Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ποίηση

[tt]Hotel Σαβόγια

Στην 3ης Σεπτεμβρίου
ξάπλωσε το πρεζόνι
πάνω στις τσιμεντόπλακες
(συνέχεια σπαρταρά
γιατί δε βρήκε δόση)

στη Βερανζέρου στο Hotel Σαβόγια
το λαϊκό κορίτσι
ανάσκελα ριγμένο στο κρεβάτι

κάνει τα κέφια
του χουβαρντά πελάτη
απόψε πέφτουν κορμιά
στα πέριξ της Ομόνοιας

ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ
151 ΠΟΙΗΜΑΤΑ
Συλλογή φίλων.[/tt]

Όλα τα ποιήματα εδώ:

:birdman:

NIRBANA

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
:rockon: :pipa3: :pipa3:
Ποίηση

[tt]Hotel Σαβόγια

Στην 3ης Σεπτεμβρίου
ξάπλωσε το πρεζόνι
πάνω στις τσιμεντόπλακες
(συνέχεια σπαρταρά
γιατί δε βρήκε δόση)

το λαϊκό κορίτσι

κάνει τα κέφια
του χουβαρντά πελάτη
απόψε πέφτουν κορμιά
στα πέριξ της Ομόνοιας

ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ
151 ΠΟΙΗΜΑΤΑ
Συλλογή φίλων.[/tt]

Όλα τα ποιήματα εδώ:

Αυτό χτύπα το μπουζούκι   με πενιά να κονομήσεις τάλιρα   
Ποίηση

[tt]Hotel Σαβόγια

Στην 3ης Σεπτεμβρίου
ξάπλωσε το πρεζόνι
πάνω στις τσιμεντόπλακες
(συνέχεια σπαρταρά
γιατί δε βρήκε δόση)

το λαϊκό κορίτσι

κάνει τα κέφια
του χουβαρντά πελάτη
απόψε πέφτουν κορμιά
στα πέριξ της Ομόνοιας

ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ
151 ΠΟΙΗΜΑΤΑ
Συλλογή φίλων.[/tt]

Όλα τα ποιήματα εδώ:

Αυτό χτύπα το μπουζούκι   με πενιά να κονομήσεις τάλιρα   

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
sorry που επαναλαμβάνομαι,
μια μελαχρινή μιλφού που κάνει πιάτσα μεταμεσονύχτια σόλωνος χαμηλά στη διχάλα που ξεκινάει για καπποδιστρίου, την ξέρει κανείς?
Φίλε την είχα δει το προηγούμενο σάββατο το βράδυ,ψιλοσάπια μου φάνηκε(θέλω να την ξαναδώ αλλη μια γιατι δεν τν έκοψα καλα,απλα πέρασα με το αμάξι και μιλαγαμε με ενα φιλο και δεν δωσαμε πολυ σημασια),τέτοιες βρίσκεις και μεσημερια-απογευματα στο τρίγωνο,δεν χρειάζεται να ξενυχτήσεις :grin: :grin:

Απογευματινό πέρασμα απο τρίγωνο,αναγνωριστικο χωρις ορέξεις για πολλα και λογω ιωσης αλλα και τσέπης :- :-
Καποδιστριου και Γ σεπτεμβριου το κουνέλι,μια ξυνόφατσα που εχει χαρακτηριστει κομοδινο πολλες φορες,στο γαλαξια το γνωστο σκυλοgilf με τον ωραίο κωλο και ενα ξανθό κοκαλιαρικο ζακι με punk ντύσιμο  και δυο κοπέλες που αράζουν στο ελυσιουμ(η ντεζι η ξανθια σκινι που ειχε τιμηθει προσφατα και ενα αλλο σαν φιδι),στο ελυσιουμ βγήκε ενα μελαχρίνο σκυλι πολυ δυνατο(το εχω αναφερει παλιοτερα αλλα δεν απαντησε κανεις,το πετυχαινα μονο Σ/Κ),φορούσε πουα κολαν(μαυρο με ασπρες βουλες),το οποιο της εκανε τρομερο ΚΩΛΟ..μπήκε μονο του στο χοτελ ΛΩΖΑΝΗ και για το επομενο μισαωρο που βολταρα δεν το πετυχα ξανα,επισης αλλα δυο κοριτσια που καθονται στο ελυσιουμ βρισκοταν σημερα στη Xαλκοκονδυλη απεναντι απο τη EUROBANK..Στο ελυσιουμ απεξω νεκρα,γύριζαν συνεχως μπατσοι στο τετραγωνο(Καποδιστριου-Χαλκοκονδυλη-Γ σεπτεμβριου-Σωκρατους),Πλατεία λαυριου δεν παρατήρησα τιποτα,βεβαια δεν κοιταξα και πολυ εκει..

Φινάλε με ενα παράπονο,παρατηρησα οτι καποια μηνυματα σχετικα με θειο νωντα σβηστηκαν,δεν καταλαβα το λογο που συνεβη αυτο,ουτε προσεβαλλα καποιον με τα μηνυματα,καλοπροαιρετος χαβαλες εγινε,οπως εχω δεχτει και γω αρκετες φορες και δεν νομιζω να χω προσβαλλει,ειρωνευτει,χλευασει καποιον στα λιγοστα μηνυματα που εχω γραψει στο φορουμ,ουτε εχω τσακωθει με καποιον
Ευχαριστώ

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συνάδελφοι,
μεσημεριανο κατέβασμα χθες 8.2.2013 στο αμαρτωλο τριγωνο για   :knockinb:
Εφτασα 15:30 και μετα απο γυρα 20' κατέληξα σε 3 τεμάχια
-αλβανιδοκωλαρα
-Κουνέλι
-Μελαχρινό σκκυλι με σωματαρα εξω απο ελυσιουμ,το εχω αναφερει πολλακις
Δεν ειχα παει με καμια απο αυτες στο παρελθον,οποτε η επιχειρηση  :knockinb: εξελιχτηκε σε ΠΟΡΝΟΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ,ειδικα οταν δεν υπαρχουν και κριτικες στο φορουμ για τις 2 απο τις 3(μονο για την αλβανιδοκωλαρα εχουν γραψει κριτικες συναδελφοι εδω )
Οικονομικα και οι 3 ηταν στα ιδια, 20+10 ξενδοχειο,τελικα κατεληξα στην αλβανιδοκωλαρα(η οποια ονομαζεται αντζελα),μου ειχε καρφωθει απο την αρχη της εβδομαδας που την ειχα δει για πρωτη φορα
Πηγαμε στο LITO,μπανακι και ξεκινημα με εξαιρετικό τσιμπουκι και μετα γαμησι στα 4 με θεα την υπεροχη κωλάρα της,δεχοταν και μπατσακια στο κωλο αδιαμαρτυρητα,καλη συμμετοχη γενικα απο μερους της,το μουνι της γενικα αρκετα ξεχειλωμενο και στηθος μικρο,αλλα με τετοια κωλαρα τα ξεχνας ολα τα αλλα...Επισης ηταν ωραια τυπισσα,ομιλιτικη,ουτε ξινη,για αλλες υπηρεσιες δεν ρωτησα(φιλια,δαχτυλιασματα,κωλο,ακαποτα),γιατι εχω μια συνηθεια να ρωταω μονο για οτι θελω να "ψωνισω" :grin: Επισης κατι που μου εκανε καλη εντυπωση ηταν οτι ειχε καποτες DUREX και οχι κατι τελειωμενες μαρκες
Γενικα πολυ καλη εμπειρια(9/10),θα τη ξανατιμουσα ευχαριστως..:zfuck:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Καλησπέρα συνάδελφοι,
μεσημεριανο κατέβασμα χθες 8.2.2013 στο αμαρτωλο τριγωνο για   :knockinb:
Εφτασα 15:30 και μετα απο γυρα 20' κατέληξα σε 3 τεμάχια
-αλβανιδοκωλαρα
-Κουνέλι
-Μελαχρινό σκκυλι με σωματαρα εξω απο ελυσιουμ,το εχω αναφερει πολλακις
Δεν ειχα παει με καμια απο αυτες στο παρελθον,οποτε η επιχειρηση  :knockinb: εξελιχτηκε σε ΠΟΡΝΟΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ,ειδικα οταν δεν υπαρχουν και κριτικες στο φορουμ για τις 2 απο τις 3(μονο για την αλβανιδοκωλαρα εχουν γραψει κριτικες συναδελφοι εδω )
Οικονομικα και οι 3 ηταν στα ιδια, 20+10 ξενδοχειο,τελικα κατεληξα στην αλβανιδοκωλαρα(η οποια ονομαζεται αντζελα),μου ειχε καρφωθει απο την αρχη της εβδομαδας που την ειχα δει για πρωτη φορα
Πηγαμε στο LITO,μπανακι και ξεκινημα με εξαιρετικό τσιμπουκι και μετα γαμησι στα 4 με θεα την υπεροχη κωλάρα της,δεχοταν και μπατσακια στο κωλο αδιαμαρτυρητα,καλη συμμετοχη γενικα απο μερους της,το μουνι της γενικα αρκετα ξεχειλωμενο και στηθος μικρο,αλλα με τετοια κωλαρα τα ξεχνας ολα τα αλλα...Επισης ηταν ωραια τυπισσα,ομιλιτικη,ουτε ξινη,για αλλες υπηρεσιες δεν ρωτησα(φιλια,δαχτυλιασματα,κωλο,ακαποτα),γιατι εχω μια συνηθεια να ρωταω μονο για οτι θελω να "ψωνισω" :grin: Επισης κατι που μου εκανε καλη εντυπωση ηταν οτι ειχε καποτες DUREX και οχι κατι τελειωμενες μαρκες
Γενικα πολυ καλη εμπειρια(9/10),θα τη ξανατιμουσα ευχαριστως..:zfuck:

Δυο ερωτήσεις φίλε μου: Πόσος ήταν ο χρόνος παραμονής σας στο δωμάτιο και πού ακριβώς την πέτυχες γιατί με τις επιχειρήσεις - σκούπα τώρα τελευταία καμιά τους δεν είναι σταθερή...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Στο γνωστο μερος την αραζει τζους καφε

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Δεν ειχα παει με καμια απο αυτες στο παρελθον,οποτε η επιχειρηση  :knockinb: εξελιχτηκε σε ΠΟΡΝΟΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ,ειδικα οταν δεν υπαρχουν και κριτικες στο φορουμ για τις 2 απο τις 3(μονο για την αλβανιδοκωλαρα εχουν γραψει κριτικες συναδελφοι εδω )

Ξεκίνησες τις ερωτήσεις για δαύτην από την σελ. 854:

Έχει παρει κανεις αυτη με τα κουνελισια δοντια και με το περουκε ξανθο-γκρι-μπλε μαλλι?εχω ανακαλυψει οτι μενει διπλα στη δουλεια μου και το βλεπω συχνα

Αλλά, δεν διαβάζεις προσεκτικά το νήμα, ούτε κοιτάς 4-5 σελίδες πιο πίσω ! ! !

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ποίηση

[tt]ΗΟΤΕL ÉTOILE
Στα κρεβάτια του
πριν από 40 χρόνια
καιγόμουν ολόκληρος
μαζί με το κορμί της
όμως απόψε
πήρε φωτιά στ’ αλήθεια
το παλιό ξενοδοχείο

ΦΩΤΙΑ στο Étoile
καίγεται η 3ης Σεπτεμβρίου
έρχονται πυροσβέστες
να σώσουν το ερωτικό μνημείο...

ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ
151 ΠΟΙΗΜΑΤΑ
Συλλογή φίλων.
[/tt]

:priest:

Συνημμένα

• hotel.jpg
    hotel.jpg
    353 KB · Εμφανίσεις: 20

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ποίηση

[tt]ΗΟΤΕL ÉTOILE
Στα κρεβάτια του
πριν από 40 χρόνια
καιγόμουν ολόκληρος
μαζί με το κορμί της
όμως απόψε
πήρε φωτιά στ’ αλήθεια
το παλιό ξενοδοχείο

ΦΩΤΙΑ στο Étoile
έρχονται πυροσβέστες

ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ
151 ΠΟΙΗΜΑΤΑ
Συλλογή φίλων.
[/tt]

και αυτο ηταν τρωγλη τυπε
φυσικα δεν επιανε τα επιπεδα βρωμιας του χοτελ σαβογια :grin:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ωραία πράγματα για να μαθαίνουν και οι νεότεροι!

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
εκεί έκανε πιάτσα μία μαύρη πολύ χοντρή και κοντή που φορούσε κάθε μέρα ένα μαύρο γυαλιστερό κολάν λύκρα. Κάθε φορά που την έβλεπα αναρωτιόμουν πόση μπόχα θα ανέδυε αυτό το κολάν όταν το έβγαζε. Όταν κάηκε το ξενοδοχείο το μοναδικό που διασώθηκε ήταν το κολάν, διότι η μπίχλα αντιδρώντας με τα θερμά αέρια της φωτιάς είχε δημιουργήσει έναν σωτήριο κλοιό.  :S
Μήπως είχε πάει κανείς στα ξενοδοχεία
ΕΝΩΣΙΣ και ΖΑΚΥΝΘΟΣ επί της Αθηνάς ?

Ποίηση

[tt]ΗΟΤΕL ÉTOILE
Στα κρεβάτια του
πριν από 40 χρόνια
καιγόμουν ολόκληρος
μαζί με το κορμί της
όμως απόψε
πήρε φωτιά στ’ αλήθεια
το παλιό ξενοδοχείο

ΦΩΤΙΑ στο Étoile
έρχονται πυροσβέστες

ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ
151 ΠΟΙΗΜΑΤΑ
Συλλογή φίλων.
[/tt]

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
εκεί έκανε πιάτσα μία μαύρη πολύ χοντρή και κοντή που φορούσε κάθε μέρα ένα μαύρο γυαλιστερό κολάν λύκρα. Κάθε φορά που την έβλεπα αναρωτιόμουν πόση μπόχα θα ανέδυε αυτό το κολάν όταν το έβγαζε. Όταν κάηκε το ξενοδοχείο το μοναδικό που διασώθηκε ήταν το κολάν, διότι η μπίχλα αντιδρώντας με τα θερμά αέρια της φωτιάς είχε δημιουργήσει έναν σωτήριο κλοιό.  :S
Μήπως είχε πάει κανείς στα ξενοδοχεία
ΕΝΩΣΙΣ και ΖΑΚΥΝΘΟΣ επί της Αθηνάς ?
...τα θυμαμαι αυτά τα 2, αλλα πρεπει να σταματησαν να εχουν πουτανες ηδη από τα εητυς ,θυμαμαι όμως ότι ειχαν κυριως γκρανια και χοντρες ,ειδικα το "εθνικη ενωσις" οποτε παιρναγα ειχε παντα 4-5 πουτανες που καθονταν στα σκαλια με ανοιχτα ποδια ,επισης υπηρχε το χοτελ "αιγαιον" πιο κατω στο ιδιο τετραγωνο που είναι τωρα ο σταθμος του μετρο και εισοδο από το στενακι πισω ,ενώ απέναντι στην αθηνας υπηρχε και το "μενελαιον", παντως εκεινα τα χρονια στα ξενοδοχεια επαιζαν ακριβες  τιμες σε σχεση με τα μπουρδελα...

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε το χοτέλι Ετουάλ κάηκε το 2000 λόγω εμπρισμού. Οπότε ο ποιητής μας είναι άνετα 70 άρης τώρα. :cheesy: :cheesy:
Κάηκε και ένας άνδρας μέσα 62 ετών. Το Έννωσις ή Διεθνής Ένωσις άλλαξε το όνομά του σε Φοίβος πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες ανακαινήσθηκε και λειτουργεί ακόμα. Προφανώς θέλησε να «διαγράψει» το παρελθόν του και να κάνει νέο ξεκίνημα. Για ένα διάστημα εφερνε παρά πολύ ωραίαιες κοπέλες από την Σοβιετική Ένωση, Αποτελούσε εξαίρεση στην περιοχή οι οποίες δεν βιάζονταν. Κάναμε καταδρομικές μετά από διασκέδαση αρχές δεκαετίας του 90 μετά από κραιπάλες.  Διανυκτέρευαν μέσα και ογδοντάχρονα τραβέλια. Το «Ζάκυνθος» κάπου λοξώς απέναντι έχει κλείσει πάρα πολλά χρόνια και το θυμάμαι με χοντρά σάπια Ελληνικά γκράνια που βρώμαγαν κάτουρο από μακριά.. Δυστυχώς το φωτογραφικό αρχείο μου δεν είναι ενημερωμένο με το Ζάκυνθος.

15oezo1.jpg

nf0k9l.jpg

15oezo1.jpg

:shit: :shit: :shit: :zombie: :zombie: :shit: :shit: :shit:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Στο "Ένωσις" ήμουν τακτικός πελάτης στα τέλη του 90 σε μιά μικρή αδύνατη Ρωσίδα με πράσινα μάτια πούχε μεγάλους βύζους. Το Ζάκυνθος το είχα επισκεφτεί και αυτό στα 80'ς γιατί μου γυάλισε μία που έμοιαζε με τη Φυσικό μου και καθόταν πάντα σταυροπόδι πάδι και φαινόντουσαν οι μπουτάρες της με το μίνι ήτανε +30άρα . Όπως και το άλλο πίσω από το μετρο με μικρή είσοδο το είχα επισκεφτεί όταν ήρθανε οι ξένες, πήρα μία και για προκαταρκτικά της έγλυφα τις μπότες και αυτή φοβήθηκε και μου φώναζε. Και το άλλο στην αρχή ή το τέλος καλύτερα της Αθηνάς που είναι σφραγισμένο. Είχε μιά ψηλή σκάλα που ανέβαινες για να πας στη ρεσεψιόν. Όπως και ένα άλλο Αριστοφάνης πρέπει να λεγόταν σε μιά γωνία της Ευριπίδου μεταξύ Αθηνάς και Τέλης τα μπριζολάκια. Παρτούζες με μικρές 18 - 20 Αλβανίδες την εποχή που δεν μίλαγανε τίποτα ελληνικά

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ποίηση

[tt]Τρέχουν και ξεφαντώνουν
στο μακρινό Βουκουρέστι
γεμάτα τα αεροπλάνα
με Έλληνες χαρμάνηδες
που λαχταρούν φτηνές Ρουμάνες

Γιατί να ταξιδεύουν
και να πληρώνουν ναύλα
τι θα απογίνουν τα κορίτσια
της οδού Βουκουρεστίου;
[/tt]

ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΩΝΗΣ
151 ΠΟΙΗΜΑΤΑ
Συλλογή φίλων.

Συνημμένα

• Voukourestiou 60s.jpg
    Voukourestiou 60s.jpg
    46 KB · Εμφανίσεις: 24

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Το παρακμιακό ξενοδοχείον «ΑΙΓΑΙΟΝ» το οποίο ήταν από το 1920 άθλιο.

x3vko3.jpg

Έτος 1920

:shit: :shit: :zombie: :zombie: :shit: :shit:

]
2r3jj9c.jpg

Πριν τους σεισμούς της Αθήνας 1999

20ktcn8.jpg

Και μετά την ανακαίνηση του κτιρίου από την Τράπεζα Κύπρου.

:kissass2:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Το παρακμιακό ξενοδοχείον «ΑΙΓΑΙΟΝ» το οποίο ήταν από το 1920 άθλιο.

x3vko3.jpg

Έτος 1920

:shit: :shit: :zombie: :zombie: :shit: :shit:

]
2r3jj9c.jpg

Πριν τους σεισμούς της Αθήνας 1999

20ktcn8.jpg

Και μετά την ανακαίνηση του κτιρίου από την Τράπεζα Κύπρου.

:kissass2:
...και πριν τραπεζα ηταν ( το "αιγαιον" ),αλλα σπερματος ... :grin:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Όλα τα λεφτά ήταν η cult κόκκινη επιγραφή που έγραφε ΕΙΣΟΔΟΣ  από Νέον εκεί στην γωνία της Αθηνάς. Σε κατεύθυνε στην πίσω μεριά του χοτελιού. Η επιγραφή αυτή  δημιουργούσε μια ρομαντική πουτανιάρικη ατμόσφαιρα, ειδεικά την νύχτα..

:fuck2: :zombie:

Συνημμένα

• Open.jpg
    Open.jpg
    7,5 KB · Εμφανίσεις: 16

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ωραια η ανακινηση τυποι μου,Τελοσπαντον τιμησα παλυ την Μαρια το πιο ομορφο πλασμα της πιατσας για τα δικα μου γουστα,αλλα νιωθο μια μικρη απογοητευσης,ηταν παρα πολυ σφιγμενη και δεν καταφερα να της βγαλο το ανχος διοτι αυξηθικε κατα πολυ και το δικο, μου με αποτελεσμα να εξελιχτη σε τραγοδια η ολη φαση....δεν ξερω αν την ξανασυναντησω,παντος θα μπορουσε να κανει παπαδες αυτη η μικρη αλλα εχει πολυ αγχος  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom