Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Λες για την Άννα από τη Γκάνα. Δεν τη συνιστώ. Έχει απίθανο σώμα, μικρά στητά βυζάκια, αρμονικά με το σώμα της, αλλά είναι ξεπέτα. Την πρώτη φορά που την πήρα με ικανοποίησε πολύ, αν και δεν έδωσε κώλο όπως μου είχε υποσχεθεί στο δρόμο (τον έχω πολύ μεγάλο και πονάει, κλπ παραμύθια). Τη δεύτερη φορά έκατσε με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούσα να της τον μπήξω και μου την έσπασε. Τέλος πάντων, ίσως σε εσένα φερθεί καλύτερα, ποιός ξέρει, μπορεί να την εμπνεύσεις.
Ειναι πολυ τουμπανο τυπε μου το πιο ωραιο κορμι στην πιατσα, την εχω δει πολλες φορες στην πιατσα ολο γυρες κανει , μια φορα περπατουσε σε ενα σοκακι κοντα στην οδο μαρνης , την ρωτο ποσο και ενο περπατουσε μου ειπε 30...ειναι πολυ ψυχρη ομως ετσι φαινετε κριμα το κορμι  :rockon:

Επισκέπτης
Μαγκες για οσους ενδιαφερονται, μολις γυρισα απο Γλυφαδα και ειδα αρκετα καλα τεμαχια επι της λεωφορου..στο Κρεολη ηταν η Ελενα..η ξανθια, την εχω δοκιμασει ειναι πολυ καλη..λιγο πιο κατω μετα τα Εβερεστ μια στρουμπουλι ξανθια..και στο υψος του παλιου αεροδρομιου κοντα στην καντινα επισης ειδα 2 πολυ καλα τεμαχια..αυτα απλα ενημερωτικα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μαγκες για οσους ενδιαφερονται, μολις γυρισα απο Γλυφαδα και ειδα αρκετα καλα τεμαχια επι της λεωφορου..στο Κρεολη ηταν η Ελενα..η ξανθια, την εχω δοκιμασει ειναι πολυ καλη..λιγο πιο κατω μετα τα Εβερεστ μια στρουμπουλι ξανθια..και στο υψος του παλιου αεροδρομιου κοντα στην καντινα επισης ειδα 2 πολυ καλα τεμαχια..αυτα απλα ενημερωτικα
τυπε να γαμησουμε ειπαμε οχι να μεταναστευσουμε :grin:

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
:2funny: :2funny: :2funny:γεια σου ρε απολυτε.........

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
εγινε δοκιμη σε Αλεξανδρα,ξανθο κοντοπουτανο εκ Πολωνιας,καλο σφιχτο βυζι,σερβις για κλαματα,ολο ψευτικα αχ και βαχ,35 ευρω με λοκο +10 το χοτελι...βρωμιαρα,δεν εκανε μπανιο ουτε πριν,ουτε μετα :S :S :S

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
εγινε δοκιμη σε Αλεξανδρα,ξανθο κοντοπουτανο εκ Πολωνιας,καλο σφιχτο βυζι,σερβις για κλαματα,ολο ψευτικα αχ και βαχ,35 ευρω με λοκο +10 το χοτελι...βρωμιαρα,δεν εκανε μπανιο ουτε πριν,ουτε μετα :S :S :S

είναι γνωστό

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

τωρα που καλοκαιριασε βγηκαν απο γλυφαδα μεχρι π.φαληρο !

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εγω την ειχα ρωτηση αν κανει φιλακια στο στομα και μου λεει τι ειναι αυτα που λες αγορι μου....Ε με το που ειπε αυτο καταλαβα τι παιζει.....Θα ελεγε ευγενικα οχι μωρο μου.....τετοιες συμπεριφορες παραπεμπουν σε φολες.. :rockon: Ασε χτες που την ειδα εχει παρει και τα κιλακια της....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αν δεις την πουτανα να βαριεται να κανει μπανιο πριν θα ειναι σιγουρα ξεπετα :S

Ricassoli

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις μια ρουμανα Κατερίνα που εκανε πιάτσα στο Κολωνακι ψηλά στη σολωνος περιπου πριν κανενα 5 μηνο που την βρίσκουμε τωρα; Κατερίνα ή Ναομι νομίζω καμια φορα! Μελαχροινή 1,60 περιπου 22-23 χρόνων αδυνατουλα γλυκό προσωπάκι!

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εγω την ειχα ρωτηση αν κανει φιλακια στο στομα και μου λεει τι ειναι αυτα που λες αγορι μου....Ε με το που ειπε αυτο καταλαβα τι παιζει.....Θα ελεγε ευγενικα οχι μωρο μου.....τετοιες συμπεριφορες παραπεμπουν σε φολες.. :rockon: Ασε χτες που την ειδα εχει παρει και τα κιλακια της....

Δηλαδη τυπε αν της ελεγες οτι θελεις να την γαμησεις τι θα επρεπε να απαντησει το χαζοπουτανί ?
Μα ψαχνεις και εσυ για φιλακια στις απλυτες ψωλοχυμενες ...

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δηλαδη τυπε αν της ελεγες οτι θελεις να την γαμησεις τι θα επρεπε να απαντησει το χαζοπουτανί ?
Μα ψαχνεις και εσυ για φιλακια στις απλυτες ψωλοχυμενες ...
Το να την ρωταγα τυπε μου το αυτονοειτο, απλα θα γελουσε πιστευω.....τωρα για φιλακια λογικο να ρωτησο αλλες κανουν αλλες οχι...μην νομιζις σπανιος κανουν γλωσσοφιλα...μην νομιζις τυπε μου πως ολες θελουν η αντεχουν οπως θες παρτο...να κανουν φιλακια με τον καθε τυχαρπαστο.... ;)

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Μια Λορι νταρντανο βυζαρομπουτοταρου που αραζει μπροστα απο το Ελιζιουμ στο τριγωνο, ξερετε αν αξιζει??

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
λιγο πιο μετα απο πλατεα λαυριου ενα ξανθο καμμια 30 χρονων
ωραιοτατο γκομενακι εβγαινε επι3 μερες συνεχομενες και εψαχνε πελατεια