apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εκλεισε το ζενιθ και σταματησε η σταδιοδρομια της τυπεοροθετικη εκδιδομενη τοξοβολα
εκλεισε το ζενιθ και σταματησε η σταδιοδρομια της τυπεοροθετικη εκδιδομενη τοξοβολα
Χανιώτη μήπως ξέρεις και το πρεζάκι που συχνάζει τα βράδια έξω από το Λίτο ,συνήθως περιφέρεται κοντά και ο δικός της ,μια ψηλή πρόστυχη ξανθιά με ωραίο κορμί 2,5αρια βυζιά και ποδάρες
Σήμερα γύρω στις 06:30,στο τέλος της Λιοσίων υπερ-καλτ σκηνικό με πρεζάκια να κυνηγιούνται πάνω στον δρόμο,μια τελειωμένη που έμοιαζε με την μαρία του χανιώτη με αίματα στα χέρια να προσπαθεί να περπατήσει κι άλλη μια που ήταν ξάπλα πάνω στον δρόμο στην δεξιά λωρίδα
Σήμερα γύρω στις 06:30,στο τέλος της Λιοσίων υπερ-καλτ σκηνικό με πρεζάκια να κυνηγιούνται πάνω στον δρόμο,μια τελειωμένη που έμοιαζε με την μαρία του χανιώτη με αίματα στα χέρια να προσπαθεί να περπατήσει κι άλλη μια που ήταν ξάπλα πάνω στον δρόμο στην δεξιά λωρίδα
Σήμερα γύρω στις 06:30,στο τέλος της Λιοσίων υπερ-καλτ σκηνικό με πρεζάκια να κυνηγιούνται πάνω στον δρόμο,μια τελειωμένη που έμοιαζε με την Μαρία του χανιώτη με αίματα στα χέρια να προσπαθεί να περπατήσει κι άλλη μια που ήταν ξάπλα πάνω στον δρόμο στην δεξιά λωρίδα
Άντε να δούμε από σήμερα αν θα ξαναζωντανέψουν οι πιάτσες τώρα που πέρασαν οι δημοτικές εκλογές κι εξασφάλισε ξανά ο Καμίνης την επανεκλογή του...
kaι οταν αλλαξει ο διοικητης του ΑΤ...
αυτη που κρυβεται πισω απο περιπτερα και αμαξια δεν λες τυπε?Τυποι μου μια μαυρη κοντουλα με πολυ ωραιο κορμι κολαρα μπουταρες αλλα δυστηχος της λοιπουν τα μπροστινα δοντια...τι παιζει με δαυτη ; αραζη και απεναντη απο χοτελ ελιζιουμ και σατοβριανδρου και 3 σπτεμβριου κανει γυρες συνεχος , αν ξερει καποιος ας πει χτες φορουσε πορτοκαλι φορεμα
Τυποι μου μια μαυρη κοντουλα με πολυ ωραιο κορμι κολαρα μπουταρες αλλα δυστηχος της λοιπουν τα μπροστινα δοντια...τι παιζει με δαυτη ; αραζη και απεναντη απο χοτελ ελιζιουμ και σατοβριανδρου και 3 σπτεμβριου κανει γυρες συνεχος , αν ξερει καποιος ας πει χτες φορουσε πορτοκαλι φορεμα
τυπε μου τη ρωτησα καποια στιγμη,μου ειπε 25 συν χοτελ αλλα την κυνηγουσαν κατι μπατσοι και δεν προλαβα να ρωτησω περισσοτερα.και σημερα που την ειδα καποια στιγμη ηταν μεσα στην καυλα.αυτο με τα δοντια μη σε ανησυχει.οσο λιγοτερα,τοσο καλυτερη πιπαΤυποι μου μια μαυρη κοντουλα με πολυ ωραιο κορμι κολαρα μπουταρες αλλα δυστηχος της λοιπουν τα μπροστινα δοντια...τι παιζει με δαυτη ; αραζη και απεναντη απο χοτελ ελιζιουμ και σατοβριανδρου και 3 σπτεμβριου κανει γυρες συνεχος , αν ξερει καποιος ας πει χτες φορουσε πορτοκαλι φορεμα
Λες για την Άννα από τη Γκάνα. Δεν τη συνιστώ. Έχει απίθανο σώμα, μικρά στητά βυζάκια, αρμονικά με το σώμα της, αλλά είναι ξεπέτα. Την πρώτη φορά που την πήρα με ικανοποίησε πολύ, αν και δεν έδωσε κώλο όπως μου είχε υποσχεθεί στο δρόμο (τον έχω πολύ μεγάλο και πονάει, κλπ παραμύθια). Τη δεύτερη φορά έκατσε με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούσα να της τον μπήξω και μου την έσπασε. Τέλος πάντων, ίσως σε εσένα φερθεί καλύτερα, ποιός ξέρει, μπορεί να την εμπνεύσεις.Τυποι μου μια μαυρη κοντουλα με πολυ ωραιο κορμι κολαρα μπουταρες αλλα δυστηχος της λοιπουν τα μπροστινα δοντια...τι παιζει με δαυτη ; αραζη και απεναντη απο χοτελ ελιζιουμ και σατοβριανδρου και 3 σπτεμβριου κανει γυρες συνεχος , αν ξερει καποιος ας πει χτες φορουσε πορτοκαλι φορεμα
Ακριβος τυπε μουαυτη που κρυβεται πισω απο περιπτερα και αμαξια δεν λες τυπε?
τρομερη μορφη