Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
γιατι εκει παιζουν εντος εδρας. και προφανως εχει καποιους που τα δινουν.
στην Βαρβακειο μονο απο τυχη πλεον θα βρεις μαυρη γαζελα. πανε οι καλες μερες που ξεραμε, δυστυχως.
απο χαλκοκοωδιλη ξερουμε ελληνιδα πιτσιρικα με κοκκινομαυρα μαλλια και με κοτσουσ αδυνατουλα καπου σατωβριανδου να ναι

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
εχει δει κανενασ την μαιρουλα στην πιατσα μια πολυ μικροκαμωμενη αδυνατουλα με κοκινομαυρα μαλλια κ

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
για να βοηθησω εχει αδυνατο κορμακι 2 κοτσουσ και το τηλεφωνο τησ ξεκινα 695

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αν καποιοσ εχει παρει το κοριτσι ασ στειλει να μαθοθμε πληροφοριεσ

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ειναι στιλιαρι και θυμιζει πρεζου εμφανισιακα αλλα μικροκαμομενη

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Bγαλε Amber Alert αντι να ποσταρεις καθε 10 λεπτα ρε φιλε!!!

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Πετυχα την Αννα χθες (με τη φρατζα μωβ πλεον) να τρεμει απο κοκτειλ μπουμπλε και πρεζοφουντας. Μου λεει παμε θελω να μπω κατω απο τη μπανιερα με κρυο νερο να συνελθω. Σε μια φαση οπως τη γαμαγα μετα το ντουζ φοβηθηκα γιατι ετρεμε πολυ. Την εχυσα βαθια μεσα στο λαρυγκι οπως παντα, ηπιε 1 λιτρο νερο απο τη βρυση, την επεσε στο κρεβατι για ενα δεκαλεπτο και συνηλθε. Τι να πει κανεις...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
Πετυχα την Αννα χθες (με τη φρατζα μωβ πλεον) να τρεμει απο κοκτειλ μπουμπλε και πρεζοφουντας. Μου λεει παμε θελω να μπω κατω απο τη μπανιερα με κρυο νερο να συνελθω. Σε μια φαση οπως τη γαμαγα μετα το ντουζ φοβηθηκα γιατι ετρεμε πολυ. Την εχυσα βαθια μεσα στο λαρυγκι οπως παντα, ηπιε 1 λιτρο νερο απο τη βρυση, την επεσε στο κρεβατι για ενα δεκαλεπτο και συνηλθε. Τι να πει κανεις...

Θαυματουργό φάρμακο το σπέρμα...

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Γιατί παραπάνω;
Εγώ δίνω 10Ε για τσιμπουκάκι στο αυτοκίνητο και 20Ε ζητάνε
για γαμήσι. Τώρα αν θες ξενοδοχείο αλλάζει, αν και νομίζω
ότι ελάχιστες είναι οι μαύρες που θα άξιζε να αφιερώσεις
παραπάνω χρόνο και χρήμα. Εγώ συνήθως σταματάω για ένα
τσιμπουκάκι στα γρήγορα.

Ως κατοικος της εν λογω περιοχης να σου πω οτι και με 5ρακι παιζει χαλαρα η πιπα ....

lamogio12345

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2012
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
0
Περασμα σημερα απο τα joys μια με κολαρα π φορουσε τζην με μοβ μπλουζακι σημερα ξερεις κανεις τι λεει απο προγραμμα πιτσιρικα ειναι γυρω στα 25

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Για τα παιδιά που ρωτάνε ποια είναι η μία,η άλλη,η παράλλη:

Όταν βλέπετε κάποια και σάς αρέσει, πλησιάστε, μιλήστε, ρωτήστε, μάθετε.

Ούτε οι κοπέλες δαγκώνουν, ούτε εσείς θα πάθετε κάτι.

sigmund

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ακαποτη τελειωτικη πιπα παιζει? Δεν ρωταω για 5ευρω βεβαια...  :grin:

εμπειρικα θα σου πω οτι σπανια κανουν...μπορει να το υποσχεθουν αλλα στα γυριζουν.Μονο μια θυμαμαι που το εκανε αλλα μετα απο 2-3 ραντεβου

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Πέρασα Τετάρτη και Πέμπτη απ' τις πιάτσες, γύρω στις 5:00 το απόγευμα και τις δύο μέρες, την Τετάρτη πιο βιαστικά. Την Πέμπτη γινόταν ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ στην κυριολεξία, τόσες μαζεμένες έχω να δω πολύ καιρό. Στα Joy's η Άννα η ψηλή ξανθιά πρώην Amnezia με την κωλάρα που ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες το γάλα όπως εύστοχα ανέφερε συναγωνιστής απούσα, εκτός κι αν δεν πρόσεξα καλά ή αν ήταν με πελάτη και άργησε. Παρούσα η Άντζελα η Αλβανιδοκωλάρα με ένα κολάν - φωτιά. Παρούσα επίσης η Αλεξάνδρα την οποία εντόπισα επιτέλους, ξεχωρίζει όντως απ' το μέσο όρο εκεί και μου έκανε "κλικ" αλλά οι συμβουλές συναγωνιστή που συνάντησα επί τόπου να μην την πάρω γιατί είναι απίστευτα ξεπέτα με απέτρεψαν. Παρούσα επίσης η Βαγγελιώ η γύφτισσα (αδιάφορο, απλά το αναφέρω). Οι υπόλοιπες ώριμες και granny επί το πλείστον. Αυτή που είδα και μου έκανε εντύπωση από εμφάνιση είναι μια μελαχρινή με πολύ ωραίο πρόσωπο, λίγα περιττά κιλά και πολύ προκλητικό ντύσιμο με κοντό τζιν σορτσάκι και μπλε μπλούζα, την οποία την πέτυχα να βολτάρει μέχρι το "Anemos" στη Σατωβριάνδου, ξέρει κανείς κάτι; Παρακάτω τώρα στο πεζοδρόμιο έξω απ' το super market μία μινιατούρα milf, έξω απ' το Lito η γνωστή ξανθιά Αλβανίδα με το κοντό μαλλί κι άλλη μία που δεν τη θυμάμαι καν τώρα πώς ήταν εμφανισιακά γιατί δε μου έκανε καμία εντύπωση. Στην πόρτα του Elyssium ένα κοντόχοντρο μπάζο, αλήθεια η Λώρη πού χάθηκε; Στο περίπτερο ουδεμία όπως και μήνες τώρα, ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλό μου ενθυμούμενος τη Μίμα και τη Λίλη. Στην αρχή της Σωκράτους βολτάριζε η ξανθούλα η Αλεξάνδρα (η καλή, όχι η ξεπέτα) με σορτσάκι και μια μπλε μπλούζα μέσα απ' την οποία ασφυκτιούσαν τα βυζιά. Στην υπόλοιπη Σωκράτους κάτι πρεζόνια, στο "Anemos" επίσης πρεζόνια ένα εκ των οποίων με αγγελικό πρόσωπο να το λυπάται η ψυχή σου το χαλβάδιαζε ένας παππούς κι αυτή τον κοιτούσε με μια έκφραση αποστροφής. Έξω απ' το "Αφαία" οι γνωστές Ινδές, πιο πολλές από κάθε άλλη φορά. Στο "Ανδρονίκη" στη Γερανίου στέκονταν απ' έξω η Νίνα και δυο - τρεις νέες παρουσίες τις οποίες δεν είχα ξαναδεί εκεί.

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Γιατί θαυματουργό τύπε μου; Πού ακριβώς βοηθάει όσον αφορά το γαμήσι;
Ειναι γενικα ωφελιμο για την καλη διαθεση και την αντιμετωπιση του στρες. Εμενα μου φερνει και ξεροκαβλες !!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Παίδες κανένα νέο από τις πιάτσες, κάποιος που να κατέβηκε αυτές τις μέρες να μας ενημερώσει τί παίζει; Εγώ θα κατέβω και τις επόμενες τρεις μέρες στο κέντρο οπότε θα σας μεταφέρω εδώ όσο μπορώ τα νέα των καλντεριμιών της Ομόνοιας.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μετα απο κανα τριμηνο ηρθα τη δευτερα για μια μερα αθηνα για δουλεια, πηρα εξω απο το ανδρονικη μια ρουμανα αδυνατη μαυρομαλα με ασπρο δερμα ομορφουλα που μιλουσε ιταλικα, ελληνικα δε μιλουσε καθολου η εκανε πως δε μιλουσε, μιλαμε για τεραστια  φολα στο δωματιο, ακομα κλαιω το 25 αρι, ειχα δει επισης εκει αλλη ωρα ενα ξανθο αγγελο, για τα γουστα μου απιστευτης ομορφιας, αλλα για να ειναι εκει τετοιο αστερι σκεφτηκα θα ειναι φολα και ουτε καν της μιλησα, ξερει κανεις τιποτα γι αυτην, απλα πληροφοριακα εξαλου εφυγα απο αθηνα

15η κοπέλα και 10 το χοτέλι ?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom