Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

professorqq1

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
105
Πόντοι
0
οποιος ξερει που εχει καμια μικρουλα σε ηλικια νεαρη σχετικα οσο γινεται και που να μ στειλει ενα πμ δεν εχω θεμα για τα χρηματα :) ......

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.189
Πόντοι
506
Κατεβηκα σημερα το πρωι εκει στο λυμπερτι αλλα τιποτα το αξιολογο, οποτε ειπα να παιξω κανενα ξυστο εκει απενταντι στο πρακτοριο, τι μωρο ειναι αυτο μεσα ξερετε εαν η ξανθια με τις χειραλες κανει τιποτα η ειναι μονο υπαλληλος ?
Δεν ειναι του επαγγελματος

• Like
Αντιδράσεις: lesa.l

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.063
Πόντοι
20.686
Κατεβηκα σημερα το πρωι εκει στο λυμπερτι αλλα τιποτα το αξιολογο, οποτε ειπα να παιξω κανενα ξυστο εκει απενταντι στο πρακτοριο, τι μωρο ειναι αυτο μεσα ξερετε εαν η ξανθια με τις χειραλες κανει τιποτα η ειναι μονο υπαλληλος ?
Κάθεται σε όποιον πιάσει σε ξυστό, τζόκερ κλπ .πάνω από 100.000 €.

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Καλημέρα! Έχει κανείς άποψη για μια "Αλεξάνδρα", κάπως ομορφούλα, που κυκλοφορεί επί της 3ης Σεπτεμβρίου μεταξύ Πλατείας Λαυρίου και Καποδιστρίου; Περνούσα πριν τρεις μέρες, μού έκλεισε το μάτι και μιλήσαμε. Παίρνει 30 ευρώ.
Αν θυμάμαι καλά είναι η γνωστή "Πολωνέζα" (κατά δήλωσή της). Το ομορφούλα είναι σχετικό αλλά ναι σε σχέση με το τι μπάζο κυκλοφορεί εκεί γύρω, θα την έλεγα κουκλίτσα. Είχα πάει μαζί της πολύ παλιά και μου είχε φανεί ξεπέτα αλλά αυτά και πάλι είναι υποκειμενικά κι έχει να κάνει με το τι προσδοκίες έχεις. Είναι από τις στάνταρντ παρουσίες του τριγώνου, οπότε αν τα βρείτε θα τη συναντάς συχνά (βέβαια ότι είναι πολύ ώρα έξω μπορεί και να μην είναι πολύ καλή ένδειξη).

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Κάθεται σε όποιον πιάσει σε ξυστό, τζόκερ κλπ .πάνω από 100.000 €.
Πράγματι πρόκειται για τρελό μωρό και το μακιγιάζ που κάνει είναι εξωφρενικά υπερβολικό. Δεν έχει ακουστεί κάτι από τις γύρω ιερόδουλες, οπότε είναι μάλλον κράχτης για εμάς τα λιγούρια να πηγαίνουμε στο μαγαζί της να παίζουμε (τζόκερ ή οτιδήποτε άλλο).

• Like
Αντιδράσεις: f21

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
Με ενδιαφέρει , καλημέρα . Έχω κι εγω με χώρο διπλα στη συγγρου δεν ξέρω αν λέμε την ίδια
Καλησπέρα φίλε.παιζει να δώσει κάνα τηλ σε πμ και τιμή μιας και έχω τη Συγγρού δίπλα??

999r

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2019
Like
150
Πόντοι
0
Καλημερα στους παίχτες που συχνάζουν στο τρίγωνο. Έχει πάρει κάποιος τώρα τελευταία την Λουση ,την ξανθιά Ουκρανεζα μιλφογκιλφ με τα όμορφα φορέματα ?Επισης λόγω ότι έχω καιρό να επισκεφτώ την περιοχή, έχει σταθερή παρουσία στην πιάτσα η εν λόγω ?

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
Καλημερα στους παίχτες που συχνάζουν στο τρίγωνο. Έχει πάρει κάποιος τώρα τελευταία την Λουση ,την ξανθιά Ουκρανεζα μιλφογκιλφ με τα όμορφα φορέματα ?Επισης λόγω ότι έχω καιρό να επισκεφτώ την περιοχή, έχει σταθερή παρουσία στην πιάτσα η εν λόγω ?
Σταθερή παρουσία, αλλά έχει γεράσει πια κι αυτή. Όταν την πρωτοπήρα πρέπει να ήταν πριν 10 χρόνια. Μετά είχε λείψει για καμμιά πενταετία και τα τελευταία 3 χρόνια είναι πάλι στο τρίγωνο. Πρόσωπο, χε΄ρια και πόδια είναι πια πολύ ρυτιδιασμένα, μόνο το στήθος κρατιέται σε σχετικά καλό επίπεδο. Πράγματι ο τρόπος που ντύνεται ξεχωρίζει από τις άλλες πατσαβούρες, χωρίς να κάνει κάτι εξεζητημένο αποπνέει κάποια κομψότητα και θηλυκότητα. Ηλικιακά φαίνεται να πρέπει να πλησιάζει τα 68-70 (αν δεν τάχει ξεπεράσει).

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: 999r

999r

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2019
Like
150
Πόντοι
0
Σταθερή παρουσία, αλλά έχει γεράσει πια κι αυτή. Όταν την πρωτοπήρα πρέπει να ήταν πριν 10 χρόνια. Μετά είχε λείψει για καμμιά πενταετία και τα τελευταία 3 χρόνια είναι πάλι στο τρίγωνο. Πρόσωπο, χε΄ρια και πόδια είναι πια πολύ ρυτιδιασμένα, μόνο το στήθος κρατιέται σε σχετικά καλό επίπεδο. Πράγματι ο τρόπος που ντύνεται ξεχωρίζει από τις άλλες πατσαβούρες, χωρίς να κάνει κάτι εξεζητημένο αποπνέει κάποια κομψότητα και θηλυκότητα. Ηλικιακά φαίνεται να πρέπει να πλησιάζει τα 65-70.
Ευχαριστω πολύ για τις πληροφορίες.!

• Like
Αντιδράσεις: lesa.l

Bollyrood1

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
97
Πόντοι
0
Η παραλιακή φαίνεται να έχει κίνηση τις τελευταίες μέρες, μέχρι και χθες το βράδυ παρόλο το κρύο. Hotel Kreoli, αλάνα απέναντι από το Ασκληπειο και στην μερια προς Αθήνα στην μαρίνα αλιμου. Δεν κατάφερα να δοκιμάσω καμία φορά γιατί ήμουν με την γυναίκα. Το γράφω για όποιον ενδιαφέρεται, φαίνονται όλες δυνατά κορμιά ειδικά αυτή στο Kreoli

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Η παραλιακή φαίνεται να έχει κίνηση τις τελευταίες μέρες, μέχρι και χθες το βράδυ παρόλο το κρύο. Hotel Kreoli, αλάνα απέναντι από το Ασκληπειο και στην μερια προς Αθήνα στην μαρίνα αλιμου. Δεν κατάφερα να δοκιμάσω καμία φορά γιατί ήμουν με την γυναίκα. Το γράφω για όποιον ενδιαφέρεται, φαίνονται όλες δυνατά κορμιά ειδικά αυτή στο Kreoli

Θέλει αρχίδια να πιατσάρεις τις τελευταίες νύχτες με τέτοιες θερμοκρασίες...
* Κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού τα έχουν μεγάλα πάντως....

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Μεταμεσονύχτια επίσκεψη ξημέρωμα Κυριακής στο τρίγωνο και ώρα γύρω στις 03:40 ύστερα από καιρό.. η απόλυτη νέκρα!!!!
Πέρασα 4 φορές από τον Ορφέα και ΔΕΝ υπήρχε ψυχή...
Ούτε καν τα τραβελοπαληκάρια έξω από το Liberty... :dunno:
Τελικά ΔΕΝ έχουν τ'αρχίδια να κάνουν πεζοδρόμιο με 2.5° τσάμπα η εκπαίδευση στα ΛΟΚ...
Μενάνδρου κάτι :zombie: ζητούσαν 1€ για μανιταρόπιτα... :undecided:
* Έχουν σκάψει εν τω μεταξύ όλο το κέντρο είχα αρκετό καιρό να περάσω απ'την ευρύτερη περιοχή και τα χουν κάνει σαν τα μούτρα τους...
ΔΕΝ γνώριζα πως είχαν κλείσει και τους δρόμους λόγω των ηθοποιών που είχαν μια διαμαρτυρία κάπου εκεί κοντά απ'ότι έμαθα από ταρίφα και την πάτησα...
Και για κερασάκι πρέπει να πήρε κάποιο κτήριο/σπίτι φωτιά εκείνη την ώρα στην Σατωβριάνδου και μπάτσοι από το ύψος της Βερανζέρου μέχρι την πλατεία της Ομόνοιας ΔΕΝ άφηναν να περάσει κανένας με αποτέλεσμα να κάνω τον κύκλο για να φτάσω στο αυτοκίνητο... :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom