ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
σημερα εσκασε μυτη και το μαριω σε σχετικα καλη κατασταση
σημερα εσκασε μυτη και το μαριω σε σχετικα καλη κατασταση
συνηθωσ ειναι στα τζουσ αλλα κανει και βολτεσ μερικεσ φορεσ η μπορει να την δεισ και στο σταθμαρχειο.φοραει κολαν παντα μαυρομαλλα.Η αλβανιδοκωλάρα λείπει απο τη συλλογή μου και νιώθω ένα ενοχλητικό κενό μέσα μου.
Δεν την εχω τσεκάρει ποτέ. Θα τη βρω ακριβώς έξω απο το Τζόις; Συνήθως κάθεται στις καρέκλες έξω ή κόβει βόλτες; Γιατι αν ειναι απο αυτές που κάθονται, δεν θα μπορέσω να την αναγνωρίσω απο την όψη του κωλωμεριού την τρομερή. Καμια έξτρα πληροφορία;
Αιφνιδιαστικός έλεγχος πριν από λίγο στην Πλ.Λαυρίου...
Στο περίπτερο της Χαλκοκονδύλη 32 μαζεμένο έπινε τον καφέ της το γνωστό, μικρό Γκανεζάκι.
25 ευρώ μού ζήτησε αλλά ψιλοβρωμούσε σαν ασβός και την έκανα.
Ποια Γκανέζα,η Άννα...?
Έχει μαλακιστεί η μικρή...
Ontος πολυ εκφυλη....Ωραιο κορμι και φατσα που παραπεμπη για σκισιμο.... ;) Θα την ηθελα σε χοτελ ομως...διοτι σε πηγαινη πισο σε καβατζα...και υπαρχουν ατομα που σε κοιτανε...οταν την πηδας,,
τυπε αυτη δεν ειναι που εχετε πει οτι ειναι πολυ καθαρη?Ποια Γκανέζα,η Άννα...?
αυτα ειναι...Ενδιάμεσα καπνίζει, φτύνει, κλάνει....
τυπε αυτη δεν ειναι που εχετε πει οτι ειναι πολυ καθαρη?
τριχοπτωση καργα δηλαδη τυπεΤύπε,ναι αυτή είναι...
Στο χοτέλι όμως...που ψευτο/πλενότανε... ;)
Τώρα σε πάει στο πάρκινγκ...αν δεν έχεις €,σε καβάτζα...
Παίρνει το 20€ και τέλος....
τριχοπτωση καργα δηλαδη τυπε
για αυτο εγινες τιμημενοςΤύπε,να σου πω ότι έχω κάνει γλυφομούνι...την 2η φορά που είχα πάρει Άννα/Γκανέζα... ;)
για αυτο εγινες τιμημενος
Τύπε,να σου πω ότι έχω κάνει γλυφομούνι...την 2η φορά που είχα πάρει Άννα/Γκανέζα... ;)
Την έβαλα πρώτα ντους...γλυφοκώλι δεν με άφηνε....και γλυφομούνι με τα 1000 ζόρια...
Κανονικά έπρεπε να είμαι,καράφλας...