ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
δεν πηγε για απεξαρτηση αυτη τυπε?
δεν πηγε ουτε θα παει και ποτε
δεν πηγε για απεξαρτηση αυτη τυπε?
:-δεν πηγε ουτε θα παει και ποτε
μια χαρά τύπε με το μαριώ ειμουνα αλώσαμε για αλλη μια φορά την πρεζοπουτανόπιατσα της ομόνοιας
Πάλι τα ίδια ρε...
την ξεπερασες τυπε?φιλαρακια ειμαστε τιποτε παραπανω.. ;)
την ξεπερασες τυπε?
καλα ξηγηθηκες τυπεαρκετο καιρο τωρα..παραμενουμε φιλαρακια και ολα καλα..
Γριά είναι ρε φίλε η γκόμενα, πάνω από 40;η κοπελα αυτή που είναι στη π.ραλλη εξω από του βενετη ηταν επι χρονια στη πιατσα του ρουφ
ΥΓ.οι ωρες που βγαινει είναι μολις κλεινει ο βενετης..
παντως καθε βραδυ εκει ειναι τυπε,δεν πρεπει να ειναι πανω απο 40 η λεγαμενηΓριά είναι ρε φίλε η γκόμενα, πάνω από 40;
οι πληροφορίες είναι μπερδεμένες. Περίπου πόσο είναι, 20, 25, 30, 35άρα; Ας πει κάποιος που την έχει πλησιάσει και έχει μιλήσει μαζί της, μη τρέχουμε τσάμπα εκεί κάτω και καίμε βενζίνες χωρίς λόγω. Μιλάμε πάντα γι΄ αυτή στου βενέτη μπροστά στη Π. Ράληπαντως καθε βραδυ εκει ειναι τυπε,δεν πρεπει να ειναι πανω απο 40 η λεγαμενη
Σατωβριάνδου,Πλατεία Λαυρίου και γωνία Σωκράτους με Κωσταντινουπόλεος πλέον έχει μεταφερθεί η κίνηση στην ομόνοια.8 με 2 καθημερινά έχει σκούπα άδικα η αναζήτηση πορνιδίων..
Γραπτά κάνατε την συνεννόηση;Θα εξηγούσε πολλά!!!Καλημέρα.. Χθες είχα την ατυχία να ΠΑΟ με την τύπισα που αραζη στου Βενέτη.. Λιπον μιλάμε για το χαλί στο σεχ τελιος ασχετι στην πίπα το ίδιο.. Το κακό είναι ότι έχει κάτι μεγάλα περίεργα σπηρια που με ανησύχησαν. Με πήγε πίσω από το διπλα μαγαζί μέσα στο αυτοκίνητο και κάτι απο δίπλα επερναν μάτι. Τσπ να προσέχετε μάγκες
Αυτοί πρέπει να ήταν από το διπλανό βενζινάδικο της ΒP.Με πήγε πίσω από το διπλα μαγαζί μέσα στο αυτοκίνητο και κάτι απο δίπλα επερναν μάτι
δεν πιστευω να εκανες τιποτα παρανομα εξτραδακια μαζι της τυπε? :SΚαλημέρα.. Χθες είχα την ατυχία να ΠΑΟ με την τύπισα που αραζη στου Βενέτη.. Λιπον μιλάμε για το χαλί στο σεχ τελιος ασχετι στην πίπα το ίδιο.. Το κακό είναι ότι έχει κάτι μεγάλα περίεργα σπηρια που με ανησύχησαν. Με πήγε πίσω από το διπλα μαγαζί μέσα στο αυτοκίνητο και κάτι απο δίπλα επερναν μάτι. Τσπ να προσέχετε μάγκες
Καλημέρα.. Χθες είχα την ατυχία να ΠΑΟ με την τύπισα που αραζη στου Βενέτη.. Λιπον μιλάμε για το χαλί στο σεχ τελιος ασχετι στην πίπα το ίδιο.. Το κακό είναι ότι έχει κάτι μεγάλα περίεργα σπηρια που με ανησύχησαν. Με πήγε πίσω από το διπλα μαγαζί μέσα στο αυτοκίνητο και κάτι απο δίπλα επερναν μάτι. Τσπ να προσέχετε μάγκες
Γραπτά κάνατε την συνεννόηση;Θα εξηγούσε πολλά!!!
Φίλε την είχα τιμήσει κάποιες φορές γιατί πραγματικά είχε πολύ στενό μουνί και έκανε φοβερό βαθύ λαρύγγι. Την τελευταία φορά μου την έσπασε άγρια γιατί μου την κοπάνησε μέσα από το δωμάτιο, έφυγε μάλλον να πάρει τη δόση της και στη συνέχεια γύρισε και μου έκανε πολύ άσχημη ξεπέτα. Δεν ξέρω, ίσως εσύ να την εμπνεύσεις περισσότερο και να σου φερθεί καλύτερα. Εγώ δεν θα την ξαναπάρω.Μια Αλεξάνδρα ρε τύποι ξανθιά κοντουλα αδύνατη με φήμη για πολυ βαθύ λαρυγγι και στενό μουνι εχει θεαθει Σατωβριανου ξέρει κανεις κάτι... Που βρίσκεται?????