Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Δεν παρακολουθησα τύπε. Ειδα ότι γινεται χαμος στην πρωτη, ειδα και ότι ησουν στο 18 (στο δευτερο φυλλο του πινακίου πανω πανω) και λεω δεν υπαρχει περιπτωση...αναβολή.
Η Εισαγγελίνα η μελαχροινη καλη δεν ηταν?
Δεν είναι στο χερι της. Της δινουν από την εισαγγελια τις διαθέσιμες ημερομηνίες.Πολύ χαμηλών τόνων ήταν αυτή Και δέν μου έδωσε και ημερομηνία κοντινή.
Δεν είναι στο χερι της. Της δινουν από την εισαγγελια τις διαθέσιμες ημερομηνίες.
Εξαλλου εσυ ησουν ο μονος που ειχες υποθεση του 2013.
Λογικο ηταν να σε πανε πιο μακρυα.
Κατά τη γνωμη μου ηταν θαύμα που την προσδιορισαν κιολας μεσα σε ένα χρονο για πρωτη φορα.
Πολύ χαμηλών τόνων ήταν αυτή Και δέν μου έδωσε και ημερομηνία κοντινή.
TΙ λες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε.Πάντως η δική μου και μία άλλη για ανθρωποκτονία απο αμέλεια ήταν οι ποιο σοβαρές υποθέσεις.
κλασσικες μαλακιες τυπεH δίκη αναβλήθηκε λόγω ωραρίου και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.
ειπατε τα περι δικης τυπε?18 δίκες ήταν και έγιναν μόλις οι 4.Δέν ήρθε το μαριώ ουτε δικηγορός εκ μέρους της,την ειδα στις 8 το πρωί στην πλατεία λαυρίου να κάνει βόλτες μιλήσαμε και λίγο.
:SΣε καμιά 5ετία,θα τελεσιδικήσει...
κουραστηκαν τυπεΤι φταιει το δικαστηριο ρε τύπε?
Στο πινακιο ειχε τρεις υποθεσεις στην αρχη που δεν μαζευονταν με τιποτα.
Α θελεις και τελεσιδικια εσυ? Σε 5 χρονια τελεσιδικουν οι τυχερές υποθεσεις. Αλλιως παμε στα επτά.Σε καμιά 5ετία,θα τελεσιδικήσει...
Ποιος κουραστηκε τύπε?κουραστηκαν τυπε
ειπατε τα περι δικης τυπε?
τοσο χαλι τυπε?Tυπε το μαριώ ειναι σε κακή κατάσταση,έχει στραβώσει τελείως και αδυνατισμένη.
τοσο χαλι τυπε?
οταν την ειχα τελευταια φορα ηταν σε καλη κατασταση
μαλλον παει αναλογα με την δοση της
αν ειναι καλη ποιοτητα την φτιαχνει αλλιως την χαλαει
TΙ λες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
Υπηρχαν στην αρχη συκοφαντικες δυσφημισεις και ψευδορκιες. Ξερεις τι σημαινει αυτό??
Σόου δικηγορων για κανενα τριωρο.Και από κατω διάδικοι ικανοποιημένοι να βλεπουν την υποθεση τους να γινεται σηριαλ. Ασε...
Α θελεις και τελεσιδικια εσυ? Σε 5 χρονια τελεσιδικουν οι τυχερές υποθεσεις. Αλλιως παμε στα επτά.
τυπε με τοσους δικηγορους που μπαινουν στο σαιτ λογικο ητανΤι έγινε, αντί για τις πουτανόπιατσες μπήκα στο ερωτοδικείο;
Πέεεεπηηηη!
Τι έγινε, αντί για τις πουτανόπιατσες μπήκα στο ερωτοδικείο;
Πέεεεπηηηη!