EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.414
- Πόντοι
- 17.885
κώλο δίνει?Τι ποδαρες ρε φιλε...1.55 ειναι...30 με το hotel
κώλο δίνει?Τι ποδαρες ρε φιλε...1.55 ειναι...30 με το hotel
Επίσκεψη σημερα 18:00Παίδες καλημέρα παλαιουρας μυστης εδω..
Έχουμε γνώμη για το νετο αυτο;;
Απίστευτη καυλα μου έβγαλε και επιφυλάσσομαι για επόμενη..
Αν κάνουμε το λάθος να ενδώσουμε σε τέτοιες τιμές, εμείς θα τους γαμάμε τις τρύπες κι αυτές θα μας γαμάνε το πορτοφόλιΕπίσκεψη σημερα 18:00
Το μουνετο εκεί που είπε ο φίλος
Πλησιάζω μου λέει 30 + χοτελ
Πρώτη κρυάδα... Λέω μάλλον έχω την φάτσα του μαλακα...
Της λέω 50 δικά σου και το χοτελ εγώ έξτρα να περάσουμε μια ώρα μαζί
Μου λέει η μια ώρα είναι 100
Έφυγα γελώντας
μήπως να μας έδινες και περισσότερες πληροφορίες για πρόγραμμα και τιμές;Έγινε πέρασμα και από Leroy Κηφισσού όπου έχει έρθει ένα πολύ καλό Αλβανάκι max. 23χρ.
Τρέχατε να προλαβετε πριν το ξεπατωσουν....
Εκει το ιδιο κανουν ολες.... €40 για απλο στο αμαξι, πιπα με καποτα.μήπως να μας έδινες και περισσότερες πληροφορίες για πρόγραμμα και τιμές;
τι να σου πω. €40 για Γαμήσι στο αμάξι μου φαίνονται πολλά. Ευχαριστώ πάντωςΕκει το ιδιο κανουν ολες.... €40 για απλο στο αμαξι, πιπα με καποτα.
Καλα εννοειται... απεκτησε και το Περιστερι τιμες παραλιακης....τι να σου πω. €40 για Γαμήσι στο αμάξι μου φαίνονται πολλά. Ευχαριστώ πάντως
Όχι ήταν κάτι ζακια εκεί ντιλαρανε.... Κάποιος είχε ανάψει και μια φωτιά...Διέσχισες τη Ξούθου από Σωκράτους για Μενάνδρου στο παρκάκι;
Έχω επιχειρήσει πολλές φορές το τελευταίο μήνα αλλά πάντα κολώνω τελευταία στιγμή. Μέσα στη πρώτη καραντίνα σουλάτσερνα συνέχεια σε όλα τα τετράγωνα εκεί γύρω. Δεν υπήρχε ούτε κουνούπι, έχω άπειρες φώτο...
σε νιώθω μια από τα ίδια, δεν έχω δεί ούτε σε κωλάδικο τέτοιο προτοκαλόμαυρο και της ανασηκώνει μιά χαρά τον κώλοεν τέλει ξέρουμε name? Πού θα την βρω;
με χάραξε η πουτάνα. Παίζει το 12ποντο να προσδίδει προσόντα να ούμε.
Διέσχισες τη Ξούθου από Σωκράτους για Μενάνδρου στο παρκάκι;
Έχω επιχειρήσει πολλές φορές το τελευταίο μήνα αλλά πάντα κολώνω τελευταία στιγμή. Μέσα στη πρώτη καραντίνα σουλάτσερνα συνέχεια σε όλα τα τετράγωνα εκεί γύρω. Δεν υπήρχε ούτε κουνούπι, έχω άπειρες φώτο...
Όχι ήταν κάτι ζακια εκεί ντιλαρανε.... Κάποιος είχε ανάψει και μια φωτιά...
Δεν είμαι τόσο γενναίος.....
Αυτην την ωρα βολτα απο το κεντρο Αθηνας Αριστοτελους εξω απο το liberty ουτε μια Πλατεια Λαυριου μονο μια Αλβανεζα 50 χρονων πολυ γνωστη που ειναι και τζογαδορισα στην Παρνηθα μηπως ξερει καποιοςΟφείλω να ομολογήσω πως θέλει αρχίδια τα τελευταία έτη να διασχίσεις μετά τα μεσάνυχτα το συγκεκριμένο καλντερίμι...
Ναι... κάντε μαλακίες.... κάντε μαλακίες.... Και σε λίγο θα πληρώνουμε €200 για να γαμησουμε στην Ομόνοια γαμω το σπίτι μου μεσα....!!!!!!Μπέσα δεν έχω ξανακαβλώσει έτσι. Και κατοστάρα που λένε οι τύποι τα έσταζα αν και πιο άφραγκος κι από τζογαδόρο μετά από ολόκληρη χασούρα του μισθού 1η του μηνός.
στα καλντεριμια μεσα δν πατας ρε μν κανετε καμια μλκια και εγω π εχω φερει τοσες γυρες για να βρω πρεζακια εκει δν διασχιζωΌχι ήταν κάτι ζακια εκεί ντιλαρανε.... Κάποιος είχε ανάψει και μια φωτιά...
Δεν είμαι τόσο γενναίος.....
τυπε γωνια γ σεπτεμβριου και καποδιστριου...εκει καθεται και που να την δεις και απο κοντα τι επιθετικο "καμακι" σου κανει με το βλεμμα της!!δεν την εχω παρει γιατι δεν ειμαι της πιατσας,περνω συχνα και την βλεπω...ειναι σκυλα!εν τέλει ξέρουμε name? Πού θα την βρω;
με χάραξε η πουτάνα. Παίζει το 12ποντο να προσδίδει προσόντα να ούμε.
την εχω πετυχει και μεσημερι και απογευμα προς βραδυ!απο φατσα ,για τα δικα μου κάλτικα γουστα ειναι πολυ καυλε!σκυλι που οταν σε κοιταει καθως περνας απο μπροστα της σε μαγνητιζει και σου λεει με το βλεμμα ελα να με ξεσκισεις!ξερει να παιζει με τα ματια,το βλεμμα της μεσα στην καυλα,χαμογελαστη και φαινεται συζητησιμη!δεν το κρυβω οτι με εχει καυλωσει και εμενα και ημουν στο παρα πεντε να πιασω συνομιλια μαζι της.αλλα δεν με εμπνεει τοσο πολυ η πιατσα..δεν ειμαι αρνητικος ομως.Boy σε πιστεύω. Περνάω μέρα παρά μέρα απ το σημείο αυτό. Γιατί δεν την έχω δει. Βραδάκια περνάω συνήθως κι άντε κανένα μεσημέρι... Από φάτσα τι λέει;
καταλαβαινω,λεω για εμπνευση του σκηνικου γιατι δεν ειμαι εξικοιωμενος σε αυτη την κατασταση,κεντρο,κοσμος,ψωνιζεις,ξενοδοχειο.τα αλλα δεν με ενοχλουν,συνηθεια ειναι πλεον.Τι να σε εμπνέει, στα 2 μέτρα πρεζάκηδες σωρός, βρώμα παντού. Γμσ τα η φάση. Εγώ να δεις αν δεν είμαι, αλλά και μόνο στην φώτο που την είδα ξύπνησαν άλλα ένστικτα. Κι άμα γυρνάω κανα μεσημέρι από τίποτα ούζα κι έχω και ρευστό θα γίνει η ζημιά!