Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.449
Πόντοι
2.306
Μολις γυρισα απο κεντρο. Περναω απο Σολωνος και βλεπω σε μια γωνια ενα μικρο να καθεται και να παιζει με το κινητο. Επειδη το ντυσιμο δεν μου εκανε για τανα ξαναπερναω αλλες 2 φορες και ηταν ακομα εκει ορθια στην γωνια και περιμενε οποτε αποφασιζω να ρωτησω. Περναω ακομα μια φορα σταματαω κατεβαζω παραθυρο της λεω: ελα μεσα και εντελως ξενερωμενη και λιγο νευριασμενη μου απανταει: σε παρακαλω ασε με! Ηταν πολυ καλο για πιατσα!

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
περασε σημερα κανεις συναγωνιστης απο το τριγωνο;εχει τιποτα;

kavlaros30

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
0
Πιάτσα με Μαύρες ή Ελληνίδες έχει εδώ και πάνω από χρόνο στα Ξενοδοχεία τριγύρω στον ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Χτες γυρο στις 10,30 την νυχτα εξω απο τον ΧΑΡΜΑΝΙ παλυ η ρουμανα μαυρομαλα...με προστυχο στενο  μπεζ τζινακι....ωραιο μπουφανακι στενο..κοιταγε εντονα καθος περναγα με τομ αμαξι...αλλα δεν ενεδοσα... :rockon:

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
15
Like
2.119
Πόντοι
2.477
Χτες γυρο στις 10,30 την νυχτα εξω απο τον ΧΑΡΜΑΝΙ παλυ η ρουμανα μαυρομαλα...με προστυχο στενο  μπεζ τζινακι....ωραιο μπουφανακι στενο..κοιταγε εντονα καθος περναγα με τομ αμαξι...αλλα δεν ενεδοσα... :rockon:

Ειναι πολυ προκλητικη..!
Υπαρχουν πληροφοριες για την συγκεκριμενη?

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
καλντερμιτζηδες πουτανιαριδες ,περασμα πριν μια ωρα απο τριγωνο,η καρμεν εξω απο το λιτο...ητανε λες και τις δινουνε ορμονες,πρησμενη κοτα,τα μπουτια εξω....σταματησα και σηκωσε το μινι να δω το ρεγγομουνο της.Συνεχισα πλ. βαθυς.....οπου βρισκοταν μια τσιγγανια χοντρη με ασπρη φορμα....οποια μιλαγε με δυο τελειωμενους ο ενας με αλογοουρα,συνεχισα σωκρατους,πολυ αστυνομια.Σωκρατους [παλιο δημαρχειο] μια απογοητευτικη μαυρουλα απο ζιμπαμπουε,σαρωσα πλ.θεατρου πισω αλλα ματαια,ενας μονο οποιος δεν πολυκαταλαβα η παλευε να κατουρισει η τον επαιζε στα ορθια ,σαστυσε μολις με ειδε....
Τα σεβη μου.. :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
καλντερμιτζηδες πουτανιαριδες ,περασμα πριν μια ωρα απο τριγωνο,η καρμεν εξω απο το λιτο...ητανε λες και τις δινουνε ορμονες,πρησμενη κοτα,τα μπουτια εξω....σταματησα και σηκωσε το μινι να δω το ρεγγομουνο της.Συνεχισα πλ. βαθυς.....οπου βρισκοταν μια τσιγγανια χοντρη με ασπρη φορμα....οποια μιλαγε με δυο τελειωμενους ο ενας με αλογοουρα,συνεχισα σωκρατους,πολυ αστυνομια.Σωκρατους [παλιο δημαρχειο] μια απογοητευτικη μαυρουλα απο ζιμπαμπουε,σαρωσα πλ.θεατρου πισω αλλα ματαια,ενας μονο οποιος δεν πολυκαταλαβα η παλευε να κατουρισει η τον επαιζε στα ορθια ,σαστυσε μολις με ειδε....
Τα σεβη μου.. :rockon:

Αν έβλεπες και Βουλγαροτράβελα...θα ήταν πιο ολοκληρωμένη η εικόνα...
Q2oCaRJ.gif

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.025
Πόντοι
5.975
η καρμεν εξω απο το λιτο...ητανε λες και τις δινουνε ορμονες,πρησμενη κοτα,τα μπουτια εξω....

=====
Λιγο ως πολυ έτσι είναι  απο τότε που  πάχυνε πολύ  - μετα  τα πρώτα της αρχικά  βήματα προ  7 ετίας περίπου.. :( 
Χα..χα..  "ρεγγόμουνο"    ;) :thumbsup:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Χτες γυρο στις 10,30 την νυχτα εξω απο τον ΧΑΡΜΑΝΙ παλι η ρουμανα μαυρομαλα...με προστυχο στενο  μπεζ τζινακι....ωραιο μπουφανακι στενο..κοιταγε εντονα καθος περναγα με τομ αμαξι...αλλα δεν ενεδοσα... :rockon:

Έξω από πού;;;;;;;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ειναι πολυ προκλητικη..!
Υπαρχουν πληροφοριες για την συγκεκριμενη?
Ontος πολυ εκφυλη....Ωραιο κορμι και φατσα που παραπεμπη για σκισιμο.... ;) Θα την ηθελα σε χοτελ ομως...διοτι σε πηγαινη πισο σε καβατζα...και υπαρχουν ατομα που σε κοιτανε...οταν την πηδας,, :headbang:

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
γκρανια δεν ειδα σημερα αλλα η αλβανιδοκωλαρα και το μαυρακι ηταν στα ποστα τουσ
Η αλβανιδοκωλάρα λείπει απο τη συλλογή μου και νιώθω ένα ενοχλητικό κενό μέσα μου.
Δεν την εχω τσεκάρει ποτέ. Θα τη βρω ακριβώς έξω απο το Τζόις; Συνήθως κάθεται στις καρέκλες έξω ή κόβει βόλτες; Γιατι αν ειναι απο αυτές που κάθονται, δεν θα μπορέσω να την αναγνωρίσω απο την όψη του κωλωμεριού την τρομερή. Καμια έξτρα πληροφορία;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.117
Πόντοι
506
Η αλβανιδοκωλάρα λείπει απο τη συλλογή μου και νιώθω ένα ενοχλητικό κενό μέσα μου.
Δεν την εχω τσεκάρει ποτέ. Θα τη βρω ακριβώς έξω απο το Τζόις; Συνήθως κάθεται στις καρέκλες έξω ή κόβει βόλτες; Γιατι αν ειναι απο αυτές που κάθονται, δεν θα μπορέσω να την αναγνωρίσω απο την όψη του κωλωμεριού την τρομερή. Καμια έξτρα πληροφορία;

..Και βόλτες κόβει και μέσα κάθεται και έξω...παλιότερα την άραζε κοντά στη στάση του τρόλευ Νο6 σ ένα πάγκο με λαχανικά και μιλούσε με τον μανάβη...

Επισκέπτης
..Και βόλτες κόβει και μέσα κάθεται και έξω...παλιότερα την άραζε κοντά στη στάση του τρόλευ Νο6 σ ένα πάγκο με λαχανικά και μιλούσε με τον μανάβη...

:thumbsup:

Ως τις 3:30 το μεσημέρι είναι εκεί-μετά φεύγει λόγω υποχρέωσης... ;)

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Συνηθως ειναι μεσα στο Joys. Αποφευγει τα πολλα σουλατσα εξω, λογω αυξημενης κυκλοφοριας  :police: . Θα την καταλαβεις ευκολα απο τα μαυρα μαλλια ισια λιγο κατω απο τους ωμους, το κολαν που φοραει σχεδον παντα (για να τονιζει την κωλαρα της), και το αδυνατο προσωπο. Πολλες φορε καθεται και στο παταρι του Joys. Δεν ειναι κακο να ανεβεις μια βολτα στο υπερωον, ειδικα αν εισαι φτιαγμενος για την συγκεκριμενη.

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Συνηθως ειναι μεσα στο Joys. Αποφευγει τα πολλα σουλατσα εξω, λογω αυξημενης κυκλοφοριας  :police: . Θα την καταλαβεις ευκολα απο τα μαυρα μαλλια ισια λιγο κατω απο τους ωμους, το κολαν που φοραει σχεδον παντα (για να τονιζει την κωλαρα της), και το αδυνατο προσωπο. Πολλες φορε καθεται και στο παταρι του Joys. Δεν ειναι κακο να ανεβεις μια βολτα στο υπερωον, ειδικα αν εισαι φτιαγμενος για την συγκεκριμενη.
φωτο δεν την εχει βγαλει κανεις με τα προσοντα της..? :kissass2: :kissass2:

Επισκέπτης
φωτο δεν την εχει βγαλει κανεις με τα προσοντα της..? :kissass2: :kissass2:

Μιλάμε για κωλάρα  :kissass:

Να σουλατσάρει στην Πλ.Λαυρίου με λευκό διαφανές κολάν δίπλα στους αστυνομικούς που έχουν σκάσει για σκούπα,να τη βλέπουν και στη θέα της κωλάροΑντζελας να ξεχνούν σκούπες και φαράσια...

Σε κάποια σελίδα αρκετά πιο πριν κάποιος είχε ποστάρει μια-δυο φωτό.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Πριν 20 λεπτα Θεμιστοκλέους και Ακαδημίας, ενα ξεκωλάκι ΜΟΥΡΛΙΑ, μαλλον Ελληνιδα ή Αλβανίδα, μελαχρινή με παντελόνι τσούρκικο με πινελιές χρωματιστές πάνω και μπλουζάκι ροζ να φαίνεται ο αφαλός που ήταν στολισμένος με σκουλαρίκι ... ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΥΛΑ, μαλλον δεν ήταν πόρνη αλλά κρίμα μεγάλο. ΕΠΑΘΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ ....

Επίσης, 3η Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη, μια ωραία κοπελίτσα, με ωραίο ντύσιμο, ξανθό μαλλί έλεγε σε εύσωμο κύριο τον τιμοκατάλογο ... ο κύριος ξινισε τα μουτσα και έφυγε ... ξερει κανεις το ονομα της ??

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Μιλάμε για κωλάρα  :kissass:

Να σουλατσάρει στην Πλ.Λαυρίου με λευκό διαφανές κολάν δίπλα στους αστυνομικούς που έχουν σκάσει για σκούπα,να τη βλέπουν και στη θέα της κωλάροΑντζελας να ξεχνούν σκούπες και φαράσια...

Σε κάποια σελίδα αρκετά πιο πριν κάποιος είχε ποστάρει μια-δυο φωτό.
:-..που να τρεχω πισω στο παρελθον... :S

Επισκέπτης
Επίσης, 3η Σεπτεμβρίου και Χαλκοκονδύλη, μια ωραία κοπελίτσα, με ωραίο ντύσιμο, ξανθό μαλλί έλεγε σε εύσωμο κύριο τον τιμοκατάλογο ... ο κύριος ξινισε τα μουτσα και έφυγε ... ξερει κανεις το ονομα της ??

Η Άννα η Πολωνέζα.Μεγάλη φόλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom