Μηπως ξερουμε εθνικοτητα ? Ηλικια ? Υπηρεσιες ? Δεν την εχω δει ακομα .καταλαβαινω,λεω για εμπνευση του σκηνικου γιατι δεν ειμαι εξικοιωμενος σε αυτη την κατασταση,κεντρο,κοσμος,ψωνιζεις,ξενοδοχειο.τα αλλα δεν με ενοχλουν,συνηθεια ειναι πλεον.
και απο κοντα αν τη δεις θα στα ξυπνησει στα μπαμ,παντα σε πορνοτακουνα καθεται και κατι τετοια σορτσακια φοραει...ειναι προκλητικη και στο ντυσιμο,αλλα και σαν καρναβαλι οπως γραφτηκε πιο πανω,το προσπερναμε ομως!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
πλατεια λαυριου σημερα κοντουλα ουκρανεζα 45+ εν ονοματι tatiana τουμπανο ξεσκιστηκαμε 3 ωρες 30 ευρω
καταλαβαινω,λεω για εμπνευση του σκηνικου γιατι δεν ειμαι εξικοιωμενος σε αυτη την κατασταση,κεντρο,κοσμος,ψωνιζεις,ξενοδοχειο.τα αλλα δεν με ενοχλουν,συνηθεια ειναι πλεον.
και απο κοντα αν τη δεις θα στα ξυπνησει στα μπαμ,παντα σε πορνοτακουνα καθεται και κατι τετοια σορτσακια φοραει...ειναι προκλητικη και στο ντυσιμο,αλλα και σαν καρναβαλι οπως γραφτηκε πιο πανω,το προσπερναμε ομως!
κάπου από βαλκάνια, αν θυμάμαι καλά από Βουλγαρία αλλά μπορεί και να κάνω λάθος, είναι πολύ εντάξει στη συναλλαγή της, δυό φορές που την έχω πάρει πολύ πιο νορμάλ από την cult εμφάνισή της (απλό πρόγραμμα, καλό κρεββάτι, τίμησε το 20άρικο που πήρε)Μηπως ξερουμε εθνικοτητα ? Ηλικια ? Υπηρεσιες ? Δεν την εχω δει ακομα .
Τελευταία τροποποίηση:
πλατεια λαυριου σημερα κοντουλα ουκρανεζα 45+ εν ονοματι tatiana τουμπανο ξεσκιστηκαμε 3 ωρες 30 ευρω
Tρεις Τατιάνες Ουκρανέζες που ξέρω στην περιοχή, μια κοντούλα αδύνατη με κοντά μαύρα μαλλιά, μια άλλη επίσης κοντή με κοντά ξανθά μαλλιά και η άλλη ψηλή νταρντάνα, είναι όλες κοντά στα 70, τούρμπο στο κρεββάτι, αλλά πολύ granny και αμφιβόλου καθαριότητας.
Τελευταία τροποποίηση:
Φιλε απο την εμπειρια μου , ολες στην αρχη ετσι ειναι . Και στην συνεχεια χαλανε . Μακαρι να πεσω εξω με την συγκεκριμενη .κάπου από βαλκάνια, αν θυμάμαι καλά από Βουλγαρία αλλά μπορεί και να κάνω λάθος, είναι πολύ εντάξει στη συναλλαγή της, δυό φορές που την έχω πάρει πολύ πιο νορμάλ από την cult εμφάνισή της (απλό πρόγραμμα, καλό κρεββάτι, τίμησε το 20άρικο που πήρε)
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
ειναι σκοταδι και δεν φαινονται...Ξέρουμε αν υπάρχουν μαύρες πουθενά βράδυ ;
KAVLIARIS33
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 201
ααααα!!!!!!!!!!!!! καλο....... Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι σκοταδι και δεν φαινονται...
DRAKOS31
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Σήμερα στις 5μιση ήταν στο πόστο τιςBoy σε πιστεύω. Περνάω μέρα παρά μέρα απ το σημείο αυτό. Γιατί δεν την έχω δει. Βραδάκια περνάω συνήθως κι άντε κανένα μεσημέρι... Από φάτσα τι λέει;
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 543
- Πόντοι
- 36
3 ωρες 30 ευρω, πολυ καλη τιμη. Μπραβο. Ηταν καλη σε υπηρεσιες?πλατεια λαυριου σημερα κοντουλα ουκρανεζα 45+ εν ονοματι tatiana τουμπανο ξεσκιστηκαμε 3 ωρες 30 ευρω
3 ωρες 30 ευρω ? Πλακα μας κανεις φιλε ? Ωραιος φιλε .3 ωρες 30 ευρω, πολυ καλη τιμη. Μπραβο. Ηταν καλη σε υπηρεσιες?
Methradir13
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2021
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Από εμφάνιση πως είναι να την αναγνωρισουμε3 ωρες 30 ευρω ? Πλακα μας κανεις φιλε ? Ωραιος φιλε .
modelo20
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.100
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα παιδιά
Είχα κατέβει κέντρο για δουλειές και πέρασα από πλ βαθης.
Είδα μια μαυρομαλα μάλλον Ελληνίδα από τι μηλισα, μου είπε 25 ευρώ.
Ξέρουμε τίποτα;
Είναι λίγο γεματουλα με μαύρα μαλλιά και σκουλαρίκι στην μύτη.
Ευχαριστώ συναγωνιστές!!!
Είχα κατέβει κέντρο για δουλειές και πέρασα από πλ βαθης.
Είδα μια μαυρομαλα μάλλον Ελληνίδα από τι μηλισα, μου είπε 25 ευρώ.
Ξέρουμε τίποτα;
Είναι λίγο γεματουλα με μαύρα μαλλιά και σκουλαρίκι στην μύτη.
Ευχαριστώ συναγωνιστές!!!
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.881
- Πόντοι
- 746
Να αυτά δεν μου αρέσουν τώρα. Κανονίστε να γαμηθουμε βραδιάτικο...
Afypnismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 829
- Πόντοι
- 81
Χρειάζομαι κάποιο λαγωνικό του forum ώστε να μου προτείνει αλανιάρες τάνες του Τριγώνου, το τι ακριβώς θέλω να μου κάνουν (ή να τις κάνω) θα το αναφέρω στις επόμενες σειρές.
Θα κεράσω μπουρδέλο του εικοσάρικου αν καταφέρει κάποιος και με φτιάξει ;)
Είμαι σε αναζήτηση κάποιας νυμφομανούς μήτρας η οποία θα έχει μεγάλες αντοχές και ανοχές στο γαμήσι. Στα μπουρδέλα δεν έχω βρει αυτό που ψάχνω και όλες τους είναι πολύ soft για τα δικά μου γούστα. Άσε που με τις κωλόγριες τσατσάδες και τους πελάτες έξω απ'το δωμάτιο δεν μπορώ να απελευθερωθώ.
Η υποψήφια θέλω όχι απλώς να δέχεται σφαλιάρες/φτυσίματα/βρισιές, αλλά και να τις γουστάρει/αποζητά από πάνω!
Προσοχή όμως! Δεν επιθυμώ να είναι κάποιο τελειωμένο junkie το οποίο μέσα στη μαστούρα του δεν θα καταλαβαίνει Χριστό. Πρέπει (ως ένα βαθμό) να έχει διαύγεια, θέληση και συνειδητοποίηση.
Αν υπάρχει κάποια στην πιάτσα (που σίγουρα θα υπάρχει αλλά με τι αντίτιμο) ας με ενημερώσει κάποιος και θα του είμαι βαθιά υπόχρεος. Αν δεν θέλει δημόσια υπάρχει φυσικά η επιλογή του p.m.
Υ.Γ. Δεν έχω όρεξη για άσκοπες αναφορές ως προς το τι ψάχνω και τι φετίχ έχω. Το forum δημιουργήθηκε για να φερόμαστε αλληλέγγυα ο ένας στον άλλον, κρίμα είναι να πέσουν Παναγίες και να χαλάσουμε τις καρδιές μας.
Θα κεράσω μπουρδέλο του εικοσάρικου αν καταφέρει κάποιος και με φτιάξει ;)
Είμαι σε αναζήτηση κάποιας νυμφομανούς μήτρας η οποία θα έχει μεγάλες αντοχές και ανοχές στο γαμήσι. Στα μπουρδέλα δεν έχω βρει αυτό που ψάχνω και όλες τους είναι πολύ soft για τα δικά μου γούστα. Άσε που με τις κωλόγριες τσατσάδες και τους πελάτες έξω απ'το δωμάτιο δεν μπορώ να απελευθερωθώ.
Η υποψήφια θέλω όχι απλώς να δέχεται σφαλιάρες/φτυσίματα/βρισιές, αλλά και να τις γουστάρει/αποζητά από πάνω!
Προσοχή όμως! Δεν επιθυμώ να είναι κάποιο τελειωμένο junkie το οποίο μέσα στη μαστούρα του δεν θα καταλαβαίνει Χριστό. Πρέπει (ως ένα βαθμό) να έχει διαύγεια, θέληση και συνειδητοποίηση.
Αν υπάρχει κάποια στην πιάτσα (που σίγουρα θα υπάρχει αλλά με τι αντίτιμο) ας με ενημερώσει κάποιος και θα του είμαι βαθιά υπόχρεος. Αν δεν θέλει δημόσια υπάρχει φυσικά η επιλογή του p.m.
Υ.Γ. Δεν έχω όρεξη για άσκοπες αναφορές ως προς το τι ψάχνω και τι φετίχ έχω. Το forum δημιουργήθηκε για να φερόμαστε αλληλέγγυα ο ένας στον άλλον, κρίμα είναι να πέσουν Παναγίες και να χαλάσουμε τις καρδιές μας.
Ξερει κανεις εαν υπαρχει το βραδυ πιατσα στην κωνσταντινοπολεως με ιερα οδο ? Περασα δυο συνεχομενα βραδυα 0100 με 0200 και δεν υπηρχε τιποτα . Επιχειρησα και απογευμα προς βραδυ νωρις τιποτα . Υπαρχει οντως πιατσα εκει και εαν ναι σε ποιο υψως ? Ευχαριστω.
KATASKOPOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 80
- Πόντοι
- 1
Αυτή εννοείς την κοκκινομάλλα;πλατεια λαυριου σημερα κοντουλα ουκρανεζα 45+ εν ονοματι tatiana τουμπανο ξεσκιστηκαμε 3 ωρες 30 ευρω
Συνημμένα
KATASKOPOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 80
- Πόντοι
- 1
Αυτή εννοείς την κοκκινομάλλα;
Συνημμένα
«Ξεφόρτωμα» προ ημερών στη Στέλλα που συχνάζει στο τρίγωνο έξω από το Lito.
Ωραίο καινούργιο τατού στην αριστερή γάμπα.
«Δώρο στον εαυτό μου που έκλεισα πριν λίγο τα 29» μου είπε.
Το προσπερνάμε γιατί είναι καλή στο κρεβάτι, με μια μόνο μικρή δυσκολία στο πισωκολλητό έντονο σφυροκόπημα.
Ωραίο καινούργιο τατού στην αριστερή γάμπα.
«Δώρο στον εαυτό μου που έκλεισα πριν λίγο τα 29» μου είπε.
Το προσπερνάμε γιατί είναι καλή στο κρεβάτι, με μια μόνο μικρή δυσκολία στο πισωκολλητό έντονο σφυροκόπημα.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.748
- Πόντοι
- 3.656
Πριν από λίγο γύρισα από τρίγωνο. Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν Καλιακούδα. Η μοναδική πραγματικά γαμεύσιμη, η μιγάδα που πιατσάρει στον Ορφέα. Τέλος πάντων, έχει πάνω της κάτι που μου τη σπάει, κι όποτε έχω αγνοήσει το ένστικτο την έχω πατήσει.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495