Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα
Ειχα περασει πεμπτη 7.30 απογευμα απο τριγωνο,λιγα πραγματα,μπατσοι φουλ..εξω απο ελυσιουμ δεν ειχε τιποτα,ολο το παιχνιδι γινοταν πισω απο τις στασεις στο joys..ρωτησα ενα ξανθο αδυνατο με μπουκλα μαλλι(το οποιο το εβλεπα για καποιο καιρο εξω απ το ελυσιουμ,αλλα ειχα καιρο να το πετυχω)ποσο ηθελε για ενα τσιμπουκι και ζηταγε ακατεβατα 20€ +10€ χοτελ,πηγαινε μονο ελυσιουμ...της προτεινα 15€+ 5€ για αλλο χοτελ και ηταν ανενδοτη,την εγραψα στα αρχιδια μου και εφυγα...αν ειναι δυνατον να ζητανε τα ιδια λεφτα για ενα τσιμπουκι με καποτα με αυτα που ζητανε για γαμησι και πιπα μαζι,ουτε ενα 5€ σκοντο δεν εκανε...επισης οι μπατσοι εσκαγαν μεχρι τα joys και τα "κοριτσια" ετρεχαν και κρυβονταν στην οδο Δώρου...

Μεταμεσονυχτιο περασμα σαββατο προς κυριακη στις 2.30 μετα απο πολλους μηνες,ειχε μια μελαχρινη μιλφ στη σολωνος και εξω απ το ελυσιουμ ενα κοντο ασχημο και ενα μελαχρινο πολυ ομορφο που αξιζει να τιμηθει,επειδη δεν υπηρχε διαθεση ομως δεν σταματησα για περεταιρω πληροφοριες,το εχει παρει κανεις;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπερα
Ειχα περασει πεμπτη 7.30 απογευμα απο τριγωνο,λιγα πραγματα,μπατσοι φουλ..εξω απο ελυσιουμ δεν ειχε τιποτα,ολο το παιχνιδι γινοταν πισω απο τις στασεις στο joys..ρωτησα ενα ξανθο αδυνατο με μπουκλα μαλλι(το οποιο το εβλεπα για καποιο καιρο εξω απ το ελυσιουμ,αλλα ειχα καιρο να το πετυχω)ποσο ηθελε για ενα τσιμπουκι και ζηταγε ακατεβατα 20€ +10€ χοτελ,πηγαινε μονο ελυσιουμ...της προτεινα 15€+ 5€ για αλλο χοτελ και ηταν ανενδοτη,την εγραψα στα αρχιδια μου και εφυγα...αν ειναι δυνατον να ζητανε τα ιδια λεφτα για ενα τσιμπουκι με καποτα με αυτα που ζητανε για γαμησι και πιπα μαζι,ουτε ενα 5€ σκοντο δεν εκανε...επισης οι μπατσοι εσκαγαν μεχρι τα joys και τα "κοριτσια" ετρεχαν και κρυβονταν στην οδο Δώρου...

Μεταμεσονυχτιο περασμα σαββατο προς κυριακη στις 2.30 μετα απο πολλους μηνες,ειχε μια μελαχρινη μιλφ στη σολωνος και εξω απ το ελυσιουμ ενα κοντο ασχημο και ενα μελαχρινο πολυ ομορφο που αξιζει να τιμηθει,επειδη δεν υπηρχε διαθεση ομως δεν σταματησα για περεταιρω πληροφοριες,το εχει παρει κανεις;;
θα εχει κανει συμβαση με το ελισιουμ τυπε :grin:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
μιά εξήγηση είναι πως δεν κατεβαίνει γιατί έχει προστάτη που θα τη "χρεώσει" ότι έλαβε 20 +10 και θα θέλει το μερίδιό του στο ποσό αυτό.

ποσο ηθελε για ενα τσιμπουκι και ζηταγε ακατεβατα 20€ +10€ χοτελ,πηγαινε μονο ελυσιουμ...της προτεινα 15€+ 5€ για αλλο χοτελ και ηταν ανενδοτη,την εγραψα στα αρχιδια μου και εφυγα...αν ειναι δυνατον να ζητανε τα ιδια λεφτα για ενα τσιμπουκι με καποτα με αυτα που ζητανε για γαμησι και πιπα μαζι,ουτε ενα 5€ σκοντο δεν εκανε...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Περασμα απο ελιζιουμ ωρα 1 μεσημερα ειχε αστυνομια,ξαφνικα ειδα να μπαινει με εναν κυριο η Μαρια που λεγαμε τυποι μου,σε ενα τρανσφερ μονεη,μολης βγηκανε δυστηχος δεν την προλαβα...και παρολο που εψαχνα για μια ωρα τιποτα....[ειχε και ενα κολοκρυο..]Τελικα πηγα με μια Μαυρομαλλα,πολυ ομορφο προσωπο,κολαν τρεκολορε,ασπρες μποτες,μπλε μπουφανακι...μου εκανε νοημα εντονα,και πηγα της μειλησα κτλ...20 συν 10 το χοτελ,το ονομα της Ιωαννα μειλαγε πολυ καλα ελληνικα αλλα ειναι ρουμανα,πολυ γλυκια την ρωτησα αν δεχετε φιλια και ειπε ναι μωρο μου,ανεβηκαμε στο χοτελ,γδυθηκαμε αλλα μου κοπηκε η φορα για φιλια...δεν μου βγηκε μαγκες πολυ χαλαρωση...κτλ...Θετικο πολυ οτι ειναι καλο παιδι...και οτι εχει προσοπο τελειο για τα γουστα μου....πιπα αρκετα καλη μετα απο δικες μου συστασης για το πως την θελω.....κανονικη σταση και ομολογο πως ηταν πολυ καυλιαρα....αναστεναγμοι εντονοι,οπως και εκφαρσεις καυλας αψογες...εχυσα με το να την κοιταζο στο προσωπο ....Ντυθηκαμε και φυγαμε,δεν θα την ξανατιμησο διοτι το ολο σκηνικο που περιεγραψα ναταν ζητημα 8 λεπτα...θαθελα λιγο παραπανο μπαλαμουτη παρολο που δεν μουβγαινε απο το θεαμα που ειδα....ηταν και εκηνη που δεν το επιδιοξε...αυτα τυποι μου :rockon: :rockon:

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Κυριακη κατεβηκα 19.30 τριγωνο με διαθεση για  :fuck1: και οχι απλη βολτα...κατεβαινω καποδιστριου βλεπω το "κουνελι" στη γωνια και λεω θα το φαμε σημερα...κανω μια γυρα περναω απο ελυσιουμ και αφηνω μηχανη χαλκοκονδυλη,παω να βρω το κουνελι,ειχε εξαφανιστει...κοβω βολτα κανα 20λεπτο,αφαντο το κουνελι..τελικα τσιμπησα τη νταιζη,ξανθο αδυνατο εκ βουλγαριας,20 ετων(αυτη που εγραψα οτι δεν εκανε σκοντο σε προηγουμενο ποστ μου)...20€+10 ελυσιουμ..γυμνο δεν με τρελανε, σκινι κορμι,αλλα αγυμναστο...πιπα μετρια,οχι βαθεια και εβαζε χερι,επειτα απο τις υποδειξεις μ.ου βελτιωθηκε,ηταν υπακουη,μετα γαμησι στην κλασικη σταση,κανονικη συμμετοχη(πισωκολλητο δεν επεδιωξα γιατι ηταν και ακωλη,οποτε δεν ειχε νοημα,επισης φιλια,κωλογαμησι,69,δαχτυλιασματα δεν ξερω αν κανει,επειδη δεν με ενδιαφερουν δεν ρωτησα)και τελειωμα με γαμησι στο στομα.με αριστα το 10 βαζω 7

Σημερα ημουν περαστικος απο τριγωνο ,γυρω στη 1 περναω απο Γ' σεπτεμβριου με μηχανη,ειμαι στο φαναρι της χαλκοκονδυλη και βλεπω στη mitsubishi απεναντι ενα μελαχρινο...υποψιαζομαι οτι ειναι η διασημη αλβανιδοκωλαρα,την οποια ειχα δει μια φορα φευγαλεα(καθημερινες κατεβαινω μετα τις 18.00 τριγωνο,οταν αυτη εχει φυγει,μονο Σ/Κ κατεβαινω καμια φορα πρωι-μεσημερι) και απο τις περιγραφες εδω μεσα ειχα καταλαβει οτι ειναι αυτη,αλλα δεν ειχα δει ποτε τον κωλο της...λεω θα κατεβω να την μπανισω(χρονος για καταθεση δεν υπηρχε),παρκαρω απεναντι απο τη δεη και τη βλεπω να περναει απεναντι και να οδευει προς το joys και ακολουθω εχοντας θεα τον κωλο της...ρε παιδια τη ΚΩΛΑΡΑ εχει η ατιμη...τρελαθηκα,δεν μπορουσα να δουλεψω μετα,μακραν οτι καλυτερο υπαρχει σωματικα στο τριγωνο αυτη τη στιγμη...μετα εφυγε αντιθετα και πηγε προς το γαλαξια,σκαλωσα για ωρα στον κωλο της..
Σαβατοκυριακα ειναι στην πιατσα αυτη??καθημερινες δυστυχως δουλευω απο τις 9 και σχολαω 6+..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ποιος ειναι ο θεος νωντας??εχω δει να αναφερεται ξανα!
τυπε ριχνε ματιες στο τσατ/σπαμ θρεντ
εκει κανει συχνα αισθητη την παρουσια του :rockon:
επισης οσιομαρτυρες εχουν αναφερει οτι τον ειχαν δει στα μπουρδελα στην φυλης
η ζωη τους αλλαξε για παντα  :rockon:

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
τυπε ριχνε ματιες στο τσατ/σπαμ θρεντ
εκει κανει συχνα αισθητη την παρουσια του :rockon:
επισης οσιομαρτυρες εχουν αναφερει οτι τον ειχαν δει στα μπουρδελα στην φυλης
η ζωη τους αλλαξε για παντα  :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ποιος ειναι ο θεος νωντας??εχω δει να αναφερεται ξανα!
940948_10200848074674579_1309885462_n.jpg

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
sorry που επαναλαμβάνομαι,
μια μελαχρινή μιλφού που κάνει πιάτσα μεταμεσονύχτια σόλωνος χαμηλά στη διχάλα που ξεκινάει για καπποδιστρίου, την ξέρει κανείς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom