Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Τι φταιει το δικαστηριο ρε τύπε?
Στο πινακιο ειχε τρεις υποθεσεις στην αρχη που δεν μαζευονταν με τιποτα.
και ποιος φταιει ρε τυπε;αφου εχει χρονοβωρες υποθεσεις γτ πρεπει να βαλει αλλες 15 μετα απο αυτες;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Όποιος είναι μάγκας...τον προκαλώ να πάει πιάτσα να βάλει ακά κωλοδάχτυλο...σαν τον παππού με την χαίτη...στην ξανθιά γκόμενα ζάκι...
...μπροστά από το μηχάνημα της Eurobank... :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όποιος είναι μάγκας...τον προκαλώ να πάει πιάτσα να βάλει ακά κωλοδάχτυλο...σαν τον παππού με την χαίτη...στην ξανθιά γκόμενα ζάκι...
...μπροστά από το μηχάνημα της Eurobank... :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε αν το εκανε μπροστα στην αλφα θα ηταν πιο διακριτικος :grin:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Προχθές έξω απο το χοτελ κόσμος έγινε πολύ σκληροπυρηνικό σκηνικό,οπως επινα το καφεδακι μου με το μαριώ ειδαμε την Σοφία να προχωράει με έναν αλλοδαπό με αναπηρικό καρότσι και να ζητάει βοηθεία απο τον ρεσεψιονίστ για να τον βάλει μέσα,μετά απο ένα 15λεπτο περίπου κατέβηκαν και ο ανάπηρος έριχνε μπινελίκια  :2funny: μάλλον δέν πέρασε καλά :2funny:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Προχθές έξω απο το χοτελ κόσμος έγινε πολύ σκληροπυρηνικό σκηνικό,οπως επινα το καφεδακι μου με το μαριώ ειδαμε την Σοφία να προχωράει με έναν αλλοδαπό με αναπηρικό καρότσι και να ζητάει βοηθεία απο τον ρεσεψιονίστ για να τον βάλει μέσα,μετά απο ένα 15λεπτο περίπου κατέβηκαν και ο ανάπηρος έριχνε μπινελίκια  :2funny: μάλλον δέν πέρασε καλά :2funny:

Μα είναι δυνατόν να περάσει καλά ο άνθρωπος στο COSMOS αφού έχει κλείσει το ZENITH;

2v1p1zk.jpg

Σχόλιο επισκέπτη στο tripadvisor:
Το ξενοδοχείο ηταν απλά άθλιο, βρώμικο, μύριζε, οι πρίζες δεν λειτουργούσαν, το καζανάκι ηταν σπασμένο, τα κρεββάτια παμπάλαια, καμμία σχέση με τις φωτογραφίες στο ιντερνετ. Επιτέλους είναι καιρός πια να μάθουν να μην εξαπατούν τους πελάτες με ψεύτικες φωτό. Εμείς ως Ελληνες, απλά δεν θα ξαναπάμε, οι ξένοι όμως αν πάνε θα βάλουν Χ στην Ελλάδα. Μην πάτε!

:shit: :shit: :shit:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Έχουν χαθεί τελευταία τα γυφτάκια-γύφτισσες από το τρίγωνο ή είναι ιδέα μου :rolleyes: :huh: :S :rockon: :rockon:.Επίσης 2 φορές έχω τσεκάρει ψιλό τσιγγανοειδές ζάκι με βυζάρες και κοντό μαλλί έξω από το πρώτο σάπιο καφενείο όπως ανεβαίνεις την Αριστοτέλους για Ομόνοια :tits: :zfuck: :fuck2:.Ακόμα δεν είναι εντελώς τελειωμένη και αν θυμάμαι καλά την πρώτη φορά γλωσσοφιλιαζόταν με σάπιο μπιχλιάρη ταρίφα πάνω στον δρόμο  :rockon: :rockon: :grin: :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Έχουν χαθεί τελευταία τα γυφτάκια-γύφτισσες από το τρίγωνο ή είναι ιδέα μου :rolleyes: :huh: :S :rockon: :rockon:.Επίσης 2 φορές έχω τσεκάρει ψιλό τσιγγανοειδές ζάκι με βυζάρες και κοντό μαλλί έξω από το πρώτο σάπιο καφενείο όπως ανεβαίνεις την Αριστοτέλους για Ομόνοια :tits: :zfuck: :fuck2:.Ακόμα δεν είναι εντελώς τελειωμένη και αν θυμάμαι καλά την πρώτη φορά γλωσσοφιλιαζόταν με σάπιο μπιχλιάρη ταρίφα πάνω στον δρόμο  :rockon: :rockon: :grin: :grin:

Ππππσσσσσςςς...... :grin:

kayliaris_antras

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Like
42
Πόντοι
1
καλησπέρα παιδια!!!
τι λενε τα γραννια στην λαυριου?καλα? :think: :think:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
καλησπέρα παιδια!!!
τι λενε τα γραννια στην λαυριου?καλα? :think: :think:
οι βετερανες της ψωλης παντα ειναι καλες τυπε αρκει να εισαι μερακλης.για την καλυτερη,μονο ενας μπορει να σου πει την απολυτη αληθεια

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Καλησπέρα παιδια!!!
Τι λενε τα γκρανια στην Λαυριου? καλα? :think: :think:

Ρε να διευκρινίζετε ότι μιλάτε για την πλατεία, όπως το διάβασα την πρώτη φορά για λίγα δευτερόλεπτα αναρωτήθηκα πότε απέκτησε πιάτσα η Λεωφόρος Λαυρίου και δεν το πήρα χαμπάρι... Όχι τίποτ' άλλο αλλά είναι και 5' απ' το σπίτι μου η αρχή της Λαυρίου :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom