Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (6 μέλη και 48 επισκέπτες)

no1166

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Report
Σημερα κατα τις 6 απογευμα, καποδιστριου νεκρα, ελυσσυιουμ απ΄εξω η πολυ αδυνατη με το κοντο καρε, μια αλλη μαλλον αδιαφορη και μια εγγυος νταρντανα με εντονο βαψιμο και σορτσακι τζιν, στημενη να μιλαει με ενα τυπο μπορει υποψηφιο πελατη ή συνοδο. αυταααα...

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16
Report
Σημερα κατα τις 6 απογευμα, καποδιστριου νεκρα, ελυσσυιουμ απ΄εξω η πολυ αδυνατη με το κοντο καρε, μια αλλη μαλλον αδιαφορη και μια εγγυος νταρντανα με εντονο βαψιμο και σορτσακι τζιν, στημενη να μιλαει με ενα τυπο μπορει υποψηφιο πελατη ή συνοδο. αυταααα...
...εχει αλλαξει ωραριο η πιατσα, εχθες κατα τισ 9 το βραδυ ειχε πολλα τεμαχια οχι ομως στη λαυριου ,απο κατω στη σωκρατους και στα στενα τιποτα ομως το αξιολογο ,ολο ζακια και μπαζακια...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Report
Αυτή ρε λέμε είναι χοντρή απλά....όχι έγκυος.............

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.712
Πόντοι
266
παιδες καλησπερα !Εχει καποιος να μου προτεινει καποια πολυ αδυνατη οπως την αουρα εξω απο lito?

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
τι γινετε με την αουρα αρχιζει κ γινετε απο τις δυνατες :cum:,παντως χτες το βραδυ κατα τις 2 περασα μηπως την δω πουθενα αλλα δεν την πετυχα,η μαλλον δεν παρατηρησα καλα,ξερουμε ωρες συνηθως που την στυνει?επισης πετυχα κ το βρωμομουνο την καρμεν χτες :zfuck:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
...αυτο ειναι ,τωρα το θυμυθηκα βρισκεται πολυ χαμηλα στην αθηνας πολυ κοντα στο μοναστηρακι αριστερα οπως κατεβαινουμε ,ειναι κλειστο εδω και τουλαχιστον μια 20ετια ,και ναι, αποκλειεται ο φιλος να πηδαγε μαυρες σ αυτο αφου τοτε μονο ελληνιδες γκρανια εξεδιδοντο σ αυτο (μιλαμε για εητυς εποχες)...

Τώρα που το λες φίλε νομίζω το έχω προσέξει κι εγώ σαν κτίριο... Αλλά ταμπέλα δεν πρέπει να έχει πια απ' έξω.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.248
Πόντοι
6.615
Πιατσότσαρκα μεσημεριανή ΚΑΙ νυχτερινή απόψε (νυχτερινή μετά από πολύ καιρό). Στη μεσημεριανή (γύρω στις 3:00): Πλατεία Λαυρίου πίσω απ' τις στάσεις κανα δυο GILF, μία ξανθιά 40άρα καλό κομμάτι με βυζάρες αλλά μαστουρωμένη και μία μελαχροινή 20 - κάτι αρκετά καλή (τί δουλειά είχε εκεί;). Καποδιστρίου νέκρα, στο τρίγωνο 3 καλά κομμάτια μία εκ των οποίων η Μίμα (ήρθε και μου μίλησε πάλι σήμερα και με κάβλωσε η ρουφιάνα), μία επίσης κατσαρομάλλα δεν την είδα καλά αλλά μου φάνηκε ενδιαφέρουσα και μία κοντούλα μελαχροινή με μακρύ ίσιο μαλλί και μεγαλούτσικο (δεν παίρνω όρκο) βυζί ντυμένη στα λευκά. Στη Σωκράτους μόνο τελειωμένα ζάκια μερικές μάλιστα φορείς HIV (για να μην ξεχνάμε το Λοβέρδο) εκ των οποίων η μία "έγκυος" (όχι η κλασσική ξανθιά, η άλλη που αναφέρθηκε, δεν είναι έγκυος, απλά έχει λίγο φουσκωμένη κοιλιά) και ένα ξανθό πολύ αδύνατο πιτσιρίκι ζάκι με λευκό δέρμα και ΥΠΕΡΟΧΟ πρόσωπο, αλλά τί να το κάνεις, ζάκι... Στο "Αφαία" στη Βερανζέρου ερημιά. Στην πάλαι ποτέ πιάτσα του Παίχτουρα στη Γερανίου μόνο μία ξανθιά 50άρα ντυμένη στα κόκκινα με μπότες (δεν έλεγε τίποτα). Τη νύχτα που πέρασα με αμάξι γύρω στις 2:00 στη Σόλωνος ψηλά δύο γκράνια, πιο κάτω μία ξανθιά 35άρα δεν την είδα καλά γιατί μιλούσε στο τηλέφωνο και παρακάτω ένα μελαχροινό νεαρής ηλικίας η οποία μου φάνηκε ενδιαφέρουσα αν και δεν την πρόσεξα καλά. Στην Καποδιστρίου κάτω απ' την Πατησίων και μέχρι τη διασταύρωση με Αριστοτέλους 8 μαύρες (μετρημένες, μου έκανε εντύπωση που ήταν τόσο πολλές) εκ των οποίων δεν έλεγε καμιά τους τίποτα το ιδιαίτερο, πιτσιρίκες γαρ (η μία ειδικά μπορεί να ήταν και 16 χρονών). Πού είναι οι γαζέλες που σύχναζαν κάποτε κοπάδια στη Σωκράτους; Λίγα μέτρα πιο πάνω απ' το Lito η γνωστή αδύνατη ξανθιά (παιδιά είναι ΠΟΛΥ αδύνατη και ούτε καν έχει 3αράκι βυζί που αναφέρθηκε εκτός αν είναι δύο και τις μπερδεύω). Έξω απ' το Elyssium μία ξανθιά 50άρα (δε φάνηκε να αξίζει) και στο απέναντι πεζοδρόμιο μια άλλη 50άρα μελαχροινή μπάζο έψηνε κάποιον υποψήφιο πελάτη.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Λίγα μέτρα πιο πάνω απ' το Lito η γνωστή αδύνατη ξανθιά (παιδιά είναι ΠΟΛΥ αδύνατη και ούτε καν έχει 3αράκι βυζί που αναφέρθηκε εκτός αν είναι δύο και τις μπερδεύω).
Άλλη θα ήταν.............. :boobies:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.748
Πόντοι
4.587
Εκεί στο Lito απέναντι κυκλοφορεί και ένα ξανθό ζάκι, το βλέπω καμιά φορά. Η ξανθιά  που έχει τα βυζομπαλάκια κάνει μπαμ από μακρυά.

euphor

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
και παρεμπιπτόντως οι μαυρες που ειχαν μαζεψη οι αστυνομικοι τοτες
επεστρεψαν στους δρομους ηστερα απο 3 μηνες φυλακη και εξετασεις
αλλα τη να κανεις αμα ειναι ολο γκρινια και δοσε αλο ...

no1166

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καποδιστρίου νέκρα, στο τρίγωνο 3 καλά κομμάτια μία εκ των οποίων η Μίμα (ήρθε και μου μίλησε πάλι σήμερα και με κάβλωσε η ρουφιάνα), μία επίσης κατσαρομάλλα δεν την είδα καλά αλλά μου φάνηκε ενδιαφέρουσα και μία κοντούλα μελαχροινή με μακρύ ίσιο μαλλί και μεγαλούτσικο (δεν παίρνω όρκο) βυζί ντυμένη στα λευκά.

Και σήμερα το μεσημέρι κατά τις 3 μια από τα ίδια. Καποδιστρίου τίποτα. Εξω απο Elyssioum 3 εκ των οποίων η μια μπάζο. Επίσης μεταξύ των τριών η κοντούλα μελαχροινή,πρέπει να είναι αυτή που αναφέρεις Womanaholic, η οποία φορούσε και σήμερα ένα άσπρο φόρεμα πολύ κοντό. Αν είναι αυτή,το βυζί της είναι μέτριο. Στο άλλο πεζοδρόμιο πίσω από το Elyssioum, επίσης νέκρα.
Βέβαια πριν από 2 βδομάδες, που έλειπε και κόσμος σε διακοπές, τα μεσημέρια γινόταν χαμός στο τρίγωνο. Να πω επίσης ότι την περασμένη Τετάρτη κατά τις 9 το βράδυ, στην περιοχή γινότανε χαμός για όλα τα γούστα, παρόλο που είχε πολύ μπατσαρία. Αυτά για την ώρα...   

ZAPATA

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Να ξαναρωτησω μηπως σημερα υπαρχει καποιος να ενημερωσει. Δεν ειμαι φαν της πιατσας προτιμω συναντησεις σε δικο μου χωρο, ειμαι λοιπον αδιαβαστος στο συγκεκριμενο θεμα, για αυτο αν θελει καποιος συναδελφος ας βοηθησει. Επι της Χαλκοκονδυλη στις στασεις προχτες το βραδακι γυρω στις 9 εκοβε βολτες μια σχετικα κοντουλα γυρω στ 25, με καλο σωματακι, προσεγμενο ντυσιμο και εμφανιση, ξεχωριζε εντελως απο τις υπολοιπες. Επιασα κουβεντα μαζι της, ειναι Ελληνιδα (η μιλαει τελεια τα Ελληνικα), μου ειπε οτι την λενε Χριστινα και αν σε ξερει παει και σε σπιτια. Εχει παει καποιος μαζι της να μου δωσει καποια πληροφορια για επιδοσεις της μικρας.. Ευχαριστω εκ των προτερων

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
γρηγορη βολτα με το αυτοκινητο ως περαστικος....καποδιστριου πανω απο την 3ης Σεπτεμβριου 3 μαυρουλες μικρες η μια πολυ κολαση, απο κατω η γνωστη ξανθουλα απεναντι απο το λιτο και πιο κατω 2 μαυρες πισω απο αυτοκινητο,που μια αλλαζε εσωρουχο ισως και να το εβγαζε... :rockon: ( ματι απο τον καθρεπτη εγω), εξω απο ελυσιουμ τιποτα και απεναντι στη γωνια, το γνωστο τραπεζακι με τους 2 τυπους να κανουν αργιλε, οπου προστεθηκε και μια κυρια  :boobies: με λαπτοπ  :dancing:(μαλλον εκανε ενημερωση online)...στροφη αριστερα οπου κατεβαινε μια υπεροχη μαυρουλα με καυλωτικα γυαλια δασκαλας που φυσικα καρφωνοταν...και στην αλλη γωνια χαλκο+3ης μια ωριμη κινεζα...(απολυτεεεεεεε...)...αυτα προς το παρον...ισως κανω μια βολτα και αργοτερα...

no1166

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί όλοι, σας παραθέτω κομμάτια από σημερινό άρθρο του newsbeast για το θέμα που μας αφορά και που εξηγεί την νέκρα στην πιάτσα:

"Πλούσιο ήταν και χθες το έργο των αστυνομικών στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς» στο κέντρο της Αθήνας για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης.
• Προσήχθησαν από υπαίθριους χώρους 34 εκδιδόμενες γυναίκες σε βάρος των οποίων υποβλήθηκαν ισάριθμες μηνύσεις.
Μέχρι στιγμής, από την έναρξη της επιχείρησης, έχουν σημειωθεί τα ακόλουθα αποτελέσματα:
Επιπλέον:
• Ελέγχθηκαν 38 οίκοι ανοχής και συνελήφθησαν 79 άτομα (αλλοδαποί και Έλληνες) για παραβάσεις περί ηθών. Κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής απέλασης για 40 από τα άτομα αυτά (αλλοδαπές).
• Προσήχθησαν από υπαίθριους χώρους 238 εκδιδόμενες γυναίκες (αλλοδαπές και Ελληνίδες) σε βάρος των οποίων υποβλήθηκαν ισάριθμες μηνύσεις. Από αυτές 10 βρέθηκαν θετικές στο ιό HIV."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom