Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
...και εξω απο το ελυσιουμ ενα αδυνατο μελαχρινο πουτανακι με σορτσακι και διχτυωτο πεδιλο μεχρι ψηλα στα ποδια να ξεχωριζει...
Ενδιαφέρον.........όποιος έχει λεπτομέρειες ας μας πει! :fuck1:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΛΟΙ,
Η ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΟ ΕΛΥΣΣΙΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΠΙΑΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΥΡΟΥΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΜΕΝΕΛΑΕΙΟΝ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΑΡΧΙΖΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΕΝΑ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΦΗΜΗ ΓΙΑ ΤΟ AIDS ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, Η ΗΔΟΝΟΛΗΨΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΚΟΠΕΛΑ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΣΟ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ, ΤΟ ΚΟΖΑΡΙΣΜΑ, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΑΜΕ?"
ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 2 ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΌΜΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΥΣΣΙΟΥΜ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΛΙΓΟ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΗ ΔΗΛΩΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΑ. ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ. 20+10 ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ. ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥ, ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ. ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΣΤΑΣΗ 69 ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΛΘΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.
ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΑΝΙΑ, ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΥ-ΚΑΒΛΟΡΑΠΑΝΟΥ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΚΑΤΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 69 ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΕ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ :)   

69 σε καλντεριμιτζούδες στη Βάθης :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΛΟΙ,
Η ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΟ ΕΛΥΣΣΙΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΠΙΑΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΥΡΟΥΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΜΕΝΕΛΑΕΙΟΝ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΑΡΧΙΖΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΕΝΑ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΦΗΜΗ ΓΙΑ ΤΟ AIDS ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, Η ΗΔΟΝΟΛΗΨΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΚΟΠΕΛΑ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΣΟ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ, ΤΟ ΚΟΖΑΡΙΣΜΑ, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΑΜΕ?"
ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 2 ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΌΜΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΥΣΣΙΟΥΜ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΛΙΓΟ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΗ ΔΗΛΩΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΑ. ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ. 20+10 ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ. ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥ, ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ. ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΣΤΑΣΗ 69 ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΛΘΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.
ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΑΝΙΑ, ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΥ-ΚΑΒΛΟΡΑΠΑΝΟΥ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΚΑΤΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 69 ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΕ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ :)   
..."μενελαιον" στην αθηνας ηταν αυτο ? για θυμισε μας...

no1166

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Σοφοκλεους και Αθηνας γωνια, εισοδος απο Σοφοκλεους, απο τα δωματια εβλεπες την κινηση στην Αθηνας. Μαλλον σε εβλεπαν και αυτοι απο εξω. Πολυ underground φαση. Τωρα κλειστο.

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ερχομενος απο Λουτρακι στην Καβαλας εθεαθει κοπελα προκληση . στο υψος Δαφνι επι της Καβαλας  στην συμβολη με το ξενοδοχειο Μαρκο. 30 ευρω στο αυτοκινητο και 100 για μια ωρα στο διπλανο χοτελ. Απο υπηρεσιες δεν γνωριζω ,δεν δοκιμασα . η κοπελα ειναι μετριο υψος γλυκια με γερα πιασιματα και μαλλον πολυ καινουργια στη δουλια . Το ονομα της Αννα .

Ειναι κανα δυο χρονια εκει φιλε....Νομιζω βγαινει 9-3, οι τιμες οπως τα λες....και δυο φορες που πηγα να την παρω γυρω στις 3 μου ειπε οτι περιμενει πελατη. Παντως γεματουλα ειναι.

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Ξημερωματα Σαββατου, περιοχη καραβελ,περιμενοντας παρεα, εκοβε βολτες μαυρουλα μετριου αναστηματος αδυνατουλα, με σορτσακι τοπακι, μετα απο εντονα κοιταγματα, κατεβαζω παραθυρο λεω καλημερα...λεει πιπα γουιθ πλαστικ 10 ευρο εδω τωρα...της λεω δεν μπορω αλλη φορα...οκ μου λεει στελλα απο παγκρατι...γραψε τηλ...δεν ηταν και κατι ιδιαιτερο παντως

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.062
Πόντοι
5.975
====
Μάλλον----. Mαίναλον
μηπως  Μενάνδρου  και  Αγ. Κωνσταντίνου ?  ενα που το  εκλεισαν ?

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16
====
Μάλλον----. Mαίναλον
μηπως  Μενάνδρου  και  Αγ. Κωνσταντίνου ?  ενα που το  εκλεισαν ?
...αλλο ηταν το" μαιναλον ", το" μενελαιον " το θυμαμαι πολυ καλα σαν ονονα αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι αυτο εννοει ο φιλος παραπανω μια που αθηνας και σοφοκλεους ως γνωστον ειναι ο "πινδαρος" ( κι αυτος εκλεισε )...

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Αυτό λέει ο φίλος.

image.jpg

:sunglasses:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Σαν κτίριο υπάρχει ακόμα αλλά πρέπει να έχει κλείσει τουλάχιστον 10 χρόνια και παραπάνω. Το πολύ να ήταν ανοιχτό μέχρι τέλη δεκαετίας 90 τώρα που θυμάμαι την φάση Μάλλον ο φίλος έχει μπερδευτεί. Μαύρες από την Σωκράτους δεν πρέπει να έπαιζαν εκεί. Δούλευαν Ελληνίδες γκράνια και ίσως πρόλαβε και δούλεψε με τις πρώτες σαπιλο αλοδαπές που ήρθαν Ελλάδα.

:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom