Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλημέρα.. Χθες είχα την ατυχία να ΠΑΟ με την τύπισα που αραζη στου Βενέτη.. Λιπον μιλάμε για το χαλί στο σεχ τελιος ασχετι στην πίπα το ίδιο.. Το κακό είναι ότι έχει κάτι μεγάλα περίεργα σπηρια που με ανησύχησαν. Με πήγε πίσω από το διπλα μαγαζί μέσα στο αυτοκίνητο και κάτι απο δίπλα επερναν μάτι. Τσπ να προσέχετε μάγκες
Τυπε καλησπερα, οποτε δεν παιζει να την γαμησο, καταρχην δεν επρεπε να δεχτης μεσα στο αμαξι επρεπε να την πας η σπιτη σου η σε χοτελ της αρεσκειας σου.....αυτη θελει το 30αρη και σε ξεπετα τσακ μπαμ απο οτι λες  :headbang:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Μεγάλη μουντίλα πλέον στην Ξούθου με το λουκέτο και τις αλυσίδες στο ΖΕΝΙΤΗ :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

1069402_592967734100296_1589941246_n.jpg

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Βόλτα από τις πιάτσες απόψε γύρω στις 5:00 το απόγευμα. Πίκρα, δεν υπήρχε τίποτα, αλλά όταν λέμε τίποτα εννοούμε ΤΙΠΟΤΑ, ούτε καν ζάκια στη Σωκράτους.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
Βόλτα από τις πιάτσες απόψε γύρω στις 5:00 το απόγευμα. Πίκρα, δεν υπήρχε τίποτα, αλλά όταν λέμε τίποτα εννοούμε ΤΙΠΟΤΑ, ούτε καν ζάκια στη Σωκράτους.

Κόλπα Καμίνη φίλε  :jerking: :jerking: :jerking: :headbang: :headbang: :headbang:,μετά τις 02:00 που σχολάει η βάρδια των μπάτσων στην πιάτσα σκάνε όλες,αλβανίδες,μαύρες,ζάκια  :grin: :grin: :rockon: :rockon: :zfuck: :fuck2:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Βολτα Μεσημεριανη στο αμαρτωλο τριγωνο προς ανερευση Μαυρης

Και να ψαχνω μαυρη... και να ψαχνω... πουθενα οι μαυρες
Καποια στιγμη βλεπω ψηλο μελαχρινο αδυνατο με τρελο πατο να πιατσαρει σκεφτηκα ακαριαια να σταματησω να την φορτωσω αλλα ειπαμε ηθελα μαυρη και συνεχισα
Παιρνω αποφαση να φορτωσω το μελαχρινο... και να ψαχνω... πουθενα και η μελαχρινη καποιος αλλος θα προλαβε

Παρκαρω και οδευω προς τριγωνο πεζος
Προσπερνω μια μπαμπατσικη (δεν την λες χοντρη - φατσα δεν προλαβα να κοζαρω) ακουω να μου μιλαει "που πας μουρο μου - κατι τετοιο" κανω στοπ και οπισθεν να καυλαντισω. Ακολουθει ο παρακατω διαλογος

-Ποσα θελεις?
-30 (φατσα μπαζο)
-30 ε? (30 να μου δωσεις δεν σε παιρνω)... πως σε λενε ?
- Μαρια
- Απο που εισαι Μαρια ?
- Απο την Αλβανια (Αλβανο-μπαζο)

Στριβω ασυναισθητα το κεφαλι μου αριστερα... βλεπω 2  :police: να μας καρφωνουν με τα ματια
Τους κανω νευμα με το κεφαλι.. παρτε την ... και αποχωρω
Πεταγονται σαν να τους διαπερασε Ρευμα ορμανε πανω της Φωναζοντας... ΕΛΑ ΕΔΩ ΕΣΥ !!!!  :knuppel:
Με προσπερνανε, γυριζω το κεφαλι μου και βλεπω την Μαρια να σηκωνει τα χερια ψηλα, να την πιανουνε και οι 2 και να την παιρνουν μαζι τους  :knuppel:

Γεια σου Μαρια !!!!  :grin:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.203
Πόντοι
6.495
Εκτός από ρουφιάνος είσαι πολύ μαλάκας ή πιο πολύ;  :helpplea:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
Πίπη ωραίος ρε φίλε ;) ;) :rockon: :rockon:,μαζέψτε τα μπάζα από την πιάτσα :2funny: :2funny: :2funny:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εκτός από ρουφιάνος είσαι πολύ μαλάκας ή πιο πολύ;  :helpplea:

Αντε γαμησου ρε Μαλακα σε εβρισα εγω ? Οτι γουσταρω κανω να την πανε στην χωρα της που ηθελε και 30 ευρω το σκατομπαζο το Αλμπανο ...

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.203
Πόντοι
6.495
Ρουφιάνος θα πεθάνεις  :s&m_1:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

Καποια στιγμη βλεπω ψηλο μελαχρινο αδυνατο με τρελο πατο να πιατσαρει σκεφτηκα ακαριαια να σταματησω να την φορτωσω αλλα ειπαμε ηθελα μαυρη και συνεχισα
Παιρνω αποφαση να φορτωσω το μελαχρινο... και να ψαχνω... πουθενα και η μελαχρινη καποιος αλλος θα προλαβε

Προσπερνω μια μπαμπατσικη (δεν την λες χοντρη - φατσα δεν προλαβα να κοζαρω) ακουω να μου μιλαει "που πας μουρο μου - κατι τετοιο" κανω στοπ και οπισθεν να καυλαντισω. Ακολουθει ο παρακατω διαλογος

-Ποσα θελεις?
-30 (φατσα μπαζο)
- Μαρια
- Απο που εισαι Μαρια ?

Στριβω ασυναισθητα το κεφαλι μου αριστερα... βλεπω 2  :police: να μας καρφωνουν με τα ματια
Πεταγονται σαν να τους διαπερασε Ρευμα ορμανε πανω της Φωναζοντας... ΕΛΑ ΕΔΩ ΕΣΥ !!!!  :knuppel:
Με προσπερνανε, γυριζω το κεφαλι μου και βλεπω την Μαρια να σηκωνει τα χερια ψηλα, να την πιανουνε και οι 2 και να την παιρνουν μαζι τους  :knuppel:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το γεια σου μαρια στο τέλος μου άρεσε ..

Συνημμένα

• ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ8.jpg
    ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ8.jpg
    10 KB · Εμφανίσεις: 24

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Μεγάλη μουντίλα πλέον στην Ξούθου με το λουκέτο και τις αλυσίδες στο ΖΕΝΙΤΗ :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

1069402_592967734100296_1589941246_n.jpg

Ωχ τι λες ρε τύπε! Αν και περνάω κάθε μέρα δεν έκανα τον κόπο να μπω μέσα στο στενό. Πολύ ησυχία έβλεπα και έλειπε και το αμάξι που ήταν πάντα παρκαρισμένο απέξω αλλά δεν έδινα σημασία. Τι έγινε το σφράγισαν ή αναδουλειές; Έχουμε κάποια πληροφορία;

:S

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.469
Πόντοι
12.756

-Ποσα θελεις?
-30 (φατσα μπαζο)
- Μαρια
- Απο που εισαι Μαρια ?

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
495
Πόντοι
21
Τυπε καλησπερα, οποτε δεν παιζει να την γαμησο, καταρχην δεν επρεπε να δεχτης μεσα στο αμαξι επρεπε να την πας η σπιτη σου η σε χοτελ της αρεσκειας σου.....αυτη θελει το 30αρη και σε ξεπετα τσακ μπαμ απο οτι λες  :headbang:
το προτινα αλλά δεν. Άσε που μόνο από πανό ήθελε μιλάμε για ξεπετα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom