Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

war_on

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2023
Like
47
Πόντοι
0
Η μόνη λύση για πρεζόνια και εμπόρους:

Auschwitz_I_%2822_May_2010%29.jpg
για μαλακες σαν εσενα ποια ειναι η λυση? ασε θα σου πω εγω.. μπετοβεργα στη μαπα

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201
για μαλακες σαν εσενα ποια ειναι η λυση? ασε θα σου πω εγω.. μπετοβεργα στη μαπα

Βαριέμαι να σκυλοβρίζω το κάθε τελειωμένο σκουπίδι στο διαδίκτυο.

Πες ώρα συνάντησης αύριο το βράδυ στην Ομόνοια και θα τα πούμε από κοντά.

Μόνο που θέλω να το γράψεις δημόσια, ούτως ώστε να φαίνεται ότι ήρθες με τη θέληση σου και εσύ με προκάλεσες. Διότι όταν σου κάνω αυτά που θα σου κάνω, θα πέσει έπειτα πολύ κλάμα στους δικαστές ''αυτός μου επιτέθηκε, δεν τον ήξερα, έμεινα μόνιμα ανάπηρος κτλπ''.

Και προφανώς αν δώσεις ώρα και μέρος και δεν έρθεις, θα το βιντεοσκοπήσω live και θα το ανεβάσω εδώ μεσα.

Έτσι όπως τα έκανες έχεις δύο επιλογές: 1)Είτε θα πέσει ξύλο (εσύ έλα με την μπετόβεργα ενώ εγώ με τι θα έρθω θα στο φυλάω για έκπληξη), 2)Είτε θα γελειοπηθείς διότι είσαι μια κότα που προκαλεί μόνο από το διαδίκτυο.

Περιμένω.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746

Μόνο που θέλω να το γράψεις δημόσια, ούτως ώστε να φαίνεται ότι ήρθες με τη θέληση σου και εσύ με προκάλεσες. Διότι όταν σου κάνω αυτά που θα σου κάνω, θα πέσει έπειτα πολύ κλάμα στους δικαστές ''αυτός μου επιτέθηκε, δεν τον ήξερα, έμεινα μόνιμα ανάπηρος κτλπ''.

Και προφανώς αν δώσεις ώρα και μέρος και δεν έρθεις, θα το βιντεοσκοπήσω live και θα το ανεβάσω εδώ μεσα.

Έτσι όπως τα έκανες έχεις δύο επιλογές: 1)Είτε θα πέσει ξύλο (εσύ έλα με την μπετόβεργα ενώ εγώ με τι θα έρθω θα στο φυλάω για έκπληξη), 2)Είτε θα γελειοπηθείς διότι είσαι μια κότα που προκαλεί μόνο από το διαδίκτυο.

Περιμένω.

Ραντεβού Θανάτου loading.

war_on

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2023
Like
47
Πόντοι
0

Περιμένω.
περιμενε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Χθεσινή καταδρομική στο τρίγωνο. Πέρασα από όλα τα Πορνοξενοδοχεία, το απόλυτο τίποτα. Μόνο κάποιοι τραβεστί της κακιάς ώρας. Να είναι καλά η Κασσάνδρα που με εξυπηρέτησε, ήταν η μοναδική επιλογή. Που στο διάολο έχει πάει η Ρωσίδα και η Ουκρανίδα που πιάτσαραν, αγνοώ. Ακόμα και οι δύο γύφτισσες που άξιζαν τα 10€ που έπαιρναν, έχουν εξαφανιστεί. Πού θα καταλήξει αυτή τη κατάσταση, αγνοώ

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Κάθε στοιχείο περιθωριακό και μη παραγωγικό εκτοπίζεται πλέον από το κέντρο της Αθήνας
Στο καλό όλοι τους και να μας γράφουν από το σκουπιδόλακκο. Αντε, να παίρνουν σειρά και οι λαθρο μετά. Τελικά ο τουρισμός φαίνεται πως θα δώσει τη λύση στο να καθαρίσει η χαβουζα.

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Αυτό που μου έχει ειπωθεί κι εμένα κατά κόρον από διάφορες εργαζόμενες του τριγώνου, είναι ότι έχει αυξηθεί πολύ η πίεση για ακάποτο σεξ, είτε από πάνω είτε από κάτω.
Αυτό σημαίνει ότι έχουν αυξηθεί οι περιπτώσεις κορασίδων που το παρέχουν, με αποτέλεσμα αυτές που ακόμα αντιστέκονται να μην σταυρώνουν πελάτη για μεγάλο διάστημα.
Μπορεί όλο αυτό να είναι σε κάποιο βαθμό μούφα, σαν τρικ από αυτές που δεν το παρέχουν για να διαφημίζουν την καθαριότητά τους, αλλά μπορεί και να είναι αλήθεια.

Τελευταία τροποποίηση:

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Εχθές απόγευμα πέρασα από τρίγωνο και δεν έβρισκα τίποτα αξιογάμητο.
Πάνω που ετοιμαζόμουνα να φύγω κατά τις 15 - 16, φέρανε δύο γυφτονταβάδες την Σοφία μπροστά στο Λίμπερτι.
Κοντή γυφτο(ρουμάνα ή βουλγάρα δεν θυμάμαι) με λίγο σπασμένο πρόσωπο αλλά καλό σώμα.
Με τράβηξε ο κώλος της, τη ρώτησα σα ξελιγωμένος και μου είπε για κώλο: 40+10. Δέχτηκα αμέσως.
Στο δωμάτιο την πήρα ιεραποστολικά και στα τέσσερα όπου η θέα του κώλου της μου άρεσε πάρα πολύ.
Μου ξηγήθηκε σκάρτα όμως:
Από μουνί όλο γκρίνιαζε να μην τον βάζω όλο μέσα, να γαμάω σιγά, με συγκρατούσε κλπ.
Όταν της ζήτησα κώλο το απέκλεισε επανειλημμένα και τελικά συνέχισα με αυτήν στα τέσσερα μέχρι που έχυσα αλλά από τον κώλο δεν την πήρα και μου έμεινε το παράπονο.

Τελευταία τροποποίηση:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Γτ έτσι τύπε; Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να ζήσουν. Κι αυτος ο κόσμος για κάποιο λόγο έφτασε σ' αυτό το σημείο.
Και αυτοί που έχουν εννομα συμφέροντα στη περιοχή εχουν καθε ενδιαφέρον να τα διατηρήσουν. Όταν λοιπόν οι θεσμοί αδιαφορούν, τότε έχουν κάθε λόγο να χαίρονται όταν οι νόμοι της φυσικής επιλογής αναλαμβάνουν το σφουγγάρισμα.

• Like
Αντιδράσεις: 968
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Πού μπορώ να βρω ένα γρήγορο blowjob ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας.
αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι μια καλή πίπα, κατέβα τρίγωνο, διάλεξε μια σιτεμένη (θα είναι αρκετά έμπειρη), και προχώρα

bigman75

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
116
Πόντοι
0

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Αυτό που μου έχει ειπωθεί κι εμένα κατά κόρον από διάφορες εργαζόμενες του τριγώνου, είναι ότι έχει αυξηθεί πολύ η πίεση για ακάποτο σεξ, είτε από πάνω είτε από κάτω.
Αυτό σημαίνει ότι έχουν αυξηθεί οι περιπτώσεις κορασίδων που το παρέχουν, με αποτέλεσμα αυτές που ακόμα αντιστέκονται να μην σταυρώνουν πελάτη για μεγάλο διάστημα.
Μπορεί όλο αυτό να είναι σε κάποιο βαθμό μούφα, σαν τρικ από αυτές που δεν το παρέχουν για να διαφημίζουν την καθαριότητά τους, αλλά μπορεί και να είναι αλήθεια.
τύπε μου συνήθως όταν τις ακούς να πολυαναλύουν το θέμα είναι για να σου δώσουν μήνυμα να μην ανησυχείς να το κάνεις

• Like
Αντιδράσεις: lesa.l

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Καλημέρα! Έχει κανείς άποψη για μια "Αλεξάνδρα", κάπως ομορφούλα, που κυκλοφορεί επί της 3ης Σεπτεμβρίου μεταξύ Πλατείας Λαυρίου και Καποδιστρίου; Περνούσα πριν τρεις μέρες, μού έκλεισε το μάτι και μιλήσαμε. Παίρνει 30 ευρώ.
μηπως λες για μια με πιασιματα στον πισινο...φοραει συνηθως παντελονι τζιν...ξανθοκοκκινα σπαστα μαλλια εννιοτε πιασμενα κοτσιδα?

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436

GiogrosMou

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
319
Πόντοι
20
Κατεβηκα σημερα το πρωι εκει στο λυμπερτι αλλα τιποτα το αξιολογο, οποτε ειπα να παιξω κανενα ξυστο εκει απενταντι στο πρακτοριο, τι μωρο ειναι αυτο μεσα ξερετε εαν η ξανθια με τις χειραλες κανει τιποτα η ειναι μονο υπαλληλος ?

krou44

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
215
Πόντοι
21
Αφου σου είπε για κωλο γιατι μετα δε δέχτηκε;;; Και να ρωτήσω;;Εκει μπροστά στο λυμπερτι αφήνουν τσιγγανες;;;;Κάθε μερα εννοώ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom