Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.332
- Πόντοι
- 486
Άμα αρχίσουμε να γράφουμε τις μαλακίες μας....δεν θα τελειώσει ποτέ το νήμα
Φιλε σε παρακαλω. Πες μας τι εγινε. Το κανω εικονα και κλαιω μονος μου απο το γελιοΟλοι μας κάπως την πατάμε τυπε. εγώ παλιότερα αντί να μπω σε ντελο στην Φυλής ανέβηκα σε κανονικό σπίτι. δεν θες να μαθεις την συνέχεια..
Ηλικιακά ημουν 19-20 και ανεβαίνω στον 1ο όροφο. Βγήκε μια Γρια γύρω στα 60-65. Κολωσα και λέω είστε ανοιχτά? και φωνάζει ένα αντρικό όνομα Βαγγέλη νομίζω και ακούω από μέσα ποιος είναι? Μεχρι να πει το..είναι ήδη κατεβαινα τα σκαλιά δύο δυο. Μεχρι να βγω έξω ακούω να φωνάζει η Γρια...εδώ είναι σπίτι όχι μπουρδελο. και φωνάζω και εγώ είσαι σίγουρη???? χαχαχα.Φιλε σε παρακαλω. Πες μας τι εγινε. Το κανω εικονα και κλαιω μονος μου απο το γελιο
Βαγγεληηηηηηη αυτος ηρθε να μας γαμησειιιιιιιΗλικιακά ημουν 19-20 και ανεβαίνω στον 1ο όροφο. Βγήκε μια Γρια γύρω στα 60-65. Κολωσα και λέω είστε ανοιχτά? και φωνάζει ένα αντρικό όνομα Βαγγέλη νομίζω και ακούω από μέσα ποιος είναι? Μεχρι να πει το..είναι ήδη κατεβαινα τα σκαλιά δύο δυο. Μεχρι να βγω έξω ακούω να φωνάζει η Γρια...εδώ είναι σπίτι όχι μπουρδελο. και φωνάζω και εγώ είσαι σίγουρη???? χαχαχα.
Εαν είσαι από Ρόδο θα ξέρεις σίγουρα. Υπηρετουσα στο 211ΤΕ πεταλούδες εποχή 2004. Υπηρχαν τα σπιτακια μέσα στο κάστρο στην παλιά πόλη. τα περισσότερα είχαν τραβελια. υπήρχε ένα που είχε μια ξανθιά γεμάτουλα Ελληνίδα με 30 η 35 ευρώ. Πηγαινα για τα χοντρά και με ήξερε. Μια φορα με ξεπέταξε και μου την έσπασε. Ετσι λοιπόν κ εγώ για σπάσιμο αφήνω την πόρτα του ντελου ανοιχτή φεύγοντας. Δεν έκανα 10 βήματα και ακούω μια αντρική φωνή ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ. Ηταν ίδιος ο Κανακης από τους ΑΜΑΝ αλλά ποιο φουσκωμένος και ψηλός. Μεχρι να καταλάβω τι γίνεται νιώθω το χέρι του στην μαπα μου να με σπρώχνει και να βρίζει. Ετρεχα σαν τον Bolt σε λευκό. θυμόμουν το χέρι του για πολύ καιρό. Φτηνα την γλύτωσα.Βαγγεληηηηηηη αυτος ηρθε να μας γαμησειιιιιιι
Αλανι μου οντως. Φτηνα την γλυτωσες με καθε ειλικρινεια στο λεω. Δεν τα εκανες τετοια σε αυτα τα μερη για κανενα λογο. Χαιρομαι που εφυγες γερός. Εχουν ξεπεσει πια τα σπιτια στον Αγιο Φανουριο πληροφοριακα. Μεγαλη η χαρη τουΕαν είσαι από Ρόδο θα ξέρεις σίγουρα. Υπηρετουσα στο 211ΤΕ πεταλούδες εποχή 2004. Υπηρχαν τα σπιτακια μέσα στο κάστρο στην παλιά πόλη. τα περισσότερα είχαν τραβελια. υπήρχε ένα που είχε μια ξανθιά γεμάτουλα Ελληνίδα με 30 η 35 ευρώ. Πηγαινα για τα χοντρά και με ήξερε. Μια φορα με ξεπέταξε και μου την έσπασε. Ετσι λοιπόν κ εγώ για σπάσιμο αφήνω την πόρτα του ντελου ανοιχτή φεύγοντας. Δεν έκανα 10 βήματα και ακούω μια αντρική φωνή ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ. Ηταν ίδιος ο Κανακης από τους ΑΜΑΝ αλλά ποιο φουσκωμένος και ψηλός. Μεχρι να καταλάβω τι γίνεται νιώθω το χέρι του στην μαπα μου να με σπρώχνει και να βρίζει. Ετρεχα σαν τον Bolt σε λευκό. θυμόμουν το χέρι του για πολύ καιρό. Φτηνα την γλύτωσα.
ναι δεν ξέρω τι μαλακία με έπιασε τότε. Μαλλον η χαζομάρα θεώρησα ότι είναι μόνη? Φυσικα δεν ήταν αλλά που μυαλό τότε. Ακομα το σκεφτομαι και όντως φθηνά την γλύτωσα. Αντε στην καλύτερη να μου μαυρίζε το μάτι η να με έκανε μαύρο. πως να εξηγήσω την κατάσταση μετά στο στρατόπεδο? Φυσικα δεν ξανά πάτησα στην περιοχή. ευτυχώς έπιασε καλοκαίρι και σαν δόκιμος μπορούσα να κυκλοφορώ με την στολή και τσιμπουσα καμία τουρίστρια η με καβατζωναν οι ντόπιοι.Αλανι μου οντως. Φτηνα την γλυτωσες με καθε ειλικρινεια στο λεω. Δεν τα εκανες τετοια σε αυτα τα μερη για κανενα λογο. Χαιρομαι που εφυγες γερός. Εχουν ξεπεσει πια τα σπιτια στον Αγιο Φανουριο πληροφοριακα. Μεγαλη η χαρη του
Τυπε δεν είναι πολλά τα 15 χρόνιαΚαλά έκανες εγώ έχω φόρτωση ελληνοαμερικανα γυναικάρα από την παραλιακή έτσι με το παπί τότε.Δεν τη γάμησα τελικά από μαλάκια μου.Την είχα ρωτήσει πόσο πάει δεν κατάλαβε και μου χαμογέλασε και με ρώτησε τη της είπα κατάλαβα αμέσως και τις εξήγησα πως εκεί ήταν πιάτσα και τέτοια.Ειχε πάει να δει μια ξαδέρφη της και την άλλη μέρα θα έφευγε για κάποιο νησί δεν θυμάμαι.προσφερθικα να την πάω σπίτι κάπου στο Πειραιά και δέχτηκε.Η μαλάκια είναι πως δεν της πρότεινα κανένα ποτό στο δρόμο ελπίζοντας ότι θα μου πει να ανέβω σπίτι τής αλλά μόλις φτάσαμε ίσως φοβόνταν κιόλας με ευχαρίστησε και ανέβηκε σπίτι τής.Της έδωσα το τηλέφωνο μου αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση.εχουν περάσει 15 χρόνια περίπου
Τυπε μπορεί και να τον πλακωνες εσύ αν σου πουλούσε τσαμπουκα ή να σας προλάβαιναν Δίας,ζητά,δέλτα.ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ! Πως λαχτάρισα σήμερα!
Τριγύρναγα στο τρίγωνο και ήμουν απέναντι από το Λίμπερτι στο πεζοδρόμιο που έχει το ΑΤΜ της Eurobank.
(Ναι, αυτό που έσπασε πρόσφατα κάποια ΠΟΥΣΤΑΡΑ και δεν είχαμε να κάνουμε τη δουλειά μας).
Εκεί λοιπόν είδα κοντά στις γκιλφορωσίδες μια νοστιμούλα που κοντοστεκότανε σαν να περίμενε κάτι.
Γρήγορα κατάλαβα ότι αυτό δεν ήτανε λεωφορείο ούτε ταξί. Άσε που ήτανε και λίγο «ελαφρά» ντυμένη.
Υπό την πίεση της απελπισίας που δεν είχα δει τίποτα αξιόλογο κινήθηκα προς το μέρος της.
Μέσα μου άκουσα μία φωνή: «Σου ομιλεί η λογική σου, ξεκάθαρα σημάδια ΔΕΝ έχει, ΣΤΑΜΑΤΑ!»
Μετά άκουσα μια άλλη, δυνατότερη: «Έλα με ακούς; Σου ομιλεί ο πούτσος σου! ΌΡΜΑ της ρεεεεεε!»
Πάω και εγώ να της ξεκινήσω την κουβέντα και μόλις με είδε που την πλησίασα κατάλαβε ότι είχα πονηρό σκοπό, συνοφρυώθηκε και μου πέταξε ένα αυστηρό «ΟΧΙ»! (Σαν της 28ης Οκτωβρίου)
Προχώρησα αδιάφορα (τάχα μου τάχα μου) και δεν είχα απομακρυνθεί πολύ όταν είδα που ήρθε ένας τυπάς και την πήρε από το χέρι και φύγανε! Μιλάμε έτσι και είχα αργήσει δευτερόλεπτα παραπάνω θα τον είχα τρακάρει!
Μετά τι θα έλεγα; Τσακώθηκα με ένα μαλάκα στα φανάρια;
Δεν ξέρω πως την πάτησα έτσι - ποτέ δεν είχα ξανακάνει λάθος αναγνώριση.
Καλημερα μύστες. Το τρίγωνο π αναφέρετε που βρίσκεται;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μόνο Κινέζες τύπεΚαλησπέρα συναγωνιστές καινούριος... πρωινές πιατσες στην Αθήνα? Και ειδικά αν δίνει καμία κωλο
Μάλλον θα ξαναπεράσουν χρόνια για να ξαναπάω τρίγωνο, αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, που δεν το βλέπω.
Ναι, δεν αξίζει, απλώς ήθελα να δω μία που είχα τσεκάρει με το αμάξι και κόλλησα εκεί..1000 φορές να πήγαινες στη Φυλής, έχει αρκετές αξιοπρεπείς περιπτώσεις με 20.
Δεν αξίζει καθόλου το πεζοδρόμιο, μιλάμε για τεράστια απάτη.
Νυχτερινές ώρεςΗ μαυρουλα η Κασσανδρα εξω απο τον Ορφέα που από ότι διαβάζω ειναι οκ περίπτωση ξέρετε τι ωρα αρχίζει να ειναι στο πόστο μπας και περάσω σήμερα καμια βόλτα