ΣωστάΑυτές τις διαπιστώσεις τις είχαμε κάνει όλοι όσοι κυκλοφοράγαμε τύπε. Κι ένα εξαιρετικό νεαρό Κινεζάκι πιατσάριζε εκεί, δεν θυμάμαι το όνομά του. Η ερώτηση την οποία είτε δεν ξέρει είτε δεν θέλει κάποιο μέλος να απαντήσει είναι άλλη. Που πήγαν όλες αυτές οι κοπέλες που δούλευαν σε αυτά τα σημεία. Για τις μαύρες το γνωρίζουμε ότι έχουν φύγει οι περισσότερες από τη χώρα κι έχει μείνει ο σκέτος κατιμάς
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.523
- Πόντοι
- 746
Πριν ολίγων λεπτών πέρασα από πάρκο ΦΙΞ Πατησίων δεν είδα τίποτα, μαύρη γαζέλα ούτε για δείγμα
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
Πριν ολίγων λεπτών πέρασα από πάρκο ΦΙΞ Πατησίων δεν είδα τίποτα, μαύρη γαζέλα ούτε για δείγμα
απο τοτε που μπηκαν φωτα στον δρομο,γιοκ...
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.523
- Πόντοι
- 746
Ένας μύστης ανέφερε προηγούμενος ότι μεταφέρθηκαν Λιοσιων και γίνεται πάρτι εκεί , αναμένουμε να αναφέρει που περίπου και τι ώρεςαπο τοτε που μπηκαν φωτα στον δρομο,γιοκ...
μιας και έφυγε το στάνταρακι το μαυρακι που είχα γνωρίσει αν υπάρχει κάποιος τρόπος επικοινωνίας τηλ φβ η ινστα δώστε pmΈνας μύστης ανέφερε προηγούμενος ότι μεταφέρθηκαν Λιοσιων και γίνεται πάρτι εκεί , αναμένουμε να αναφέρει που περίπου και τι ώρες
Καλησπέρα μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνο της ευχαριστώΥπάρχει μια κοπέλα αν θες κάνει στο σπίτι της και φθηνά κιόλας
Dsar263
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 50
- Like
- 13.122
- Πόντοι
- 9.436
Ναι να μαθουμε σε ποιο σημειο της Λιοσιων γιατι καλυπτει μεγαλη περιοχη ο δρομος αυτος....υποψιαζομαι οτι μαλλον θα ειναι καπου κοντα Πλατεια Αττικης ή στο αμαξοστασιο οπου εκει ειναι και το Dreams Hotel....θα δουμε αν δεν μας πει καποιος απο εδω θα παω ενα βραδυ κατα μηκος της Λιοσιων για εξερευνηση....Ένας μύστης ανέφερε προηγούμενος ότι μεταφέρθηκαν Λιοσιων και γίνεται πάρτι εκεί , αναμένουμε να αναφέρει που περίπου και τι ώρες
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.523
- Πόντοι
- 746
Ανέβασε μυστη αρχικά την αγγελία να δούμε κ εμείς κ όσοι γνωρίζουν ν σ πούνεΚαλησπέρα παιδιά είδα μια αγγελία με μια Κινέζα Λίλυ 70€ αξίζει ξέρετε κάτι??και γενικά πιάτσα με Κινέζα που έχει και τι ωρα
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.682
- Πόντοι
- 4.546
Καλημέρα, πιάτσα στο Περιστέρι και γύρω περιοχές; Ξέρει κανείς;
Περιστεριώτης τύπε;;;;;
ΝαιΠεριστεριώτης τύπε;;;;;![]()
Αυτήν απέναντι απο το ακληπιείο, τη δοκίμασα το καλοκαίρι, αλβανίδα, συμπαθητικό σώμα, ασχημο πρόσωπο και υπηρεσίες επιεικώς μέτριες. Αυτήν στο Κρεολή την έχω σταμπάρει και γω και θα κάνω καταδρομική κάποιο βράδυ. Την έχει πάρει κανείς;;Η παραλιακή φαίνεται να έχει κίνηση τις τελευταίες μέρες, μέχρι και χθες το βράδυ παρόλο το κρύο. Hotel Kreoli, αλάνα απέναντι από το Ασκληπειο και στην μερια προς Αθήνα στην μαρίνα αλιμου. Δεν κατάφερα να δοκιμάσω καμία φορά γιατί ήμουν με την γυναίκα. Το γράφω για όποιον ενδιαφέρεται, φαίνονται όλες δυνατά κορμιά ειδικά αυτή στο Kreoli
τι ανέφερε ακριβώς, γιατί Λιοσίων την έχω ψάξει επανειλημμένα τις βραδυνές ώρες..Ένας μύστης ανέφερε προηγούμενος ότι μεταφέρθηκαν Λιοσιων και γίνεται πάρτι εκεί , αναμένουμε να αναφέρει που περίπου και τι ώρες
Επίσκεψη χτες το μεσημέρι,μετα απο πολυ καιρό στο τριγωνο. Τι το ήθελα.. Απελπισία κατάσταση.! Δράμα μεγάλο.! Τελικά έκανα αγγαρεία,για να μην φύγω αχυστος. Πήρα μια Ελένη ,με κοντά κόκκινα μαλια.Ουκρανεζα κατά δήλωση της. Γενικά πολυ χάλια η κατάσταση..!!
fluffy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.024
- Πόντοι
- 711
Κάθε μέρα εκεί είναι..Καλημερα στους παίχτες που συχνάζουν στο τρίγωνο. Έχει πάρει κάποιος τώρα τελευταία την Λουση ,την ξανθιά Ουκρανεζα μιλφογκιλφ με τα όμορφα φορέματα ?Επισης λόγω ότι έχω καιρό να επισκεφτώ την περιοχή, έχει σταθερή παρουσία στην πιάτσα η εν λόγω ?
Μεγάλη φόλα..Απο τις χειρότερες gilf Ρωσσίδες..
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.523
- Πόντοι
- 746
Μυστη ούτε εγώ έχω βρει Λιοσιων , Πατησίων πάω στα γνωστά κ ότι πετύχωτι ανέφερε ακριβώς, γιατί Λιοσίων την έχω ψάξει επανειλημμένα τις βραδυνές ώρες..
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.682
- Πόντοι
- 4.546
Το φαντάστηκα.. ρεεέεεεε τύπε του μουνιού το πανηγύρι γίνεται στην περιοχή σου κι εσύ ψάχνεις πιάτσα στο Μπουρνάζι;;;;
Champ
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 328
- Πόντοι
- 20
Αυτήν απέναντι απο το ακληπιείο, τη δοκίμασα το καλοκαίρι, αλβανίδα, συμπαθητικό σώμα, ασχημο πρόσωπο και υπηρεσίες επιεικώς μέτριες. Αυτήν στο Κρεολή την έχω σταμπάρει και γω και θα κάνω καταδρομική κάποιο βράδυ. Την έχει πάρει κανείς;;
Αυτήν απέναντι απο το ακληπιείο, τη δοκίμασα το καλοκαίρι, αλβανίδα, συμπαθητικό σώμα, ασχημο πρόσωπο και υπηρεσίες επιεικώς μέτριες. Αυτήν στο Κρεολή την έχω σταμπάρει και γω και θα κάνω καταδρομική κάποιο βράδυ. Την έχει πάρει κανείς;;
Καλημερα θυμάσαι πόσα λεφτά εδωσες στην Αλβανιδα;Αυτήν απέναντι απο το ακληπιείο, τη δοκίμασα το καλοκαίρι, αλβανίδα, συμπαθητικό σώμα, ασχημο πρόσωπο και υπηρεσίες επιεικώς μέτριες. Αυτήν στο Κρεολή την έχω σταμπάρει και γω και θα κάνω καταδρομική κάποιο βράδυ. Την έχει πάρει κανείς;;
καλημέρα αν θυμάμαι καλά 50Καλημερα θυμάσαι πόσα λεφτά εδωσες στην Αλβανιδα;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 770K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις