Πέρασα Τετάρτη και Πέμπτη απ' τις πιάτσες, γύρω στις 5:00 το απόγευμα και τις δύο μέρες, την Τετάρτη πιο βιαστικά. Την Πέμπτη γινόταν ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ στην κυριολεξία, τόσες μαζεμένες έχω να δω πολύ καιρό. Στα Joy's η Άννα η ψηλή ξανθιά πρώην Amnezia με την κωλάρα που ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες το γάλα όπως εύστοχα ανέφερε συναγωνιστής απούσα, εκτός κι αν δεν πρόσεξα καλά ή αν ήταν με πελάτη και άργησε. Παρούσα η Άντζελα η Αλβανιδοκωλάρα με ένα κολάν - φωτιά. Παρούσα επίσης η Αλεξάνδρα την οποία εντόπισα επιτέλους, ξεχωρίζει όντως απ' το μέσο όρο εκεί και μου έκανε "κλικ" αλλά οι συμβουλές συναγωνιστή που συνάντησα επί τόπου να μην την πάρω γιατί είναι απίστευτα ξεπέτα με απέτρεψαν. Παρούσα επίσης η Βαγγελιώ η γύφτισσα (αδιάφορο, απλά το αναφέρω). Οι υπόλοιπες ώριμες και granny επί το πλείστον. Αυτή που είδα και μου έκανε εντύπωση από εμφάνιση είναι μια μελαχρινή με πολύ ωραίο πρόσωπο, λίγα περιττά κιλά και πολύ προκλητικό ντύσιμο με κοντό τζιν σορτσάκι και μπλε μπλούζα, την οποία την πέτυχα να βολτάρει μέχρι το "Anemos" στη Σατωβριάνδου, ξέρει κανείς κάτι; Παρακάτω τώρα στο πεζοδρόμιο έξω απ' το super market μία μινιατούρα milf, έξω απ' το Lito η γνωστή ξανθιά Αλβανίδα με το κοντό μαλλί κι άλλη μία που δεν τη θυμάμαι καν τώρα πώς ήταν εμφανισιακά γιατί δε μου έκανε καμία εντύπωση. Στην πόρτα του Elyssium ένα κοντόχοντρο μπάζο, αλήθεια η Λώρη πού χάθηκε; Στο περίπτερο ουδεμία όπως και μήνες τώρα, ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλό μου ενθυμούμενος τη Μίμα και τη Λίλη. Στην αρχή της Σωκράτους βολτάριζε η ξανθούλα η Αλεξάνδρα (η καλή, όχι η ξεπέτα) με σορτσάκι και μια μπλε μπλούζα μέσα απ' την οποία ασφυκτιούσαν τα βυζιά. Στην υπόλοιπη Σωκράτους κάτι πρεζόνια, στο "Anemos" επίσης πρεζόνια ένα εκ των οποίων με αγγελικό πρόσωπο να το λυπάται η ψυχή σου το χαλβάδιαζε ένας παππούς κι αυτή τον κοιτούσε με μια έκφραση αποστροφής. Έξω απ' το "Αφαία" οι γνωστές Ινδές, πιο πολλές από κάθε άλλη φορά. Στο "Ανδρονίκη" στη Γερανίου στέκονταν απ' έξω η Νίνα και δυο - τρεις νέες παρουσίες τις οποίες δεν είχα ξαναδεί εκεί.