Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
...εδώ δεν συμφωνώ... προτιμώ μικρότερες ηλικίες...
εντάξει αλλά καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου...
δε νομίζω ότι ένας πιατσο-scouter να φτιαχνεται με long dates αξίας 3000ευρών με ct που να του λένε πόσο όμορφος είναι

τελοσπάντων, σας πάω παίχτες  ;)

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
δε νομίζω ότι ένας πιατσο-scouter να φτιαχνεται με long dates αξίας 3000ευρών με ct που να του λένε πόσο όμορφος είναι

..και πάλι ορθώς εμίλησες! 
... αμοιβαία η εκτίμηση!

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16

Γεια σου ρε Χριστόδουλε! Ευχαριστούμε πάντως.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
με εξαιρεση ενα θρασυτατο τσιγγανακι ψηλο με ωραιο σωμα και ανοιχτοχρωμα ματια (πριν από 2 μιση μηνες μου ειχε ζητησει 50 για μιση ωρα). Συνηθως τριγυρναει γυρω απο το περιπτερο στη μυτη του τριγωνου με ενα τρελλο αερα και θρασος, του στυλ "εγω ειμαι η ποιο μπανικη στη πιατσα". Ενω ειναι καλο μουνι αυτο το υφακι με κανει να θελω να της τραβηξω χαστουκι. Αυτα για την ωρα...   
Τα ίδια μου είχε πει και εμένα....50€ με κώλο όμως! Αν ήθελα 1 ώρα ήθελε 100+10€ χοτέλι...... :2funny: Φυσικά πήρε τα @@ μου.............. :crazy:

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
τυπε ενα θα σου πω και θα καταλαβεις
ειχε ολα τα μπροστα δοντια χρυσα  :cum:
Αφού κάτι τέτοια σε φτιάχνουν ρε απόλυτε, απορώ πως συγκράτησες τις ορμές σου για φαφούτικο σκοπιανικό γκράνι. Ηλικιακά ήταν πάνω από 65;

euphor

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
03:00 το πρωι - τιποτα - καμια ειδα στους δρομους.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αφού κάτι τέτοια σε φτιάχνουν ρε απόλυτε, απορώ πως συγκράτησες τις ορμές σου για φαφούτικο σκοπιανικό γκράνι. Ηλικιακά ήταν πάνω από 65;
τυπε πρεπει να ηταν στα ορια για συνταξη το γκρανι
δεν ρωταω ηλικια ποτέ γιατι δεν ειμαι αδιακριτος :grin:
μου εχει πει ο λακης να κανω εμπαργκο στις σκοπιανες πουτανες τυπε
ειναι εθνικο το ζητημα :zfuck:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16

...φιλε τα μπουρδελα ειναι χασιμο χρονου ,μεχρι να μπεις ,μεχρι να βγει η πουτανα, μεχρι, μεχρι,καλα κρασια ,ενω στην πιατσα κανεις μια δυο γυρες και τα δες ολα... 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
...φιλε τα μπουρδελα ειναι χασιμο χρονου ,μεχρι να μπεις ,μεχρι να βγει η πουτανα, μεχρι, μεχρι,καλα κρασια ,ενω στην πιατσα κανεις μια δυο γυρες και τα δες ολα... 
Καλό είναι να παίζεις μπαλίτσα και μπουρδέλα και πιάτσες.....να έχεις επιλογές..... :knockinb:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Καλό είναι να παίζεις μπαλίτσα και μπουρδέλα και πιάτσες.....να έχεις επιλογές..... :knockinb:
...δεν υπαρχει κανενας λογος, γενικα η ατμοσφαιρα του μπουρδελου ποτε δε μ αρεσε, στο ξενοδοχειο εχεις περισσοτερη ανεση χρονου,κανεις το ντουσακι σου,δεν υπαρχου τσατσαδες να σου βαρουν την πορτα,και γενικα ειναι πιο αματσουρ φαση ,ασε που τα περισσοτερα μπουρδελα παιζουν σκυλαδικα τραγουδια που τα απεχθανομαι,ιτ σακς...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
στο ξενοδοχειο εχεις περισσοτερη ανεση χρονου,κανεις το ντουσακι σου,δεν υπαρχου τσατσαδες να σου βαρουν την πορτα,και γενικα ειναι πιο αματσουρ φαση 

ναι αλλά εμείς δεν θέλουμε πιρφορικό κομφορμισμό με τις πόρνες (έστω και με τις freelancer ,copyright apolytos!)
θέλουμε κομάντο φάσεις , άμεσο γρήγορο χτύπημα όταν περιμένουν έξω απο την πόρτα 15 ερεθισμένοι πάκηδες

αν ήταν με κανά γκομενάκι για hotel φάση, τότε ντάξει...

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
ναι αλλά εμείς δεν θέλουμε πιρφορικό κομφορμισμό με τις πόρνες (έστω και με τις freelancer ,copyright apolytos!)
θέλουμε κομάντο φάσεις , άμεσο γρήγορο χτύπημα όταν περιμένουν έξω απο την πόρτα 15 ερεθισμένοι πάκηδες

αν ήταν με κανά γκομενάκι για hotel φάση, τότε ντάξει...
...σεβαστα τα βιτσια του καθενος ...αυτο το" πιρφορικος κομφορμισμος " πολυ μ αρεσε...

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
μορτης ο ριγορμορτης σωστος

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
...δεν υπαρχει κανενας λογος, γενικα η ατμοσφαιρα του μπουρδελου ποτε δε μ αρεσε, στο ξενοδοχειο εχεις περισσοτερη ανεση χρονου,κανεις το ντουσακι σου,δεν υπαρχου τσατσαδες να σου βαρουν την πορτα,και γενικα ειναι πιο αματσουρ φαση ,ασε που τα περισσοτερα μπουρδελα παιζουν σκυλαδικα τραγουδια που τα απεχθανομαι,ιτ σακς...
Ωραίος....αλλά εγώ είμαι παντός καιρού ψηλέ μου........είμαι σε ετοιμότητα 24/7........... :thumbsup:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015

Συνημμένα

• Image (1).jpg
    Image (1).jpg
    64,8 KB · Εμφανίσεις: 42

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015
για καποιες δουλειες στην αθηνα εμεινα 1 εβδομαδα στο ξενοδοχειο χριστιανα απεναντι απο την πιατσα στην σωκρατους και θουξου..αυτο που εχω να πω ειναι οτι η πιατσα χαλαει σιγα σιγα για το λογο οτι αντι να αραζουν εκει τα κοριτσια το βραδυ εχει καταντησει στεκι για τους πρεζεμπορους και για τα κλεφτρονια...

Και τους αγράμματους. Ξούθου λέγεται η οδός, όχι Θούξου.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015
Σημερα κατα τις 2 το μεσημερι, καποδιστριου και γ΄σεπτεμβριου η κοντοχοντρη με το μαυρο μαλλι σαν περουκα, στο elysioum μια κοντοχοντρη κοκκινομουρα και ενα τσιγγανακι με μακρυα σπαστα μαλλια (και η Αουρα φυσικα). Στο ακριβως απεναντι πεζοδρομιο γωνια χαλκοκονδυλη, 2 με 3 μπαζα, με εξαιρεση ενα θρασυτατο τσιγγανακι ψηλο με ωραιο σωμα και ανοιχτοχρωμα ματια (πριν από 2 μιση μηνες μου ειχε ζητησει 50 για μιση ωρα). Συνηθως τριγυρναει γυρω απο το περιπτερο στη μυτη του τριγωνου με ενα τρελλο αερα και θρασος, του στυλ "εγω ειμαι η ποιο μπανικη στη πιατσα". Ενω ειναι καλο μουνι αυτο το υφακι με κανει να θελω να της τραβηξω χαστουκι. Αυτα για την ωρα...   

Τα ίδια μου είχε πει και εμένα....50€ με κώλο όμως! Αν ήθελα 1 ώρα ήθελε 100+10€ χοτέλι...... :2funny: Φυσικά πήρε τα @@ μου.............. :crazy:

Για ποια λέτε ρε παιδιά :think: :think: :think:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015

Κάνεις πλάκα, έτσι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom