Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (3 μέλη και 52 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ερχεται κατα καιρους ενα ομορφο πιπινι με την περιγραφη που δινεις και νομιζω πως το τζιν που φοραει εχει μεγαλα σκισιματα στα γονατα.αν λεμε την ιδια,δεν κανει στανταρ εμφανισεις
ισως η πιο ωραια παρουσια εκεινο το μεσημερι...πολυ γλυκεια κοπελα...

Επισκέπτης
:grin: :grin: :grin:

1613885_714625611934507_8693324753095696024_n.jpg
ποια ειναι αυτη???

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
529
Πόντοι
96
τεσπα,εμενα με εενδιαφερει εκεινο το ομορφο πιπινι,οταν πηγα να την πλησιασω με κοιτουσε με ενα ναζιαρικο βλεμμα ολο καυλα  :smitten: :smitten:
αν λεμε τελικα την ιδια δε νομιζω πως θα την πετυχεις ευκολα.τις ωρες που ειμαι εγω τουλαχιστο στο τριγωνο δεν εχω καταλαβει ποτε ερχεται και ποτε οχι

Επισκέπτης
αν λεμε τελικα την ιδια δε νομιζω πως θα την πετυχεις ευκολα.τις ωρες που ειμαι εγω τουλαχιστο στο τριγωνο δεν εχω καταλαβει ποτε ερχεται και ποτε οχι
την προηγουμενη φορα την ειχα πετυχει 3 ωρα το μεσημερι...αυριο που θα χω δουλεια στην ομονοια θα προσπαθησω να περασω απο κεινο ,το κακο ειναι οτι βρισκοταν σε αδιακριτο σημειο...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
529
Πόντοι
96
την προηγουμενη φορα την ειχα πετυχει 3 ωρα το μεσημερι...αυριο που θα χω δουλεια στην ομονοια θα προσπαθησω να περασω απο κεινο ,το κακο ειναι οτι βρισκοταν σε αδιακριτο σημειο...
καθεται στη μεση της πλατειας το μαλακισμενο :grin:.κι εγω τραβαω ζορια εκει περα γτ δουλευω στην περιοχη και δε μπορω να κινηθω οπως θελω.εχει καλοθελητες πολλους

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
529
Πόντοι
96
αυτες τις μερες παντως δεν εχει φανει.αν δοκιμασεις γραψε τιποτα να γνωριζουμε

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
529
Πόντοι
96
την ξανθια με τα σορτσακια που επανεμφανιστηκε μπροστα απο το γαλαξια την εχει δοκιμασει κανενας;σκεφτομαι να κανω καταδρομικη το σκ αλλα με κολλαει η μουρη της που ειναι ξυνισμενη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
την ξανθια με τα σορτσακια που επανεμφανιστηκε μπροστα απο το γαλαξια την εχει δοκιμασει κανενας;σκεφτομαι να κανω καταδρομικη το σκ αλλα με κολλαει η μουρη της που ειναι ξυνισμενη
τυπε πληρωνουμε για να μην βλεπουμε τετοια ξινισμενα μουτρα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom