Ρε Μιχαλιώ.....αφού θα πίνει το φάρμακο και καπάκι θα ψάχνει για δόση.......μακάρι να πέσω έξω....αλλά έτσι γίνεται....και στερητικα και χαρμανες πως θα τα αντεξει αυτα τοσες μερες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 173
- Πόντοι
- 16
Ρε Μιχαλιώ.....αφού θα πίνει το φάρμακο και καπάκι θα ψάχνει για δόση.......μακάρι να πέσω έξω....αλλά έτσι γίνεται....
τα φαρμακα κανα μηνα και μετα εισαγωγη σε κοινοτητα εκτος αθηνων ;)
τα φαρμακα κανα μηνα και μετα εισαγωγη σε κοινοτητα εκτος αθηνων ;)
ΟΚ....περιμένω να μου πεις νέα...... ;)
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.422
- Πόντοι
- 4.006
Ναι τυπε εχει και ενα ταττου στο αριστερο μπουτι....Την εχεις παρει ;;Η γκόμενα μήπως έχει ένα τατουάζ στο μπούτι;
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.745
- Πόντοι
- 4.587
Ναι το διάβασα το πμ και απαντώ εδώ. Λοιπόν απ΄ ότι κατάλαβα γύρω από τη συζήτηση περί Μαρίας (βουλγάρα) και μετά την επιβεβαίωση σου με το αριστερό ζωγραφισμένο μπούτι, είναι αυτή που εννοώ κι΄ εγώ μιας και τα υπόλοιπα έχουν ήδη αναφερθεί και ταυτίζονται με τις δικές μου παρατηρήσεις για σώμα, μαλλιά κλπ. Λοιπόν, μερικές πληροφορίες και από εμένα αν και δεν το έχω σπρώξει ακόμη το κορίτσι (έσπρωχνα ένα άλλο βουλγάρικο) γιατί είχε χαθεί από τις πιάτσες μετά την σύλληψη της από την αστυνομία. Το γεγονός το έζησα ο ίδιος όταν την γραπώσανε στη Βάθης και την πήραν μαζί τους κατά τον Σεπτέμβριο και έκτοτε αγνοούταν η τύχη της. Εμένα μου έχει συστηθεί ως Άννα αλλά αυτό δε λέει απολύτως τίποτα μιας και τα αλλάζουν συνέχεια. Η κοπέλα μετά από συζήτηση με εμένα στο πεζοδρόμιο, δέχτηκε με 30 ευρώ για άφιλτρο στούκας και τελειωτικό στο στόμα ή όπου αλλού. Γλωσσόφιλα μου είχε πει ότι γουστάρει πάντα σ΄ αυτή τη τιμή. Όταν κάνει πιάτσα είναι σχεδόν πάντα το Σ/Κ τα μεσημέρια αλλά την έχω τρακάρει και απέναντι στη Βάθης, στη στάση των λεωφορείων (με τα πεθαμένα ζάκια) βραδινές ώρες, αλλά κάπως σπάνια. Πρέπει να έχει ένα νταβατζή ανατολικό ο οποίος την επισκέπτεται κατά διαστήματα για να κάνει μάλλον ταμείο. Πιστεύω ότι διαπραγματεύεται τιμές για το πρόγραμμα που προσφέρει. Εγώ την βλέπω εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και συνήθως στη Καματερού στο υπόστεγο ή στο Elysium. Αξιοσημείωτο που πρέπει να αναφέρω και που είχα αναφέρει και σε παλαιότερη αναφορά μου γι΄ αυτήν, είναι ότι την προτιμούν ηλικιωμένοι (πάνω από 60). Τους πηγαίνει πάντα στο Elisium. Θα το σπρώξω λίαν συντόμως μιας και επανεμφανίστηκε στη περιοχή.Ναι τυπε εχει και ενα ταττου στο αριστερο μπουτι....Την εχεις παρει ;;
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
είναι τσιγγάνα αυτή η Μαρία από Βουλγαρία ?
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.422
- Πόντοι
- 4.006
Ωραιος τυπε μου,και σημαντικες οι πληροφοτριες σου,ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει στην πιατσα και χαμηλον τονον απο οτι καταλαβα ,θα το σπρωξο και εγω λιαν συντομος [για να πηγαινει πολυ με γερους στανταρ τα κανει ολα...και σε χαμηλο τεμπο...] ;)Ναι το διάβασα το πμ και απαντώ εδώ. Λοιπόν απ΄ ότι κατάλαβα γύρω από τη συζήτηση περί Μαρίας (βουλγάρα) και μετά την επιβεβαίωση σου με το αριστερό ζωγραφισμένο μπούτι, είναι αυτή που εννοώ κι΄ εγώ μιας και τα υπόλοιπα έχουν ήδη αναφερθεί και ταυτίζονται με τις δικές μου παρατηρήσεις για σώμα, μαλλιά κλπ. Λοιπόν, μερικές πληροφορίες και από εμένα αν και δεν το έχω σπρώξει ακόμη το κορίτσι (έσπρωχνα ένα άλλο βουλγάρικο) γιατί είχε χαθεί από τις πιάτσες μετά την σύλληψη της από την αστυνομία. Το γεγονός το έζησα ο ίδιος όταν την γραπώσανε στη Βάθης και την πήραν μαζί τους κατά τον Σεπτέμβριο και έκτοτε αγνοούταν η τύχη της. Εμένα μου έχει συστηθεί ως Άννα αλλά αυτό δε λέει απολύτως τίποτα μιας και τα αλλάζουν συνέχεια. Η κοπέλα μετά από συζήτηση με εμένα στο πεζοδρόμιο, δέχτηκε με 30 ευρώ για άφιλτρο στούκας και τελειωτικό στο στόμα ή όπου αλλού. Γλωσσόφιλα μου είχε πει ότι γουστάρει πάντα σ΄ αυτή τη τιμή. Όταν κάνει πιάτσα είναι σχεδόν πάντα το Σ/Κ τα μεσημέρια αλλά την έχω τρακάρει και απέναντι στη Βάθης, στη στάση των λεωφορείων (με τα πεθαμένα ζάκια) βραδινές ώρες, αλλά κάπως σπάνια. Πρέπει να έχει ένα νταβατζή ανατολικό ο οποίος την επισκέπτεται κατά διαστήματα για να κάνει μάλλον ταμείο. Πιστεύω ότι διαπραγματεύεται τιμές για το πρόγραμμα που προσφέρει. Εγώ την βλέπω εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου και συνήθως στη Καματερού στο υπόστεγο ή στο Elysium. Αξιοσημείωτο που πρέπει να αναφέρω και που είχα αναφέρει και σε παλαιότερη αναφορά μου γι΄ αυτήν, είναι ότι την προτιμούν ηλικιωμένοι (πάνω από 60). Τους πηγαίνει πάντα στο Elisium. Θα το σπρώξω λίαν συντόμως μιας και επανεμφανίστηκε στη περιοχή.
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.710
- Πόντοι
- 266
Τί σωματότυπο έχει και τί ηλικία?Ναι τυπε εχει και ενα ταττου στο αριστερο μπουτι....Την εχεις παρει ;;
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.745
- Πόντοι
- 4.587
Επίσκεψη σήμερα στο τρίγωνο του διαβόλου κατά τις 13:00. Παντού αστυνομία η οποία μάζευε χασικλήδες, πουτάνες, σκουρόχρωμους κλπ κλπ. Έξω από το Elysium ήταν 3-4 ένστολοι λες και κάνανε πιάτσα και αυτοί. Κάποιες πουτάνες υπήρχαν πάνω στη Γ΄ Σεπτεμβρίου στις στάσεις των λεωφορείων. Έτσι η προσπάθεια να πετύχω την Μαρία για την οποία συζητάμε, ήταν μάταιη. Να προσθέσω για τον Απόλλωνα1 ότι είναι περί τα 20 με πολύ νεανικό πρόσωπο, ύψος 1,70 περίπου, αθλητικό σωματότυπο, σκούρα μαλλιά κάτω από τους ώμους, και λευκόδερμη (όχι γύφτισσα). Επίσης έχει βαριά προφορά. Σημειώνω ότι πολλές εκεί, όταν γίνεις πελάτης τους από τη πρώτη κιόλας φορά δίνουν τηλέφωνο τους για επαφή.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
με τα πογκρομ που παιζουν τι να κανουν τυπεΣημειώνω ότι πολλές εκεί, όταν γίνεις πελάτης τους από τη πρώτη κιόλας φορά δίνουν τηλέφωνο τους για επαφή.
δεν ξερουν αν θα ειναι αυριο στο ποστο τους ή θα τις μαζεψουν
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.745
- Πόντοι
- 4.587
σωστότατοςμε τα πογκρομ που παιζουν τι να κανουν τυπε
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 173
- Πόντοι
- 16
με τα πογκρομ που παιζουν τι να κανουν τυπε
enormous
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
Σημερινή βόλτα κατα τις 13:00 στο τριγωνο της αμαρτίας. Ελαχιστα κορίτσια επι των επάλξεων. Σύμφωνα με μαρτυρία καποιας απο αυτές, υπήρξε σκούπα της αστυνομίας, ακομα και μεσα στο Joys με μαζική μεταγωγή στην Ευελπίδων για αυτόφωρο. Οταν ηρέμησαν λίγο τα πραγματα, εμφανίσθηκε η γνωστή Αλβανιδοκωλάρα ( η οποια και ετιμηθει δεοντως , ) και δυο τρεις αδιάφορες παρουσιες στις στασεις των λεωφορείων επι της 3ης Σεπτεμβρίου. Η γνωστή gilf ψηλη με ξανθα κοντα μαλλια που συνηθως κοβει βολτες στο μαγαζι με τα κινεζικα διπλα απο τον Ερυθρο Σταυρο. Στο Elysium τρεις χαριτες, κοντη αδιαφορη γεματουλα 20-23 το πολυ μαυρομαλουσσα, νταρντανοκοπελα μαυρομαλουσα με εντονα χαρακτηριστικα και λεπροκαμωμμενη με ξανθα ισια μαλλια στο υψος του ωμου μοντελε στυλ, αλλα με πολυ ξυνισμενο υφακι. Γενικα, πολυ φτωχα πραγματα ακομα και για μεσημερι. Ειπαμε να εχει χαλασει το βραδυ, αλλα και το πρωι? Που παμε ? που βαδιζουμε ετσι?
Το κουνελι εχει χαθει τελευταια, η εγω απλα δεν την εχω πετυχει στο ποστο της?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εκει ειναι τυπεΤο κουνελι εχει χαθει τελευταια, η εγω απλα δεν την εχω πετυχει στο ποστο της?
DRAKOS31
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Τυπε η gilf που λεσ ξερεισ αν λεει τιποτα?Σημερινή βόλτα κατα τις 13:00 στο τριγωνο της αμαρτίας. Ελαχιστα κορίτσια επι των επάλξεων. Σύμφωνα με μαρτυρία καποιας απο αυτές, υπήρξε σκούπα της αστυνομίας, ακομα και μεσα στο Joys με μαζική μεταγωγή στην Ευελπίδων για αυτόφωρο. Οταν ηρέμησαν λίγο τα πραγματα, εμφανίσθηκε η γνωστή Αλβανιδοκωλάρα ( η οποια και ετιμηθει δεοντως , ) και δυο τρεις αδιάφορες παρουσιες στις στασεις των λεωφορείων επι της 3ης Σεπτεμβρίου. Η γνωστή gilf ψηλη με ξανθα κοντα μαλλια που συνηθως κοβει βολτες στο μαγαζι με τα κινεζικα διπλα απο τον Ερυθρο Σταυρο. Στο Elysium τρεις χαριτες, κοντη αδιαφορη γεματουλα 20-23 το πολυ μαυρομαλουσσα, νταρντανοκοπελα μαυρομαλουσα με εντονα χαρακτηριστικα και λεπροκαμωμμενη με ξανθα ισια μαλλια στο υψος του ωμου μοντελε στυλ, αλλα με πολυ ξυνισμενο υφακι. Γενικα, πολυ φτωχα πραγματα ακομα και για μεσημερι. Ειπαμε να εχει χαλασει το βραδυ, αλλα και το πρωι? Που παμε ? που βαδιζουμε ετσι?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 768K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495