για μαλακες σαν εσενα ποια ειναι η λυση? ασε θα σου πω εγω.. μπετοβεργα στη μαπαΗ μόνη λύση για πρεζόνια και εμπόρους:
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
No_French_Letter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2022
- Like
- 1.689
- Πόντοι
- 201
για μαλακες σαν εσενα ποια ειναι η λυση? ασε θα σου πω εγω.. μπετοβεργα στη μαπα
Βαριέμαι να σκυλοβρίζω το κάθε τελειωμένο σκουπίδι στο διαδίκτυο.
Πες ώρα συνάντησης αύριο το βράδυ στην Ομόνοια και θα τα πούμε από κοντά.
Μόνο που θέλω να το γράψεις δημόσια, ούτως ώστε να φαίνεται ότι ήρθες με τη θέληση σου και εσύ με προκάλεσες. Διότι όταν σου κάνω αυτά που θα σου κάνω, θα πέσει έπειτα πολύ κλάμα στους δικαστές ''αυτός μου επιτέθηκε, δεν τον ήξερα, έμεινα μόνιμα ανάπηρος κτλπ''.
Και προφανώς αν δώσεις ώρα και μέρος και δεν έρθεις, θα το βιντεοσκοπήσω live και θα το ανεβάσω εδώ μεσα.
Έτσι όπως τα έκανες έχεις δύο επιλογές: 1)Είτε θα πέσει ξύλο (εσύ έλα με την μπετόβεργα ενώ εγώ με τι θα έρθω θα στο φυλάω για έκπληξη), 2)Είτε θα γελειοπηθείς διότι είσαι μια κότα που προκαλεί μόνο από το διαδίκτυο.
Περιμένω.
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.893
- Πόντοι
- 746
Βαριέμαι να σκυλοβρίζω το κάθε τελειωμένο σκουπίδι στο διαδίκτυο.
Μόνο που θέλω να το γράψεις δημόσια, ούτως ώστε να φαίνεται ότι ήρθες με τη θέληση σου και εσύ με προκάλεσες. Διότι όταν σου κάνω αυτά που θα σου κάνω, θα πέσει έπειτα πολύ κλάμα στους δικαστές ''αυτός μου επιτέθηκε, δεν τον ήξερα, έμεινα μόνιμα ανάπηρος κτλπ''.
Και προφανώς αν δώσεις ώρα και μέρος και δεν έρθεις, θα το βιντεοσκοπήσω live και θα το ανεβάσω εδώ μεσα.
Έτσι όπως τα έκανες έχεις δύο επιλογές: 1)Είτε θα πέσει ξύλο (εσύ έλα με την μπετόβεργα ενώ εγώ με τι θα έρθω θα στο φυλάω για έκπληξη), 2)Είτε θα γελειοπηθείς διότι είσαι μια κότα που προκαλεί μόνο από το διαδίκτυο.
Περιμένω.
Ραντεβού Θανάτου loading.
περιμενεΒαριέμαι να σκυλοβρίζω το κάθε τελειωμένο σκουπίδι στο διαδίκτυο.
Περιμένω.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
Χθεσινή καταδρομική στο τρίγωνο. Πέρασα από όλα τα Πορνοξενοδοχεία, το απόλυτο τίποτα. Μόνο κάποιοι τραβεστί της κακιάς ώρας. Να είναι καλά η Κασσάνδρα που με εξυπηρέτησε, ήταν η μοναδική επιλογή. Που στο διάολο έχει πάει η Ρωσίδα και η Ουκρανίδα που πιάτσαραν, αγνοώ. Ακόμα και οι δύο γύφτισσες που άξιζαν τα 10€ που έπαιρναν, έχουν εξαφανιστεί. Πού θα καταλήξει αυτή τη κατάσταση, αγνοώ
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 3.506
Στο καλό όλοι τους και να μας γράφουν από το σκουπιδόλακκο. Αντε, να παίρνουν σειρά και οι λαθρο μετά. Τελικά ο τουρισμός φαίνεται πως θα δώσει τη λύση στο να καθαρίσει η χαβουζα.Κάθε στοιχείο περιθωριακό και μη παραγωγικό εκτοπίζεται πλέον από το κέντρο της Αθήνας
Αυτό που μου έχει ειπωθεί κι εμένα κατά κόρον από διάφορες εργαζόμενες του τριγώνου, είναι ότι έχει αυξηθεί πολύ η πίεση για ακάποτο σεξ, είτε από πάνω είτε από κάτω.
Αυτό σημαίνει ότι έχουν αυξηθεί οι περιπτώσεις κορασίδων που το παρέχουν, με αποτέλεσμα αυτές που ακόμα αντιστέκονται να μην σταυρώνουν πελάτη για μεγάλο διάστημα.
Μπορεί όλο αυτό να είναι σε κάποιο βαθμό μούφα, σαν τρικ από αυτές που δεν το παρέχουν για να διαφημίζουν την καθαριότητά τους, αλλά μπορεί και να είναι αλήθεια.
Αυτό σημαίνει ότι έχουν αυξηθεί οι περιπτώσεις κορασίδων που το παρέχουν, με αποτέλεσμα αυτές που ακόμα αντιστέκονται να μην σταυρώνουν πελάτη για μεγάλο διάστημα.
Μπορεί όλο αυτό να είναι σε κάποιο βαθμό μούφα, σαν τρικ από αυτές που δεν το παρέχουν για να διαφημίζουν την καθαριότητά τους, αλλά μπορεί και να είναι αλήθεια.
Τελευταία τροποποίηση:
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Ναι.Ψαρίλα τύπε ?
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Εχθές απόγευμα πέρασα από τρίγωνο και δεν έβρισκα τίποτα αξιογάμητο.
Πάνω που ετοιμαζόμουνα να φύγω κατά τις 15 - 16, φέρανε δύο γυφτονταβάδες την Σοφία μπροστά στο Λίμπερτι.
Κοντή γυφτο(ρουμάνα ή βουλγάρα δεν θυμάμαι) με λίγο σπασμένο πρόσωπο αλλά καλό σώμα.
Με τράβηξε ο κώλος της, τη ρώτησα σα ξελιγωμένος και μου είπε για κώλο: 40+10. Δέχτηκα αμέσως.
Στο δωμάτιο την πήρα ιεραποστολικά και στα τέσσερα όπου η θέα του κώλου της μου άρεσε πάρα πολύ.
Μου ξηγήθηκε σκάρτα όμως:
Από μουνί όλο γκρίνιαζε να μην τον βάζω όλο μέσα, να γαμάω σιγά, με συγκρατούσε κλπ.
Όταν της ζήτησα κώλο το απέκλεισε επανειλημμένα και τελικά συνέχισα με αυτήν στα τέσσερα μέχρι που έχυσα αλλά από τον κώλο δεν την πήρα και μου έμεινε το παράπονο.
Πάνω που ετοιμαζόμουνα να φύγω κατά τις 15 - 16, φέρανε δύο γυφτονταβάδες την Σοφία μπροστά στο Λίμπερτι.
Κοντή γυφτο(ρουμάνα ή βουλγάρα δεν θυμάμαι) με λίγο σπασμένο πρόσωπο αλλά καλό σώμα.
Με τράβηξε ο κώλος της, τη ρώτησα σα ξελιγωμένος και μου είπε για κώλο: 40+10. Δέχτηκα αμέσως.
Στο δωμάτιο την πήρα ιεραποστολικά και στα τέσσερα όπου η θέα του κώλου της μου άρεσε πάρα πολύ.
Μου ξηγήθηκε σκάρτα όμως:
Από μουνί όλο γκρίνιαζε να μην τον βάζω όλο μέσα, να γαμάω σιγά, με συγκρατούσε κλπ.
Όταν της ζήτησα κώλο το απέκλεισε επανειλημμένα και τελικά συνέχισα με αυτήν στα τέσσερα μέχρι που έχυσα αλλά από τον κώλο δεν την πήρα και μου έμεινε το παράπονο.
Τελευταία τροποποίηση:
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.788
- Πόντοι
- 3.506
Και αυτοί που έχουν εννομα συμφέροντα στη περιοχή εχουν καθε ενδιαφέρον να τα διατηρήσουν. Όταν λοιπόν οι θεσμοί αδιαφορούν, τότε έχουν κάθε λόγο να χαίρονται όταν οι νόμοι της φυσικής επιλογής αναλαμβάνουν το σφουγγάρισμα.Γτ έτσι τύπε; Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να ζήσουν. Κι αυτος ο κόσμος για κάποιο λόγο έφτασε σ' αυτό το σημείο.
Διαγραμμένο μέλος 224760
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 242
- Πόντοι
- 21
Πού μπορώ να βρω ένα γρήγορο blowjob ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι μια καλή πίπα, κατέβα τρίγωνο, διάλεξε μια σιτεμένη (θα είναι αρκετά έμπειρη), και προχώραΠού μπορώ να βρω ένα γρήγορο blowjob ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας.
bigman75
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 116
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει μια κοπέλα αν θες κάνει στο σπίτι της και φθηνά κιόλαςΠού μπορώ να βρω ένα γρήγορο blowjob ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Roditis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Like
- 437
- Πόντοι
- 21
Θα μπορουσα να εχω και εγω πληροφοριες φιλε μου? ΕυχαριστωΥπάρχει μια κοπέλα αν θες κάνει στο σπίτι της και φθηνά κιόλας
τύπε μου συνήθως όταν τις ακούς να πολυαναλύουν το θέμα είναι για να σου δώσουν μήνυμα να μην ανησυχείς να το κάνειςΑυτό που μου έχει ειπωθεί κι εμένα κατά κόρον από διάφορες εργαζόμενες του τριγώνου, είναι ότι έχει αυξηθεί πολύ η πίεση για ακάποτο σεξ, είτε από πάνω είτε από κάτω.
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
μηπως λες για μια με πιασιματα στον πισινο...φοραει συνηθως παντελονι τζιν...ξανθοκοκκινα σπαστα μαλλια εννιοτε πιασμενα κοτσιδα?Καλημέρα! Έχει κανείς άποψη για μια "Αλεξάνδρα", κάπως ομορφούλα, που κυκλοφορεί επί της 3ης Σεπτεμβρίου μεταξύ Πλατείας Λαυρίου και Καποδιστρίου; Περνούσα πριν τρεις μέρες, μού έκλεισε το μάτι και μιλήσαμε. Παίρνει 30 ευρώ.
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
Να πας bro! Εαν σε γουσταρει κιολας θα γινει χαλι να την πατησεις, και το νεο σου στανταρακι!!Ναί! Τώρα πάω να ην βρώ. Αξίζει ή να γυρίσω πίσω;
GiogrosMou
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2022
- Like
- 319
- Πόντοι
- 20
Κατεβηκα σημερα το πρωι εκει στο λυμπερτι αλλα τιποτα το αξιολογο, οποτε ειπα να παιξω κανενα ξυστο εκει απενταντι στο πρακτοριο, τι μωρο ειναι αυτο μεσα ξερετε εαν η ξανθια με τις χειραλες κανει τιποτα η ειναι μονο υπαλληλος ?
Οκ!!Ευχαριστώ ξέρει κάποιος αν υπάρχει πιάτσα στις Αχαρνές-Μενιδι;;θέσε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ερωτήσεις και όποιο μέλος θέλει και μπορεί, θα σου απαντήσει
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495