Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
apolyte το 70 χρονων το ειπα για να μην με πειτε υπερβολικο.. παιζει να ειναι και 75 στην κυριολεξια.. εσενα πως σου εχει ξεφυγει?? την εστινε συνηθως διπλα με μια θεοχοντρη βουλγαρα χωρις δοντια και η βουλγαρα ηταν γυρω στα 30. κατι καμενες ωρες 3,4 το βραδυ που περναγα την πετυχενα να καβλαντιζει με τους οδο καθαρηστες του δημου.. οι οπιοι συγουρα ειχανε αποτερο σκοπο  :knockinb: :knockinb: :knockinb:
τυπε ξερω ποια λες
αλλα δεν νομιζω να ειναι 70-75
δικε μου αυτη φαινεται βρωμιαρα
και εγω σιχαινομαι κατι τετοιες :S

Επισκέπτης
τυπε ξερω ποια λες
αλλα δεν νομιζω να ειναι 70-75
δικε μου αυτη φαινεται βρωμιαρα
και εγω σιχαινομαι κατι τετοιες :S

καλα τα λες τυπε αλλα οταν το κρεατενιο ξιφος σου υψωνετε σαν λαβαρο της επαναστασης και μηλαει η πορνικη λογικη.. ειναι πολυ δυσκολο να σκευτεσαι λογικα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
νεκρα σημερα στην πιατσα....μαυρουλες καμμια...μονο κανα δυο τεμαχια μπροστα στο ελυσιουμ , η αουρα να αναβει τσιγαρα στα παιδια  :rolleyes: και να κλεινει το ματι στους περαστικους... :dancing: ... και στην γωνια χαλκοκονδυλη ενα ξανθο ερειπιο, προφανως αυτο που αναφερει ο κορονακης

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
νεκρα σημερα στην πιατσα....μαυρουλες καμμια...μονο κανα δυο τεμαχια μπροστα στο ελυσιουμ , η αουρα να αναβει τσιγαρα στα παιδια  :rolleyes: και να κλεινει το ματι στους περαστικους... :dancing: ... και στην γωνια χαλκοκονδυλη ενα ξανθο ερειπιο, προφανως αυτο που αναφερει ο κορονακης
Χάλι μαύρο.................. :think:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015
Εκεί στο Lito απέναντι κυκλοφορεί και ένα ξανθό ζάκι, το βλέπω καμιά φορά. Η ξανθιά  που έχει τα βυζομπαλάκια κάνει μπαμ από μακρυά.

Ποια λέτε ρε παιδιά δυο βράδια που πέρασα μόνο τη χτικιάρα την ξανθιά είδα εκεί...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015
Ρε παιδιά, στην Σόλωνος συχνάζουν ακόμη τραβεστί, ή οι κοπέλες είναι κανονικές? Πέρασα πριν 2-3 εβδομάδες και 1-2 μου φάνηκαν ενδιαφέρουσες αλλά δίστασα να σταματήσω υποθέτοντας οτι είναι τραβεστί. Ή μήπως είναι πλέον mixed η κατάσταση?

Μπα έχουν εξαφανιστεί τα τραβέλια απ' τη Σόλωνος χρόνια τώρα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015
Το βράδυ (1:30) έπαιζε η ξανθιά-ζάκι και ζητούσε 40€ + 10€...με 2 "εκτονώσεις"........χαχαχαχά........... Την μια την κάνω δώρο είπε......άκου 40€ + 10€,δεν πάμε καλά ρε..... :2funny: :2funny: :2funny: Τέλος πάντων πήρα μαύρη για τελευταία φορά,γιατί δεν φτιάχνουν αυτές.... "Έλα καλό ΣΕΞ"....και μαλακίες,να πούμε! Της λέω σουτιέν βγάζεις? "Όλα ρούχα",μου λέει...... :2funny: Πόση ώρα μέσα? "Μισή ωρά"............... Μπαίνω χοτέλι και στο 5λεπτο άρχισε τα τρελά της.... Ήθελε να χύσω......της λέω έλα πισωκολλητό..."δεν μπορώ",απάντησε........συνέχισα ώσπου τελείωσα σε κανονική στάση! Σύνολο 15 λεπτά.......και μου λέει στο τέλος με νεύρα...."Πολύ Γκαμίσι"...................χαχαχαχαχαχαχαχά........... :2funny: :2funny: :2funny: Στην Γκάνα θα σου κάνανε τα χειρότερα κυρία μου! Έβγαλες 20€ και έχεις και θέμα? Από εδώ και πέρα μόνο γυφτάκια.............. :2funny: :2funny: :2funny:

Την τούμπανη που συζητάμε παραπάνω πήρες;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015
Η τελευταια εμπειρια που ειχα με μαυρη ηταν το 2004, τοτε που κατεκλυζαν την Σωκρατους. Δεν καταλαβα ποτε αυτο το βιτσιο με το σουτιεν. Γενικα,  απο τις προσφατες εμπειριες σας, βλεπω οτι δεν εχει αλλαξει ουτε ο ερασιτεχνισμος τους, ουτε η κακοτροπια τους, ουτε και το βιτσιο του σουτιεν.

Είναι και λίγο θέμα τύχης. Εγώ όποτε τύχαινε να περάσω και μπάνιζα καμιά βυζού την έπαιρνα για πίπα στο αμάξι και όλες όσες είχα πάρει είχαν πετάξει τα βυζιά έξω.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015
Παιδιά μια διευκρίνιση γιατί έχασα την μπάλα. Η Κάρμεν ποια είναι;;;

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
πριν απο λιγο μια μαυρουλα αδυνατη με γυαλακι καθηγητριας ολο καυλα...για πολλα κολπα

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
και ποιος δεν θυμαται εκεινο τον τραβελαρο με την θυλικια φατσουλα την σισσυ την εστεινε απεναντι απο την νομικη  :cum: :cum: :cum:
ασχετο....
πινω αλλη μια μπυρα και παω συλβια

παντως ενα μαυρακι ...ελεγε πολλα
και η εγγυος σταυροποδι παλι

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.778
Πόντοι
41.129
επισκεφθηκα εχτες το βραδι κατα τις 2330 το τριγωνο οπου ειδα αρκετες κοπελες γυφτοβουλγαρες ασχημες,πολλα πρεζονια εδω και εκει,αστυνομια και διας παντου
με την πλατεια βαθης να εχει τουλαχιστον 10 μηχανες αραγμενες με μπατσους ,προφανως οργανωναν την δραση τους,μονο μια μικρουλα αξιζε που καθοταν εξω απο ενα γωνιακο μαγαζι
με ρουχα,ισιο καστανο μαλλι καλη φατσα φορουσε κολαν και ειχε ωραιαο κωλαρακι, επαιρνε 20ε αλλα την ειδα καπως και την ρωτησα αν ειναι χρηστρια
και μου ειπε οτι οποια ηταν την επιασαν ...τα γελια εφυγαν ασυναισθητα.
ελπιζω σε καμμια νεα καλη αφιξη τωρα που τελειωσαν τις διακοπες τους τα κοριτσια δεν εχουν σαλιο και με τα χαρατσια κατω απο την πορτα να περιμενουν.

no1166

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Είναι και λίγο θέμα τύχης. Εγώ όποτε τύχαινε να περάσω και μπάνιζα καμιά βυζού την έπαιρνα για πίπα στο αμάξι και όλες όσες είχα πάρει είχαν πετάξει τα βυζιά έξω.

Βεβαια και συμφωνω. Δεν ειναι ολες τετοια περιπτωσαρα...και να φανταστεις οτι αυτες οι γυναικες μου αρεσουν πολυ. Που θα βρεις τετοια κωλαρα από καουτσουκ? Οι λευκες στο θεμα αυτο ειναι εκτος συναγωνισμου...

no1166

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Χθες Παρασκευη κατα τις 6 παρα το απογευμα, στο τριγωνο υπηρχαν, μονο εξω απο ελυσιουμ, η ακουραστη Αουρα και 4 με 5 μπαζα. Μια εξ αυτων ψηλη με μπουταρες αλλα με κατι δοντια σαν τον Σαγωνα από την ταινια του James Bond. Στην απέναντι γωνια μια μαυρουλα χαριτωμενη την επεφτε σε εναν ηλικιωμενο.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015
Παιδιά μια διευκρίνιση γιατί έχασα την μπάλα. Η Κάρμεν ποια είναι;;;

η ξανθια με τις μπουταρες...και καλοντυμενη συνηθως

Ρε συ Τεό πες μου πού κάνει πιάτσα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή γιατί δυο φορές που έχω περάσει τώρα τελευταία βράδυ από εκεί δεν έχω προσέξει καμιά που να ταιριάζει σ' αυτήν την περιγραφή...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015
και ποιος δεν θυμαται εκεινο τον τραβελαρο με την θυλικια φατσουλα την σισσυ την εστεινε απεναντι απο την νομικη  :cum: :cum: :cum:

Και στο χημείο στέκονταν αρκετά, μέχρι και πρόσφατα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom