Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

no1166

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Η αουρα δεν ειναι η πολυυυυ λεπτη με το καρε μαλλι? τι ωρες εμφανιζεται πια?

Alex, εχω αναφερθει στην εργατικοτητα της κοπελιας, νωριτερα. Εντοπιζεται μεσημερι, απογευμα και βραδακι. Δυσκολο να μην την πετυχεις (εκτος και αν βρικεται με πελατη οταν κανεις την περατζαδα).

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ρε παίδες, έχω ξαναρωτήσει πριν μερικές μέρες
Παίζει μια πιάτσα στην Αθηνών κ Κωνσταντινουπόλεως, λίγο πριν την γέφυρα καθώς πας προς εθνική, στα δεξιά.
Κάτι μελαχρινούδια/λατίνες είναι
Ξέρεις κανείς τίποτα? τιμές, πού τις πάει για γαμίσι κτλ?
Ρουμανοβουλγαρογυφτακια ειναι !!!

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Παίζει μια πιάτσα στην Αθηνών κ Κωνσταντινουπόλεως, λίγο πριν την γέφυρα καθώς πας προς εθνική, στα δεξιά.
εκει δε πρεπει να ειναι Αθηνών κ Κωνσταντινουπόλεως πιο περα θα λες...τι ωρες?

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
199
Πόντοι
5.765
Παντως ρε παιδια εχω ξενερωσει αφανταστα με το τριγωνο και τα περιξ του.
Ολο τα ιδια και τα ιδια μπαζα παιζουν .
Που ειναι οι καλες εποχες που επαιζαν αμετρητα κομματια και ειχε και καλο συναγωνισμο απο τα κοριτσια ?
Απο την βαθης μεχρι την ομονοια οτι ωρα και να ηταν αγαλιαζε η ψυχη και χορταινε το ματι .
Σκεφτομαι σοβαρα να κοψω την περατζαδα πλεον απο τα μπαζα ...............

Επισκέπτης
Που ειναι οι καλες εποχες που επαιζαν αμετρητα κομματια και ειχε και καλο συναγωνισμο απο τα κοριτσια ?
Απο την βαθης μεχρι την ομονοια οτι ωρα και να ηταν αγαλιαζε η ψυχη και χορταινε το ματι .

λες οι ελλε ι νιδες φεμινηστριες να αρχισανε να γαμιοντε και ο κοσμος να εκοψε τις πιατσες οποτε λογο αναδουλειας να σπασανε οι τανες?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λατινες λεει :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ψηλέ οπλίσου με υπομονή,γιατί θα χειροτερέψει η κατάσταση και θα αναπολείς την πιάτσα..............

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Η αουρα δεν ειναι η πολυυυυ λεπτη με το καρε μαλλι? τι ωρες εμφανιζεται πια?
ητανε και χτες παληκαρε γυρω στις 12 μιση μια παρα που περασα με ενα καρε μαλλι φοραγε και κατι κιτρινακια χτες,καθε μερα σχεδον εκει ειναι,επισης ειδα την καρμεν οντως θα συμφωνησω με τον συναγωνιστη που ειπε οτι ητανε λιγο πιο παχια,φαινετε εφαγε καλα το καλοκαιρι :pipa1:,ειχε πεταξει τις καυλομπουταρες της εξω  :cum: :rockon:,μια κινεζα στη γωνια αριστοτελους-καπποδιστριου.

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
ητανε και χτες παληκαρε γυρω στις 12 μιση μια παρα που περασα με ενα καρε μαλλι φοραγε και κατι κιτρινακια χτες,καθε μερα σχεδον εκει ειναι,επισης ειδα την καρμεν οντως θα συμφωνησω με τον συναγωνιστη που ειπε οτι ητανε λιγο πιο παχια,φαινετε εφαγε καλα το καλοκαιρι :pipa1:,ειχε πεταξει τις καυλομπουταρες της εξω  :cum: :rockon:,μια κινεζα στη γωνια αριστοτελους-καπποδιστριου.

ακριβως ετσι...κατα τις 23.30 περασα εγω...δυναμικη επιστροφη καρμεν....η κινεζα πανω σε ενα στύλο συνεχεια...και καποιες μαυρουλες  νιγηριανες πολυ αξιογαμητες... :fuck2:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Επισκέπτης
ρε μαγκες ενα τεμαχιο (ακου teos sklavos για εσενα μηλαω) γυρω στα 70 ξανθια ζαρομενη που ειναι συχνα πλατεια βαθης ονοματι αλεξανδρα το εχει δει κανεις τωρα τελευταια??? μηλαμε ειναι η ποιο γρια στην πιατσα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε μαγκες ενα τεμαχιο (ακου teos sklavos για εσενα μηλαω) γυρω στα 70 ξανθια ζαρομενη που ειναι συχνα πλατεια βαθης ονοματι αλεξανδρα το εχει δει κανεις τωρα τελευταια??? μηλαμε ειναι η ποιο γρια στην πιατσα!
τυπε η πιο γρια που κυκλοφορει ειναι μια βουλγαρα με χρυσα δοντια
ζαρωμενη σαν σταφυδα
και ειναι και κουτσαβλα :rockon:
αλλα τωρα με τις μαλακιες του καραφλινου εχει καιρο να εμφανιστει

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

Μη λες τετοια και παει ο ΤΑΚΜΑΝ να της κανει κρικρι τα ριγακια και του γυπα τα 9μερα

Επισκέπτης
τυπε η πιο γρια που κυκλοφορει ειναι μια βουλγαρα με χρυσα δοντια
ζαρωμενη σαν σταφυδα
και ειναι και κουτσαβλα :rockon:
αλλα τωρα με τις μαλακιες του καραφλινου εχει καιρο να εμφανιστει

apolyte το 70 χρονων το ειπα για να μην με πειτε υπερβολικο.. παιζει να ειναι και 75 στην κυριολεξια.. εσενα πως σου εχει ξεφυγει?? την εστινε συνηθως διπλα με μια θεοχοντρη βουλγαρα χωρις δοντια και η βουλγαρα ηταν γυρω στα 30. κατι καμενες ωρες 3,4 το βραδυ που περναγα την πετυχενα να καβλαντιζει με τους οδο καθαρηστες του δημου.. οι οπιοι συγουρα ειχανε αποτερο σκοπο  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom