Όσο έχουμε φράγκα,ψηλέ μου......γιατί είμαι χωρίς δουλειά και σε λίγο καιρό........δεν θα υπάρχει σάλιο..................... :S :S :SΘα επιμεινουμε στο αθλημα μας,.....πανω απο ολα ο επιμενων νικα(γαμα)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Πρέπει να είσαι κομάντο,πλέον......και φυσικά είμαστε.............
πλεον η πιατσα εχει γινει μονο για σκληροτραχηλους χυστες
άκρως γοητευτική η ειδυλλιακή αρμόσφαιρα της πιάτσας
τις προάλλες έιδα ένα πραγματικά πανέμορφο νεαρό ξανθό κάπου στην βάθης να παίρνει
οδηγίες προς ναυτιλομένους απο έναν μεσήλικα ασπρομάλλη φαφούτη εν μέσω πολλαπλών Pokemon που αλώνιζαν...
ποιητική σκηνή
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
τυπε θα πρεπει να τρυπωνουμε στα χοτελια κατω απτην μυτη των μπατσων
Τόσο αλάνια που είστε εσείς δεν σας φοβάμαι. Τι mission impossible και μαλακίες, όταν μπαίνει στην μέση η κάβλα δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο! Κομάντο γίνεσαι...
Όντως............άκρως γοητευτική η ειδυλλιακή αρμόσφαιρα της πιάτσας
τις προάλλες έιδα ένα πραγματικά πανέμορφο νεαρό ξανθό κάπου στην βάθης να παίρνει
οδηγίες προς ναυτιλομένους απο έναν μεσήλικα ασπρομάλλη φαφούτη εν μέσω πολλαπλών Pokemon που αλώνιζαν...
ποιητική σκηνή
σημερα απογευμα στο τριγωνο οι πιο πολλοι μπατσοι απο τοτε που αρχισαν οι επιχειρησεις
τα μουνοπανα ειχαν στηθει εξω απτα χοτελια και τραμαζαν τις αθωες freelancer :S
τα κοριτσια επρεπε να ειναι σε συνεχη κινηση ωστε να μην δινουν στοχο
για να πας μαζι τους στο χοτελι επρεπε να κανεις καταδρομικη
Ετσι ακριβως! περασα κατα τις 6 παρα, μονο η Αουρα (αυτη η κοπελα ειναι παντως καιρου, ή πολυ απελπισμένη είναι ή ο τσούλος απαιτεί συγκεκριμενο τζιρο) και ενα μπαζο, οι οποιες φροντισαν να κρυφτουν γρηγορα οταν 2 οργανα την επεσαν στην γωνια.
Όσο έχουμε φράγκα,ψηλέ μου......γιατί είμαι χωρίς δουλειά και σε λίγο καιρό........δεν θα υπάρχει σάλιο..................... :S :S :S
billy13, αυτο ξαναπες το. Δεν εισαι ο μονος σε αυτη τη φαση, αν δεν την εχουμε φτασει, ολοι μας πλησιαζουμε επικινδυνα, και χωρις να θελω να φανω τσιπης, ουτε και ειμαι, αλλα αυτο το 30αρι καθε ποτε μπορουμε να το διαθετουμε?
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.081
- Πόντοι
- 6.515
σημερα απογευμα στο τριγωνο οι πιο πολλοι μπατσοι απο τοτε που αρχισαν οι επιχειρησεις
τα μουνοπανα ειχαν στηθει εξω απτα χοτελια και τραμαζαν τις αθωες freelancer :S
τα κοριτσια επρεπε να ειναι σε συνεχη κινηση ωστε να μην δινουν στοχο
για να πας μαζι τους στο χοτελι επρεπε να κανεις καταδρομικη
καλα αφου σχεδον ολοι οι συναδελφοι τους ηταν στο σιλαλιτηριο για τα μισθολογικα, αυτοι τις μαυρουλες
σκεφτοντουσαν ?
DRAKOS31
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
εχει ενα παρκινγκ απο κατωκαι για αμαξατο που σε πηγαινουν εκει φιλε μου??ευχαριστω
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ειναι ταγμενοι στην υπηρεσιακαλα αφου σχεδον ολοι οι συναδελφοι τους ηταν στο σιλαλιτηριο για τα μισθολογικα, αυτοι τις μαυρουλες
σκεφτοντουσαν ?
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
τυπε ειναι ταγμενοι στην υπηρεσια
........και στο μπανιστήρι
Θα πέσει πείνα στις πιάτσες το 2013.............billy13, αυτο ξαναπες το. Δεν εισαι ο μονος σε αυτη τη φαση, αν δεν την εχουμε φτασει, ολοι μας πλησιαζουμε επικινδυνα, και χωρις να θελω να φανω τσιπης, ουτε και ειμαι, αλλα αυτο το 30αρι καθε ποτε μπορουμε να το διαθετουμε?
........και στο μπανιστήρι
Σαφεστατα! αλλα μη μου πειτε οτι δεν παιρνουν και τις κουταλιες τους ;)
Θα πέσει πείνα στις πιάτσες το 2013.............
Συμφωνω απολυτως. Η μονη ελπιδα ειναι να ισχυσει ο νομος της προσφορας και της ζητησης και στην συγκεκριμενη αγορα, ωστε να πεσουν οι τιμες.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εκαναν λευκη απεργια........και στο μπανιστήρι
ηταν εκει αλλα δεν μαζευαν κοσμο
Τέλος πάντων πήρα μαύρη για τελευταία φορά,γιατί δεν φτιάχνουν αυτές.... "Έλα καλό ΣΕΞ"....και μαλακίες,να πούμε! Της λέω σουτιέν βγάζεις? "Όλα ρούχα",μου λέει...... Πόση ώρα μέσα? "Μισή ωρά"............... Μπαίνω χοτέλι και στο 5λεπτο άρχισε τα τρελά της.... Ήθελε να χύσω......της λέω έλα πισωκολλητό..."δεν μπορώ",απάντησε........συνέχισα ώσπου τελείωσα σε κανονική στάση! Σύνολο 15 λεπτά.......και μου λέει στο τέλος με νεύρα...."Πολύ Γκαμίσι"...................χαχαχαχαχαχαχαχά........... Στην Γκάνα θα σου κάνανε τα χειρότερα κυρία μου! Έβγαλες 20€ και έχεις και θέμα? Από εδώ και πέρα μόνο γυφτάκια..............
Η τελευταια εμπειρια που ειχα με μαυρη ηταν το 2004, τοτε που κατεκλυζαν την Σωκρατους. Δεν καταλαβα ποτε αυτο το βιτσιο με το σουτιεν. Μια φορα πληρωσα extra για να το βγαλει αλλα καλυτερα να μην το ειχα κανει. Η κοπελα φορουσε, οχι μονο σουτιεν αλλα και φανελακι, ενω ηταν γυμνη απο τη μεση και κατω, τα οποια οταν εβγαλε ειδα μια τεραστια ουλη στο πλευρο της απο εγχειρηση? μαχαιριά? σκεφτηκα ότι ειχε πουλησει το νεφρο της. Παιδια, ξενερωσα τοσο πολυ που εφυγα αυτοστιγμη,οχι τοσο απο το θεαμα, αλλα απο οικτο.
Γενικα, απο τις προσφατες εμπειριες σας, βλεπω οτι δεν εχει αλλαξει ουτε ο ερασιτεχνισμος τους, ουτε η κακοτροπια τους, ουτε και το βιτσιο του σουτιεν.
Διαγραμμένο μέλος 89800
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 654
- Πόντοι
- 2.297
Ρε παίδες, έχω ξαναρωτήσει πριν μερικές μέρες
Παίζει μια πιάτσα στην Αθηνών κ Κωνσταντινουπόλεως, λίγο πριν την γέφυρα καθώς πας προς εθνική, στα δεξιά.
Κάτι μελαχρινούδια/λατίνες είναι
Ξέρεις κανείς τίποτα? τιμές, πού τις πάει για γαμίσι κτλ?
Παίζει μια πιάτσα στην Αθηνών κ Κωνσταντινουπόλεως, λίγο πριν την γέφυρα καθώς πας προς εθνική, στα δεξιά.
Κάτι μελαχρινούδια/λατίνες είναι
Ξέρεις κανείς τίποτα? τιμές, πού τις πάει για γαμίσι κτλ?
Το σουτιέν αυτή που πήρα από Γκάνα το έβγαλε,μετά από συμφωνία...τα υπόλοιπα τα έγραψα.......πιο πάνω!Γενικα, απο τις προσφατες εμπειριες σας, βλεπω οτι δεν εχει αλλαξει ουτε ο ερασιτεχνισμος τους, ουτε η κακοτροπια τους, ουτε και το βιτσιο του σουτιεν.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495