έχεις κάποια καλή εμπειρία με κάποια από αυτές;Κάθε μέρα εκεί είναι..
Μεγάλη φόλα..Απο τις χειρότερες gilf Ρωσσίδες..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)
fluffy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.915
- Πόντοι
- 431
Βικτώρια...Μεγάλη μεν,τρώγεται δε. Και φουλ πρόγραμμα...έχεις κάποια καλή εμπειρία με κάποια από αυτές;
είναι στην πιάτσα της Χαλκοκονδύλη; χαρακτηριστικά;Βικτώρια...Μεγάλη μεν,τρώγεται δε. Και φουλ πρόγραμμα...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.189
- Πόντοι
- 506
Πρεπει ναναι μια κοντη, μπαμπατσικη, ξανθια, γαλανοματα. Πολλες φορες ειναι μεσα στο ρουχαδικο εκει στη σταση κ ψωνιζειείναι στην πιάτσα της Χαλκοκονδύλη; χαρακτηριστικά;
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.895
- Πόντοι
- 11.096
Χρονιά στο κουρμπέτι η συγκεκριμένη.Καλημέρα! Έχει κανείς άποψη για μια "Αλεξάνδρα", κάπως ομορφούλα, που κυκλοφορεί επί της 3ης Σεπτεμβρίου μεταξύ Πλατείας Λαυρίου και Καποδιστρίου; Περνούσα πριν τρεις μέρες, μού έκλεισε το μάτι και μιλήσαμε. Παίρνει 30 ευρώ.
fluffy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.915
- Πόντοι
- 431
Ξανθούλα, 50άρα, σχετικά καλή σε κορμί για την ηλικία της, όμορφο προσωπάκι..Συνήθως, από τις 13:00 και μετά..είναι στην πιάτσα της Χαλκοκονδύλη; χαρακτηριστικά;
Δίνει και κώλο..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.060
- Πόντοι
- 42.697
Ρε γυμνοσαλιαγκα ανατολ εσύ είσαι εδώ στο βίντεο γαμω την καράφλα σου και το περουκινι σου παλιολινατσα?Πρεπει ναναι μια κοντη, μπαμπατσικη, ξανθια, γαλανοματα. Πολλες φορες ειναι μεσα στο ρουχαδικο εκει στη σταση κ ψωνιζει
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.736
- Πόντοι
- 3.656
Μην πιστεύεις πούστη λόγια, και πουτάνας μοιρολόγια. Την πάτησα, εγώ που δίνω αυτή τη συμβουλή. Κάποια με είχε πληροφορήσει ότι η Σοφία πέθανε από υπερβολική δόση, την είχαν βρει μάλιστα με τη σύριγγα καρφωμένη στο πόδι. Ευτυχώς την είδα ολοζώντανη χτες, με κοντό μαλλί προς το καστανό. Τέλος πάντων, ευτυχώς είναι ζωντανή η γυναίκα, μάθημα προς όλους μας να μη θεωρούμε αληθινό ότι ακούγεται
Για την Άντζελα εχω τις αμφιβολίες μου, δεν ξέρω αν εχει αλλάξει μιας κ έχω καιρο να την πάρω. Η Μαρια εμφανίζεται ακομα δεν την έχω πετύχει τελευταίααπό το τρίγωνο αξίζουν μόνο η Άντζελα και η Μαρία η Ρουμάνα όλες άλλες σε έχουν για ξεπετα
την Άντζελα την έχω πάρει 3 φορές πέρασα καλά. την Μαρία έχω να την δω 2 βδομάδες , 2 φορές που πέρασα δεν την είδα αλλά ήμουν μετά τις 16:00 μπορεί να σχόλασεΓια την Άντζελα εχω τις αμφιβολίες μου, δεν ξέρω αν εχει αλλάξει μιας κ έχω καιρο να την πάρω. Η Μαρια εμφανίζεται ακομα δεν την έχω πετύχει τελευταία
zeygos1983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2016
- Like
- 4.292
- Πόντοι
- 441
Η ιδιοκτήτρια είναιTη Νίνα από Βουλγαρία που δουλεύει κυρίως ρεσεψιόν στο Liberty, την έχει πάρει κανένας συναγωνιστής; (δεν πρέπει να εκδίδεται, αλλιώς δε θα δούλευε σ' αυτό το πόστο)
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
Μαύρες που θα βρώ;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.736
- Πόντοι
- 3.656
Μια μαύρη πιατσάρει στη δεξιά μεριά της Καποδιστρίου κοντά στο Λητώ. Πλην όμως τη θεωρώ πατσαβούρα, και δεν την έχω πάρει. Η μοναδική μαύρη που αξίζει κατά τη γνώμη μου είναι η Κασσάνδρα από το Καμερούν, μοιάζει με μιγάδα (ίσως παίρνει φάρμακα κι έχει διώξει τη μελανίνη), φοράει συνήθως ξανθιές περούκες και πιατσάρει έξω από το Ξενοδοχείο Ορφέας, στη Χαλκοκονδύλη. Δίνει και κώλο, 25€Μαύρες που θα βρώ;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
Τι ώρες την βρίσκω;Μια μαύρη πιατσάρει στη δεξιά μεριά της Καποδιστρίου κοντά στο Λητώ. Πλην όμως τη θεωρώ πατσαβούρα, και δεν την έχω πάρει. Η μοναδική μαύρη που αξίζει κατά τη γνώμη μου είναι η Κασσάνδρα από το Καμερούν, μοιάζει με μιγάδα (ίσως παίρνει φάρμακα κι έχει διώξει τη μελανίνη), φοράει συνήθως ξανθιές περούκες και πιατσάρει έξω από το Ξενοδοχείο Ορφέας, στη Χαλκοκονδύλη. Δίνει και κώλο, 25€
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.736
- Πόντοι
- 3.656
ΒραδυνέςΤι ώρες την βρίσκω;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.