Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
είναι στην πιάτσα της Χαλκοκονδύλη; χαρακτηριστικά;
Πρεπει ναναι μια κοντη, μπαμπατσικη, ξανθια, γαλανοματα. Πολλες φορες ειναι μεσα στο ρουχαδικο εκει στη σταση κ ψωνιζει

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.895
Πόντοι
11.096
Καλημέρα! Έχει κανείς άποψη για μια "Αλεξάνδρα", κάπως ομορφούλα, που κυκλοφορεί επί της 3ης Σεπτεμβρίου μεταξύ Πλατείας Λαυρίου και Καποδιστρίου; Περνούσα πριν τρεις μέρες, μού έκλεισε το μάτι και μιλήσαμε. Παίρνει 30 ευρώ.
Χρονιά στο κουρμπέτι η συγκεκριμένη.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
είναι στην πιάτσα της Χαλκοκονδύλη; χαρακτηριστικά;
Ξανθούλα, 50άρα, σχετικά καλή σε κορμί για την ηλικία της, όμορφο προσωπάκι..Συνήθως, από τις 13:00 και μετά..
Δίνει και κώλο..

• Like
Αντιδράσεις: 69fil

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.060
Πόντοι
42.697
Πρεπει ναναι μια κοντη, μπαμπατσικη, ξανθια, γαλανοματα. Πολλες φορες ειναι μεσα στο ρουχαδικο εκει στη σταση κ ψωνιζει
Ρε γυμνοσαλιαγκα ανατολ εσύ είσαι εδώ στο βίντεο γαμω την καράφλα σου και το περουκινι σου παλιολινατσα?

sextacy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα, τα σεβη μου! Για την Ολγα τη ξανθια που ητανε Ρουφ, ξερουμε κατι?

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
346
Πόντοι
21
από το τρίγωνο αξίζουν μόνο η Άντζελα και η Μαρία η Ρουμάνα όλες άλλες σε έχουν για ξεπετα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.736
Πόντοι
3.656
Μην πιστεύεις πούστη λόγια, και πουτάνας μοιρολόγια. Την πάτησα, εγώ που δίνω αυτή τη συμβουλή. Κάποια με είχε πληροφορήσει ότι η Σοφία πέθανε από υπερβολική δόση, την είχαν βρει μάλιστα με τη σύριγγα καρφωμένη στο πόδι. Ευτυχώς την είδα ολοζώντανη χτες, με κοντό μαλλί προς το καστανό. Τέλος πάντων, ευτυχώς είναι ζωντανή η γυναίκα, μάθημα προς όλους μας να μη θεωρούμε αληθινό ότι ακούγεται

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
163
Πόντοι
1
από το τρίγωνο αξίζουν μόνο η Άντζελα και η Μαρία η Ρουμάνα όλες άλλες σε έχουν για ξεπετα
Για την Άντζελα εχω τις αμφιβολίες μου, δεν ξέρω αν εχει αλλάξει μιας κ έχω καιρο να την πάρω. Η Μαρια εμφανίζεται ακομα δεν την έχω πετύχει τελευταία

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
346
Πόντοι
21
Για την Άντζελα εχω τις αμφιβολίες μου, δεν ξέρω αν εχει αλλάξει μιας κ έχω καιρο να την πάρω. Η Μαρια εμφανίζεται ακομα δεν την έχω πετύχει τελευταία
την Άντζελα την έχω πάρει 3 φορές πέρασα καλά. την Μαρία έχω να την δω 2 βδομάδες , 2 φορές που πέρασα δεν την είδα αλλά ήμουν μετά τις 16:00 μπορεί να σχόλασε

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Tη Νίνα από Βουλγαρία που δουλεύει κυρίως ρεσεψιόν στο Liberty, την έχει πάρει κανένας συναγωνιστής; (δεν πρέπει να εκδίδεται, αλλιώς δε θα δούλευε σ' αυτό το πόστο)

Τελευταία τροποποίηση:

zeygos1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2016
Like
4.292
Πόντοι
441
Tη Νίνα από Βουλγαρία που δουλεύει κυρίως ρεσεψιόν στο Liberty, την έχει πάρει κανένας συναγωνιστής; (δεν πρέπει να εκδίδεται, αλλιώς δε θα δούλευε σ' αυτό το πόστο)
Η ιδιοκτήτρια είναι

• Ουάου
Αντιδράσεις: lesa.l
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.736
Πόντοι
3.656
Μαύρες που θα βρώ;
Μια μαύρη πιατσάρει στη δεξιά μεριά της Καποδιστρίου κοντά στο Λητώ. Πλην όμως τη θεωρώ πατσαβούρα, και δεν την έχω πάρει. Η μοναδική μαύρη που αξίζει κατά τη γνώμη μου είναι η Κασσάνδρα από το Καμερούν, μοιάζει με μιγάδα (ίσως παίρνει φάρμακα κι έχει διώξει τη μελανίνη), φοράει συνήθως ξανθιές περούκες και πιατσάρει έξω από το Ξενοδοχείο Ορφέας, στη Χαλκοκονδύλη. Δίνει και κώλο, 25€

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Μια μαύρη πιατσάρει στη δεξιά μεριά της Καποδιστρίου κοντά στο Λητώ. Πλην όμως τη θεωρώ πατσαβούρα, και δεν την έχω πάρει. Η μοναδική μαύρη που αξίζει κατά τη γνώμη μου είναι η Κασσάνδρα από το Καμερούν, μοιάζει με μιγάδα (ίσως παίρνει φάρμακα κι έχει διώξει τη μελανίνη), φοράει συνήθως ξανθιές περούκες και πιατσάρει έξω από το Ξενοδοχείο Ορφέας, στη Χαλκοκονδύλη. Δίνει και κώλο, 25€
Τι ώρες την βρίσκω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom