You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Επειδη δεν εχω καμια σχεση, ευτυχως η δυστυχως με το σπορ της πιατσας και επειδη περναω συνεχεια απο την Γ Σεπτεμβριου, μου εχει καρφωθει τελευταια να δοκιμασω.. Σημερα διερχομενος παλι της περιοχης ειδα μια μετριου αναστηματος γαλανοματα με κοντο ξανθο μαλλι να κοιταει και να καυλαντιζει. Ξερει κανεις ονομα; Γενικοτερες προτασεις σε κοριτσια; Καθαριοτητα; Απο τιμες τι παιζει; Υποθετω οτι η μονη επιλογη ειναι το Λιτο (ωχ!)
Η Αλεξάνδρα η Πολωνέζα.Ξεπέτα.
Αν δεν σού αρέσει το Λιτό,υπάρχει και το Αρτεμίσιο στη Βερανζέρου που είναι καλύτερο.
Για τα υπόλοιπα,κάνε τη γύρα σου,κόψε κίνηση και ρώτα την κάθε κοπέλα πόσα παίρνει και τί κάνει.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Πριν από 10 λεπτά...
Έφοδο ασφάλειας στη γωνία Βερανζέρου και Γ'Σεπτεμβρίου!
Αλβανιδοκωλάρα (με μπλε κολάν),Άννα η ψηλή ξανθιά Ρουμάνα (με μπλε παντελόνι και αυτή) και Άννα η ξανθιά Αλβανίδα με την κωλάρα πρόλαβαν και εξαφανίστηκαν!
Βαγγελιώ η γύφτισσα με την τρομακτική φάτσα και το Γκανεζάκι (που είχε πάει να χτυπήσει πιττόγυρο στα JOYS) πιάστηκαν στον ύπνο!
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Πριν από 10 λεπτά...
Έφοδο ασφάλειας στη γωνία Βερανζέρου και Γ'Σεπτεμβρίου!
Αλβανιδοκωλάρα (με μπλε κολάν),Άννα η ψηλή ξανθιά Ρουμάνα (με μπλε παντελόνι και αυτή) και Άννα η ξανθιά Αλβανίδα με την κωλάρα πρόλαβαν και εξαφανίστηκαν!
Βαγγελιώ η γύφτισσα με την τρομακτική φάτσα και το Γκανεζάκι (που είχε πάει να χτυπήσει πιττόγυρο στα JOYS) πιάστηκαν στον ύπνο!
ωραία σκηνικά
endorphin
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 89
- Πόντοι
- 11
Η Αλεξάνδρα η Πολωνέζα.Ξεπέτα.
Αν δεν σού αρέσει το Λιτό,υπάρχει και το Αρτεμίσιο στη Βερανζέρου που είναι καλύτερο.
Για τα υπόλοιπα,κάνε τη γύρα σου,κόψε κίνηση και ρώτα την κάθε κοπέλα πόσα παίρνει και τί κάνει.
Μαλλον για κατα κει παει η φαση Dude
IeronimosBoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
Παιδιά καμία πιάτσα με trans η' cross παίζει?Δεν μπορώ να βρω τίποτα....
[/quote
Γωνια Σωκρατους και Σατωβριανδου τα βραδια εχει κατι βουλγαρες cd-trans. Ελεινης κατηγοριας ομως!
Παιδιά καμία πιάτσα με trans η' cross παίζει?Δεν μπορώ να βρω τίποτα....
[/quote
Γωνια Σωκρατους και Σατωβριανδου τα βραδια εχει κατι βουλγαρες cd-trans. Ελεινης κατηγοριας ομως!
Τις έχω δει,εμετός
Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 216
Αμπελαλέ!!! Σήμερα πρωί κατά τις 11+ πέρασα μπροστά από Joy's , πιατσάριζε ψηλή ξανθιά με κωλάρα που την κάλυπτε ένα φούξια σορτσάκι!!! Στην επιστροφή δε την πέτυχα για τα περαιτέρω. Υπάρχουν μήπως ινφος για την συγκεκριμένη??? Δεν είμαι τών πιατσόβιων και χρειάζομαι τα φώτα των έμπειρων στο πεδίο αυτό πόρνων!!! ;)
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
εχει και στην πλ.βαθυς τυπεΠαιδιά καμία πιάτσα με trans η' cross παίζει?Δεν μπορώ να βρω τίποτα....
εχει και στην πλ.βαθυς τυπε
Ευχαριστώ τύπε!
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.572
- Πόντοι
- 266
θέλεις να σε δουλέψει τύπε???Ευχαριστώ τύπε!
θέλεις να σε δουλέψει τύπε???
Όχι βέβαια τύπε,το ανάποδο! ;)
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Αμπελαλέ!!! Σήμερα πρωί κατά τις 11+ πέρασα μπροστά από Joy's , πιατσάριζε ψηλή ξανθιά με κωλάρα που την κάλυπτε ένα φούξια σορτσάκι!!! Στην επιστροφή δε την πέτυχα για τα περαιτέρω. Υπάρχουν μήπως ινφος για την συγκεκριμένη??? Δεν είμαι τών πιατσόβιων και χρειάζομαι τα φώτα των έμπειρων στο πεδίο αυτό πόρνων!!! ;)
Τα έχουμε πει επανειλημμένως αλλά δεν διαβάζετε.
Η Άννα η ψηλή Ρουμάνα που ξεχωρίζει απ'όλες σαν τη μύγα μες το γάλα!
Όταν δούλευε στο γνωστό ξενοδοχείο της Πλ.Βάθης ήταν ξεπέτα.
Πριν από κάνα δυο εβδομάδες όμως κάποιος φίλος ανέφερε ότι την πήρε και ήταν αρκετά καλή οπότε...
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Είχα βάλει στο μάτι μια νταρντάνα με μαλλί καστανόξανθο πιασμένο κότσο χαμογελαστή με μικρά λίγο σχιστά μάτια, στο θρέντ άλλοτε αναφερόταν ως Άννα και άλλοτε ως Αλεξάνδρα, κατέβηκα σήμερα στοχευμένα και την πέτυχα. Το πρόσωπο και ο σωματότυπος της μου άρεσαν πολύ οπότε πέρασα χωρίς δεύτερη σκέψη. Πρόκειται για την Άννα από τη Ρουμανία που προσωπικά θεωρώ ότι ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα εκεί πέρα. Ευγενική, πρόσχαρη με τυπικές υπηρεσίες αλλά όταν της ζήτησα εξηνταεννιά δέχτηκε πρόθυμα και στο γαμήσι ήταν δεκτικότατη. Αν της φερθείς εντάξει και είσαι κύριος θα στο ανταποδώσει, μου έφτιαξε τη μέρα για όλο το υπόλοιπο και αν και δεν συνηθίζω να κολλάω θα ξανατιμηθεί. Αυτά κύριοι. Καλή ανάσταση.
Αυτή είναι και η αναφορά του φίλου από τις εντυπώσεις του για την Άννα.
Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 216
Τα έχουμε πει επανειλημμένως αλλά δεν διαβάζετε.
Η Άννα η ψηλή Ρουμάνα που ξεχωρίζει απ'όλες σαν τη μύγα μες το γάλα!
Όταν δούλευε στο γνωστό ξενοδοχείο της Πλ.Βάθης ήταν ξεπέτα.
Πριν από κάνα δυο εβδομάδες όμως κάποιος φίλος ανέφερε ότι την πήρε και ήταν αρκετά καλή οπότε...
Ευχαριστώ Dude, το διευκρίνισα νομίζω πώς δεν είμαι των πιατσόβιων δεν είναι θέμα διαβάσματος..... Σωραίος πάντως θένκς!!!
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ευχαριστώ Dude, το διευκρίνισα νομίζω πώς δεν είμαι των πιατσόβιων δεν είναι θέμα διαβάσματος..... Σωραίος πάντως θένκς!!!
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Εχει γινει πολυ απολαυστικη και ενδιαφερουσα η βολτα στις πιατσες.
Στο joys και μπροστα απο το Γαλαξια οπως και στο στενο του Λιτο οι παλιες αλλα και πολλες νεες ωραιες πουτανιτσες σουλατσαρουν τις κολαρες τους που ασφυκτιουν μεσα στα κολαν και επειδη ζητανε 30 ακατεβατα εχουν ενα υφος προισταμενης στα ΕΛΤΑ.
Καλοντυμενες και καλοστεκουμενες, 30+10 ομως ειναι μαλλον πολλα.
Κατηφοριζοντας το Λιτο και ανεβαινοντας για Σωκρατους, οτι ναναι μπαζα Βουλγαρικα σου βγαζουνε οτι πιο εκφυλο εχεις κρυμμενο βαθια μεσα σου. Απο ελφ κοντοπουτανα μεχρι παρασιτεμενες 55αρες και αγραμματες βλαχοφατσες σε αφηνουν αφωνο οταν διαπιστωσεις οτι πραγματι ειναι εκει για να ψωνιστουν. Μπαι δε γουει εχω στοχευσει δυο τετοιες περιπτωσεις. Σωκρατους στο υψος της Σατοβριανδου χτυπας 2 κεμπαπ απο το γνωστο κεμπαπ ονλι για να τα ξερασεις στη θεα των στειτζ3-4 ζακιων που αναζητουν μια απο τις τελευταιες βιζιτες που θα τις οδηγησει στην οριστικα τελευταια δοση. Οαση εδω η Φανφα στο Κριστιανα για κατουρημα στο στομα και χυσιμο στη μαπα.
Στο joys και μπροστα απο το Γαλαξια οπως και στο στενο του Λιτο οι παλιες αλλα και πολλες νεες ωραιες πουτανιτσες σουλατσαρουν τις κολαρες τους που ασφυκτιουν μεσα στα κολαν και επειδη ζητανε 30 ακατεβατα εχουν ενα υφος προισταμενης στα ΕΛΤΑ.
Κατηφοριζοντας το Λιτο και ανεβαινοντας για Σωκρατους, οτι ναναι μπαζα Βουλγαρικα σου βγαζουνε οτι πιο εκφυλο εχεις κρυμμενο βαθια μεσα σου. Απο ελφ κοντοπουτανα μεχρι παρασιτεμενες 55αρες και αγραμματες βλαχοφατσες σε αφηνουν αφωνο οταν διαπιστωσεις οτι πραγματι ειναι εκει για να ψωνιστουν. Μπαι δε γουει εχω στοχευσει δυο τετοιες περιπτωσεις. Σωκρατους στο υψος της Σατοβριανδου χτυπας 2 κεμπαπ απο το γνωστο κεμπαπ ονλι για να τα ξερασεις στη θεα των στειτζ3-4 ζακιων που αναζητουν μια απο τις τελευταιες βιζιτες που θα τις οδηγησει στην οριστικα τελευταια δοση. Οαση εδω η Φανφα στο Κριστιανα για κατουρημα στο στομα και χυσιμο στη μαπα.
taxidiaris
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 306
- Πόντοι
- 5.785
Εχει γινει πολυ απολαυστικη και ενδιαφερουσα η βολτα στις πιατσες.
φίλτατε ανυπομονώ για αργή περιπατιτική τσάρκα στους δρόμους της ηδονής..τα ζομπι εχουν βγει και περιμενουν το σπερμα να εκσφενδονιστει πανω τους
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Χαθηκαμε, θα κανονιστει τσαρκα χαρντ κορ να μιλησουμε και για μια παρτουζα που εχω στο μυαλο μου...φίλτατε ανυπομονώ για αργή περιπατιτική τσάρκα στους δρόμους της ηδονής..τα ζομπι εχουν βγει και περιμενουν το σπερμα να εκσφενδονιστει πανω τους
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495