jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
κι εσυ τυχερος εισαι που δε σε πηρε χαμπαρι ο γλιτσας να σε ρουφιανεψει που κανεις πλακα σε ενημερωτικα θρεντ ;)Τυχερός είναι,που είναι εκτός σύνδεσης και ο apolyto_arseniko....
κι εσυ τυχερος εισαι που δε σε πηρε χαμπαρι ο γλιτσας να σε ρουφιανεψει που κανεις πλακα σε ενημερωτικα θρεντ ;)
κι εσυ τυχερος εισαι που δε σε πηρε χαμπαρι ο γλιτσας να σε ρουφιανεψει που κανεις πλακα σε ενημερωτικα θρεντ ;)
τυπε δεν θα πεσω στο επιπεδο του ;)
Τύπε κάνε του αναφορά,όταν μπαχαλεύει το πιο ποιοτικό θρεντ...με ξύλινες πούτσες κτλ...
ουτε εγω εχω υποψιν μου κατι φιλος...Ψαχνω για χοντρούλα με τεράστιο στήθος 6+ , μηπως έχει κάποιο να προτείνει κάτι? Ευχαριστώ
σε μπουρδελο μονο τυπεΨαχνω για χοντρούλα με τεράστιο στήθος 6+ , μηπως έχει κάποιο να προτείνει κάτι? Ευχαριστώ
εχεις προβλημα αν την εχει στειλει ο χοτζα στην ελλαδα;ξερω μια που εχει και κιλα και στηθοςΨαχνω για χοντρούλα με τεράστιο στήθος 6+ , μηπως έχει κάποιο να προτείνει κάτι? Ευχαριστώ
θα φαει καλα τυπεεχεις προβλημα αν την εχει στειλει ο χοτζα στην ελλαδα;ξερω μια που εχει και κιλα και στηθος
και γαμω ειναι τυπε.αν δε τη δω καθε πρωι δε μπορωθα φαει καλα τυπε
και γαμω ειναι τυπε.αν δε τη δω καθε πρωι δε μπορω
δεν την ξερεις τυπε;για πες για πες ;)
δεν την ξερεις τυπε;
χανεις τυπεοχι δεν ειμαι του κεντρου
χανεις τυπε
σου φτανει οτι ακομη κι ο απολυτος δεν παει μαζι της;ε πες ντε για να μην χανω
σου φτανει οτι ακομη κι ο απολυτος δεν παει μαζι της;
σου φτανει οτι ακομη κι ο απολυτος δεν παει μαζι της;
θα προσπαθησω να την παρω φωτογραφια αυριο για να καταλαβεις τυπεμε μπερδευεις