Αγαπητοι συναγωνιστες,υστερα απο ανουσιο περασμα μενιδιου οριστε η εκ τριγωνου χθεσινη καταδρομη:
Καποδιστριου δεν ειδα καμια ουτε Ελλη (βγαινει οντως πιο αργα)
3η Σεπτεμβριου τιποτα (λες και ειναι συννενοημενες τις νυχτες)
Βερανζερου καμια (οι μιλφς εκει μα ακουνητες κ αυτη που κοιμαται ξυπνησε μα εκλαιγε,φορεματαρα με βρακι να φαινεται)
Σατωβριανδου καμια (εδω παρκαρα)
Χαλκοκονδυλη πλευρα granny καμια
Χαλκοκονδυλη προς Ορφεα τιποτα περαν απο Μαριας με τατου ωμου κλασσικα
Λητω στεκοταν μια κοπελα με παρα πολυ καλο σωμα βλεπω συναγωνιστη με μηχανακι μιαλει ουτε 10 δευτερα κ φευγει παω κ εγω της λεω δουλευεις με βριζει αρχιζω κι εγω.Μαλλον ηταν απλη της περιοχης αν κ μου φανηκε κατι σε Αλβανιδα η σε Ρουμανα,σε αυτα που λεγα περι πελατων δεν εβριζε μπερδευτηκα,καριολοφατσα.
Σωκρατους τραβελοι φουλ (τι μαλακια που υπερτερουν!) αναμεσα τους η ελληνιδα η κοντουλα με τα λιγα κιλα με τις βυζαρες.Υστερα ειδα μια κοκκινομαλα που στεκοταν.Θυμαστε που σας ελεγα για μια αδυνατη με γυαλια κοκκινομαλα στον ορφεα στην μενανδρου που ηταν τραυματισμενη?Ε αυτη ηταν.Λεγεται Ροζ η Ροζαλια (και τα δυο ειπε) και ειναι 40 με γλυκο προσωπακι περιποιημενη δε βρωμουσε ελληνιδα εχει και παιδι.Αδυνατη καλλιγραμη φοραει οπως σας εχω ξαναπει παντα πολυ κοντα.Αν τη δειτε αναμεσα σε αλλους μη κολλησετε φωναχτε.Πολυ φιλικη ευδιαθετη μιλησαμε πολυ ωρα (πιο πολυ στο δρομο σαν παρεακι παρα μεσα που κ μεσα συζητηση καναμε μια χαρα).Της ειπα οτι λεω σε ολες οτι θα κανω βολτα να δω τι παιζει,τελικα γυρισα και την πηρα με 20+5 στο access μια χαρα δεν χτυπησαν πορτες απο γαμησι πολυ καλη δεν με ξενερωσε πουθενα δεν εκλεβε και αφεθηκε αυτο εκτιμησα συν οτι προτεινε τα ξενοδοχεια ενα ενα με τη συζητηση με τα υπερ και τα κατα τους,μου εδωσε τηλεφωνακι.Στον γυρισμο πριν παω στο μααξι να φυγω εκει που κατεβαινα με την Ροζ να αποχωρηστουμε σταμπαρω μια ακομη που ειχε μολις ερθει,οταν επεστρεφα πηγα σε αυτη γελασε τα ειπαμε,ονομα δηθεν Μαρια,βουλγαρα μου φανηκε,20+5 κλασσικα καλης καταστασης φορουσε πορτοκαλι πανω κατω εκανε μπαμ βγηκε αργα,μου ζητησε τηλ μπυ πε να παω απεναντι να βρω χαρτι στυλ πηγα στους πακιδες μου δωσαν εγραψα της εδωσα το τηλεφωνακι (μου)
Αριστοτελους φαναρι πετυχαινω ομορφουλα προ μιλφ κοντο μαλλι κι αυτη και Ελληνιδα Σοφια αδυνατη καλιγραμμη ευχαριστη πιασαμε παρλα ειχε ωραια βυζακια μικρουλια φουσκωτα και προτεινε τα καλα ξενοδοχεια συν τα υπαλοιπα αφου σηυζητησαμε αρκετα,εδωσε τηλεφωνο.Και αυτη 20+5/10
Ορφεας απο τις πιο ψοφιες βραδιες,Μαρια περιφεροταν ομως γι αυτο την ανεφερα πιο πανω,στον Ορφεα εχει το κακο πιυ μπορει να αραζουν απεναντι του κατω χυμα η στη μενανδρου χυμα κ να μη φαινεται οτι ειναι της δουλειας η να μη ''δουλευουν'' καποιες στιγμες.Κι ομως ορφεας σωζεται απο την μοναδικη Κασσανδρα!Φωτια ηταν!Την χαιρετησα χαχα.Σε δευτερο περασμα ηταν ενα βουλγαρακι που τσακωνοταν στο τηλεφωνο της εκανα νοηματα δεν φαινοταν διαθεσιμη κ οσο παρακολουθησα μιλουσε εκνευρισμενη.Ωραια παντως αδυνατη πολυ καλο σωμα τατου ποδι.
Μενανδρου απ τη μια κοιμουνται απ την αλλη βλεπω ξανθο μιλφ να καθεται σε ορια υπνου λεω ωπα ειναι καλη αυτη.Θυμαστε μια κοπελιτσα στο μενιδι που πε για 2 τανες του τριγωνου με ονοματα Βαγια και ΝΙκη?Ε αυτη ηταν η Βαγια!Η Νικη εχει σταματησει (μου το πε η Ροζ που τις ξερει σχεδον ολες αν θελετε πληροφοριες τις μοιραζετε).Η Βαγια ειναι ξανθια μιλφ,της λειπουν δοντακια,ειναι ακλλιγραμη,φορουσε κοκκινη φορεματαρα,ξανθες με κοκκινο παντα ταιριαζουν.Πρωτα ειδα βρακι ετσι οπως καθοταν,την ξυπνησα τα ειπαμε με τα πολλα 20+5 και επεσε σε 15 αν και ειπε οτι δεν το κανει γενικα.
Καματερου (Liberty) η καλυτερη την αφησα για το τελος.Θυμαστε που σας ειπα οτι ειχα δει ενα μοντελακι στη διασταυρωση αριστοτελους με καποδιστριου?Προσφατα το επιβεβαιωσε συναγωνιστης μας και αν θυμαστε σε αλλη φορα ειχα πει οτι ειδα ενα καλλιγραμο να ναι καματερου κ να μπαινει στο κτιριο με τα ενοικιαζομενα (?).Ειναι η Χριστινα λοιπον!Επιβεβαιωνω οριστικα που αν πεφτω εξω τοτε θα μιλαμε για 2 τοπ στην περιοχη!ΠΙθανον ειναι η ιδια που λεει και ο αλλος φιλος μας συν εγω δυο φορες.Προσεξτε κατεβαινα την αριστοτελους και παρατηρω τουμπανακι να μπαινει lIberty καθως κοιτουσα το ξενοδοχειο κι εγω.Πηγα απεναντι στην εισοδο του και τη περιμενα.Βγαινει ξεκινω την τακτικη μου φτανουμε στο ζουμι λεει Χριστινα λεω ΝΑΙ!Απο κοντα ειναι ακομη πιο καυλωτικη με ωραιο προσωπο.Κοντοπουτανακι.Πηγαμε μαζι διπλα καματερου και μπλα μπλα μου εδωσε τηλεφωνο.Μου ειπε δεν εχει καμια σχεση με πρεζες.Ζητησε 50 φιλο ειπε 30) δε με πειραξε της το χω για ασσο στο μανικι που μεταξυ μας για αυτην θα τα εδινα.Τοσο καιρο ειναι η καλυτερη που εχω δει στη περιοχη!Κ οντως εξαφανιστηκε και οντως δεν την βρηκα που σημαινει οτι κατα 99% μπαινει στο κτιριο που ειναι σνα ξενοδοχειο αρα ηταν αυτη κ τις 2 φορες+1 φορα του συναγωνιστη μας.Δεν τη βλεπω να ψαχνετε πολυ,χανεται.Ειπε Liberty αυτο απο μονο του λεει πολλα.Χριστιναρα!(Ελληνιδα)
ΥΓ1:Και τη προηγουμενη βδομαδα η Βερονικα (Βουλγαρα προς σκινυ με τατου πρωην εσκορτ) μου εδωσε τηλ και fb,μενει συγγρου)
ΥΓ2:Και οι 3 (+βαγια) ηταν ελληνιδες και πρωτη φορα μου ετυχε να δω μαζεμενες δικες μας
ΥΓ3:Η Ροζαλια μου ειπε οτι πριν μια βδομαδα σκοτωσαν μια κοπελα που λεγοταν Χαρα την μαχαιρωσαν προς την βεραντζερου προς την ακουμινατου κατι τετοιο.Επισης ειπε οτι εχουν σκοτωσει κι αλλες,νομιζω ειπε Κατερινα κι αλλη μια.Το 2019 κοπελα μου ειπε να μη παω μαζι της σε καποιο σημειο κ οταν γυρισε ειχε σπασμενη αλυσιδα ειχαν παει να τη κλεψουν.Προβληματιστικα διοτι εμεις τροφοδοτουμε ολα αυτα τα συμβαντα απλως δεν τα βλεπουμε κι αν δεν ταροφοδοτησουμε θα το κανουν καποιοι αλλοι αυτο με προβληματισε.Ειχαν γραψει σε αλλο νημα για μια κοπελα που μαχαιρωσε ενας,τελικα ειναι κι αλλες και ακομη περισσοτερες αγνωστες μας.
ΥΓ4:Ας το παραδεχτω,η Κασσανδρα ηταν ανωτερη ολων τους ως γυναικα συνολικα
ΥΓ5:Εμαθα οτι η Σονια η κοκκινομαλλα δεν εμφανιζεται αυτο το διαστημα
ΥΓ6:Καλα γαμησια!