Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
:grin:

Την έβαλα πρώτα ντους...γλυφοκώλι δεν με άφηνε....και γλυφομούνι με τα 1000 ζόρια... :rockon:
Κανονικά έπρεπε να είμαι,καράφλας... :P
μηπως ακολουθησες καμια περιεργη μεθοδο τυπε και δεν επαθες κατι;εχουν κυκλοφορησει διαφορα εδω μεσα :2funny:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
μηπως ακολουθησες καμια περιεργη μεθοδο τυπε και δεν επαθες κατι;εχουν κυκλοφορησει διαφορα εδω μεσα :2funny:

Tυπε για πες για το μαριω πως το ειδες ξεστραβωσε καθολου :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Παίδες S.O.S.! Έχει πάρει κανείς την Άννα που κάνει πιάτσα στη Γερανίου; Μελαχρινό milf με αλβανόφατσα, όχι άσχημο σώμα, και το κυριότερο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ δυσανάλογα μεγάλες με το σώμα της, τόσο που σκέφτηκα μήπως είναι σιλικόνη! Αλλά για να είναι στο μεροκάματο του πεζοδρομίου σιγά μην είναι σιλικόνη... Την είδα και κολάστηκα, εν τω μεταξύ πολύ διαχυτική και ευχάριστη στην κουβέντα, μου είπε ότι παίρνει 20 + 5 το ξενοδοχείο...

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Γι αυτό γουστάρω αυτό το φόρουμ. Κάνω μια ερώτηση για την αλβανιδοκωλάρα και παραλαμβάνω υλικό για ολόκληρη διατριβή. Άξιοι όλοι σας, άξιοι!

Παιδιά την έχω δει εκτός δουλειάς (Γκύζη και Αλεξάνδρας) φορούσε ένα γκρί φορμάκι, τα κωλομέρια τούμπανο, της φωνάζω από το αμάξι
πω πω καύλες! και κοίταγε γύρω γύρω σαν χαμένη. Παλιότερα έχω επιχειρήσει βιντεοσκόπηση με το κινητό στην πλατεία Λαυρίου, με
πήρε χαμπάρι, αλλά άμα ψάξω το αρχείο μου κάτι θα βρω.

Επισκέπτης
Παιδιά την έχω δει εκτός δουλειάς (Γκύζη και Αλεξάνδρας) φορούσε ένα γκρί φορμάκι, τα κωλομέρια τούμπανο, της φωνάζω από το αμάξι
πω πω καύλες! και κοίταγε γύρω γύρω σαν χαμένη. Παλιότερα έχω επιχειρήσει βιντεοσκόπηση με το κινητό στην πλατεία Λαυρίου, με
πήρε χαμπάρι, αλλά άμα ψάξω το αρχείο μου κάτι θα βρω.

Εκεί κοντά μένει... ;)

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Tυπε για πες για το μαριω πως το ειδες ξεστραβωσε καθολου :2funny:
για τα δεδομενα της τυπε μια χαρα ηταν.ξεστραβωτη εντελως δεν ηταν αλλα την εχω δει και πολυ χειροτερα.δεν ξερω βεβαια αν καταλαβαινε το λογο που ηταν εκει γτ αντι του κλασικου "παμε;" στον επιδοξο πελατη,εκεινη ρωτησε "τι ωρα εχετε;" :S

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες S.O.S.! Έχει πάρει κανείς την Άννα που κάνει πιάτσα στη Γερανίου; Μελαχρινό milf με αλβανόφατσα, όχι άσχημο σώμα, και το κυριότερο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ δυσανάλογα μεγάλες με το σώμα της, τόσο που σκέφτηκα μήπως είναι σιλικόνη! Αλλά για να είναι στο μεροκάματο του πεζοδρομίου σιγά μην είναι σιλικόνη... Την είδα και κολάστηκα, εν τω μεταξύ πολύ διαχυτική και ευχάριστη στην κουβέντα, μου είπε ότι παίρνει 20 + 5 το ξενοδοχείο...
Δεν γνωρίζω για να βοηθήσω, δεν μπαίνω ποτέ Γερανίου. Ίσως θα έπρεπε, ακούγεται ενδιαφέρουσα περίπτωση η συγκεκριμένη. Ποιο ξενοδοχείο παιζει εκεί; Πολύ χάλι;

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
δε νομιζω να ηταν αυτη ... εκτος αν εχει αλλαξει αρκετα ... ασε που καπνιζε ενω πιατσαρε αυτη που ειδα, ενω η Αννα δεν κανει τσιγαρο αν θυμαμαι καλα !! :think:

αληθεια , η Αννα η Πολωνεζα, η κοντη ξανθια που εκανε πιατσα στο τερμα Σολωνος , γνωριζει κανεις που είναι?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Νέκρα απόψε το βράδυ στις πιάτσες κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη λόγω του καιρού... Μπήκα με το αμάξι στην Καποδιστρίου από 3ης Σεπτεμβρίου, στη γωνία ακριβώς στεκόταν αυτή η ξανθιά η σπασμένη με τις μπουτάρες που έχει ξαναναφερθεί εδώ, φορούσε και σήμερα μίνι με καλσόν... Τη λυπήθηκα μάλιστα την κακομοίρα γιατί πήρα απότομα τη στροφή και λόγω της βροχής πήγα προς στιγμήν να χάσω τον έλεγχο του αμαξιού, πάτησα δυνατά φρένο και οι ρόδες σύρθηκαν στην άσφαλτο κι αυτή τρόμαξε και τραβήχτηκε απότομα, θα φοβήθηκε μήπως πέσω πάνω της... Μπροστά από το Elyssium, ακριβώς στην πόρτα της εισόδου για να προφυλάσσονται απ' τη βροχή δύο κοπέλες, τη μία πρόσεξα πιο πολύ ήταν ξανθιά κατσαρομάλλα με έντονα χαρακτηριστικά, λίγο σκυλί... Παραπάνω Σωκράτους νέκρα, δεν μπήκα στο κομμάτι απ' την Πειραιώς και μετά για να τσεκάρω αν υπήρχαν τίποτα μαυρούλες αν και με τέτοιο κωλόκαιρο δεν το νομίζω...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Νέκρα απόψε το βράδυ στις πιάτσες κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη λόγω του καιρού... Μπήκα με το αμάξι στην Καποδιστρίου από 3ης Σεπτεμβρίου, στη γωνία ακριβώς στεκόταν αυτή η ξανθιά η σπασμένη με τις μπουτάρες που έχει ξαναναφερθεί εδώ, φορούσε και σήμερα μίνι με καλσόν... Τη λυπήθηκα μάλιστα την κακομοίρα γιατί πήρα απότομα τη στροφή και λόγω της βροχής πήγα προς στιγμήν να χάσω τον έλεγχο του αμαξιού, πάτησα δυνατά φρένο και οι ρόδες σύρθηκαν στην άσφαλτο κι αυτή τρόμαξε και τραβήχτηκε απότομα, θα φοβήθηκε μήπως πέσω πάνω της... Μπροστά από το Elyssium, ακριβώς στην πόρτα της εισόδου για να προφυλάσσονται απ' τη βροχή δύο κοπέλες, τη μία πρόσεξα πιο πολύ ήταν ξανθιά κατσαρομάλλα με έντονα χαρακτηριστικά, λίγο σκυλί... Παραπάνω Σωκράτους νέκρα, δεν μπήκα στο κομμάτι απ' την Πειραιώς και μετά για να τσεκάρω αν υπήρχαν τίποτα μαυρούλες αν και με τέτοιο κωλόκαιρο δεν το νομίζω...
Νεκρα στην πιατσα τυπε μου , εχεις δικιο  :S

Επισκέπτης

Η ξανθιά στη γνωστή γωνία  ήταν η Κάρμεν και η άλλη, η ξανθιά κατσαρομάλλα στο Elysioum είναι η Αλεξάνδρα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Η ξανθιά στη γνωστή γωνία  ήταν η Κάρμεν και η άλλη, η ξανθιά κατσαρομάλλα στο Elysioum είναι η Αλεξάνδρα.

Η Κάρμεν ήταν στη γωνία της Καποδιστρίου; Έχει χαλάσει πολύ, ούτε που τη γνώρισα...

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Ερικ, στο Elysioum εδώ και καιρό υπάρχουν αστυνομικοί απέναντι και κάνουν βάρδιες.
ποιός θέλει μπερδέματα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom