Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εκανα μια βολτα σημερα απογευμα να δω τι παιζει
ειχε κινηση μπορω να πω
και γκρανια
και μικρες
και ζακια
ειδα και 2 μουτσουνες απο αυτες που ειχε μαζεψει το κεελπνο
ψωνιζονταν με πακιστανια

ελληνικο κρατος

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
πραγματι,σιγα σιγα ολες ειναι στις θεσεις τους,εκανα και γω μεσημεριανη βολτα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πραγματι,σιγα σιγα ολες ειναι στις θεσεις τους,εκανα και γω μεσημεριανη βολτα
παντως τις ειχαν σενιαρει τυπε
καμια σχεση με την τραγικη κατασταση που ειχαν οταν τις μαζεψαν
η μια απο κοκκαλο εχει γινει χοντρη :grin:

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οι κιτρινιαρες μας απολυτε επεστρεψαν?
σημερα δεν ειδα καμια
ειδα και 2-3 νεα γκρανια τυπε
επιασα κουβεντα στην μια και την ρωτησα απο που ειναι
μου ειπε μακεδονια :S
και επειδη ειμαι φασιστακι την εστειλα και ενημερωσα την χ.α για τα περαιτερω :grin:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.083
Πόντοι
6.515
σημερα δεν ειδα καμια
και επειδη ειμαι φασιστακι την εστειλα και ενημερωσα την χ.α για τα περαιτερω :grin:

τυπε δεν τα προλαβαινει ολα η χ.α. Εχει πολλες δουλειες. Την κυριακη μεγαλη εκδηλωση στον μελιγαλα.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
για καποιες δουλειες στην αθηνα εμεινα 1 εβδομαδα στο ξενοδοχειο χριστιανα απεναντι απο την πιατσα στην σωκρατους και θουξου..αυτο που εχω να πω ειναι οτι η πιατσα χαλαει σιγα σιγα για το λογο οτι αντι να αραζουν εκει τα κοριτσια το βραδυ εχει καταντησει στεκι για τους πρεζεμπορους και για τα κλεφτρονια..

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
σημερα δεν ειδα καμια

Πόσο χρονών ήταν η Σκοπιανή απόλυτε; Ήταν καλό γκράνι; Έπρεπε να την ξεμουνιάσεις για τιμωρία.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
εκανα μια βολτα σημερα απογευμα να δω τι παιζει
ειχε κινηση μπορω να πω
και γκρανια
και μικρες
και ζακια
ειδα και 2 μουτσουνες απο αυτες που ειχε μαζεψει το κεελπνο
ψωνιζονταν με πακιστανια

ελληνικο κρατος
περασα χτες κατα τις 1 κ μιση καπποδιστριου κ  γωνια μαυρακια γλυκομουνακια,επιβεβαιωνοντας τον συναγωνιστη στη σωκρατους πετυχα κοριτσια που ειχε μαζεψει το κεελπνο,την κραταγε χερακι χερακι ενας κιτρινιαρης κ μπηκανε σε ενα κωλοσττενο που ουτε ονομα δεν εχει χωματτερη σκετη,πηγαινε να το :pipa2: :headbang: ητανε προσεγμενο το τραπε-ζακι καμμια σχεση με της φωτο που ειχανε δημοσιευση, περιποιημενω,αρε ειδατε τι κανει το ελληνικο κρατος κ εμεις λεμε οι δεν λειτουργει τιποτα :headbang: :2funny: για μας δουλευει :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
.αυτο που εχω να πω ειναι οτι η πιατσα χαλαει σιγα σιγα για το λογο οτι αντι να αραζουν εκει τα κοριτσια το βραδυ εχει καταντησει στεκι για τους πρεζεμπορους και για τα κλεφτρονια..
ενω παλια τι ηταν ρε τυπε?
στεκι για επιχειρηματιες? :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πόσο χρονών ήταν η Σκοπιανή απόλυτε; Ήταν καλό γκράνι; Έπρεπε να την ξεμουνιάσεις για τιμωρία.
τυπε ενα θα σου πω και θα καταλαβεις
ειχε ολα τα μπροστα δοντια χρυσα  :cum:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
περασα χτες κατα τις 1 κ μιση καπποδιστριου κ  γωνια μαυρακια γλυκομουνακια,επιβεβαιωνοντας τον συναγωνιστη στη σωκρατους πετυχα κοριτσια που ειχε μαζεψει το κεελπνο,την κραταγε χερακι χερακι ενας κιτρινιαρης κ μπηκανε σε ενα κωλοσττενο που ουτε ονομα δεν εχει χωματτερη σκετη,πηγαινε να το :pipa2: :headbang: ητανε προσεγμενο το τραπε-ζακι καμμια σχεση με της φωτο που ειχανε δημοσιευση, περιποιημενω,αρε ειδατε τι κανει το ελληνικο κρατος κ εμεις λεμε οι δεν λειτουργει τιποτα :headbang: :2funny: για μας δουλευει :jerking:
τουλαχιστον πριν καταλαβαινες οτι ηταν αρρωστες
τωρα ετσι που τις σενιαρανε θα πηγαινουν πολλοι μαζι τους :S

no1166

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σημερα κατα τις 2 το μεσημερι, καποδιστριου και γ΄σεπτεμβριου η κοντοχοντρη με το μαυρο μαλλι σαν περουκα, στο elysioum μια κοντοχοντρη κοκκινομουρα και ενα τσιγγανακι με μακρυα σπαστα μαλλια (και η Αουρα φυσικα). Στο ακριβως απεναντι πεζοδρομιο γωνια χαλκοκονδυλη, 2 με 3 μπαζα, με εξαιρεση ενα θρασυτατο τσιγγανακι ψηλο με ωραιο σωμα και ανοιχτοχρωμα ματια (πριν από 2 μιση μηνες μου ειχε ζητησει 50 για μιση ωρα). Συνηθως τριγυρναει γυρω απο το περιπτερο στη μυτη του τριγωνου με ενα τρελλο αερα και θρασος, του στυλ "εγω ειμαι η ποιο μπανικη στη πιατσα". Ενω ειναι καλο μουνι αυτο το υφακι με κανει να θελω να της τραβηξω χαστουκι. Αυτα για την ωρα...   

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πάντως πολύ καμικάζι-άθλημα το πιατσο-scouting

η μισή ηδονή προέρχεται απο την αδρεναλίνη του φόβου μήπως αρπάξεις κανά περίεργο παράσημο
και ένα μικρό μέρος απο την σεξουλική πράξη αυτή καθ'εαυτή , νομίζω ότι "φτιάχνει" τους "αθλητές" το όλο ρομαντικό σκηνικό

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

η μισή ηδονή προέρχεται απο την αδρεναλίνη του φόβου μήπως αρπάξεις κανά περίεργο παράσημο
και ένα μικρό μέρος απο την σεξουλική πράξη αυτή καθ'εαυτή , νομίζω ότι "φτιάχνει" τους "αθλητές" το όλο ρομαντικό σκηνικό
τυπε οι πιατσες ειναι για επαγγελματιες πουτανιαριδες :grin:
ολη η γοητεια ειναι η αναζητηση και το κρυφτο απο τους μπατσους :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τυπε οι πιατσες ειναι για επαγγελματιες πουτανιαριδες :grin:
ολη η γοητεια ειναι η αναζητηση και το κρυφτο απο τους μπατσους :grin:
άγρια γοητεία συμφωνώ :thumbsup:

νομίζω ότι όσο προχωράει ο "σεξοπορνοεθισμός" , για να κα%^*σεις το ίδιο όπως όταν ήσουν 18χρονών, χρειάζεσαι
τελειωμένα φαφούτικα γκράνια που το νοικιάζουν για 30ευρώ , στις πιάτσες ναρκωμανών , ενώ δίπλα κάνουν περιπολίες νταβραντισμένοι παίχτες της ομάδας Δίας

όντως είναι ένα επίπεδο πάνω απο το μετάξι

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1

...αν και καθήμενος... ορθώς ομιλείς!

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
άγρια γοητεία συμφωνώ :thumbsup:

νομίζω ότι όσο προχωράει ο "σεξοπορνοεθισμός" , για να κα%^*σεις το ίδιο όπως όταν ήσουν 18χρονών, χρειάζεσαι
τελειωμένα φαφούτικα γκράνια που το νοικιάζουν για 30ευρώ , στις πιάτσες ναρκωμανών , ενώ δίπλα κάνουν περιπολίες νταβραντισμένοι παίχτες της ομάδας Δίας

...εδώ δεν συμφωνώ... προτιμώ μικρότερες ηλικίες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom