Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
13
Like
7.214
Πόντοι
2.046
Συμφωνώ και επαυξανω. H Κασσάνδρα είναι πολύ προσεκτική με τη καθαριότητα .
Άλλο που το hotel είναι άθλιο.
Και εγώ όταν ανέφερα τα πάντα όλα, εννοουσα ότι δέχεται κάθε στάση και κάθε τρυπουλα, αλλά μέχρι εκεί.
Δεν έχουμε αυτοκτονικές τάσεις. Προέχει η ασφάλεια και μετά η ευχαρίστηση.
Άντε να ειμαστε όλοι καλά να σπρώχνουμε
Το liberty θεωρώ πως για την περιοχή είναι το κατάλληλο

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.970
Πόντοι
2.546
Συμφωνώ και επαυξανω. H Κασσάνδρα είναι πολύ προσεκτική με τη καθαριότητα .
Άλλο που το hotel είναι άθλιο.
Και εγώ όταν ανέφερα τα πάντα όλα, εννοουσα ότι δέχεται κάθε στάση και κάθε τρυπουλα, αλλά μέχρι εκεί.
Δεν έχουμε αυτοκτονικές τάσεις. Προέχει η ασφάλεια και μετά η ευχαρίστηση.
Άντε να ειμαστε όλοι καλά να σπρώχνουμε
Καλα τα ξενοδοχεια τα περισσοτερα απαραδεκτα.Για μενα Μινιον Κριστιανα τα χειροτερα.Σε ξενερωνουν και πεφτει η διαθεση η δικη μας και των κοριτσιων.Ηθελε η Ελενη να με καβαλισει αναποδα ξεκιναει πολυ ωραια και βυθιζεται νευριασε αλλαμε δεν βολευει,Καθομαι εμτα σε αλλο στρωμα βυθιζομαι ε δε γινεται ετσι να λειτουργησεις,ειδικα αν πεσεις σε πονηρη ειναι μεγαλο κατα η αθλιοτητα των ξενοδοχειων.Μονο Liberty Λητω Access πηγαινω,τα δυο πωρτα δυστυχως δεν αφηνουν με 5ευρω αλλα το τριτο αφηνει κ δεν πολυενοχλουν προφατα το δοκιμασα δυο σερι φορες δεν του το χα το φοβουμουν απλως δεν υπαρχει σελιδα κριτικων για να τα γραψω,και ρεσεψιον συννενοησιμοι.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.970
Πόντοι
2.546
Τελευταίο χρόνο έπαιζε στο κερατσινι στον μεγάλο Σκλαβενίτη στην γρηγοριου Λαμπράκη και λεωφόρο δημοκρατίας όπως πας για περαμα...τώρα από τιμές 30 συο αμαξι έλεγε οχι σε ξενοδοχειο
Αλλο και τουτο οταν λενε οχι ξενοδοχειο οχι σπιτι πως θα χουν πελατη?Δειχνουν οτι πανε για ξεπετες

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.263
Πόντοι
2.256
Τελευταίο χρόνο έπαιζε στο κερατσινι στον μεγάλο Σκλαβενίτη στην γρηγοριου Λαμπράκη και λεωφόρο δημοκρατίας όπως πας για περαμα...τώρα από τιμές 30 συο αμαξι έλεγε οχι σε ξενοδοχειο
Όσες κριτικές υπήρξαν, μιλούσαν για φόλα ολκής!!!

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
30 έλεγε η συγκεκριμένη στο αμάξι τουλάχιστον όταν ήταν στο ρουφ.

Η σόνια παίζει ακόμα μπάλα στην παραλιακή;

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Φαινόταν όμορφη και μάλιστα της είχα προτείνει τότε με 60 ευρώ ξενοδοχείο ήταν στις αρχές ακόμα. Εν τούτοις υπήρξαν σχόλια ότι ήταν φόλα και κώλωσα να τα σκάσω

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.970
Πόντοι
2.546
Φαινόταν όμορφη και μάλιστα της είχα προτείνει τότε με 60 ευρώ ξενοδοχείο ήταν στις αρχές ακόμα. Εν τούτοις υπήρξαν σχόλια ότι ήταν φόλα και κώλωσα να τα σκάσω
Καλα εκανες,αντε γιατι δεν σεβοντια τους κοπους μας.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Ελπιδοφορο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι 10 και κατι μολις ειχα φτασει σε λιγα λεπτα πανω στην γυρα απο καποδιστριου προς σωκρατους την βρηκα στα φαναρια της καματερου.
εκεί ακριβώς, κι αυτές τις ώρες (βραδινές), πιατσάριζε αυτή που λέω εγώ. Πιθανότατα επανήλθε με αλλαγή στο μαλλί

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.970
Πόντοι
2.546

Zippy0420

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2022
Like
8
Πόντοι
0
Μια κοντή με σχετικα γλυκη φατσουλα στην γωνία Αριστοτελους-Χαλκοκονδυλη τι λεει;

donp4679

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
8
Like
297
Πόντοι
280
Μου φαινονται καριολιτσες.Με κοφτες.Μια ελληνιδα περσυ (Ειρηνη απο Ροδο που εφυγε εν τελει) μου ελεγε να μη πηγαινω με αυτες μη κολλησω ακουγε φημες,ακουσα κι εγω.Μου φαινονται παντα αποτομες της ξεπετας.Ισως η Μαρια με τα τατου να ταν μια επιλογη μου λογω διαφορετικου στυλ ομιλιας αλλα ως εκει γτ εχω μιλησει κ με το νταβα της κανονικα σα να μασταν φιλοι χαχαχα
ρωτησα γιατι ειναι σχετικα ωραιες αλλα φενονται ξεπετες. μην κολλησουμε και τπτ αχαχα

dimmanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2015
Like
85
Πόντοι
1
Δευτερα κατα τις 17.00 !!Γωνια Σατωβριανδου και Μενανδρου εχω σταματησει στο κοκκινο φαναρι με το αμαξι.Δεξια στο πεζοδρομειο καθεται σε καρεκλακι μια Κινεζα αδυνατη και καπως μεγαλούλα.Την ρωτησα τιμη και μου ειπε 20 ευρω.Απο αριστερα στο πεζουλι καθοταν μια Ινδη με κατι κιτρινες κελεμπίες(25 ευρω αυτη)και μια παχουλη Φιλιππινέζα στα 30 ευρω!!Στο ιδιο σημειο οι τιμες ΄΄παιζουν΄΄ απο 20-25-30 ευρω!! Ονοματα δεν προλαβα να ρωτησω γιατι αναψε πρασινο!!Την Κινεζα αν ειχα χρονο θα την επερνα!!

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.970
Πόντοι
2.546
Δευτερα κατα τις 17.00 !!Γωνια Σατωβριανδου και Μενανδρου εχω σταματησει στο κοκκινο φαναρι με το αμαξι.Δεξια στο πεζοδρομειο καθεται σε καρεκλακι μια Κινεζα αδυνατη και καπως μεγαλούλα.Την ρωτησα τιμη και μου ειπε 20 ευρω.Απο αριστερα στο πεζουλι καθοταν μια Ινδη με κατι κιτρινες κελεμπίες(25 ευρω αυτη)και μια παχουλη Φιλιππινέζα στα 30 ευρω!!Στο ιδιο σημειο οι τιμες ΄΄παιζουν΄΄ απο 20-25-30 ευρω!! Ονοματα δεν προλαβα να ρωτησω γιατι αναψε πρασινο!!Την Κινεζα αν ειχα χρονο θα την επερνα!!
Ενδιαφερον αφου ειναι αδυνατη!Λενε ειναι πολυ στενες και περιποιημενες,κανε μια δοκιμη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom