Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Στρουμφ παντου σε καθε γονια - μονο δυο τρια κομματια κυκλοφορουν - η μια Ξανθια μικρι με μικρο στηθος...

κατα τις 23,30 οντως πολλα τα στρουμφ αλλα πολλες και οι κορασιδες και καθε ειδους!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πριν λίγο γύρισα αφού πήρα μια Αλεξάνδρα (ξανθιά-κοντό μαλλί-όμορφη-Ρωσίδα?) μπροστά από το Lito Hotel.... Πόσο είναι της λέω? 30+10€......απάντησε... Της λέω 20+10€,θες? ΟΚ......λέει... Μπαίνουμε στο χοτέλι,πάει να μου πάρει τσιμπουκομαλακία......της τραβάω το χέρι! Της λέω έλα από πάνω....μετά κανονικά και τέλος πισωκολλητό! Εκεί αρχίσαμε της μαλακίες...."Χύσε-χύσε μωρό μου.....κανονικά παίρνω 30€......τελείωνε" και διάφορα παρόμοια..... Ναι-ναι της λέω.......και την είχα στο δωμάτιο 15 λεπτά......ώσπου τελείωσα! Συμπέρασμα,μακρυά από το  γίδι....την κυκλοθυμική Αλεξάνδρα! Ας μην δεχόταν τα 20€ και να τελείωνε το θέμα....να έπαιρνα καμιά μαύρη.... "Άστα Διάλα" και εσύ........δεν πρόκειται να με ξαναδείς.... >:(

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πριν λίγο γύρισα αφού πήρα μια Αλεξάνδρα (ξανθιά-κοντό μαλλί-όμορφη-Ρωσίδα?) μπροστά από το Lito Hotel.... Πόσο είναι της λέω? 30+10€......απάντησε... Της λέω 20+10€,θες? ΟΚ......λέει... Μπαίνουμε στο χοτέλι,πάει να μου πάρει τσιμπουκομαλακία......της τραβάω το χέρι! Της λέω έλα από πάνω....μετά κανονικά και τέλος πισωκολλητό! Εκεί αρχίσαμε της μαλακίες...."Χύσε-χύσε μωρό μου.....κανονικά παίρνω 30€......τελείωνε" και διάφορα παρόμοια..... Ναι-ναι της λέω.......και την είχα στο δωμάτιο 15 λεπτά......ώσπου τελείωσα! Συμπέρασμα,μακρυά από το  γίδι....την κυκλοθυμική Αλεξάνδρα! Ας μην δεχόταν τα 20€ και να τελείωνε το θέμα....να έπαιρνα καμιά μαύρη.... "Άστα Διάλα" και εσύ........δεν πρόκειται να με ξαναδείς.... >:(
ομορφη ηθελες τυπε
ειδες τι επαθες

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

Billy είχαμε διχογνωμία, αυτή στην οποία αναφέρεσαι έχει τουλάχιστον μεγαλούτσικο βυζί;

Επισκέπτης
ομορφη ηθελες τυπε
ειδες τι επαθες

η ωραιο προσωπο και χοντρη η τελειο σωμα και σκατα η ομορφη σε ολα αλλα κωλογρια! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα μαζι!!

οσο για εσενα teos sklavos καλα ρε ειδες και αλλη εγκυο και δεν εστειλες ενα π.μ???? Σεβασου το παθος μου ρε!  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
η ωραιο προσωπο και χοντρη η τελειο σωμα και σκατα η ομορφη σε ολα αλλα κωλογρια! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:   δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα μαζι!!

οσο για εσενα teos sklavos καλα ρε ειδες και αλλη εγκυο και δεν εστειλες ενα π.μ???? Σεβασου το παθος μου ρε!  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Έπαιζε και μια πιο λίγο έγκυος,εχθές το βράδυ ψηλέ.........

satmaniac121

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γ' Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου είναι μία που κάθεται πάνω σε ένα μηχανάκι, την έχει δοκιμάσει κάποιος.

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
η ωραιο προσωπο και χοντρη η τελειο σωμα και σκατα η ομορφη σε ολα αλλα κωλογρια! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:   δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα μαζι!!

καλες οι κωλογριες κορονακη μν με προσβαλεις....
αφου ενημερωσα αμεσως εδω για την εγγυο...οκ θα στελνω πμ
οσο για την ολιγο εγγυο εμενα μου φανηκε για χοντρη οχι για εγγυος
η κανονικη λες να γεννησε?
η ξανθια παντως με το κοντο μαλι απεναντι απο το λιτο δεν εχει μεγαλο βυζι

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλες οι κωλογριες κορονακη μν με προσβαλεις....
αφου ενημερωσα αμεσως εδω για την εγγυο...οκ θα στελνω πμ
οσο για την ολιγο εγγυο εμενα μου φανηκε για χοντρη οχι για εγγυος
η κανονικη λες να γεννησε?
η ξανθια παντως με το κοντο μαλι απεναντι απο το λιτο δεν εχει μεγαλο βυζι
Άλλη λέω....είναι αδύνατη και λίγο έγγυος.......

no1166

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΛΟΙ,
Η ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΟ ΕΛΥΣΣΙΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΠΙΑΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΥΡΟΥΛΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΜΕΝΕΛΑΕΙΟΝ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΑΡΧΙΖΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΕΝΑ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΦΗΜΗ ΓΙΑ ΤΟ AIDS ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, Η ΗΔΟΝΟΛΗΨΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΚΟΠΕΛΑ ΛΕΕΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΣΟ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ, ΤΟ ΚΟΖΑΡΙΣΜΑ, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΑΜΕ?"
ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 2 ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΌΜΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΥΣΣΙΟΥΜ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΛΙΓΟ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΗ ΔΗΛΩΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΑ. ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ. 20+10 ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ. ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥ, ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ. ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΣΤΑΣΗ 69 ΟΠΩΣ ΖΗΤΗΣΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΛΘΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.
ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΑΝΙΑ, ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΥ-ΚΑΒΛΟΡΑΠΑΝΟΥ, ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΚΑΤΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 69 ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΕ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ :)   

no1166

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά sorry για τα κεφαλαία. Πρέπει να είμαι ο μόνος που έγραψε έτσι, πρωτάρης!!!
Η έγγυος για την οποία έχει γίνει πολύ συζήτηση την είδα προχθές Τετάρτη κατά τις 9 το βράδυ, ήτανε στην γωνία καποδιστρίου & Ελύσιουμ. Την τελευταία βδομάδα, η πολύ αδύνατη με το κοντό καρέ, για την οποία επίσης έχει γίνει πολύ συζήτηση, είναι στο πόστο της μεσημέρι και βράδυ, πολύ εργατική.Η ξανθιά της καποδιστρίου μπορεί να εκλεγεί η miss κυτταρίτιδα 2012 στα τοπικά καλλιστεία. Περί ορέξεως του κάθε συναγωνιστή που πάει εκεί και γουστάρει τις προαναφερθείσες,δεν μου πέφτει λόγος.
Να σας συνεχίσω για το κοντοπούτανο...μαζί μου ήταν ευγενική και διαχυτική έως και μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα. Μπορεί να ήταν επειδή δεν την κούρασα πολύ  ;)    

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
πριν 10 λεπτα η αδυνατη ξανθια στο ποστο της Καποδιστριου+3ης Σεπτεμβριου , 30+10 , ακριβως απεναντι 2 μαυρουλες, απεναντι απο το Λιτο η εγγυος σταυροποδι πανω σε αυτοκινητο και αυτη 30αρι...και εξω απο το ελυσιουμ πολλες για καθε γουστο με ενα αδυνατο μελαχρινο πουτανακι με σορτσακι και διχτυωτο πεδιλο μεχρι ψηλα στα ποδια να ξεχωριζει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom