Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Εχει γινει πολυ απολαυστικη και ενδιαφερουσα η βολτα στις πιατσες.
Στο joys και μπροστα απο το Γαλαξια οπως και στο στενο του Λιτο οι παλιες αλλα και πολλες νεες ωραιες πουτανιτσες σουλατσαρουν τις κολαρες τους που ασφυκτιουν μεσα στα κολαν και επειδη ζητανε 30 ακατεβατα εχουν ενα υφος προισταμενης στα ΕΛΤΑ.
Καλοντυμενες και καλοστεκουμενες, 30+10  ομως ειναι μαλλον πολλα.
Κατηφοριζοντας το Λιτο και ανεβαινοντας για Σωκρατους, οτι ναναι μπαζα Βουλγαρικα σου βγαζουνε οτι πιο εκφυλο εχεις κρυμμενο βαθια μεσα σου. Απο ελφ κοντοπουτανα  μεχρι παρασιτεμενες 55αρες και αγραμματες βλαχοφατσες σε αφηνουν αφωνο οταν διαπιστωσεις οτι πραγματι ειναι εκει για να ψωνιστουν. Μπαι δε γουει εχω στοχευσει δυο τετοιες περιπτωσεις. Σωκρατους στο υψος της Σατοβριανδου χτυπας 2 κεμπαπ απο το γνωστο κεμπαπ ονλι για να τα ξερασεις στη θεα των στειτζ3-4 ζακιων που αναζητουν μια απο τις τελευταιες βιζιτες που θα τις οδηγησει στην οριστικα τελευταια δοση. Οαση εδω η Φανφα στο Κριστιανα για κατουρημα στο στομα και χυσιμο στη μαπα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Mr Lover

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2015
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα.... ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ :helpplea:
Παιδιά έχω φάει μεγάλο κόλλημα τον τελευταίο καιρό (φλας φάση, άσχημη) να βρω ένα γκομενάκι που γαμούσα πριν 2 χρόνια.

Την άραζε έξω από το Elysium, τα βράδια.
Πολύ κοντή με μαύρο πολύ κοντό μαλλί, σαν αγορέ.
Πολύ πολυ μικροκαμωμένη.
Από Ρουμανία.
Την λέγαν Αρέλια ή Αουρέλια, ποτέ δεν έπιασα την προφορά της.
Πριν δύο χρόνια ακόμα δεν μιλούσε ελληνικά, αν και την τελευταία φορά είχε μαθει καμια-δυο λέξεις.
Ξέρουμε που είναι, που την βρίσκουμε;
Είχα και τηλέφωνο της, αλλα δεν δουλεύει πια.
Την έχω χάσει δύο χρόνια. Ίσως φταίει που δεν βολταρα και απο τότε συχνά στην περιοχή.
Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί παδιά.
Ευχαριστωωωω!

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
αν επιτρέπεις, μια μικρή διόρθωση "Σατωβριάνδου στο ύψος της Σωκράτους"

Σωκρατους στο υψος της Σατοβριανδου χτυπας 2 κεμπαπ απο το γνωστο κεμπαπ ονλι για να τα ξερασεις στη θεα ...........

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Μια βολτα πηγα να βγω και εγω 18:00 χαμος γινοταν, παρκαρω τη μηχανη και κανουν επιδρομη 4 ασφαλιτες τις μαζεψαν ολες.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Xτυπαει η καρδια μου ακομα

Τι ηταν αυτο που επαθα μυστες μου.....κατεβηκα να παρω κατι ηλεκτρονικα εξαρτηματα σημερα στην Αθηνα.....και καθως περναγα απο καπποδιστριου εξω απο λιτο ειδα μια καυλα γυρω στις 8 το απογευμα περιπου.....ενιωσα οτι κατι ηθελε ο κατω αρχηχυστης και ξαναπερναω και βλεπω μια ''ΑΓΑΠΗ'' ΕΝΑΝ ''ΕΡΩΤΑ''  εξω απο το Λιτο να περιμενει σταματαω και βλεπω μια ΚΩΛΑΡΑ  μου σηκωθηκε αμεσως...αν και γαζελοχυστης στην πορνοκαριερα μου εχω γαμηση ελαχιστες φορες περα απο μαυρες αλλες κοπελες....αυτη μου εβγαλε κατι και επρεπε οπωσδηποτε να την χυσω....Ηταν σοβαρη αποφαση εκεινη την στιγμη ''την ειχα μεγαλη αναγκη'',.Την ρωταω ποσα ηθελα κατευθειαν και περασα μαζι της... Αντζελα απο Αλβανια με καρε ξανθο μαλλακι και λιγο πεταχτα δοντακια...,τι να σας πω. δν μπορω να περιγραψω πραγματικα...απλα Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην κοπελα...εκανα μπανιο και ακομα εχω το αρωμα της.. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:...

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1

Τι ηταν αυτο που επαθα μυστες μου.....κατεβηκα να παρω κατι ηλεκτρονικα εξαρτηματα σημερα στην Αθηνα.....και καθως περναγα απο καπποδιστριου εξω απο λιτο ειδα μια καυλα γυρω στις 8 το απογευμα περιπου.....ενιωσα οτι κατι ηθελε ο κατω αρχηχυστης και ξαναπερναω και βλεπω μια ''ΑΓΑΠΗ'' ΕΝΑΝ ''ΕΡΩΤΑ''  εξω απο το Λιτο να περιμενει σταματαω και βλεπω μια ΚΩΛΑΡΑ  μου σηκωθηκε αμεσως...αν και γαζελοχυστης στην πορνοκαριερα μου εχω γαμηση ελαχιστες φορες περα απο μαυρες αλλες κοπελες....αυτη μου εβγαλε κατι και επρεπε οπωσδηποτε να την χυσω....Ηταν σοβαρη αποφαση εκεινη την στιγμη ''την ειχα μεγαλη αναγκη'',.Την ρωταω ποσα ηθελα κατευθειαν και περασα μαζι της... Αντζελα απο Αλβανια με καρε ξανθο μαλλακι και λιγο πεταχτα δοντακια...,τι να σας πω. δν μπορω να περιγραψω πραγματικα...απλα Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην κοπελα...εκανα μπανιο και ακομα εχω το αρωμα της.. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:...
Το κλασσικο κουνελι φιλε μου!
την ειδα κι εγω σημερα!

modular

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Κριτικές
7
Like
12
Πόντοι
1

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
μας δίνεις λόγο να σηκωθούμε το πρωί απ το κρεβάτι. πόσα ζητάει η Άντζελα και πόσο το χοτέλ αν επιτρέπεται;
το χοτελι νομιζω 10 ευρο αλλα διπλα στο τζους εχει και χοτελι με 5 γιουρο
λογικα γυρω στα 25-30 παιρνει η κοπελα(δεν την εχω παρει)

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1

Τι ηταν αυτο που επαθα μυστες μου.....κατεβηκα να παρω κατι ηλεκτρονικα εξαρτηματα σημερα στην Αθηνα.....και καθως περναγα απο καπποδιστριου εξω απο λιτο ειδα μια καυλα γυρω στις 8 το απογευμα περιπου.....ενιωσα οτι κατι ηθελε ο κατω αρχηχυστης και ξαναπερναω και βλεπω μια ''ΑΓΑΠΗ'' ΕΝΑΝ ''ΕΡΩΤΑ''  εξω απο το Λιτο να περιμενει σταματαω και βλεπω μια ΚΩΛΑΡΑ  μου σηκωθηκε αμεσως...αν και γαζελοχυστης στην πορνοκαριερα μου εχω γαμηση ελαχιστες φορες περα απο μαυρες αλλες κοπελες....αυτη μου εβγαλε κατι και επρεπε οπωσδηποτε να την χυσω....Ηταν σοβαρη αποφαση εκεινη την στιγμη ''την ειχα μεγαλη αναγκη'',.Την ρωταω ποσα ηθελα κατευθειαν και περασα μαζι της... Αντζελα απο Αλβανια με καρε ξανθο μαλλακι και λιγο πεταχτα δοντακια...,τι να σας πω. δν μπορω να περιγραψω πραγματικα...απλα Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην κοπελα...εκανα μπανιο και ακομα εχω το αρωμα της.. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:...

βρε Σουκερα, δεν εχεις ξαναδει το "κουνελι"? απο τις πλεον χαρακτηριστικες κοπελες στην περιοχη. μοντελακι καθημερινα, με πολυ ωραιο σωμα για την ηλικια της και τις γεννες, αλλα κυριως με την πολυ καλη συμπεριφορα της στο δωματιο. Να αναφερω επιπροσθετως την καλη σχεση που εχει με την καθαριοτητα.

Mr Lover

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2015
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα.... ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ Help Me Please
Παιδιά έχω φάει μεγάλο κόλλημα τον τελευταίο καιρό (φλας φάση, άσχημη) να βρω ένα γκομενάκι που γαμούσα πριν 2 χρόνια.

Πολύ πολυ μικροκαμωμένη.
Από Ρουμανία.
Πριν δύο χρόνια ακόμα δεν μιλούσε ελληνικά, αν και την τελευταία φορά είχε μαθει καμια-δυο λέξεις.
Την έχω χάσει δύο χρόνια. Ίσως φταίει που δεν βολταρα και απο τότε συχνά στην περιοχή.
Ευχαριστωωωω!

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
χαζευα λιγο στο street view κ ψοφισα στο γελιο
ma poso gkantemia mporei na yparxei?
εξω από το cristiana hotel καποιος παζαρευει 2 μικρα που στο view δειχνουν καλα κοματια
αλλα δυστιχος μπορει να το δει κ καμια γυνεκα το σκηνικο κ να παζαρευει με την παντοφλα
προδοτη google :2funny:

www.google.gr/maps/place/%CE%A3%CF%89%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82+58,+%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1+104+32/@37.985596,23.727163,3a,15y,157.75h,88.87t/data=!3m4!1e1!3m2!1s4Gd-G_EBBY5puiGy8lLtuA!2e0!4m2!3m1!1s0x14a1bd2fdbd7d087:0x6cbe558038b488e9!6m1!1e1]https://www.google.gr/maps/place/%CE%A3%CF%89%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82+58,+%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1+104+32/@37.985596,23.727163,3a,15y,157.75h,88.87t/data=!3m4!1e1!3m2!1s4Gd-G_EBBY5puiGy8lLtuA!2e0!4m2!3m1!1s0x14a1bd2fdbd7d087:0x6cbe558038b488e9!6m1!1e1
[/url]

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Το "κουνελι" τι ωρες πιατσαρει γενικα; Ελπιδοφορ το οτι εχει καλη σχεση με την καθαριοτητα..

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
χαζευα λιγο στο street view κ ψοφισα στο γελιο
ma poso gkantemia mporei na yparxei?
εξω από το cristiana hotel καποιος παζαρευει 2 μικρα που στο view δειχνουν καλα κοματια
αλλα δυστιχος μπορει να το δει κ καμια γυνεκα το σκηνικο κ να παζαρευει με την παντοφλα
προδοτη google :2funny:

www.google.gr/maps/place/%CE%A3%CF%89%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82+58,+%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1+104+32/@37.985596,23.727163,3a,15y,157.75h,88.87t/data=!3m4!1e1!3m2!1s4Gd-G_EBBY5puiGy8lLtuA!2e0!4m2!3m1!1s0x14a1bd2fdbd7d087:0x6cbe558038b488e9!6m1!1e1]https://www.google.gr/maps/place/%CE%A3%CF%89%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82+58,+%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1+104+32/@37.985596,23.727163,3a,15y,157.75h,88.87t/data=!3m4!1e1!3m2!1s4Gd-G_EBBY5puiGy8lLtuA!2e0!4m2!3m1!1s0x14a1bd2fdbd7d087:0x6cbe558038b488e9!6m1!1e1
[/url]

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καλησπέρα.... ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ Help Me Please

Πολύ πολυ μικροκαμωμένη.
Από Ρουμανία.
Ευχαριστωωωω!

Που την θυμήθηκες την μικρούλα;  :think:

Αουρέλια το όνομά της  και όντως το έλεγε λίγο περίεργα!

Αυτό που είχα μάθει (αφού είχε φύγει και όχι νωρίτερα) είναι πως έφυγε για Ιταλία για να δουλέψει εκεί αλλά δεν είμαι σίγουρος αν και κατά πόσο ισχύει.

Πάντως η ουσία είναι πως από τότε δεν ξαναεμφανίστηκε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom