Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
ασε τυπε πολυ βρωμα μιλαμε
ειχα κανει το λαθος και ειχα παρει μια ινδη
μασχαλιλα
κωλιλα
ποδαριλα
φονικος συνδιασμος
φυσικα ουτε που διανοηθηκε να κανει μπανιο στο χοτελι
παραεισαι εξτρεμιστης τυπε μου

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
447
Πόντοι
21
Τελικά με αυτές από το σχιστό έχει πάει κανείς????

sexpistol13

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ηαλβανιδοκολλαρα η Αντζελα που εχει χαθει ρε παιδες;Εχω μερες να την δω...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
αυτή τη στιγμη ρουμανοειδες πιπινι με πολύ καλο κορμι μαυρο μαλλι και μινι ροζ φουστα εξω από το βενετη στην πετρου ραλλη απέναντι από καρφουρ..  :cum:
To exw dei polles fores ayto type moy...to exei parei kaneis;;paei se xorel sto sxisto; h se prizi na pas kapoy pio konta;; :think:

spurosspurou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα παίδες όταν θα γράφετε να λέτε και τι ώρα ήσασταν περίπου για να υπάρχει μια σχετική άνεση με της πληροφορίες που θα δίνουμε γιατί θα μπαίνουν να βλέπουν για να μάθουν τι υπάρχει και που είναι και όταν πάνε αν δεν δουν κάτι θα λένε όλοι αυτοί βλακίες λένε γιαυτό αν υπάρχει και η ώρα στο περίπου μέσα στα σχόλια θα είναι ακόμα καλύτερα επειδή ήμαστε στην αθήνα αυτό δεν λέει κάτι συγνώμη για το  :tickedoff: γεια σας  :)

spurosspurou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ξέρετε αν και που έχει μουσουλμάνες εδώ αθήνα για εσάς δεν ξέρω αλλά εγώ μπαίνω στο tubegalore και βλέπω τσόντες με μουσουλμάνες  :cum: είναι ωραίες γυναίκες αλλά ναι εντάξει εδώ αθήνα δεν θα έχει τέτοιες και κυρίως πουτάνες είδα στης πίσω σελίδες κάτι για ινδές θα πάω να κάνω μια βόλτα εκεί από βδομάδα αλλά αν ξέρετε κάτι παραπάνω εκτός από αυτό πείτε. ...αυτό είναι λίγο άκυρο λογικά τώρα που καλοκαιριάζει θα υπάρχουν και τουρίστριες :dancing: στο κέντρο και γύρο :pipa1:  :tits2:  :fuck2:  :cum: ( για πιο γρήγορες φιλίες πάμε αεροδρόμιο  ;) )
γεια σας  :)

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
ξέρετε αν και που έχει μουσουλμάνες εδώ αθήνα για εσάς δεν ξέρω αλλά εγώ μπαίνω στο tubegalore και βλέπω τσόντες με μουσουλμάνες  :cum: είναι ωραίες γυναίκες αλλά ναι εντάξει εδώ αθήνα δεν θα έχει τέτοιες και κυρίως πουτάνες είδα στης πίσω σελίδες κάτι για ινδές θα πάω να κάνω μια βόλτα εκεί από βδομάδα αλλά αν ξέρετε κάτι παραπάνω εκτός από αυτό πείτε. ...αυτό είναι λίγο άκυρο λογικά τώρα που καλοκαιριάζει θα υπάρχουν και τουρίστριες :dancing: στο κέντρο και γύρο :pipa1:  :tits2:  :fuck2:  :cum: ( για πιο γρήγορες φιλίες πάμε αεροδρόμιο  ;) )
γεια σας  :)
κι εσυ εξτρεμιστης τυπε; :rockon: :rockon: :rockon:

spurosspurou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
κι εσυ εξτρεμιστης τυπε; :rockon: :rockon: :rockon:
  ... 
γεια χαρά φίλος όχι δεν είμαι ακραίος αλλά νομίζω πως οι (ξένες  :fuck2: )γαμιούνται καλύτερα από της (ελληνίδες  :zfuck: ) γιατί πιστεύω πως η ελληνίδες εκτός από βρομιάρες δεν ξέρουν και τι θέλουν  :jerking:  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
   ... 
γεια χαρά φίλος όχι δεν είμαι ακραίος αλλά νομίζω πως οι (ξένες  :fuck2: )γαμιούνται καλύτερα από της (ελληνίδες  :zfuck: ) γιατί πιστεύω πως η ελληνίδες εκτός από βρομιάρες δεν ξέρουν και τι θέλουν  :jerking:  :2funny:
:thumbsup:

Dimisn

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εχθες 12 το βραδακι γυρνωντας απο Γλυφαδα να τα τσεκαρω ολα να δω τι παιζει, πηγαινα ως εκ τουτου για το τεμαχιο στη Π.Ραλλυ εξω απο το Βενετη, μετριο πολυ, ασπρουλιαρα ακωλο σχεδον μικρο βυζι, πολυ φιλικο χαμογελαστο μου λεει 30 πιπα σεξ με καποτα, τη καληνυχτισα και εφυγα.
Αυτο που μου αρεσε ειναι ενα ψηλο τουλαχιστον με το τακουνι που ηταν παραλιακη ρευμα γλυφαδα προς πειραια πριν στριψεις για Αμφιθεας, πανεμορφο καιρο μου εχει κατσει, και εινια το τεμαχιο που ηταν γλυφαδα σχεδον εξω απο κρεολη γκολφ νομιζω που ηταν ξανθο, θυμαται κανεις? χαμηλων τωνων ευγενικο και ομορφο. Δε λεω το ψηλο που ειναι μετα στη καμενη λαμπα, το ειδε κανεις αυτο?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εχθες 12 το βραδακι γυρνωντας απο Γλυφαδα να τα τσεκαρω ολα να δω τι παιζει, πηγαινα ως εκ τουτου για το τεμαχιο στη Π.Ραλλυ εξω απο το Βενετη, μετριο πολυ, ασπρουλιαρα ακωλο σχεδον μικρο βυζι, πολυ φιλικο χαμογελαστο μου λεει 30 πιπα σεξ με καποτα, τη καληνυχτισα και εφυγα.
Αυτο που μου αρεσε ειναι ενα ψηλο τουλαχιστον με το τακουνι που ηταν παραλιακη ρευμα γλυφαδα προς πειραια πριν στριψεις για Αμφιθεας, πανεμορφο καιρο μου εχει κατσει, και εινια το τεμαχιο που ηταν γλυφαδα σχεδον εξω απο κρεολη γκολφ νομιζω που ηταν ξανθο, θυμαται κανεις? χαμηλων τωνων ευγενικο και ομορφο. Δε λεω το ψηλο που ειναι μετα στη καμενη λαμπα, το ειδε κανεις αυτο?
Ειναι ωραιο μουνακι, αλλα κατι μου λεει να μην παω μαζι της δεν μου βγαζη συγουρια η τυπισσα εκτος αυτου ενας ειχε πει οτι ειναι πολυ μετρια στο γαμηση...αλλα ας πει καποιος που την εχει  :knockinb: παει σε χοτελ στο σχιστο η θελει πολυ κοντινα σε δικο της , εχει νταβα που την ακολουθη η οχι  :think:  :rockon:

zippo

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
0
απο σχιστο ξερει κανενας τιποτα να μας πει???????????

Dimisn

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Στη γεφυρα βρισκονται και στην οδο Σατ/δου χαιδαρι

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Μια ξανθιά μιλφ με χοντρά μπούτια που αράζει στην καποδιστρίου κάτω από το Λιτο σχεδόν την έχει πάρει κανείς; Λέει τίποτα; Βράδυ μετά τις 23"00 είναι εκεί... Αρκετά χρόνια τώρα τη βλέπω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom