Μολις γυρισα απο κεντρο. Περναω απο Σολωνος και βλεπω σε μια γωνια ενα μικρο να καθεται και να παιζει με το κινητο. Επειδη το ντυσιμο δεν μου εκανε για τανα ξαναπερναω αλλες 2 φορες και ηταν ακομα εκει ορθια στην γωνια και περιμενε οποτε αποφασιζω να ρωτησω. Περναω ακομα μια φορα σταματαω κατεβαζω παραθυρο της λεω: ελα μεσα και εντελως ξενερωμενη και λιγο νευριασμενη μου απανταει: σε παρακαλω ασε με! Ηταν πολυ καλο για πιατσα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πρωτο πραμα τυπεκαλησπέρα παιδια!!!
τι λενε τα γραννια στην λαυριου?καλα?
kavlaros30
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Πιάτσα με Μαύρες ή Ελληνίδες έχει εδώ και πάνω από χρόνο στα Ξενοδοχεία τριγύρω στον ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ.
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 15
- Like
- 2.119
- Πόντοι
- 2.477
Χτες γυρο στις 10,30 την νυχτα εξω απο τον ΧΑΡΜΑΝΙ παλυ η ρουμανα μαυρομαλα...με προστυχο στενο μπεζ τζινακι....ωραιο μπουφανακι στενο..κοιταγε εντονα καθος περναγα με τομ αμαξι...αλλα δεν ενεδοσα...
Ειναι πολυ προκλητικη..!
Υπαρχουν πληροφοριες για την συγκεκριμενη?
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
καλντερμιτζηδες πουτανιαριδες ,περασμα πριν μια ωρα απο τριγωνο,η καρμεν εξω απο το λιτο...ητανε λες και τις δινουνε ορμονες,πρησμενη κοτα,τα μπουτια εξω....σταματησα και σηκωσε το μινι να δω το ρεγγομουνο της.Συνεχισα πλ. βαθυς.....οπου βρισκοταν μια τσιγγανια χοντρη με ασπρη φορμα....οποια μιλαγε με δυο τελειωμενους ο ενας με αλογοουρα,συνεχισα σωκρατους,πολυ αστυνομια.Σωκρατους [παλιο δημαρχειο] μια απογοητευτικη μαυρουλα απο ζιμπαμπουε,σαρωσα πλ.θεατρου πισω αλλα ματαια,ενας μονο οποιος δεν πολυκαταλαβα η παλευε να κατουρισει η τον επαιζε στα ορθια ,σαστυσε μολις με ειδε....
Τα σεβη μου..
Τα σεβη μου..
καλντερμιτζηδες πουτανιαριδες ,περασμα πριν μια ωρα απο τριγωνο,η καρμεν εξω απο το λιτο...ητανε λες και τις δινουνε ορμονες,πρησμενη κοτα,τα μπουτια εξω....σταματησα και σηκωσε το μινι να δω το ρεγγομουνο της.Συνεχισα πλ. βαθυς.....οπου βρισκοταν μια τσιγγανια χοντρη με ασπρη φορμα....οποια μιλαγε με δυο τελειωμενους ο ενας με αλογοουρα,συνεχισα σωκρατους,πολυ αστυνομια.Σωκρατους [παλιο δημαρχειο] μια απογοητευτικη μαυρουλα απο ζιμπαμπουε,σαρωσα πλ.θεατρου πισω αλλα ματαια,ενας μονο οποιος δεν πολυκαταλαβα η παλευε να κατουρισει η τον επαιζε στα ορθια ,σαστυσε μολις με ειδε....
Τα σεβη μου..
Αν έβλεπες και Βουλγαροτράβελα...θα ήταν πιο ολοκληρωμένη η εικόνα...
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.025
- Πόντοι
- 5.975
η καρμεν εξω απο το λιτο...ητανε λες και τις δινουνε ορμονες,πρησμενη κοτα,τα μπουτια εξω....
=====
Λιγο ως πολυ έτσι είναι απο τότε που πάχυνε πολύ - μετα τα πρώτα της αρχικά βήματα προ 7 ετίας περίπου..
Χα..χα.. "ρεγγόμουνο" ;)
=====
Λιγο ως πολυ έτσι είναι απο τότε που πάχυνε πολύ - μετα τα πρώτα της αρχικά βήματα προ 7 ετίας περίπου..
Χα..χα.. "ρεγγόμουνο" ;)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Χτες γυρο στις 10,30 την νυχτα εξω απο τον ΧΑΡΜΑΝΙ παλι η ρουμανα μαυρομαλα...με προστυχο στενο μπεζ τζινακι....ωραιο μπουφανακι στενο..κοιταγε εντονα καθος περναγα με τομ αμαξι...αλλα δεν ενεδοσα...
Έξω από πού;;;;;;;
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Ontος πολυ εκφυλη....Ωραιο κορμι και φατσα που παραπεμπη για σκισιμο.... ;) Θα την ηθελα σε χοτελ ομως...διοτι σε πηγαινη πισο σε καβατζα...και υπαρχουν ατομα που σε κοιτανε...οταν την πηδας,,Ειναι πολυ προκλητικη..!
Υπαρχουν πληροφοριες για την συγκεκριμενη?
Banger
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η αλβανιδοκωλάρα λείπει απο τη συλλογή μου και νιώθω ένα ενοχλητικό κενό μέσα μου.γκρανια δεν ειδα σημερα αλλα η αλβανιδοκωλαρα και το μαυρακι ηταν στα ποστα τουσ
Δεν την εχω τσεκάρει ποτέ. Θα τη βρω ακριβώς έξω απο το Τζόις; Συνήθως κάθεται στις καρέκλες έξω ή κόβει βόλτες; Γιατι αν ειναι απο αυτές που κάθονται, δεν θα μπορέσω να την αναγνωρίσω απο την όψη του κωλωμεριού την τρομερή. Καμια έξτρα πληροφορία;
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.117
- Πόντοι
- 506
Η αλβανιδοκωλάρα λείπει απο τη συλλογή μου και νιώθω ένα ενοχλητικό κενό μέσα μου.
Δεν την εχω τσεκάρει ποτέ. Θα τη βρω ακριβώς έξω απο το Τζόις; Συνήθως κάθεται στις καρέκλες έξω ή κόβει βόλτες; Γιατι αν ειναι απο αυτές που κάθονται, δεν θα μπορέσω να την αναγνωρίσω απο την όψη του κωλωμεριού την τρομερή. Καμια έξτρα πληροφορία;
..Και βόλτες κόβει και μέσα κάθεται και έξω...παλιότερα την άραζε κοντά στη στάση του τρόλευ Νο6 σ ένα πάγκο με λαχανικά και μιλούσε με τον μανάβη...
Επισκέπτης
..Και βόλτες κόβει και μέσα κάθεται και έξω...παλιότερα την άραζε κοντά στη στάση του τρόλευ Νο6 σ ένα πάγκο με λαχανικά και μιλούσε με τον μανάβη...
Ως τις 3:30 το μεσημέρι είναι εκεί-μετά φεύγει λόγω υποχρέωσης... ;)
enormous
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 116
- Πόντοι
- 1
Συνηθως ειναι μεσα στο Joys. Αποφευγει τα πολλα σουλατσα εξω, λογω αυξημενης κυκλοφοριας . Θα την καταλαβεις ευκολα απο τα μαυρα μαλλια ισια λιγο κατω απο τους ωμους, το κολαν που φοραει σχεδον παντα (για να τονιζει την κωλαρα της), και το αδυνατο προσωπο. Πολλες φορε καθεται και στο παταρι του Joys. Δεν ειναι κακο να ανεβεις μια βολτα στο υπερωον, ειδικα αν εισαι φτιαγμενος για την συγκεκριμενη.Η αλβανιδοκωλάρα λείπει απο τη συλλογή μου και νιώθω ένα ενοχλητικό κενό μέσα μου.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
φωτο δεν την εχει βγαλει κανεις με τα προσοντα της..?Συνηθως ειναι μεσα στο Joys. Αποφευγει τα πολλα σουλατσα εξω, λογω αυξημενης κυκλοφοριας . Θα την καταλαβεις ευκολα απο τα μαυρα μαλλια ισια λιγο κατω απο τους ωμους, το κολαν που φοραει σχεδον παντα (για να τονιζει την κωλαρα της), και το αδυνατο προσωπο. Πολλες φορε καθεται και στο παταρι του Joys. Δεν ειναι κακο να ανεβεις μια βολτα στο υπερωον, ειδικα αν εισαι φτιαγμενος για την συγκεκριμενη.
Επισκέπτης
φωτο δεν την εχει βγαλει κανεις με τα προσοντα της..?
Μιλάμε για κωλάρα
Να σουλατσάρει στην Πλ.Λαυρίου με λευκό διαφανές κολάν δίπλα στους αστυνομικούς που έχουν σκάσει για σκούπα,να τη βλέπουν και στη θέα της κωλάροΑντζελας να ξεχνούν σκούπες και φαράσια...
Σε κάποια σελίδα αρκετά πιο πριν κάποιος είχε ποστάρει μια-δυο φωτό.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Πριν 20 λεπτα Θεμιστοκλέους και Ακαδημίας, ενα ξεκωλάκι ΜΟΥΡΛΙΑ, μαλλον Ελληνιδα ή Αλβανίδα, μελαχρινή με παντελόνι τσούρκικο με πινελιές χρωματιστές πάνω και μπλουζάκι ροζ να φαίνεται ο αφαλός που ήταν στολισμένος με σκουλαρίκι ... ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΥΛΑ, μαλλον δεν ήταν πόρνη αλλά κρίμα μεγάλο. ΕΠΑΘΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ ....
Επίσης, 3η Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη, μια ωραία κοπελίτσα, με ωραίο ντύσιμο, ξανθό μαλλί έλεγε σε εύσωμο κύριο τον τιμοκατάλογο ... ο κύριος ξινισε τα μουτσα και έφυγε ... ξερει κανεις το ονομα της ??
Επίσης, 3η Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη, μια ωραία κοπελίτσα, με ωραίο ντύσιμο, ξανθό μαλλί έλεγε σε εύσωμο κύριο τον τιμοκατάλογο ... ο κύριος ξινισε τα μουτσα και έφυγε ... ξερει κανεις το ονομα της ??
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
:-..που να τρεχω πισω στο παρελθον... :SΜιλάμε για κωλάρα
Να σουλατσάρει στην Πλ.Λαυρίου με λευκό διαφανές κολάν δίπλα στους αστυνομικούς που έχουν σκάσει για σκούπα,να τη βλέπουν και στη θέα της κωλάροΑντζελας να ξεχνούν σκούπες και φαράσια...
Σε κάποια σελίδα αρκετά πιο πριν κάποιος είχε ποστάρει μια-δυο φωτό.
Επισκέπτης
Η Άννα η Πολωνέζα.Μεγάλη φόλα.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 750K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις