Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Παρών και το Γκανεζάκι ντυμένο σινιέ σήμερα,σαν μαύρη γραμματέας με ροζ σακάκι,λευκή φούστα και μαύρο χοντρό καλσοκολάν-κάθεται και τρώει σταυροπόδι με τις μπουτάρες στη φόρα η αραπίνα και οι γέροι την έχουν περικυκλώσει κοιτώντας την,έτοιμοι να τον παίξουν!!! :orchestra:

ρομαντικοί γέροι που ψοφούν για τέτοια σκηνικά .... εκεί οδεύουμε κι εμείς  :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Σύντομο πέρασμα από Πλ.Λαυρίου και πέριξ με παρούσες τις περισσότερες ίδιες γνωστές...

Η Άννα η ψηλή ωραία Ρουμάνα με τα σκιστά μάτια και την κωλάρα με μαύρο κολλητό κολανοπαντέλονο! :cum:

Η Αλεξάνδρα η ζουμερή στρογγυλοπρόσωπη καυλοράπανη πιτσιρίκα,με ξανθά μαλλιά πλέον,με τα τσιμπουκόχειλα και με πλατιά κωλάρα και αυτή!  :kissass:

Η Αλεξάνδρα η ξανθιά Πολωνέζα μικρούλα,κοντούλα,με ωραίο προσωπάκι και με το κομψό ντυσιματάκι γραμματέως! :erection:

Η Άννα η ξανθιά Αλβανίδα με το γλυκό πρόσωπο και το ζουμερό κορμί-καλή κωλάρα και αυτή! :kissass2:

Η Βαγγελιώ η γύφτισσα πιτσιρίκα με το τρομακτικό πρόσωπο.

Η Μαρία το ξανθό Αλβανικό ιστορικό γκράνυ αραγμένο στα JOYS.

Στη γωνία Γ'Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου η ξανθιά φορέας του ΑΙDS που δούλευε και στο Κολωνού 47 παρούσα αλλά όχι για δουλειά όμως- για τη δόση της.

Ξέχασα και το κουνέλι που ξεπρόβαλλε από το Λιτό-καύλα και σήμερα το κουνελάκι με μια σχεδόν λευκή φουστίτσα και με ταιριαστό σακάκι σαν φιγουρίνι με πεταχτά δοντάκια είναι! :erection:

Dude για δώσε παραπάνω πληροφορίες γι' αυτή, π.χ. πού συγκεκριμένα συχνάζει κ.τ.λπ. Σήμερα το απογευματάκι είχα κατέβει στην πλατεία Λαυρίου αποκλειστικά για να την "ανακαλύψω" με μοναδικό στοιχείο τις περιγραφές από εδώ αλλά τζίφος, δε βρήκα καμία τέτοια που να ταιριάζει το παρουσιαστικό της μ' αυτές... Γύρω στις 5:00 πήγα, μήπως είχε σχολάσει;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Μέχρι κάποια ώρα συχνάζει Πλ.Λαυρίου και κάθεται-μαζί με τις υπόλοιπες-έξω από τα JOYS.

Κατόπιν,από το απόγευμα και μετά που ψιλοαδειάζει η Πλατεία,κατεβαίνει στο Ελύζιουμ-εκεί μένει μάλιστα.

Κοντή,στρογγυλοπρόσωπη,με τα μαλλιά πιασμένα όλα πίσω,ξανθιά πλέον,με χαρακτηριστικό γελαστό κοριτσίστικο πρόσωπο με ωραίες χειλάρες και αρκετές φορές(όταν είναι στις καλές της...)σού κάνει-για να την προσεγγίσεις-κάτι περίεργα παιχνίδια με την γλώσσα! :P

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
τα καλα νεα ειναι οτι επανεμφανιστηκε η αλβανιδοκωλαρα σημερα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Μέχρι κάποια ώρα συχνάζει Πλ.Λαυρίου και κάθεται-μαζί με τις υπόλοιπες-έξω από τα JOYS.

Κατόπιν,από το απόγευμα και μετά που ψιλοαδειάζει η Πλατεία,κατεβαίνει στο Ελύζιουμ-εκεί μένει μάλιστα.

Κοντή,στρογγυλοπρόσωπη,με τα μαλλιά πιασμένα όλα πίσω,ξανθιά πλέον,με χαρακτηριστικό γελαστό κοριτσίστικο πρόσωπο με ωραίες χειλάρες και αρκετές φορές(όταν είναι στις καλές της...)σού κάνει-για να την προσεγγίσεις-κάτι περίεργα παιχνίδια με την γλώσσα! :P

Για να δω μετά κι απ' αυτές τις πληροφορίες μήπως είμαι περισσότερο τυχερός την επόμενη φορά που θα την αναζητήσω...

johnnyv13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
100
Πόντοι
1
παιδια μηπως ξερετε ενα γκρανυ ξανθο κοντο μαλλι γεματουλα που ανεβοκατεβαινει απο Ομονοια μεχρι joys ποια ειναι και αν αξιζει. Πηγα σημερα και δεν τη βρηκα. και αν υπαρχει καποιο ξενοδοχειο με ανθρωπινες συνθηκες να επισκεφτω κατι σαν το athens prive η το Λακομπα γιατι δεν θα τη παλεψω στα βρωμοαχουρια. ευχαριστω

carcassi

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
τη Σόνια στην Κωνσταντινουπόλεως την έχει πάρει κανείς; κολάρα και όλο αστεία. Την πήρα σε χοτέλ στην πλ. Καραισκάκη. 80 συν το χοτέλ 20. Καυλιάρα πολύ αλλά μέσα στην κυτταρίτιδα. Αν μπορούσα θα τη γαμούσα με μια τρύπα στο κολάν. καλύτερα να μη το έβγαζε

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
παιδια μηπως ξερετε ενα γκρανυ ξανθο κοντο μαλλι γεματουλα που ανεβοκατεβαινει απο Ομονοια μεχρι joys ποια ειναι και αν αξιζει. Πηγα σημερα και δεν τη βρηκα. και αν υπαρχει καποιο ξενοδοχειο με ανθρωπινες συνθηκες να επισκεφτω κατι σαν το athens prive η το Λακομπα γιατι δεν θα τη παλεψω στα βρωμοαχουρια. ευχαριστω

ε εκει κεντρο αυτα ειναι
το bills prive

modular

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2012
Κριτικές
7
Like
12
Πόντοι
1
μια μικροκαμωμένη λεπτούλα μελαχρινή πολύ σέξυ γύρω στα 22 3ης σεπτεμβρίου στο Λιτο πια απο όλες είναι;

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Επειδη δεν εχω καμια σχεση, ευτυχως η δυστυχως με το σπορ της πιατσας και επειδη περναω συνεχεια απο την Γ Σεπτεμβριου, μου εχει καρφωθει τελευταια να δοκιμασω.. Σημερα διερχομενος παλι της περιοχης ειδα μια μετριου αναστηματος γαλανοματα με κοντο ξανθο μαλλι να κοιταει και να καυλαντιζει. Ξερει κανεις ονομα; Γενικοτερες προτασεις σε κοριτσια; Καθαριοτητα; Απο τιμες τι παιζει; Υποθετω οτι η μονη επιλογη ειναι το Λιτο (ωχ!)

kremis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα σε ολους σας είμαι νεος εδώ θα ηθελα τα φωτα σας για πιατσα με κανενα σχετικα καλο μιλφ αν παιζει για τωρα αλλιως για καμια μαυρη..... :cum:

IeronimosBoss

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Like
46
Πόντοι
1
τη Σόνια στην Κωνσταντινουπόλεως την έχει πάρει κανείς; κολάρα και όλο αστεία. Την πήρα σε χοτέλ στην πλ. Καραισκάκη. 80 συν το χοτέλ 20. Καυλιάρα πολύ αλλά μέσα στην κυτταρίτιδα. Αν μπορούσα θα τη γαμούσα με μια τρύπα στο κολάν. καλύτερα να μη το έβγαζε

Καλημερα, μπορεις να δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για αυτη? που την βρισκουμε, ποτε, τι προγραμμα κανει, ηλικια? πολλα δεν ειναι 80? ( πολλα ρωταω για πρωτο post, sorry)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
Επειδη δεν εχω καμια σχεση, ευτυχως η δυστυχως με το σπορ της πιατσας και επειδη περναω συνεχεια απο την Γ Σεπτεμβριου, μου εχει καρφωθει τελευταια να δοκιμασω.. Σημερα διερχομενος παλι της περιοχης ειδα μια μετριου αναστηματος γαλανοματα με κοντο ξανθο μαλλι να κοιταει και να καυλαντιζει. Ξερει κανεις ονομα; Γενικοτερες προτασεις σε κοριτσια; Καθαριοτητα; Απο τιμες τι παιζει; Υποθετω οτι η μονη επιλογη ειναι το Λιτο (ωχ!)

Μύστη έχεις πολύ καλτ προφίλ  :hi: :rockon:.Για τι ώρες μιλάς ότι βολτάρεις  :uglystupid: :think:

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Μύστη έχεις πολύ καλτ προφίλ  :hi: :rockon:.Για τι ώρες μιλάς ότι βολτάρεις  :uglystupid: :think:

Χεχ, θενξ μυστη μου!  :sunglasses: Συνηθως απογευμα προς βραδυ αλλα πολλες φορες και πρωινα. Γενικα κοιταω να εισαχθω στα πεδια αυτα αλλα θελει προσοχη, οι "ναρκες" ειναι πολλες..

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
Χεχ, θενξ μυστη μου!  :sunglasses: Συνηθως απογευμα προς βραδυ αλλα πολλες φορες και πρωινα. Γενικα κοιταω να εισαχθω στα πεδια αυτα αλλα θελει προσοχη, οι "ναρκες" ειναι πολλες..

Το Λιτό πάντως έχει γίνει πολύ κυριλέ για την περιοχή  :rockon: :rockon: :grin: :grin:,μπορείς να το επισκεφθείς και χωρίς να είσαι καλτ τύπος  :sunglasses:.Τα τελευταία βράδια που τσεκάρω την πιάτσα έχω παρατηρήσει ένα πολύ σκηρό γκράνι με λευκό-γκρι μπουφάν να στέκεται σε διάφορα σημεία(κοντά ελίσιουμ,κοντά λιτό) και να περιμένει τους πολύ ρομαντικούς μύστες  :knockinb::zfuck: :2funny: :2funny:.Φουλ ρυτίδες,μου μοιάζει και λίγο σαν πρεζού που περιμένει το μοιραίο,στάνταρ 50+  :S :S.

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Το Λιτό πάντως έχει γίνει πολύ κυριλέ για την περιοχή  :rockon: :rockon: :grin: :grin:,μπορείς να το επισκεφθείς και χωρίς να είσαι καλτ τύπος  :sunglasses:.Τα τελευταία βράδια που τσεκάρω την πιάτσα έχω παρατηρήσει ένα πολύ σκηρό γκράνι με λευκό-γκρι μπουφάν να στέκεται σε διάφορα σημεία(κοντά ελίσιουμ,κοντά λιτό) και να περιμένει τους πολύ ρομαντικούς μύστες   :knockinb::zfuck: :2funny: :2funny:.Φουλ ρυτίδες,μου μοιάζει και λίγο σαν πρεζού που περιμένει το μοιραίο,στάνταρ 50+  :S :S.

Τις Καλτ περσονες τοπυ χωρου οφειλεις να τις πληρωνεις ομοιως. Ενα τετοιο γκρανυ μαζι με το χοτελι στο μισαωρο δεν πρεπει αν ζηταει πανω απο 25 ευρω. Αλλιως η ολη φαση χανει την αιγλη της!  :headbang2:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
Τις Καλτ περσονες τοπυ χωρου οφειλεις να τις πληρωνεις ομοιως. Ενα τετοιο γκρανυ μαζι με το χοτελι στο μισαωρο δεν πρεπει αν ζηταει πανω απο 25 ευρω. Αλλιως η ολη φαση χανει την αιγλη της!  :headbang2:

Mύστη κάποιοι εδώ μέσα έχουμε πετύχει και ζάκι να ζητάει 0,50 ευρώ για ένα ακα γαμήσι  :zfuck: :rockon: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom