You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.738
- Πόντοι
- 3.656
θέσε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ερωτήσεις και όποιο μέλος θέλει και μπορεί, θα σου απαντήσειΚαλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά να έχετε!!Θα ήθελα να ρωτήσω ορισμένα πράγματα και οποίος θέλει να βοηθήσει!!!Ευχαριστώ πολυ
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Πέρασα χθες κατά τις 14:00 από Liberty και πήρα την Δήμητρα.
Κοντή προς μέτριο ύψος, με ξανθά μαλλιά μακρυά σπαστά, γεμάτη αλλά όχι χοντρή.
Φαινόταν να κατάγεται από βόρειο γείτονα και ήθελε 30 + 10 αν θυμάμαι καλά για πίπα - μουνί.
Όταν γδύθηκε είδα ότι έχει κάνει κάποια εγχείρηση στην κοιλιά και η απορία μου ήταν αν αντί για χειρούργο πήγε σε χασάπη. Δεν έχω ξαναδεί πιο αντιαισθητική τομή. Ήταν πολύ μεγάλη και φαινόταν σαν να έγινε με πριόνι αντί νυστέρι!
Άλλο παράπονο από σώμα δεν έχω ούτε από συμπεριφορά.
Ξεκινήσαμε με πίπα, μετά την πήρα σε διάφορες στάσεις και τελείωσα με αυτήν στα τέσσερα.
Αν και δεν έχω κάνει ποτέ γλυφομούνι σε ιερόδουλη (και δεν σκοπεύω), θεωρώ ότι πρέπει να προειδοποιήσω τους οπαδούς του είδους να αποφύγουν την συγκεκριμένη εκτός και αν τους αρέσει να γλυφομουνιάζουνε γοργόνες.
(Ο νοών νοείτω).
Κοντή προς μέτριο ύψος, με ξανθά μαλλιά μακρυά σπαστά, γεμάτη αλλά όχι χοντρή.
Φαινόταν να κατάγεται από βόρειο γείτονα και ήθελε 30 + 10 αν θυμάμαι καλά για πίπα - μουνί.
Όταν γδύθηκε είδα ότι έχει κάνει κάποια εγχείρηση στην κοιλιά και η απορία μου ήταν αν αντί για χειρούργο πήγε σε χασάπη. Δεν έχω ξαναδεί πιο αντιαισθητική τομή. Ήταν πολύ μεγάλη και φαινόταν σαν να έγινε με πριόνι αντί νυστέρι!
Άλλο παράπονο από σώμα δεν έχω ούτε από συμπεριφορά.
Ξεκινήσαμε με πίπα, μετά την πήρα σε διάφορες στάσεις και τελείωσα με αυτήν στα τέσσερα.
Αν και δεν έχω κάνει ποτέ γλυφομούνι σε ιερόδουλη (και δεν σκοπεύω), θεωρώ ότι πρέπει να προειδοποιήσω τους οπαδούς του είδους να αποφύγουν την συγκεκριμένη εκτός και αν τους αρέσει να γλυφομουνιάζουνε γοργόνες.
(Ο νοών νοείτω).
Τελευταία τροποποίηση:
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.738
- Πόντοι
- 3.656
ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ βρέθηκε η κάμερα του ΣΚΑΙ να καταγράψει το γεγονός. Τόσο καιρό, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, τώρα ξύπνησαν
Bratan2024
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 913
- Πόντοι
- 81
Ολα για το θεαθηναι ειναι ψηλε. Σε μια βδιμαδα δεκα μερες παλι ετσι θα ειναι καο
ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ βρέθηκε η κάμερα του ΣΚΑΙ να καταγράψει το γεγονός. Τόσο καιρό, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, τώρα ξύπνησα
Κλα για το θεαθηναι γινονται ψηλε εξου καο η καμερα. Για να δειξει οτι κατι εκαναν. Σε μια βδομαδα δεκα μερεςνπαλι ετσιβθα ριναι και χειροτερα. Η λυση ειναι να κυνηγησουν τα βαππρακια και να τα ξεριζωσουν απτο κεντρο. Να φυγουν να οανε αλλου να τη σπρωχνουν οπουε θα πανε αλλου και οι χρήστες να τη βρισκουν. Ειναι θεμα συναρμοδιοτητας ολων των φορέων, πολιτειας σε επιοεοδ κυβέρνησης, αστυνομιας καο Δήμου Αθηναίων.ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ βρέθηκε η κάμερα του ΣΚΑΙ να καταγράψει το γεγονός. Τόσο καιρό, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, τώρα ξύπνησαν
Bratan2024
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 913
- Πόντοι
- 81
Σορρυ για τα κορακιστικα χαλασε το κινητο και γραφω απο ενα της κακιάς ωραςΟλα για το θεαθηναι ειναι ψηλε. Σε μια βδιμαδα δεκα μερες παλι ετσι θα ειναι καο
Κλα για το θεαθηναι γινονται ψηλε εξου καο η καμερα. Για να δειξει οτι κατι εκαναν. Σε μια βδομαδα δεκα μερεςνπαλι ετσιβθα ριναι και χειροτερα. Η λυση ειναι να κυνηγησουν τα βαππρακια και να τα ξεριζωσουν απτο κεντρο. Να φυγουν να οανε αλλου να τη σπρωχνουν οπουε θα πανε αλλου και οι χρήστες να τη βρισκουν. Ειναι θεμα συναρμοδιοτητας ολων των φορέων, πολιτειας σε επιοεοδ κυβέρνησης, αστυνομιας καο Δήμου Αθηναίων.
No_French_Letter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2022
- Like
- 1.689
- Πόντοι
- 201
Ολα για το θεαθηναι ειναι ψηλε. Σε μια βδιμαδα δεκα μερες παλι ετσι θα ειναι καο
Κλα για το θεαθηναι γινονται ψηλε εξου καο η καμερα. Για να δειξει οτι κατι εκαναν. Σε μια βδομαδα δεκα μερεςνπαλι ετσιβθα ριναι και χειροτερα. Η λυση ειναι να κυνηγησουν τα βαππρακια και να τα ξεριζωσουν απτο κεντρο. Να φυγουν να οανε αλλου να τη σπρωχνουν οπουε θα πανε αλλου και οι χρήστες να τη βρισκουν. Ειναι θεμα συναρμοδιοτητας ολων των φορέων, πολιτειας σε επιοεοδ κυβέρνησης, αστυνομιας καο Δήμου Αθηναίων.
Η μόνη λύση για πρεζόνια και εμπόρους:
μήπως δεν ήταν από εγχείρηση τύπε μου ;Όταν γδύθηκε είδα ότι έχει κάνει κάποια εγχείρηση στην κοιλιά και η απορία μου ήταν αν αντί για χειρούργο πήγε σε χασάπη. Δεν έχω ξαναδεί πιο αντιαισθητική τομή. Ήταν πολύ μεγάλη και φαινόταν σαν να έγινε με πριόνι αντί νυστέρι!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.738
- Πόντοι
- 3.656
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά το βλέπω από άλλη οπτική γωνιά. Αν είχαμε πραγματικό κράτος, δεν θα τους έκλεινε σε Στρατόπεδο συγκέντρωσης, αλλά εργασίας. Χημικά για να απεξαρτηθούν από οτιδήποτε παίρνουν, και ήπιας έντασης εργασία, ώστε να αρχίσει να ξαναδουλεύει το νευρομυικό σύστημα, που έχει ατονήσει σίγουρα. Κάτι σαν Κοινωνική / Εργασιακή φυσιοθεραπεία. Έλα όμως που γνωρίζω ότι αυτό που θα ήθελα να γίνει, δεν είναι εφαρμόσιμο, τουλάχιστον σήμεραΗ μόνη λύση για πρεζόνια και εμπόρους:
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Στα σίγουρα δεν ξέρω. Η ουλή ήταν πολύ άσχημη πάντως.μήπως δεν ήταν από εγχείρηση τύπε μου ;
Bambaataa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 1.713
- Πόντοι
- 201
Αδερφε...........................εαν περασεις στην αλλη οχθη του ποταμου..................δεν ξαναγυρίζεις πισω..........Συμφωνώ μαζί σου, αλλά το βλέπω από άλλη οπτική γωνιά. Αν είχαμε πραγματικό κράτος, δεν θα τους έκλεινε σε Στρατόπεδο συγκέντρωσης, αλλά εργασίας. Χημικά για να απεξαρτηθούν από οτιδήποτε παίρνουν, και ήπιας έντασης εργασία, ώστε να αρχίσει να ξαναδουλεύει το νευρομυικό σύστημα, που έχει ατονήσει σίγουρα. Κάτι σαν Κοινωνική / Εργασιακή φυσιοθεραπεία. Έλα όμως που γνωρίζω ότι αυτό που θα ήθελα να γίνει, δεν είναι εφαρμόσιμο, τουλάχιστον σήμερα
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.738
- Πόντοι
- 3.656
Ναι, συμφωνώ ΓΕΝΙΚΑ μαζί σου, οι εξαιρέσεις των ατόμων που γλυτώνουν είναι ελάχιστες. Γύρω στο έτος 2000 είχα μια σχετική συζήτηση με ένα Ψυχίατρο. Με είχε πληροφορήσει ότι με τα χημικά που υπήρχαν τότε, τα τελευταία υπολείμματα της Ηρωίνης έφευγαν πλήρως από τον Οργανισμό σε δύο βδομάδες, άρα δεν υπήρχε η δικαιολογία του Στερητικού Σύνδρομου. Έλα όμως που η πραγματική ζωή δεν σου προσφέρει την αίσθηση που σου δίνει η Ηρωίνη, δεν την ονόμασε τυχαία έτσι η Μπάγιερν, από την Ελληνική λέξη Ήρωας την ονόμασε. Δύσκολα ένας άνθρωπος θα αρνηθεί τη γλύκα αυτής της παραμύθαςΑδερφε...........................εαν περασεις στην αλλη οχθη του ποταμου..................δεν ξαναγυρίζεις πισω..........
Η πιάτσα έξω από το Λίμπερτυ έχει ατονήσει τελείως, τουλάχιστον τις ώρες που περνάω εγώ (νωρίς το απόγευμα, όσο υπάρχει φως ημέρας).
Ούτε καν η χοντρή βουλγάρα η Ελίζαμπεθ που ήταν συνέχεια όλες τις ώρες εκεί.
Γενικότερα στο τρίγωνο υπάρχει μια ξεραίλα. Ξέρει κανείς τι έχει συμβεί;
Ούτε καν η χοντρή βουλγάρα η Ελίζαμπεθ που ήταν συνέχεια όλες τις ώρες εκεί.
Γενικότερα στο τρίγωνο υπάρχει μια ξεραίλα. Ξέρει κανείς τι έχει συμβεί;
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Προχθές μεσημέρι πήρα την Άννα-Μαρία από Ορφέα. Πιατσάριζε στην γωνία 3ης Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη.
Είναι λεπτή μελαχρινή με μακριά μαλλιά, μέτριο προς ψηλό ανάστημα με τατού ένα πιστόλι στο πόδι!
Στο δωμάτιο μου ζήτησε να μην βγάλει την μπλούζα το οποίο αρνήθηκα σκεπτόμενος τα χειρότερα.
Όταν την έβγαλε είδα ότι όντως κάλυπτε σημάδια αλλά όχι από βελόνες όπως φοβόμουν αλλά από εγκαύματα στα χέρια.
Αν θυμάμαι καλά ήταν από Ρουμανία και ήθελε 25 + 5.
Με ξεκίνησε με πίπα και την πήρα ιεραποστολικά και μετά στα τέσσερα μέχρι να χύσω.
Δεν μου είπε όχι σε κάτι και δεν έκλαψα τα λεφτά. Αν την ξαναδώ θα την ξαναπάρω αν μου δώσει κώλο.
Δεν την συνιστώ στους λάτρεις της αιδοιολειχίας λόγω δυσάρεστης οσμής που αντιλήφθηκα μόλις έβγαλα το εργαλείο από μέσα της.
Είναι λεπτή μελαχρινή με μακριά μαλλιά, μέτριο προς ψηλό ανάστημα με τατού ένα πιστόλι στο πόδι!
Στο δωμάτιο μου ζήτησε να μην βγάλει την μπλούζα το οποίο αρνήθηκα σκεπτόμενος τα χειρότερα.
Όταν την έβγαλε είδα ότι όντως κάλυπτε σημάδια αλλά όχι από βελόνες όπως φοβόμουν αλλά από εγκαύματα στα χέρια.
Με ξεκίνησε με πίπα και την πήρα ιεραποστολικά και μετά στα τέσσερα μέχρι να χύσω.
Δεν μου είπε όχι σε κάτι και δεν έκλαψα τα λεφτά. Αν την ξαναδώ θα την ξαναπάρω αν μου δώσει κώλο.
Δεν την συνιστώ στους λάτρεις της αιδοιολειχίας λόγω δυσάρεστης οσμής που αντιλήφθηκα μόλις έβγαλα το εργαλείο από μέσα της.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.743
- Πόντοι
- 22.886
Ψαρίλα τύπε ?Προχθές μεσημέρι πήρα την Άννα-Μαρία από Ορφέα. Πιατσάριζε στην γωνία 3ης Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη.
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.902
- Πόντοι
- 736
............πολλύ δύσκολα και σπάνια φίλος αλλά όπως το λες δεν έχει πίσω.Αδερφε...........................εαν περασεις στην αλλη οχθη του ποταμου..................δεν ξαναγυρίζεις πισω..........
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495