Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015
επισκεφθηκα εχτες το βραδι κατα τις 2330 το τριγωνο οπου ειδα αρκετες κοπελες γυφτοβουλγαρες ασχημες,πολλα πρεζονια εδω και εκει,αστυνομια και διας παντου
με την πλατεια βαθης να εχει τουλαχιστον 10 μηχανες αραγμενες με μπατσους ,προφανως οργανωναν την δραση τους,μονο μια μικρουλα αξιζε που καθοταν εξω απο ενα γωνιακο μαγαζι
με ρουχα,ισιο καστανο μαλλι καλη φατσα φορουσε κολαν και ειχε ωραιαο κωλαρακι, επαιρνε 20ε αλλα την ειδα καπως και την ρωτησα αν ειναι χρηστρια
και μου ειπε οτι οποια ηταν την επιασαν ...τα γελια εφυγαν ασυναισθητα.
ελπιζω σε καμμια νεα καλη αφιξη τωρα που τελειωσαν τις διακοπες τους τα κοριτσια δεν εχουν σαλιο και με τα χαρατσια κατω απο την πορτα να περιμενουν.

Έχεις την εντύπωση ότι περιμένουν χαράτσια τις καλντεριμιτζούδες;;; :2funny: :2funny: :2funny:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ρε συ Τεό πες μου πού κάνει πιάτσα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή γιατί δυο φορές που έχω περάσει τώρα τελευταία βράδυ από εκεί δεν έχω προσέξει καμιά που να ταιριάζει σ' αυτήν την περιγραφή...
θα την πετυχεις σιγουρα,καθεται συνηθως εξω απο το λιτο χοτελ,η αντε το πολυ να παει μεχρι την γωνια καππ-αριστοτελους,ειναι ξανθο καλοντυμενη σχεδον παντα κ εχει χαρακτηριστηκα της μπουταρες της εξω γυαλιζουν δεν παιζει να μην την παρεις χαμπαρι αν ειναι εκεινη την στιγμη εκει, με κανονικο σωματοτυπο, τρωει καλα :pipa1: :2on1:,καλο βρωμομουνο :cum: :cum:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
 τρωει καλα :pipa1: :2on1:,καλο βρωμομουνο :cum: :cum:
Tην γάμησες δηλαδή? Αν ναι βάλει σχόλια να διαβάζουμε μήπως και αποφασίσουμε να το σπρώξουμε γιατί είναι πολύ ωραίο μουνί. Ο billy13 έγραψε για μάπα γκόμενα στο δωμάτιο με έντωνες τάσεις ξεπέτας.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Σήμερα στις 13:00 αραχτός στο γωνιακό καφενείο/φαστ φουντ επί της οδού Αριστοτέλους Χαλκοκονδύλη. Ξανθό μουνάκι πετιτ, όχι πάνω από 1,65 με ξεσκισμένο τζην  στα μπούτια με γυρόφερνε στο καρεκλόνι που καθόμουνα. Με άριστα το 10 έπιανε και 8 (πάντα για Βάθης μιλάμε). Η φάτσα μου έλεγε περισσότερο για Al Bano, ίσως όμως και Romania. Πάντως ήταν αξιοπρόσεκτη σε σχέση με την γενική σαβούρα που κυκλοφορεί εκεί. Μαζί της και ένας σωματοφύλακας τρώγοντας σουβλάκια από το απέναντι μαγαζί με τους ναργιλέδες (γνωστή φάτσα στα πέριξ). Απέναντι από το καφενείο υπήρχαν πολλές γύφτισσες που ψαχνόντουσαν. Όμως ένα είναι πάρα πολύ καλό (όχι γύφτισσα) με μακρύ μαύρο μαλλί, αρκετά λευκόδερμο, με τατουάζ στον δεξί αστράγαλο και είναι περίπου 20άρα με ύψος στο 1,70 (με σαγιονάρες).  Σήμερα φόραγε ένα ολόσωμο μαύρο μίνι και είχαν πεταχτεί τα μπούτια έξω. Αρκετά καυλωτικό μουνάκι. Έχω αναφερθεί και πιο παλιά γι΄ αυτήν. Όση ώρα ήμουνα εκεί δεν σταύρωσε πελάτη (ξεπέτα η γκόμενα ή οι αφραγκίες;). Μαυρούλα με πλησίασε και πιάσαμε συζήτηση. Γιοχάννα το όνομα της από Νιγιρία. Περί τα 20 την έκανα. Παίρνει 20+10 για απλό πρόγραμμα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:. Μου είπε ότι έχει χαρτιά από το νοσοκομείο και ότι όλη την ημέρα τις μαζεύει η αστυνομία. Υπάρχει επίσης μία άλλη  αλόγα (μάλλον βουλγάρα) στο τρίγωνο περί το 1,75 με γαμάτα μπουτάκια και πολύ δυνατό σώμα αλλά από φάτσα άστα, Κυκλοφορούσε με ένα σούπερ μίνι  :bigdick: :bigdick: :bigdick:. Την ξέρει κανείς; Αφού την έκανα σιγά σιγά έπεσα σε μπλόκο της αστυνομίας επί τη Γ΄ Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη που είχε συλάβει τρεις αραπάδες της μαύρης ηπείρου. Χειροπέδες και βουρ για το φρέσκο. Λίγο νωρίτερα επί της Γ΄ Σεπτεμβρίου, ληστής έτρεχε προς κατεύθυνση Μάρνης. Μπλοκαρίστικε από διερχόμενο ΙΧ, κατέβηκαν 3-4, τον ακινητοποίησαν με λαβή ελληνορωμαϊκής και στη συνέχεια κατέφθασαν 6-7 αστυνόμοι της ΔΙΑΣ για περαιτέρω περιποίηση :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:. Αυτά σήμερα μέχρι της 15:00.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Tην γάμησες δηλαδή? Αν ναι βάλει σχόλια να διαβάζουμε μήπως και αποφασίσουμε να το σπρώξουμε γιατί είναι πολύ ωραίο μουνί. Ο billy13 έγραψε για μάπα γκόμενα στο δωμάτιο με έντωνες τάσεις ξεπέτας.
Της είχα δώσει 20€.......και είχε σαλτάρει,επειδή την κράτησα 15 λεπτά μέσα............ :2funny: :pipa3:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.595
Πόντοι
5.060
Πριν δυο μήνες πάντως είχα πετύχει ντάρλα μεσημέρι έξω από το ξενοδοχείο στη Σωκράτους κάτι μικρούλες. Υπάρχουν άραγε ακόμα;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πριν δυο μήνες πάντως είχα πετύχει ντάρλα μεσημέρι έξω από το ξενοδοχείο στη Σωκράτους κάτι μικρούλες. Υπάρχουν άραγε ακόμα;
..."ντάλα".... [URL unfurl="true"]http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%B1[/url]

Για τις μικρές χλωμό,ότι γράφουμε πιο πίσω...αν διαβάσεις....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015
Παιδιά για να ανακεφαλαιώσουμε με τις ξανθιές έξω απ' το Lito... Αν έχω καταλάβει καλά είναι δύο, μία πολύ αδύνατη έως χτικιάρα και η άλλη είναι η Κάρμεν που έχει μπουτάρες και καλό βυζί, τα λέω καλά; Προσωπικά εγώ όποτε έχω κατέβει μόνο τη χτικιάρα έχω πετύχει 2-3 φορές, τί διάολο τόσο γκαντέμης είμαι και όποτε έχω περάσει η Κάρμεν είναι σε δωμάτιο;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015
Βόλτα απ' τη γνωστή διαδρομή απόψε το βράδυ γύρω στις 12:30 - 1:00. Νέκρα γενικά, δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην ώρα ή έγινε πάλι κανα ντου και μάζεψαν κάποιες κι οι άλλες φοβούνται να βγουν. Μόνο αρκετές μαύρες στην Πατησίων και φυσικά στην Καποδιστρίου είδα αν και έλειπε το τούμπανο απ' την Γκάνα που τη στήνει έξω απ' το "Lito". Επίσης κανα δυο γιαγιάδες στη Σόλωνος και μερικά ζάκια στη Σωκράτους, απογοητεύτηκα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Βόλτα απ' τη γνωστή διαδρομή απόψε το βράδυ γύρω στις 12:30 - 1:00. Νέκρα γενικά, δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην ώρα ή έγινε πάλι κανα ντου και μάζεψαν κάποιες κι οι άλλες φοβούνται να βγουν. Μόνο αρκετές μαύρες στην Πατησίων και φυσικά στην Καποδιστρίου είδα αν και έλειπε το τούμπανο απ' την Γκάνα που τη στήνει έξω απ' το "Lito". Επίσης κανα δυο γιαγιάδες στη Σόλωνος και μερικά ζάκια στη Σωκράτους, απογοητεύτηκα.
Δύσκολα τα "πράματα",ψηλέ μου......να δούμε τι θα γίνει.......... :boobies:

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Παιδιά για να ανακεφαλαιώσουμε με τις ξανθιές έξω απ' το Lito... Αν έχω καταλάβει καλά είναι δύο, μία πολύ αδύνατη έως χτικιάρα και η άλλη είναι η Κάρμεν που έχει μπουτάρες και καλό βυζί, τα λέω καλά; Προσωπικά εγώ όποτε έχω κατέβει μόνο τη χτικιάρα έχω πετύχει 2-3 φορές, τί διάολο τόσο γκαντέμης είμαι και όποτε έχω περάσει η Κάρμεν είναι σε δωμάτιο;
Δεν χανεις και τιποτα...
Ειναι εκει στην πιατσα πρωινη εδω και πολλα χρονια.
Μια ξανθια με πονηρο βλεμμα, μπουτου, γεματη, ξεπετα και που αν ψαξεις παλιοτερα εχει αναφερθει πολλες φορες οτι το μουνι της μυριζε ψαριλα (μυκητες), οτι ειναι βρομιαρα, οτι ειναι ξεπετα κτλ κτλ
Μπορει να βγαζει μια προστυχια αλλα δεν αξιζει

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.595
Πόντοι
5.060

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Στο Lito υπάρχουν δύο ξανθιές. Α) Αυτή με τα χοντρά μπούτια και τα μεγάλα βυζόμπαλα που πρόκειται μάλλον για την Κάρμεν και Β) η κάπως χτικιάρα  αλλά με καλό σώμα και φάτσα που έσπρωξε ο billy13 πριν λίγες ημέρες και ανέφερε ότι πάνω από 10 λεπτά δεν κάθεται στο δωμάτιο. Και οι δύο συχνάζουν εκεί από τις 21 - 22:00 και πέρα. Υπάρχει και ένα ξανθό ζάκι που περιφέρεται κάπως σπάνια αλλά κάνει μπαμ από μακριά γιατί σέρνεται.  

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στο Lito υπάρχουν δύο ξανθιές. Α) Αυτή με τα χοντρά μπούτια και τα μεγάλα βυζόμπαλα που πρόκειται μάλλον για την Κάρμεν και Β) η κάπως χτικιάρα  αλλά με καλό σώμα και φάτσα που έσπρωξε ο billy13 πριν λίγες ημέρες και ανέφερε ότι πάνω από 10 λεπτά δεν κάθεται στο δωμάτιο. Και οι δύο συχνάζουν εκεί από τις 21 - 22:00 και πέρα. Υπάρχει και ένα ξανθό ζάκι που περιφέρεται κάπως σπάνια αλλά κάνει μπαμ από μακριά γιατί σέρνεται.  
Έτσι ακριβώς.....μόνο που το ζάκι πρέπει να είχε πιει "τα δικά της" και ήταν σε καλή κατάσταση όταν μου ζήτησε τα 40+10€,για 2 "εκτονώσεις".....1+1 δώρο..... :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015
Δύσκολα τα "πράματα",ψηλέ μου......να δούμε τι θα γίνει.......... :boobies:

Ρε συ την Πέμπτη το βράδυ που πέρασα πάνω - κάτω ίδιες ώρες γινόταν χαμός... Πώς μπορεί το Σάββατο να υπήρχε τέτοια νέκρα;

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
καλημέρα και απο εμένα βόλτα σαβάτο βράδυ ΝΕΚΡΑ

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ρε συ την Πέμπτη το βράδυ που πέρασα πάνω - κάτω ίδιες ώρες γινόταν χαμός... Πώς μπορεί το Σάββατο να υπήρχε τέτοια νέκρα;
Άσε να δούμε πως θα ρολλάρει και βλέπουμε.........τι να πω δεν ξέρω............ :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom