Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
1.234
Πόντοι
201
Καθυστερημένη κριτική για την αλβανιδοκολαρα την Άντζελα, την πήρα το Σάββατο φορούσε ένα πράσινο μίνι και μου άναψε κόκκινο , την είδα στο φανάρι της Χαλκοκονδύλης την διπλαρωνε ένας παππουλης αλλά μόλις τις έκανα νόημα τον έγραψε , 50€ για δύο γύρους +10hotel δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ την ευχαριστήθηκα,σε ότι της ζήτησα δεν είπε όχι (δεν ήθελα πρωκτικό και ακαποτο για λόγους ασφαλείας) ,αρχιδια γλυψιμο,πισοκολλητο σε όρθια στάση, δαχτυλακι στην μούνα της, μάλιστα την δεύτερη φορά που την είχα από πάνω μου και τελείωσα αυτή χτυπιοταν και τις λέω κούκλα μου φινιτο και μου απαντα εγώ όμως όχι θες να κατέβω? Εγώ παιδιά θα την ξαναπάρω και ας έχει και πεσμένα βυζιά και λίγη μπακα .Αντε καλά γαμισια να έχουμε μύστες και το 2023

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.747
Πόντοι
3.656
Νεκρά στο τρίγωνο 12:00-18:00
Ναι. Κοντεύει να γίνει Συγγρού. Τραβέλια και ελάχιστες γυναίκες, ακόμα λιγότερες γαμεύσιμες. Που στο διάολο εξαφανίστηκαν; υπήρχαν καμιά εικοσαριά. Σταμάτησαν τη δουλειά; πιατσάρουν αλλού;

• Like
Αντιδράσεις: Kassie

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
Καθυστερημένη κριτική για την αλβανιδοκολαρα την Άντζελα, την πήρα το Σάββατο φορούσε ένα πράσινο μίνι και μου άναψε κόκκινο , την είδα στο φανάρι της Χαλκοκονδύλης την διπλαρωνε ένας παππουλης αλλά μόλις τις έκανα νόημα τον έγραψε , 50€ για δύο γύρους +10hotel δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ την ευχαριστήθηκα,σε ότι της ζήτησα δεν είπε όχι (δεν ήθελα πρωκτικό και ακαποτο για λόγους ασφαλείας) ,αρχιδια γλυψιμο,πισοκολλητο σε όρθια στάση, δαχτυλακι στην μούνα της, μάλιστα την δεύτερη φορά που την είχα από πάνω μου και τελείωσα αυτή χτυπιοταν και τις λέω κούκλα μου φινιτο και μου απαντα εγώ όμως όχι θες να κατέβω? Εγώ παιδιά θα την ξαναπάρω και ας έχει και πεσμένα βυζιά και λίγη μπακα .Αντε καλά γαμισια να έχουμε μύστες και το 2023
φιλε η Ατζελα κανει πρωκτικο και ακαποτο?

Εγγρ.
12 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
1.234
Πόντοι
201
φιλε η Ατζελα κανει πρωκτικο και ακαποτο?
Φιλαράκι παλαιότερα έκανε πρωκτικό εξαρτιόνταν από το μέγεθος αλλά δεν με ενδιαφέρει ούτε το πρωκτικό (να φάω καμία τουρτιτσα άσε καλύτερα),ούτε το ακαποτο (για λόγους υγείας) και δεν γνωριζω αν συνεχίζει ή όχι

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.764
Πόντοι
22.886
Μερακλής !!
:sunglasses::sunglasses:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.606
Πόντοι
1.056
Ρε παιδία που είναι αυτό το τρίγωνο;
trigono-vermoudon-708.jpg

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
Φιλαράκι παλαιότερα έκανε πρωκτικό εξαρτιόνταν από το μέγεθος αλλά δεν με ενδιαφέρει ούτε το πρωκτικό (να φάω καμία τουρτιτσα άσε καλύτερα),ούτε το ακαποτο (για λόγους υγείας) και δεν γνωριζω αν συνεχίζει ή όχι
δηλαδη τωρα δεν κανει ακαποτο και παλια εκανε?

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
558
Πόντοι
21
Αν δεν κάνω λάθος αυτό πρέπεινα είναι και μεσα σε αυτο στα στενά εχει
το πράγμαπου ψάχνουμε ετσι?
και εγω νέος
Screenshot_5.png

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.106
Πόντοι
456
Αν δεν κάνω λάθος αυτό πρέπεινα είναι και μεσα σε αυτο στα στενά εχει
το πράγμαπου ψάχνουμε ετσι?
και εγω νέος
Screenshot_5.png
Πλέον, οχι. Κάποτε, πριν απο κάμποσα χρόνια, ίσως. Αλλά, δε θυμάμαι τόσο ψηλά στη Μάρνη να παίζει κάτι, τουλάχιστο τα τελευταία 15 και κάτι χρόνια.
Αν θα έβαζα γραμμές, θα έκανα ένα ορθογώνιο, απο Στουρνάρη, μεταξύ 3ης Σεπτεμβρίου και Αχαρνών, μέχρι και, το πολύ, Σατωβριάνδου, με βάση του τί έχω δεί, προσωπικά, να μου χτυπάει για εργαζόμενες στο χώρο.

BLOROW

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
84
Πόντοι
0
Κάποτε υπήρχε και στην Γερανίου ξενοδοχείο που κάνανε πιάτσα από κάτω και είχε και καλά κομμάτια τώρα πολύ δύσκολο να βρεις κάτι ωραίο μετά το μπαμ που έγινε με τις οροθετικές και με τις 24ωρες περιπολίες σε καθημερινή βάση πλέον το τρίγωνο άρχισε να σβήνεται δεν έχει πλέον κατι αξιόλογο για να φύγεις ευχαριστημένος

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.747
Πόντοι
3.656
Κάποτε υπήρχε και στην Γερανίου ξενοδοχείο που κάνανε πιάτσα από κάτω και είχε και καλά κομμάτια τώρα πολύ δύσκολο να βρεις κάτι ωραίο μετά το μπαμ που έγινε με τις οροθετικές και με τις 24ωρες περιπολίες σε καθημερινή βάση πλέον το τρίγωνο άρχισε να σβήνεται δεν έχει πλέον κατι αξιόλογο για να φύγεις ευχαριστημένος
Αυτές τις διαπιστώσεις τις είχαμε κάνει όλοι όσοι κυκλοφοράγαμε τύπε. Κι ένα εξαιρετικό νεαρό Κινεζάκι πιατσάριζε εκεί, δεν θυμάμαι το όνομά του. Η ερώτηση την οποία είτε δεν ξέρει είτε δεν θέλει κάποιο μέλος να απαντήσει είναι άλλη. Που πήγαν όλες αυτές οι κοπέλες που δούλευαν σε αυτά τα σημεία. Για τις μαύρες το γνωρίζουμε ότι έχουν φύγει οι περισσότερες από τη χώρα κι έχει μείνει ο σκέτος κατιμάς

BLOROW

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
84
Πόντοι
0
Αυτές τις διαπιστώσεις τις είχαμε κάνει όλοι όσοι κυκλοφοράγαμε τύπε. Κι ένα εξαιρετικό νεαρό Κινεζάκι πιατσάριζε εκεί, δεν θυμάμαι το όνομά του. Η ερώτηση την οποία είτε δεν ξέρει είτε δεν θέλει κάποιο μέλος να απαντήσει είναι άλλη. Που πήγαν όλες αυτές οι κοπέλες που δούλευαν σε αυτά τα σημεία. Για τις μαύρες το γνωρίζουμε ότι έχουν φύγει οι περισσότερες από τη χώρα κι έχει μείνει ο σκέτος κατιμάς
Βασικά εγώ το έμαθα από την Σαντυ για το HIV πριν βγουνε στα κανάλια οι ειδήσεις για τις οροθετικές και βασικά κατέβαινα μόνο για εκείνη ήτανε τότε στα χάι η τις ας πούμε μετά ήρθε η κατηφόρα και γενικά πολλές άρχισαν να σπάνε να απομακρύνονται από εκείνο το χωρο διότι κυκλοφορούσε πολύ τότε το HIV τις κυνηγούσανε οι μπατσοι όποτε ποιος ο λόγος να κανείς πλέον πιάτσα εκεί και στην πορεία άλλες απεβίωσαν άλλες δεν ξαναγύρισαν και δυστυχώς έχει έτσι κατάληξη το τρίγωνο και με τις μαυρες ήτανε όντος ωραιες εποχές μιλάνε είχες δεκάδες επιλογές ωραια χρόνια νύχτα ήρθανε και νύχτα φύγανε Τούλαχιστον εμείς οι παλιοί είχαμε ωραίες εποχές να
θυμομαστε για τους νέους δυστυχωσ θα είναι μετρημένες οι ευκαιρίες

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201
Βασικά εγώ το έμαθα από την Σαντυ για το HIV πριν βγουνε στα κανάλια οι ειδήσεις για τις οροθετικές και βασικά κατέβαινα μόνο για εκείνη ήτανε τότε στα χάι η τις ας πούμε μετά ήρθε η κατηφόρα και γενικά πολλές άρχισαν να σπάνε να απομακρύνονται από εκείνο το χωρο διότι κυκλοφορούσε πολύ τότε το HIV τις κυνηγούσανε οι μπατσοι όποτε ποιος ο λόγος να κανείς πλέον πιάτσα εκεί και στην πορεία άλλες απεβίωσαν άλλες δεν ξαναγύρισαν και δυστυχώς έχει έτσι κατάληξη το τρίγωνο και με τις μαυρες ήτανε όντος ωραιες εποχές μιλάνε είχες δεκάδες επιλογές ωραια χρόνια νύχτα ήρθανε και νύχτα φύγανε Τούλαχιστον εμείς οι παλιοί είχαμε ωραίες εποχές να
θυμομαστε για τους νέους δυστυχωσ θα είναι μετρημένες οι ευκαιρίες

Όλο μαλακίες προερχόμενες από ανούσια νοσταλγία.
Οι αράπισσες ήταν, είναι και θα είναι οι μεγαλύτερες φόλες ανά την υφήλιο.
Ακολουθούν έπειτα οι λατίνες.

Σιγά οι νέοι μην λυπηθούν άτομα που γαμούσαν τελειωμένα πρεζόνια με aids ή μαύρες που έπαιρναν 5 ευρώ για πίπα και δεν μπορούσαν ούτε μία πούτσα να βάλουν ολόκληρη στο στόμα τους, πόσο μάλλον να σε αφήσουν να τις αγγίξεις.
Μου θυμίζεις κάτι άλλα ναυάγια που μας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια με τις παλιές καλές εποχές της Φυλής. Που πριν το 2010, το ελεύθερο στοματικό και ο κώλος ήταν άγνωστες λέξεις. Ή να πάμε πιο πίσω, όταν υπήρχαν μόνο κάτι κωλόγριες Ελληνίδες;

Οι πιάτσες είχαν κάποιες καλές περιπτώσεις γύρω στο 2011, τίποτα όμως το φοβερό και αξιομνημόνευτο.

BLOROW

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Like
84
Πόντοι
0
Όλο μαλακίες προερχόμενες από ανούσια νοσταλγία.
Οι αράπισσες ήταν, είναι και θα είναι οι μεγαλύτερες φόλες ανά την υφήλιο.
Ακολουθούν έπειτα οι λατίνες.

Σιγά οι νέοι μην λυπηθούν άτομα που γαμούσαν τελειωμένα πρεζόνια με aids ή μαύρες που έπαιρναν 5 ευρώ για πίπα και δεν μπορούσαν ούτε μία πούτσα να βάλουν ολόκληρη στο στόμα τους, πόσο μάλλον να σε αφήσουν να τις αγγίξεις.
Μου θυμίζεις κάτι άλλα ναυάγια που μας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια με τις παλιές καλές εποχές της Φυλής. Που πριν το 2010, το ελεύθερο στοματικό και ο κώλος ήταν άγνωστες λέξεις. Ή να πάμε πιο πίσω, όταν υπήρχαν μόνο κάτι κωλόγριες Ελληνίδες;

Οι πιάτσες είχαν κάποιες καλές περιπτώσεις γύρω στο 2011, τίποτα όμως το φοβερό και αξιομνημόνευτο.
Εμένα μου θυμίζεις ότι έχεις πολλά απωθημένα από ότι διαβάζω δεν έχεις περάσει καλές εποχές ούτε με μαυρες και ούτε με λατινες και γενικά όλη η κατάσταση σε έχει φέρει στο αμήν αν θέλεις ποιότητα ανέβα κατηγορία και άσε το τρίγωνο

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022. Κατεβαίνω την Χαλκοκονδύλη και δεξιά στην Αριστοτέλους
είναι το Liberty. Απ' έξω κάναν πιάτσα διάφορες. Με καύλωσε η Δήμητρα από Σερβία. Κοντή
με κοντή φούστα και κωλάρα απίστευτη. Ξανθή με σπαστό-κατσαρό μαλλί.
30 Ευρώ αυτή και 10 Ευρώ το Liberty.
Φόλα του κερατά. Έκανε ντους πριν τη συνεύρεση, πάω να γλείψω, "α αυτό είναι εξτρά" μου
λέει. Το διανοήστε, ήθελε και άλλα λεφτά. Της λέω για κώλο, "α αυτό είναι συν 40 Ευρώ" μου
λέει. Μόλις με βλέπει σηκωμένο, "ούτε για 40" μου λέει.
Περνάει καπότα και γονατιστή στο κρεβάτι αρχίζει μια πίπα αρκετά καλή θα έλεγα. Μετά στα
τέσσερα με θέα την υπέροχη κωλάρα της (εάν την δεις στο δρόμο μόνο το γαμήσι σκέφτεσαι).
Γαμήσι για κάμποση ώρα και χύσιμο. Μου άφησε τα ρέστα στη ρεσεψιόν.
40 Ευρώ για τι πράγμα; Θα πήγαινα σε δύο μπουρδέλα των 20 Ευρώ.
Μαύρο στη φόλα από εμένα.

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Εμένα μου θυμίζεις ότι έχεις πολλά απωθημένα από ότι διαβάζω δεν έχεις περάσει καλές εποχές ούτε με μαυρες και ούτε με λατινες και γενικά όλη η κατάσταση σε έχει φέρει στο αμήν αν θέλεις ποιότητα ανέβα κατηγορία και άσε το τρίγωνο
Οι εποχες οι καλες ηταν Σόλωνος και πέριξ με Ελληνίδες .

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.747
Πόντοι
3.656
Οι εποχες οι καλες ηταν Σόλωνος και πέριξ με Ελληνίδες .
Ναι, ήταν μια καλή πιάτσα με Μιλφ. Όμως τα μαγαζιά διώχνουν τις σεξεργάτριες, ίσως φταίνε τα πολλά φώτα, δεν γνωρίζω τον πραγματικό λόγο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom