Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (6 μέλη και 37 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές χαιρετώ μετά από καιρό. Πριν από μιάμιση ώρα περίπου, δηλαδή περίπου στις 5:50 τα ξημερώματα, στη διασταύρωση των οδών Καματερού και Χαλκοκονδύλη στην πλατεία Βάθης, ήτοι στην κάτω μεριά απ' το γνωστό περίπτερο στο τρίγωνο, πέτυχα πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία μαυρομάλλα με ωραίο κορμί, υπέροχα πόδια και έκφυλο πρόσωπο ντυμένη με γαλάζιο φορεματάκι ονόματι ΜΑΡΙΝΑ και μου είπε ότι παίρνει 20 ευρώ (χωρίς να διευκρινίσει το πού) και 25 για ξενοδοχείο... Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να πρόκειται για τρανς καθώς μιλώντας της διαπίστωσα ότι έχει πολύ βαριά φωνή. Γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο γι' αυτήν; Την έχει τιμήσει κανείς;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Συναγωνιστές χαιρετώ μετά από καιρό. Πριν από μιάμιση ώρα περίπου, δηλαδή περίπου στις 5:50 τα ξημερώματα, στη διασταύρωση των οδών Καματερού και Χαλκοκονδύλη στην πλατεία Βάθης, ήτοι στην κάτω μεριά απ' το γνωστό περίπτερο στο τρίγωνο, πέτυχα πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία μαυρομάλλα με ωραίο κορμί, υπέροχα πόδια και έκφυλο πρόσωπο ντυμένη με γαλάζιο φορεματάκι ονόματι ΜΑΡΙΝΑ και μου είπε ότι παίρνει 20 ευρώ (χωρίς να διευκρινίσει το πού) και 25 για ξενοδοχείο... Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να πρόκειται για τρανς καθώς μιλώντας της διαπίστωσα ότι έχει πολύ βαριά φωνή. Γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο γι' αυτήν; Την έχει τιμήσει κανείς;

Τράβελος είναι ρε τύπε,το νου σου... :crazy:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
αυτή τη στιγμη ρουμανοειδες πιπινι με πολύ καλο κορμι μαυρο μαλλι και μινι ροζ φουστα εξω από το βενετη στην πετρου ραλλη απέναντι από καρφουρ..  :cum:
Μήπως ξέρεις τι ώρες την βρίσκουμε εκεί, γιατί το Σάββατο το βράδυ περίμενα σα μαλάκας κανένα μισάωρο κατά τις 12 τη νύχτα αλλά δεν έσκασε μύτη. Στέκεται ακριβώς έξω από τον Βενέτη-Χαρμάνη;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μήπως ξέρεις τι ώρες την βρίσκουμε εκεί, γιατί το Σάββατο το βράδυ περίμενα σα μαλάκας κανένα μισάωρο κατά τις 12 τη νύχτα αλλά δεν έσκασε μύτη. Στέκεται ακριβώς έξω από τον Βενέτη-Χαρμάνη;
Δεν εχει στανταρ ωρες εγω οταν ειμαι απογευματινος σχολοντας μια την β λεπο μια οχι....αλλα παντα με της 11μισι ....αντε γαματη ρ τυπε και πες μας τι λεει αμα ειναι να τιμουμε συχνα το μωρακι :grin:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
..Ρε απόλυτε, αν ψηφίσουμε Σακελλαρίδη, οι πιάτσες θα αναστηθούν???

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Δεν εχει στανταρ ωρες εγω οταν ειμαι απογευματινος σχολοντας μια την β λεπο μια οχι....αλλα παντα με της 11μισι ....αντε γαματη ρ τυπε και πες μας τι λεει αμα ειναι να τιμουμε συχνα το μωρακι :grin:
ρε μαγκες διαβαστε και λιγο πιο πισω... η κοπελα αυτή που είναι στη π.ραλλη εξω από του βενετη ηταν επι χρονια στη πιατσα του ρουφ...εξωτερικα εμφανισιμη αλλα για σεξ δε λεει υπαρχουν αναφορες για αυτή στη κατηγορια πιατσα στο ρουφ..μονο για κλαρινο..
ΥΓ.οι ωρες που βγαινει είναι μολις κλεινει ο βενετης..

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
καθε βραδυ περναω απο κει κατα τις 10-11 και ειναι στο ποστο του το τεμαχιο τυπε  ;)

takisbigxxx

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα ..δεν ξερω αν εχει αναφερθει η αν νωριζει καποισ κατι την πεμπτη κατα τις 01¨00 κατεβαινοντας κωνστα/πολεως ακριβως πριν την γεφυρα την υπογεια τησ χαμοστερνας ηταν 2 τεμαχια,ενα μελαχρινο κ ενα ξανθο κοντα στα 25 αν ειδα καλλα.επειδη ειμουν με ταξι δεν μποροθσα να σταματησω..δεν μενω αθηνα οποτε δεν μπορω να το τσεκαρω αμεσα...αυτα προς πληροφορηση οποιου ενδιαφερομενου :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πριν λίγο εθεάθη "τσουρκοειδές/τσιγγανοειδές"...στο ύψος της AUDI...στην Ιερά Οδό,με κολλητό φόρεμα...να πιατσάρει... ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
το τεμαχιο της πετρου ραλλη ηταν παλι στο ποστο του σημερα  ;) μιλαγε με εναν ταριφα με φιμε τζαμια που ειχε σταματησει :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom