Και τωρα που δεν σου απανταει κανεις, παλι κριμα ειναι.Χρειάζομαι κάποιο λαγωνικό του forum ώστε να μου προτείνει αλανιάρες τάνες του Τριγώνου, το τι ακριβώς θέλω να μου κάνουν (ή να τις κάνω) θα το αναφέρω στις επόμενες σειρές.
Θα κεράσω μπουρδέλο του εικοσάρικου αν καταφέρει κάποιος και με φτιάξει ;)
Είμαι σε αναζήτηση κάποιας νυμφομανούς μήτρας η οποία θα έχει μεγάλες αντοχές και ανοχές στο γαμήσι. Στα μπουρδέλα δεν έχω βρει αυτό που ψάχνω και όλες τους είναι πολύ soft για τα δικά μου γούστα. Άσε που με τις κωλόγριες τσατσάδες και τους πελάτες έξω απ'το δωμάτιο δεν μπορώ να απελευθερωθώ.
Η υποψήφια θέλω όχι απλώς να δέχεται σφαλιάρες/φτυσίματα/βρισιές, αλλά και να τις γουστάρει/αποζητά από πάνω!
Προσοχή όμως! Δεν επιθυμώ να είναι κάποιο τελειωμένο junkie το οποίο μέσα στη μαστούρα του δεν θα καταλαβαίνει Χριστό. Πρέπει (ως ένα βαθμό) να έχει διαύγεια, θέληση και συνειδητοποίηση.
Αν υπάρχει κάποια στην πιάτσα (που σίγουρα θα υπάρχει αλλά με τι αντίτιμο) ας με ενημερώσει κάποιος και θα του είμαι βαθιά υπόχρεος. Αν δεν θέλει δημόσια υπάρχει φυσικά η επιλογή του p.m.
Υ.Γ. Δεν έχω όρεξη για άσκοπες αναφορές ως προς το τι ψάχνω και τι φετίχ έχω. Το forum δημιουργήθηκε για να φερόμαστε αλληλέγγυα ο ένας στον άλλον, κρίμα είναι να πέσουν Παναγίες και να χαλάσουμε τις καρδιές μας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
Afypnismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 829
- Πόντοι
- 81
Μου έστειλαν p.m. με 2 περιπτώσεις.Και τωρα που δεν σου απανταει κανεις, παλι κριμα ειναι.
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως, θα το θυμάμαι
koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
περασμα απο πιατσα χθες κατα της 9 και μιση το βραδυ,πρωτη σταση λαυριου μια αδυνατη μαυρομαλλα στη σταση.παω και μου λεει παμε?ποσο της λεω?30 και 5 το ξενοδοχειο.φευγω χωρις ουτε γεια.προχωραω και βρισκομαι εξω απο το λιμπερτυ.με ρωταει μια θες παρεα?ποσο της λεω?30 μου λεει για 20 λεπτα.πολλα της λεω.μου λεει παντα ετσι ηταν.αντε να της εξηγησεις οτι πριν χροοονια που ερχομασταν ηταν πολυ πιο φθηνα και πολυ καλυτερα τεμαχια,τι γινετε ρε μαγκες.τι 30????????????????????????
koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
ναι ρε αδερφε.ετσι το σκεφτηκα.και εκτος αυτου δεν υπαρχουν αυτες οι τιμες,.αν ειναι βαζω και αλλα 20 και παω σε ενα στουντιο να πηδηξω κανα λεοπαρντΦίλε με 30 ευρω γαμάς μεταξουργείο 3 φορές!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.748
- Πόντοι
- 3.656
κοίτα τύπε. Αν τις χυλοπιτιάζουμε όλοι μας, θα αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμέςπερασμα απο πιατσα χθες κατα της 9 και μιση το βραδυ,πρωτη σταση λαυριου μια αδυνατη μαυρομαλλα στη σταση.παω και μου λεει παμε?ποσο της λεω?30 και 5 το ξενοδοχειο.φευγω χωρις ουτε γεια.προχωραω και βρισκομαι εξω απο το λιμπερτυ.με ρωταει μια θες παρεα?ποσο της λεω?30 μου λεει για 20 λεπτα.πολλα της λεω.μου λεει παντα ετσι ηταν.αντε να της εξηγησεις οτι πριν χροοονια που ερχομασταν ηταν πολυ πιο φθηνα και πολυ καλυτερα τεμαχια,τι γινετε ρε μαγκες.τι 30????????????????????????
kolobaras76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.280
- Πόντοι
- 446
Συμφωνώ απόλυτα .....κι αυτό ισχύει για ΟΛΕΣ ....κι όχι μόνο για τις πιατσόβιες!! Αν μπεις σε κάποια thread με ανεξάρτητες call girls , θα γελάσεις πραγματικά με την ξελιγωμάρα κάποιων που καταστρέφουν την πιάτσα!Τέλοσπάντων....υγεία και αγάπη πάνω απ'όλα!κοίτα τύπε. Αν τις χυλοπιτιάζουμε όλοι μας, θα αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Βοηθειστε ρε παιδια και εμας της επαρχιας...που βρισκονται αυτα...εστω και σε pmΣορρυ, το ΛΙΤΟ και το ΤΡΊΓΩΝΟ που είναι?? Είμαι λίγο νέος στην Αθήνα και στο site
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.748
- Πόντοι
- 3.656
Λάθος κάνεις. Η Σοφία και η Σάντυ 20€ με το ξενοδοχείοΑν δεν κανω λαθος οι περισσοτερες στο τριγωνο 30 ζηταγανε, εκτος απο την Αντζελα(κωλαρα) που ζηταγε 20.
Στο φανάρι απέναντι από το parking του prive περπατούσε μια πολύ κομψά ντυμένη κοπέλα ή οποία όταν κατάλαβε ότι την κοιτούσα ήρθε στο ανοιχτό παράθυρο του συνοδηγού και με ρώτησε αν μου περισσεύουν 2€.
Η κοπέλα φαινόταν Ελληνίδα.
Ξέρω ότι η περιγραφή δεν παραπέμπει σε ιερόδουλη αλλά επειδή η φάση δεν παραπέμπει και σε τίποτα άλλο που να έχω δει, ακούσει ή ζήσει, είπα να ρωτήσω και εσάς μήπως γνωρίζετε κάτι...
Ξέρω ότι η περιγραφή δεν παραπέμπει σε ιερόδουλη αλλά επειδή η φάση δεν παραπέμπει και σε τίποτα άλλο που να έχω δει, ακούσει ή ζήσει, είπα να ρωτήσω και εσάς μήπως γνωρίζετε κάτι...
Διαγραμμένο μέλος 204223
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 471
- Πόντοι
- 21
Δε θα ειχε ο πελατης καποτα και ο περιπτερας δε μπορουσε να χαλασει 50ευρωΣτο φανάρι απέναντι από το parking του prive περπατούσε μια πολύ κομψά ντυμένη κοπέλα ή οποία όταν κατάλαβε ότι την κοιτούσα ήρθε στο ανοιχτό παράθυρο του συνοδηγού και με ρώτησε αν μου περισσεύουν 2€.
giannis939
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.198
- Πόντοι
- 486
Τι ωρα την πετυχες ?Στο φανάρι απέναντι από το parking του prive περπατούσε μια πολύ κομψά ντυμένη κοπέλα ή οποία όταν κατάλαβε ότι την κοιτούσα ήρθε στο ανοιχτό παράθυρο του συνοδηγού και με ρώτησε αν μου περισσεύουν 2€.
~ 8.30Τι ωρα την πετυχες ?
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Αν δεν κανω λαθος οι περισσοτερες στο τριγωνο 30 ζηταγανε, εκτος απο την Αντζελα(κωλαρα) που ζηταγε 20.
Προσωπικά προ οικονομικής κρίσης έβρισκα περιπτώσεις με 15€ +5€ ξενοδοχείο.. άντε και περιπτώσεις που ζητούσαν 20€ αλλά 30€ + που ζητάνε τα τελευταία χρόνια σπάνια.
Τα τελευταία χρόνια την έχουν δεί ντίβες και ζητάνε τον ουρανό με τ'άστρα.. αλλά εάν υποκύπτουμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας...
giannis939
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.198
- Πόντοι
- 486
Το 30αρι στο Τριγωνο αν συνυπολογισεις την κατηγορια των γυναικων για την οποια μιλαμε και για τις υπηρεσιες που προσφερουν... δεν ειναι απλα κλεψια... ειναι εγκλημα κατα της ανθρωποτητας...
Ακομα και το 20αρι πολυ ειναι.... αλλα τεσπα....
Ακομα και το 20αρι πολυ ειναι.... αλλα τεσπα....
GI
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 253
- Πόντοι
- 280
Πέρασμα προχθες το βράδυ , σαπίλα. Παλιά έβρισκες πολύ καλές περιπτώσεις κάτω που δε το πίστευες. Βέβαια τότε δε το εκτιμούσα, τώρα όσο καβλωμένος καινα ήμουν το σκεφτόμουν πραγματικά να χαραμίσω τόσα λέφτα σε αυτές. Καλύτερα να πάω πιο κάτω στο μεταξουργείο να ξεκαβλώσω με 10 ευρώ
30 έδινα πιο παλιά στην αλβανιδοκωλάρα και σε μια άλλη ψηλή ξερακιανή, τη Γιάννα από Πολωνία, για να τους ανοίγω τη σούφρα, τώρα ούτε 20 δεν παίρνουν αυτές από εμένα (η Γιάννα έχει εν τω μεταξύ εξαφανιστεί από την πιάτσα).20€ μονο μαγκες , 30€ εχω δωσει μονο στην Λιλη ( παλαια γαματη κορασιδα )
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495