σχετικα κοντουλα γυρω στ 25, με καλο σωματακι, προσεγμενο ντυσιμο και εμφανιση, ξεχωριζε εντελως απο τις υπολοιπες. Επιασα κουβεντα μαζι της, ειναι Ελληνιδα (η μιλαει τελεια τα Ελληνικα), μου ειπε οτι την λενε Χριστινα και αν σε ξερει παει και σε σπιτια. Εχει παει καποιος μαζι της να μου δωσει καποια πληροφορια για επιδοσεις της μικρας..

no1166

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Παιδία αυτό εννοούσα. Βέβαια το μιλάμε για το 2004 που γινόταν της μουρλής από τις μαυρούλες οι οποίες είχαν εμφανιστέι ως ενίσχυση των τουριστών-επισκεπτών των ολυμπιακών αγώνων. Ταυτόχρονα λειτουργούσε και το Πίνδαρος, η απόλυτη decadance.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
τυπε για τι εποχη μιλαμε?
...αυτο ειναι ,τωρα το θυμυθηκα βρισκεται πολυ χαμηλα στην αθηνας πολυ κοντα στο μοναστηρακι αριστερα οπως κατεβαινουμε ,ειναι κλειστο εδω και τουλαχιστον μια 20ετια ,και ναι, αποκλειεται ο φιλος να πηδαγε μαυρες σ αυτο αφου τοτε μονο ελληνιδες γκρανια εξεδιδοντο σ αυτο (μιλαμε για εητυς εποχες)...

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Τεό, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμμένος σχετικά με την περιοχή καραβελ? σε ποιο σημείο ακριβώς είδες τη μαυρούλα?

ακριβως πισω απο το καραβελ τυπε....περπατουσε και ψαχνοταν, δεν την δοκιμασα γιατι περιμενα παρεα!!!

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Tι να σου πω?...δεν εχω και τηλεφωνο!Πρεπει να την πετυχεις στο δρομο!

νομιζα πως ειχες επικοινωνια και εχεις δοκιμασει...σορρυ...στο δρομο που?
και τι ωρες? και η φωτο πως προεκυψε??  :think: :think:

no1166

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
...αυτο ειναι ,τωρα το θυμυθηκα βρισκεται πολυ χαμηλα στην αθηνας πολυ κοντα στο μοναστηρακι αριστερα οπως κατεβαινουμε ,ειναι κλειστο εδω και τουλαχιστον μια 20ετια ,και ναι, αποκλειεται ο φιλος να πηδαγε μαυρες σ αυτο αφου τοτε μονο ελληνιδες γκρανια εξεδιδοντο σ αυτο (μιλαμε για εητυς εποχες)...

Παιδία σας είπα για την χρονιά 2004. Μη μου πείτε ότι δεν θυμάται κανείς οτι στην Σωκράτους την πέφτανε γύρω στις 50 μαύρες...κανείς εκείνη την εποχή δεν έκανε περατζάδα?
Τέλος πάντων δεν πρόκειται να επιμείνω στο θέμα γιατί πια το κάναμε λάστιχο. Κάποιος από τους φιλους εδω θα θυμάται...δεν μπορεί. 

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Παιδία σας είπα για την χρονιά 2004. Μη μου πείτε ότι δεν θυμάται κανείς οτι στην Σωκράτους την πέφτανε γύρω στις 50 μαύρες...κανείς εκείνη την εποχή δεν έκανε περατζάδα?
Τέλος πάντων δεν πρόκειται να επιμείνω στο θέμα γιατί πια το κάναμε λάστιχο. Κάποιος από τους φιλους εδω θα θυμάται...δεν μπορεί.   
...φιλαρακο η ενσταση μου αφορα  το ονομα του ξενοδοχειου που αποκλειεται ναναι το μενελαειον καθως αυτο εχει κλεισει απ τις αρχες του '90 ,σιγουρα τις πηγαινες σε αλλο ξενοδοχειο γιατι το συγκεκριμενο επεφτε και μακρια ,για τις δε 50 μαυρες το 2004 που ειδες να διαφωνω...

no1166

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
...φιλαρακο η ενσταση μου αφορα  το ονομα του ξενοδοχειου που αποκλειεται ναναι το μενελαειον καθως αυτο εχει κλεισει απ τις αρχες του '90 ,σιγουρα τις πηγαινες σε αλλο ξενοδοχειο γιατι το συγκεκριμενο επεφτε και μακρια ,για τις δε 50 μαυρες το 2004 που ειδες να διαφωνω...

Τωρα το πιασαμε σωστα  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom