dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...τι γινεται στο "αιγαιο"
...
ικτινου πισω απτο δημαρχειο τυπε?λοιπόν , μιά ερώτηση για παλιούς στο κουρμπέτι. Όποιος το βρει θα τον παραδεχθώ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΒΟΛΑΝΙΟΝ με πουτάνες στην είσοδο. Που ήταν ? (μη ψάχνετε άδικα google, δεν το έχει αναφέρει κανείς και ποτέ)
τυπε ειχες παει σε αυτο το χοτελι?πως ηταν τα δωματια?Σωστός τύπε. Το φρεσκοβάψανε μάλιστα πριν τους Ολυμπιακούς αλλά δεν έγραφε ποτέ τίποτε απέξω. Πρέπει να ήταν στην μέση της Ικτίνου.
καλτιλα τυπεΚάτι μεταξύ Πίνδαρος και Σαβόγια τύπε αν είναι αυτό με τα μισοκατεβασμένα ρολά που λέω. Πολύ σκοτάδι μέσα την νύχτα τουλάχιστον τότε που είχα πάει. Μια εποχή έβαλαν και καινούργια κρεβάτια από αυτά που πουλάνε στο Μοναστηράκι γιατί τα άλλα με τους σουμιέδες είχαν διαλυθεί. Άσε που πρέπει να ήταν γεμάτα κοριούς γιατί ακόμα και καλοκαίρι αν πήγαινες βρώμαγε πετρέλαιο μαζί με οσμή αφοδευτηρίου που ερχόταν από το βάθος του διαδρόμου. Η μυρωδιά μάλλον του Πετρέλαιο λόγω προσπάθειας απεντόμοσης . Εποχές παλιές.
Θυμάμαι πήγα να πηδήξω μία και μου λέει περίμενε παίρνει έναν κουβά μέσα στο σαπιοδωμάτιο και κατουράει επιτόπου. Έλα μου λέει μετά αν γουστάρεις και ακάποτο. Εκεί τύπε σπάστικα. Όλα αυτά μετά από κρεπάλες.
40 λεπτα κατσαμε τυπε...δεν βιαζοταν καθολου,δεν ανεβηκε το εργαλειο αμεσως και μου λεει μην αγχωνεσαι θα σου κανω τσιμπουκι μεχρι να ανεβεις,δεν βιαζομαστε ;)Δυο ερωτήσεις φίλε μου: Πόσος ήταν ο χρόνος παραμονής σας στο δωμάτιο και πού ακριβώς την πέτυχες γιατί με τις επιχειρήσεις - σκούπα τώρα τελευταία καμιά τους δεν είναι σταθερή...
εχεις δικιο τυπε,τις ειχα διαβασει αυτες τις σελιδες,αλλα δν ειχα καταλαβει οτι μιλαγανε για το κουνελι,νομιζα πως ελεγαν για αλλη,δεν το χα διαβασει προσεκτικα!Ξεκίνησες τις ερωτήσεις για δαύτην από την σελ. 854:
Αλλά, δεν διαβάζεις προσεκτικά το νήμα, ούτε κοιτάς 4-5 σελίδες πιο πίσω ! ! !
Ο συριζαιος θα ειναι χυμα,αλλα και επι κακλαμανη γινοταν χαμος απο πουτανες,στο δημαρχειο κανανε πιατσα,μονο στο συνταγμα δεν ειχε πιατσα στο κεντροΣπηλιωτόπουλος
Κακλαμάνης
Καπερναρος
Κασιδιάρης
και ο τυπος του συριζα δεν θυμαμαι ονομα.
Ποιος αραγε θα φερθει σωστα στις πιατσες ?
το χεις παρει τυπε;;Μια δοκιμή, αξίζει, πάντως . . . .
εχεις δικιο τυπε,τις ειχα διαβασει αυτες τις σελιδες,αλλα δν ειχα καταλαβει οτι μιλαγανε για το κουνελι,νομιζα πως ελεγαν για αλλη,δεν το χα διαβασει προσεκτικα!
Κάτι μεταξύ Πίνδαρος και Σαβόγια τύπε αν είναι αυτό με τα μισοκατεβασμένα ρολά που λέω. Πολύ σκοτάδι μέσα την νύχτα τουλάχιστον τότε που είχα πάει. Μια εποχή έβαλαν και καινούργια κρεβάτια από αυτά που πουλάνε στο Μοναστηράκι γιατί τα άλλα με τους σουμιέδες είχαν διαλυθεί. Άσε που πρέπει να ήταν γεμάτα κοριούς γιατί ακόμα και καλοκαίρι αν πήγαινες βρώμαγε πετρέλαιο μαζί με οσμή αφοδευτηρίου που ερχόταν από το βάθος του διαδρόμου. Η μυρωδιά μάλλον του Πετρέλαιο λόγω προσπάθειας απεντόμοσης . Εποχές παλιές.
Θυμάμαι πήγα να πηδήξω μία και μου λέει περίμενε παίρνει έναν κουβά μέσα στο σαπιοδωμάτιο και κατουράει επιτόπου. Έλα μου λέει μετά αν γουστάρεις και ακάποτο. Εκεί τύπε σπάστηκα. Όλα αυτά μετά από κρεπάλες.
40 λεπτα κατσαμε τυπε...δεν βιαζοταν καθολου,δεν ανεβηκε το εργαλειο αμεσως και μου λεει μην αγχωνεσαι θα σου κανω τσιμπουκι μεχρι να ανεβεις,δεν βιαζομαστε ;)
Την προηγουμενη εβδομαδα τις δυο φορες που κατεβηκα την πετυχα περισσοτερο στην Γ σεπτεμβριου(στο κομματι απο καποδιστριου εως χαλκοκονδυλη απο τη μερια του γαλαξια,εγω την ψωνισα εξω απο ενα πακιστανικο μαγαζι με κινητα πριν τη μιτσουμπισι)γενικα οσο εκοψα κινηση παιζει μπαλα στην ευθεια απο joys εως γαλαξια...