Καλησπέρα μάγκες! Επιστροφή στην πιάτσα ύστερα από χρόνια. Είχα δει μια μελαχρινή με μαύρο μίνι στην πλατεία Λαυρίου περνώντας με το αμάξι και κατέβηκα σήμερα κατά τις 6 να τη δω από κοντά. Δυστυχώς έλειπε και είχε επιστρέψει όταν έφευγα
Μπροστά στο Λίμπερτι ήτανε μια ξανθιά χοντρή που με πήρε από πίσω για λίγο και απέναντι στον ΟΠΑΠ ένας τράβελος καρναβάλι κανονικό. Στον Ορφέα είχε 5-6, σαπίλα κυρίως, και μια μαύρη, τέλος πάντων επειδή ήμουν κατακαβλωμένος ανέβηκα με τη Μιμή. Είναι κοντούλα ξανθιά με μαλλιά μέχρι τους ώμους, πεταχτό κωλαράκι και ανύπαρκτο στήθος. Βουλγάρα είπε και παραπονιότανε ότι δεν έχει καθόλου δουλειά.
25 τα δικά της συν 5 το ξενοδοχείο. Έπεσε στο κρεβάτι με την μπλούζα, δεν θα τη βγάλεις, της λέω, είναι άλλα 5 ευρώ λέει εκείνη. Τελικά την έβγαλε, αφού της υποσχέθηκα ότι θα της τα δώσω την επόμενη φορά. Αποστειρωμένο πρόγραμμα, τις έγλυψα λίγο τα βυζάκια, πίπα με καπότα, δύο στάσεις και της είπα να μου τον παίξει για να τελειώσω, όπου με άφησε χωρίς να έχω στραγγίξει εντελώς με αποτέλεσμα να συνεχίσω και να τον παίζω μόνος μου
Μάλλον θα ξαναπεράσουν χρόνια για να ξαναπάω τρίγωνο, αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, που δεν το βλέπω.