Σήμερα στις 13:00 αραχτός στο γωνιακό καφενείο/φαστ φουντ επί της οδού Αριστοτέλους Χαλκοκονδύλη. Ξανθό μουνάκι πετιτ, όχι πάνω από 1,65 με ξεσκισμένο τζην στα μπούτια με γυρόφερνε στο καρεκλόνι που καθόμουνα. Με άριστα το 10 έπιανε και 8 (πάντα για Βάθης μιλάμε). Η φάτσα μου έλεγε περισσότερο για Al Bano, ίσως όμως και Romania. Πάντως ήταν αξιοπρόσεκτη σε σχέση με την γενική σαβούρα που κυκλοφορεί εκεί. Μαζί της και ένας σωματοφύλακας τρώγοντας σουβλάκια από το απέναντι μαγαζί με τους ναργιλέδες (γνωστή φάτσα στα πέριξ). Απέναντι από το καφενείο υπήρχαν πολλές γύφτισσες που ψαχνόντουσαν. Όμως ένα είναι πάρα πολύ καλό (όχι γύφτισσα) με μακρύ μαύρο μαλλί, αρκετά λευκόδερμο, με τατουάζ στον δεξί αστράγαλο και είναι περίπου 20άρα με ύψος στο 1,70 (με σαγιονάρες). Σήμερα φόραγε ένα ολόσωμο μαύρο μίνι και είχαν πεταχτεί τα μπούτια έξω. Αρκετά καυλωτικό μουνάκι. Έχω αναφερθεί και πιο παλιά γι΄ αυτήν. Όση ώρα ήμουνα εκεί δεν σταύρωσε πελάτη (ξεπέτα η γκόμενα ή οι αφραγκίες;). Μαυρούλα με πλησίασε και πιάσαμε συζήτηση. Γιοχάννα το όνομα της από Νιγιρία. Περί τα 20 την έκανα. Παίρνει 20+10 για απλό πρόγραμμα
. Μου είπε ότι έχει χαρτιά από το νοσοκομείο και ότι όλη την ημέρα τις μαζεύει η αστυνομία. Υπάρχει επίσης μία άλλη αλόγα (μάλλον βουλγάρα) στο τρίγωνο περί το 1,75 με γαμάτα μπουτάκια και πολύ δυνατό σώμα αλλά από φάτσα άστα, Κυκλοφορούσε με ένα σούπερ μίνι
. Την ξέρει κανείς; Αφού την έκανα σιγά σιγά έπεσα σε μπλόκο της αστυνομίας επί τη Γ΄ Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη που είχε συλάβει τρεις αραπάδες της μαύρης ηπείρου. Χειροπέδες και βουρ για το φρέσκο. Λίγο νωρίτερα επί της Γ΄ Σεπτεμβρίου, ληστής έτρεχε προς κατεύθυνση Μάρνης. Μπλοκαρίστικε από διερχόμενο ΙΧ, κατέβηκαν 3-4, τον ακινητοποίησαν με λαβή ελληνορωμαϊκής και στη συνέχεια κατέφθασαν 6-7 αστυνόμοι της ΔΙΑΣ για περαιτέρω περιποίηση
. Αυτά σήμερα μέχρι της 15:00.