enormous
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 116
- Πόντοι
- 1
Τυπε η gilf που λεσ ξερεισ αν λεει τιποτα?
Οχι φιλε μου. Δεν την εχω δοκιμασει. Καλο κορμι δειχνει, λαμπαδα, αλλα δεν ετυχε να την παρω.
Τυπε η gilf που λεσ ξερεισ αν λεει τιποτα?
θα εχει κανει συμβαση με το ελισιουμ τυπεΚαλησπερα
Ειχα περασει πεμπτη 7.30 απογευμα απο τριγωνο,λιγα πραγματα,μπατσοι φουλ..εξω απο ελυσιουμ δεν ειχε τιποτα,ολο το παιχνιδι γινοταν πισω απο τις στασεις στο joys..ρωτησα ενα ξανθο αδυνατο με μπουκλα μαλλι(το οποιο το εβλεπα για καποιο καιρο εξω απ το ελυσιουμ,αλλα ειχα καιρο να το πετυχω)ποσο ηθελε για ενα τσιμπουκι και ζηταγε ακατεβατα 20€ +10€ χοτελ,πηγαινε μονο ελυσιουμ...της προτεινα 15€+ 5€ για αλλο χοτελ και ηταν ανενδοτη,την εγραψα στα αρχιδια μου και εφυγα...αν ειναι δυνατον να ζητανε τα ιδια λεφτα για ενα τσιμπουκι με καποτα με αυτα που ζητανε για γαμησι και πιπα μαζι,ουτε ενα 5€ σκοντο δεν εκανε...επισης οι μπατσοι εσκαγαν μεχρι τα joys και τα "κοριτσια" ετρεχαν και κρυβονταν στην οδο Δώρου...
Μεταμεσονυχτιο περασμα σαββατο προς κυριακη στις 2.30 μετα απο πολλους μηνες,ειχε μια μελαχρινη μιλφ στη σολωνος και εξω απ το ελυσιουμ ενα κοντο ασχημο και ενα μελαχρινο πολυ ομορφο που αξιζει να τιμηθει,επειδη δεν υπηρχε διαθεση ομως δεν σταματησα για περεταιρω πληροφοριες,το εχει παρει κανεις;;
ποσο ηθελε για ενα τσιμπουκι και ζηταγε ακατεβατα 20€ +10€ χοτελ,πηγαινε μονο ελυσιουμ...της προτεινα 15€+ 5€ για αλλο χοτελ και ηταν ανενδοτη,την εγραψα στα αρχιδια μου και εφυγα...αν ειναι δυνατον να ζητανε τα ιδια λεφτα για ενα τσιμπουκι με καποτα με αυτα που ζητανε για γαμησι και πιπα μαζι,ουτε ενα 5€ σκοντο δεν εκανε...
τυπε πρεπει να κανεις πορνοκαταδρομικηΑπολυτε μου ξεγλιστραει μεσα απ'τα χερια ,3 φορες τις τελευταιες μερες..
τυπε πρεπει να κανεις πορνοκαταδρομικη
τυπε γιαυτο το θεμα πρεπει να παρεις χρησμο απτο θεο νωνταΜηπως ειναι θεϊκο πορνοσημαδι και δεν πρεπει να την τιμησω???
Ποιος ειναι ο θεος νωντας??εχω δει να αναφερεται ξανα!τυπε γιαυτο το θεμα πρεπει να παρεις χρησμο απτο θεο νωντα
τυπε ριχνε ματιες στο τσατ/σπαμ θρεντΠοιος ειναι ο θεος νωντας??εχω δει να αναφερεται ξανα!
τυπε ριχνε ματιες στο τσατ/σπαμ θρεντ
εκει κανει συχνα αισθητη την παρουσια του
επισης οσιομαρτυρες εχουν αναφερει οτι τον ειχαν δει στα μπουρδελα στην φυλης
η ζωη τους αλλαξε για παντα
Ποιος ειναι ο θεος νωντας??εχω δει να αναφερεται ξανα!
ελληνικη αρχεγονη θρησκεια τυπε
δεν αλλαξε την ζωη σου αυτη η συναντηση τυπε?Τι γελάς τύπε........ .........μου έχει εμφανιστεί 2 φορές Φωκαίας/Φυλής.........