dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...φιλε μιλαω σοβαροτατα ,εχω χρονια να παω σε μπουρδελο για τους λογους που εξηγησα παραπανω, τοσο περιεργο σου φενεται... ?Κάνεις πλάκα, έτσι;
...φιλε μιλαω σοβαροτατα ,εχω χρονια να παω σε μπουρδελο για τους λογους που εξηγησα παραπανω, τοσο περιεργο σου φενεται... ?Κάνεις πλάκα, έτσι;
Είναι μια πολύ καυλιάρα,που όμως είναι συνεχώς με το κινητό στο αυτί -(και καλά)- και ζητάει 50€ με κώλο! Έχει και γαμώ τα σώματα.....αλλά 50€ + 10 χοτέλι ή 100€ + χοτέλι για 1 ώρα,δεν πρόκειται να τα δώσω ποτέ(ς).... Σκάει μύτη εκεί στο περίπτερο,αλλά σπάνια....πάντως είναι ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό....αν την δεις θα την καταλάβεις με την μία...δεν γίνεται να μην πέσει το μάτι σου!Για ποια λέτε ρε παιδιά
Είναι μια πολύ καυλιάρα,που όμως είναι συνεχώς με το κινητό στο αυτί -(και καλά)- και ζητάει 50€ με κώλο! Έχει και γαμώ τα σώματα.....αλλά 50€ + 10 χοτέλι ή 100€ + χοτέλι για 1 ώρα,δεν πρόκειται να τα δώσω ποτέ(ς).... Σκάει μύτη εκεί στο περίπτερο,αλλά σπάνια....πάντως είναι ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό....αν την δεις θα την καταλάβεις με την μία...δεν γίνεται να μην πέσει το μάτι σου!
σιγα σιγα ολες θα γυρισουν στα ποστα τους τυπεΣυνάδελφοι χύστες,
Προσοχή. Επιβεβαιώνω τις αναφορές άλλων συναδέλφων σχετικά με τις οροθετικές. Χτες είδα μια, ονόματι Νίκη, ελεύθερη, με κοντά μαλλιά, και με λίγα κιλά παραπάνω, να ψάχνει πελάτες. Προσοχή, ότι κάνετε μόνο με προφυλακτικό.
σιγα σιγα ολες θα γυρισουν στα ποστα τους τυπε
τυπε τα λεγαμε εμεις απο τοτεΕίμαι σίγουρος. Αυτά για όποιον πίστευε ότι το κράτος ενδιαφέρθηκε τάχα για την υγεία μας και δεν έκανε τις εξετάσεις για επικοινωνιακούς λόγους, ότι τάχα κάτι κάνει.
εσυ ησουν στο αμαξι τυπε?E ρε τι κανουν για να βρουν πελατη...
ΝΑΙ!!!εσυ ησουν στο αμαξι τυπε?
την πηρες?
E ρε, τι κανουν για να βρουν πελατη...
καλη τυπε?ΝΑΙ!!!
Πολυ καλη.Ευτυχως που ειχε καλα αμορτισερ το αμαξι!καλη τυπε?
Ψηλέ,την έχεις πάρει?τη Μίμα θα λέει...
ΥES!!!Ψηλέ,την έχεις πάρει?
χεζει τυπε?E ρε, τι κανουν για να βρουν πελατη...
E ρε, τι κανουν για να βρουν πελατη...
Oxι.Στηνει κωλο και μουνι σε οποια σταση θες εσυ!χεζει τυπε?
Oxι.Στηνει κωλο και μουνι σε οποια σταση θες εσυ!