Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
καταλαβαινω,λεω για εμπνευση του σκηνικου γιατι δεν ειμαι εξικοιωμενος σε αυτη την κατασταση,κεντρο,κοσμος,ψωνιζεις,ξενοδοχειο.τα αλλα δεν με ενοχλουν,συνηθεια ειναι πλεον.

και απο κοντα αν τη δεις θα στα ξυπνησει στα μπαμ,παντα σε πορνοτακουνα καθεται και κατι τετοια σορτσακια φοραει...ειναι προκλητικη και στο ντυσιμο,αλλα και σαν καρναβαλι οπως γραφτηκε πιο πανω,το προσπερναμε ομως!
Μηπως ξερουμε εθνικοτητα ? Ηλικια ? Υπηρεσιες ? Δεν την εχω δει ακομα .

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
πλατεια λαυριου σημερα κοντουλα ουκρανεζα 45+ εν ονοματι tatiana τουμπανο ξεσκιστηκαμε 3 ωρες 30 ευρω

καταλαβαινω,λεω για εμπνευση του σκηνικου γιατι δεν ειμαι εξικοιωμενος σε αυτη την κατασταση,κεντρο,κοσμος,ψωνιζεις,ξενοδοχειο.τα αλλα δεν με ενοχλουν,συνηθεια ειναι πλεον.

και απο κοντα αν τη δεις θα στα ξυπνησει στα μπαμ,παντα σε πορνοτακουνα καθεται και κατι τετοια σορτσακια φοραει...ειναι προκλητικη και στο ντυσιμο,αλλα και σαν καρναβαλι οπως γραφτηκε πιο πανω,το προσπερναμε ομως!
Μηπως ξερουμε εθνικοτητα ? Ηλικια ? Υπηρεσιες ? Δεν την εχω δει ακομα .
κάπου από βαλκάνια, αν θυμάμαι καλά από Βουλγαρία αλλά μπορεί και να κάνω λάθος, είναι πολύ εντάξει στη συναλλαγή της, δυό φορές που την έχω πάρει πολύ πιο νορμάλ από την cult εμφάνισή της (απλό πρόγραμμα, καλό κρεββάτι, τίμησε το 20άρικο που πήρε)

Τελευταία τροποποίηση:

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
πλατεια λαυριου σημερα κοντουλα ουκρανεζα 45+ εν ονοματι tatiana τουμπανο ξεσκιστηκαμε 3 ωρες 30 ευρω

Tρεις Τατιάνες Ουκρανέζες που ξέρω στην περιοχή, μια κοντούλα αδύνατη με κοντά μαύρα μαλλιά, μια άλλη επίσης κοντή με κοντά ξανθά μαλλιά και η άλλη ψηλή νταρντάνα, είναι όλες κοντά στα 70, τούρμπο στο κρεββάτι, αλλά πολύ granny και αμφιβόλου καθαριότητας.

Τελευταία τροποποίηση:

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
κάπου από βαλκάνια, αν θυμάμαι καλά από Βουλγαρία αλλά μπορεί και να κάνω λάθος, είναι πολύ εντάξει στη συναλλαγή της, δυό φορές που την έχω πάρει πολύ πιο νορμάλ από την cult εμφάνισή της (απλό πρόγραμμα, καλό κρεββάτι, τίμησε το 20άρικο που πήρε)
Φιλε απο την εμπειρια μου , ολες στην αρχη ετσι ειναι . Και στην συνεχεια χαλανε . Μακαρι να πεσω εξω με την συγκεκριμενη .

• Like
Αντιδράσεις: lesa.l

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Boy σε πιστεύω. Περνάω μέρα παρά μέρα απ το σημείο αυτό. Γιατί δεν την έχω δει. Βραδάκια περνάω συνήθως κι άντε κανένα μεσημέρι... Από φάτσα τι λέει;
Σήμερα στις 5μιση ήταν στο πόστο τις

modelo20

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
1.100
Πόντοι
81
Καλησπέρα παιδιά
Είχα κατέβει κέντρο για δουλειές και πέρασα από πλ βαθης.
Είδα μια μαυρομαλα μάλλον Ελληνίδα από τι μηλισα, μου είπε 25 ευρώ.
Ξέρουμε τίποτα;
Είναι λίγο γεματουλα με μαύρα μαλλιά και σκουλαρίκι στην μύτη.
Ευχαριστώ συναγωνιστές!!!

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.881
Πόντοι
746
Να αυτά δεν μου αρέσουν τώρα. Κανονίστε να γαμηθουμε βραδιάτικο...

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
Εννοειται οτι ποτε δεν ζηταμε και ποτε δεν δινουμε προσωπικα στοιχεια για τις κοπελες , πληροφοριες περα απο τις επαγγελματικες δλδ τιμες και υπηρεσιες και ωρες και μερος εργασιας .

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
829
Πόντοι
81
Χρειάζομαι κάποιο λαγωνικό του forum ώστε να μου προτείνει αλανιάρες τάνες του Τριγώνου, το τι ακριβώς θέλω να μου κάνουν (ή να τις κάνω) θα το αναφέρω στις επόμενες σειρές.
Θα κεράσω μπουρδέλο του εικοσάρικου αν καταφέρει κάποιος και με φτιάξει ;)

Είμαι σε αναζήτηση κάποιας νυμφομανούς μήτρας η οποία θα έχει μεγάλες αντοχές και ανοχές στο γαμήσι. Στα μπουρδέλα δεν έχω βρει αυτό που ψάχνω και όλες τους είναι πολύ soft για τα δικά μου γούστα. Άσε που με τις κωλόγριες τσατσάδες και τους πελάτες έξω απ'το δωμάτιο δεν μπορώ να απελευθερωθώ.

Η υποψήφια θέλω όχι απλώς να δέχεται σφαλιάρες/φτυσίματα/βρισιές, αλλά και να τις γουστάρει/αποζητά από πάνω!
Προσοχή όμως! Δεν επιθυμώ να είναι κάποιο τελειωμένο junkie το οποίο μέσα στη μαστούρα του δεν θα καταλαβαίνει Χριστό. Πρέπει (ως ένα βαθμό) να έχει διαύγεια, θέληση και συνειδητοποίηση.

Αν υπάρχει κάποια στην πιάτσα (που σίγουρα θα υπάρχει αλλά με τι αντίτιμο) ας με ενημερώσει κάποιος και θα του είμαι βαθιά υπόχρεος. Αν δεν θέλει δημόσια υπάρχει φυσικά η επιλογή του p.m.

Υ.Γ. Δεν έχω όρεξη για άσκοπες αναφορές ως προς το τι ψάχνω και τι φετίχ έχω. Το forum δημιουργήθηκε για να φερόμαστε αλληλέγγυα ο ένας στον άλλον, κρίμα είναι να πέσουν Παναγίες και να χαλάσουμε τις καρδιές μας.

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
Ξερει κανεις εαν υπαρχει το βραδυ πιατσα στην κωνσταντινοπολεως με ιερα οδο ? Περασα δυο συνεχομενα βραδυα 0100 με 0200 και δεν υπηρχε τιποτα . Επιχειρησα και απογευμα προς βραδυ νωρις τιποτα . Υπαρχει οντως πιατσα εκει και εαν ναι σε ποιο υψως ? Ευχαριστω.

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1

Συνημμένα

• t.jpg
    t.jpg
    40,5 KB · Εμφανίσεις: 256
  • Like
Αντιδράσεις: Atmj

lesa.l

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
465
Πόντοι
21
«Ξεφόρτωμα» προ ημερών στη Στέλλα που συχνάζει στο τρίγωνο έξω από το Lito.
Ωραίο καινούργιο τατού στην αριστερή γάμπα.
«Δώρο στον εαυτό μου που έκλεισα πριν λίγο τα 29» μου είπε.
Το προσπερνάμε γιατί είναι καλή στο κρεβάτι, με μια μόνο μικρή δυσκολία στο πισωκολλητό έντονο σφυροκόπημα.

Progres7

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Like
184
Πόντοι
0
Ξέρουμε κάτι για πίατσες στο Γκάζι κωνσταντινουπολεως και ιερά οδό έχω δει κάτι κομμάτια όπως και στο ρουφ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Πριν από λίγο γύρισα από τρίγωνο. Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν Καλιακούδα. Η μοναδική πραγματικά γαμεύσιμη, η μιγάδα που πιατσάρει στον Ορφέα. Τέλος πάντων, έχει πάνω της κάτι που μου τη σπάει, κι όποτε έχω αγνοήσει το ένστικτο την έχω πατήσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom