δεν αλλαξε την ζωη σου αυτη η συναντηση τυπε?
Βέβαια.....το έχω δηλώσει......αλλά η μεγάλη στιγμή ήταν όταν μου "διάβασε" το κινητό με την Φωτό Του.......
δεν αλλαξε την ζωη σου αυτη η συναντηση τυπε?
Αυτό χτύπα το μπουζούκι με πενιά να κονομήσεις τάλιραΠοίηση
[tt]Hotel Σαβόγια
Στην 3ης Σεπτεμβρίου
ξάπλωσε το πρεζόνι
πάνω στις τσιμεντόπλακες
(συνέχεια σπαρταρά
γιατί δε βρήκε δόση)
στη Βερανζέρου στο Hotel Σαβόγια
το λαϊκό κορίτσι
ανάσκελα ριγμένο στο κρεβάτι
κάνει τα κέφια
του χουβαρντά πελάτη
απόψε πέφτουν κορμιά
στα πέριξ της Ομόνοιας
ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ
151 ΠΟΙΗΜΑΤΑ
Συλλογή φίλων.[/tt]
Όλα τα ποιήματα εδώ:
Αυτό χτύπα το μπουζούκι με πενιά να κονομήσεις τάλιραΠοίηση
[tt]Hotel Σαβόγια
Στην 3ης Σεπτεμβρίου
ξάπλωσε το πρεζόνι
πάνω στις τσιμεντόπλακες
(συνέχεια σπαρταρά
γιατί δε βρήκε δόση)
στη Βερανζέρου στο Hotel Σαβόγια
το λαϊκό κορίτσι
ανάσκελα ριγμένο στο κρεβάτι
κάνει τα κέφια
του χουβαρντά πελάτη
απόψε πέφτουν κορμιά
στα πέριξ της Ομόνοιας
ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ
151 ΠΟΙΗΜΑΤΑ
Συλλογή φίλων.[/tt]
Όλα τα ποιήματα εδώ:
Φίλε την είχα δει το προηγούμενο σάββατο το βράδυ,ψιλοσάπια μου φάνηκε(θέλω να την ξαναδώ αλλη μια γιατι δεν τν έκοψα καλα,απλα πέρασα με το αμάξι και μιλαγαμε με ενα φιλο και δεν δωσαμε πολυ σημασια),τέτοιες βρίσκεις και μεσημερια-απογευματα στο τρίγωνο,δεν χρειάζεται να ξενυχτήσειςsorry που επαναλαμβάνομαι,
μια μελαχρινή μιλφού που κάνει πιάτσα μεταμεσονύχτια σόλωνος χαμηλά στη διχάλα που ξεκινάει για καπποδιστρίου, την ξέρει κανείς?
Καλησπέρα συνάδελφοι,
μεσημεριανο κατέβασμα χθες 8.2.2013 στο αμαρτωλο τριγωνο για
Εφτασα 15:30 και μετα απο γυρα 20' κατέληξα σε 3 τεμάχια
-αλβανιδοκωλαρα
-Κουνέλι
-Μελαχρινό σκκυλι με σωματαρα εξω απο ελυσιουμ,το εχω αναφερει πολλακις
Δεν ειχα παει με καμια απο αυτες στο παρελθον,οποτε η επιχειρηση εξελιχτηκε σε ΠΟΡΝΟΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ,ειδικα οταν δεν υπαρχουν και κριτικες στο φορουμ για τις 2 απο τις 3(μονο για την αλβανιδοκωλαρα εχουν γραψει κριτικες συναδελφοι εδω )
Οικονομικα και οι 3 ηταν στα ιδια, 20+10 ξενδοχειο,τελικα κατεληξα στην αλβανιδοκωλαρα(η οποια ονομαζεται αντζελα),μου ειχε καρφωθει απο την αρχη της εβδομαδας που την ειχα δει για πρωτη φορα
Πηγαμε στο LITO,μπανακι και ξεκινημα με εξαιρετικό τσιμπουκι και μετα γαμησι στα 4 με θεα την υπεροχη κωλάρα της,δεχοταν και μπατσακια στο κωλο αδιαμαρτυρητα,καλη συμμετοχη γενικα απο μερους της,το μουνι της γενικα αρκετα ξεχειλωμενο και στηθος μικρο,αλλα με τετοια κωλαρα τα ξεχνας ολα τα αλλα...Επισης ηταν ωραια τυπισσα,ομιλιτικη,ουτε ξινη,για αλλες υπηρεσιες δεν ρωτησα(φιλια,δαχτυλιασματα,κωλο,ακαποτα),γιατι εχω μια συνηθεια να ρωταω μονο για οτι θελω να "ψωνισω" Επισης κατι που μου εκανε καλη εντυπωση ηταν οτι ειχε καποτες DUREX και οχι κατι τελειωμενες μαρκες
Γενικα πολυ καλη εμπειρια(9/10),θα τη ξανατιμουσα ευχαριστως..
Δεν ειχα παει με καμια απο αυτες στο παρελθον,οποτε η επιχειρηση εξελιχτηκε σε ΠΟΡΝΟΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ,ειδικα οταν δεν υπαρχουν και κριτικες στο φορουμ για τις 2 απο τις 3(μονο για την αλβανιδοκωλαρα εχουν γραψει κριτικες συναδελφοι εδω )
Έχει παρει κανεις αυτη με τα κουνελισια δοντια και με το περουκε ξανθο-γκρι-μπλε μαλλι?εχω ανακαλυψει οτι μενει διπλα στη δουλεια μου και το βλεπω συχνα
και αυτο ηταν τρωγλη τυπεΠοίηση
[tt]ΗΟΤΕL ÉTOILE
Στα κρεβάτια του
πριν από 40 χρόνια
καιγόμουν ολόκληρος
μαζί με το κορμί της
όμως απόψε
πήρε φωτιά στ’ αλήθεια
το παλιό ξενοδοχείο
ΦΩΤΙΑ στο Étoile
καίγεται η 3ης Σεπτεμβρίου
έρχονται πυροσβέστες
να σώσουν το ερωτικό μνημείο...
ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ
151 ΠΟΙΗΜΑΤΑ
Συλλογή φίλων.
[/tt]
Ποίηση
[tt]ΗΟΤΕL ÉTOILE
Στα κρεβάτια του
πριν από 40 χρόνια
καιγόμουν ολόκληρος
μαζί με το κορμί της
όμως απόψε
πήρε φωτιά στ’ αλήθεια
το παλιό ξενοδοχείο
ΦΩΤΙΑ στο Étoile
καίγεται η 3ης Σεπτεμβρίου
έρχονται πυροσβέστες
να σώσουν το ερωτικό μνημείο...
ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ
151 ΠΟΙΗΜΑΤΑ
Συλλογή φίλων.
[/tt]
...τα θυμαμαι αυτά τα 2, αλλα πρεπει να σταματησαν να εχουν πουτανες ηδη από τα εητυς ,θυμαμαι όμως ότι ειχαν κυριως γκρανια και χοντρες ,ειδικα το "εθνικη ενωσις" οποτε παιρναγα ειχε παντα 4-5 πουτανες που καθονταν στα σκαλια με ανοιχτα ποδια ,επισης υπηρχε το χοτελ "αιγαιον" πιο κατω στο ιδιο τετραγωνο που είναι τωρα ο σταθμος του μετρο και εισοδο από το στενακι πισω ,ενώ απέναντι στην αθηνας υπηρχε και το "μενελαιον", παντως εκεινα τα χρονια στα ξενοδοχεια επαιζαν ακριβες τιμες σε σχεση με τα μπουρδελα...εκεί έκανε πιάτσα μία μαύρη πολύ χοντρή και κοντή που φορούσε κάθε μέρα ένα μαύρο γυαλιστερό κολάν λύκρα. Κάθε φορά που την έβλεπα αναρωτιόμουν πόση μπόχα θα ανέδυε αυτό το κολάν όταν το έβγαζε. Όταν κάηκε το ξενοδοχείο το μοναδικό που διασώθηκε ήταν το κολάν, διότι η μπίχλα αντιδρώντας με τα θερμά αέρια της φωτιάς είχε δημιουργήσει έναν σωτήριο κλοιό. :S
Μήπως είχε πάει κανείς στα ξενοδοχεία
ΕΝΩΣΙΣ και ΖΑΚΥΝΘΟΣ επί της Αθηνάς ?
...και πριν τραπεζα ηταν ( το "αιγαιον" ),αλλα σπερματος ...Το παρακμιακό ξενοδοχείον «ΑΙΓΑΙΟΝ» το οποίο ήταν από το 1920 άθλιο.
Έτος 1920
]
Πριν τους σεισμούς της Αθήνας 1999
Και μετά την ανακαίνηση του κτιρίου από την Τράπεζα Κύπρου.