mastakounass
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Ψαχνω για χοντρούλα με τεράστιο στήθος 6+ , μηπως έχει κάποιο να προτείνει κάτι? Ευχαριστώ
Ερικ, στο Elysioum εδώ και καιρό υπάρχουν αστυνομικοί απέναντι και κάνουν βάρδιες.
ποιός θέλει μπερδέματα ?
Ψαχνω για χοντρούλα με τεράστιο στήθος 6+ , μηπως έχει κάποιο να προτείνει κάτι? Ευχαριστώ
Εγω παλια πηγαινα στην λαικη της αλκαμενους τυπεΠήγαινε όταν έχει Λαϊκή στην Φυλής,όλο και κάποια γύφτισσα σε Ντάτσουν...θα βρεις...
Εγω παλια πηγαινα στην λαικη της αλκαμενους τυπε
παιδες ο καθένας κατι ψάχνει εδω μεσα, αλλος πιο normal βασει της κοινης γνωμης αλλος ισως κατι διαφορετικο, γιατι πρεπει παντα να υπαρχει μια κριτικη? Αν γνωριζει κάποιος αυτο που ρωτω απανταει. Δεν με πειραζει το σχολιο απλα στο τελος στο ανθτωποι φοβουνται να ρωτησουν μην φανε καζουρα. Ε δεν παει ετσι νομιζω. Σε σενα το λεω billy. Φιλικα παντα
παιδες ο καθένας κατι ψάχνει εδω μεσα, αλλος πιο normal βασει της κοινης γνωμης αλλος ισως κατι διαφορετικο, γιατι πρεπει παντα να υπαρχει μια κριτικη? Αν γνωριζει κάποιος αυτο που ρωτω απανταει. Δεν με πειραζει το σχολιο απλα στο τελος στο ανθτωποι φοβουνται να ρωτησουν μην φανε καζουρα. Ε δεν παει ετσι νομιζω. Σε σενα το λεω billy. Φιλικα παντα
Γνωστος μπαχαλακιας ο billy13 τυπε καλα του τα εσουρεςπαιδες ο καθένας κατι ψάχνει εδω μεσα, αλλος πιο normal βασει της κοινης γνωμης αλλος ισως κατι διαφορετικο, γιατι πρεπει παντα να υπαρχει μια κριτικη? Αν γνωριζει κάποιος αυτο που ρωτω απανταει. Δεν με πειραζει το σχολιο απλα στο τελος στο ανθτωποι φοβουνται να ρωτησουν μην φανε καζουρα. Ε δεν παει ετσι νομιζω. Σε σενα το λεω billy. Φιλικα παντα
Εντάξει ρε μαν...λίγο πλακίτσα κάναμε....
Γνωστος μπαχαλακιας ο billy13 τυπε καλα του τα εσουρες
Γνωστος μπαχαλακιας ο billy13 τυπε καλα του τα εσουρες
δεν εχει αισθηση του μπουρδελου χουμουρ ο τυπος
Πάω να ανεβάσω κανά ξυλόγλυπτο....
μια χαρα το καταλαβα το χιουρορ, γι αυτο απαντησα και ετσι, απλα οπως και να το κανεις ειμαστε μια κατηγορια που οπως είπα η κοινη γνωμη μπορει να περιπαίξει. Ακομα και αυτοι που γουστάρουν χοντρες τις κοροδευουν για να μην φανουν στην παρεα-γνωστους. Πιστευω καταλαβαινετε τι εννοω. Τωρα εδω πειτε οτι θέλετε, αρκει να μου απαντήσετε
Τύπε καμμιά ξυλόγλυπτη βυζαρού παίζει;