cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
ΛιλυΕιρηνη αδελφια
Κατάσκοπε υποκλινομαιΕιναι προσωπικά που τραβαγα με spycam
Μάγκες δεδομένου οτι διαβαζω για Κινεζάκια κτλ (σόρρυ αλλά φώτο που είδα δεν βλέπονται και δεν το λέω για να θίξω προτιμήσεις) θέλω να ρωτήσω κάτι διότι δεν βλέπω να υπάρχουν πολλές στην γύρα. Έχει καμιά ελπίδα καποιος αν αντί να πηγαίνει σε επαγγελματιες Κινέζες, το προτείνεει σε Κινέζες μαγαζιών με ρούχα;μπες και ρωτα τον αντρα της
μπες και ρωτα τον αντρα τηςΜάγκες δεδομένου οτι διαβαζω για Κινεζάκια κτλ (σόρρυ αλλά φώτο που είδα δεν βλέπονται και δεν το λέω για να θίξω προτιμήσεις) θέλω να ρωτήσω κάτι διότι δεν βλέπω να υπάρχουν πολλές στην γύρα. Έχει καμιά ελπίδα καποιος αν αντί να πηγαίνει σε επαγγελματιες Κινέζες, το προτείνεει σε Κινέζες μαγαζιών με ρούχα;
ωραία ιδέα, μπορεί να παιχτούν καλές φάσεις στο δοκιμαστήριο. έχεις εντοπίσει καμιά καλή ;Μάγκες δεδομένου οτι διαβαζω για Κινεζάκια κτλ (σόρρυ αλλά φώτο που είδα δεν βλέπονται και δεν το λέω για να θίξω προτιμήσεις) θέλω να ρωτήσω κάτι διότι δεν βλέπω να υπάρχουν πολλές στην γύρα. Έχει καμιά ελπίδα καποιος αν αντί να πηγαίνει σε επαγγελματιες Κινέζες, το προτείνεει σε Κινέζες μαγαζιών με ρούχα;
απίστευτο γαμήσι αυτή με το τατού, με πήγες πολλά χρόνια πίσω
Βαλε και Μπελα!!!!Ειρηνη αδελφια
Λες για την Όλγα που ήταν στο Ρουφ;παιδια ξέρει κανεις καμια Όλγα ξανθια συην πίατσα υπαρχει στο κεντρο? υπαρχει καμια φωτο που συχναζει?
Μπόκολε καλά τα λες αλλά συνδέεις την ακάποτη ιστορία με το χαμηλό κόστος και μας μπερδεύειςΧτεσινή ανταπόκριση από το τρίγωνο. Ελάχιστες αδιάφορες νεαρές αλλοδαπές που γυφτόφερναν έξω από τον Ορφέα. Τράβελοι αρκετοί. Η μοναδική γαμεύσιμη η Κασσάνδρα, ευτυχώς που υπήρχε. Ήταν τελείως παγωμένη και όταν το παρατήρησα μου είπε ότι στεκόταν τρεις ώρες στο κρύο. Αντέδρασα ρωτώντας την πως είναι δυνατόν να μην την πλησιάζουν, αφού έχει το καλύτερο πακέτο ομορφιά / σώμα / θερμό σεξ από τις άλλες. Μου απάντησε ότι την πλησιάζουν πολλοί, που ζητάνε να της δώσουν 10€ για πίπα / κώλο / μουνί, ακάποτα κιόλας. Συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί να το καταλάβει, τη στιγμή που υπάρχει το AIDS, η Σύφιλη, η Βλενόροια, τα κονδυλώματα και η Ηπατίτιδα. Βέβαια μου είχε δείξει από καιρό πόσο προσεκτική και καθαρή είναι (αλλάζει προφυλακτικό πριν πάρει πίπα), αλλά δεν περίμενα να γνωρίζει όλα τα ΣΜΝ με τα ονόματά τους. Επί της ουσίας τώρα, θα ήθελα να γνωρίσω αυτά τα άτομα που θεωρούν ότι μπορούν να έχουν πλήρες ακάποτο πακέτο με 10€, και να μην αρπάξουν κάποιο από αυτά τα νοσήματα. Εκτός αν τα έχουν όλα
εχεις δίκιο, δεν τα έγραψα όλα. Τη ρώτησα σχετικά με υψηλή τιμή και δεν θα δεχόταν, κάποιος της είχε προτείνει 100 και δεν δέχτηκε, έτσι τουλάχιστον μου είπεΜπόκολε καλά τα λες αλλά συνδέεις την ακάποτη ιστορία με το χαμηλό κόστος και μας μπερδεύεις
Δηλαδή αν της λέγανε 30 θα το σκεφτόταν ? 50 ?
Γιατί κάπως έτσι ξεκινάνε πολλοί/ες (και πελάτες και πόρνες) με το σκεπτικό ότι αυτοί που πληρώνουν 50άρια/100στάρια έχουν περισσότερες πιθανότητες υγείας και φυσικά με τον καιρό το συνηθίζουν και αρχίζουν να μειώνουν το εισητήριο...