Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
λοιπόν , μιά ερώτηση για παλιούς στο κουρμπέτι. Όποιος το βρει θα τον παραδεχθώ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΒΟΛΑΝΙΟΝ με πουτάνες στην είσοδο. Που ήταν ? (μη ψάχνετε άδικα google, δεν το έχει αναφέρει κανείς και ποτέ)  :sunglasses:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Δεν το γνωρίζω τύπε. Για Αθήνα δύσκολο. Ίσως Σωκράτους σε ένα στενάκι κάπου πάει το μυαλό μου αλλά δεν...
Μήπως εννοείς «Βαλανεῖον» αλλά και αυτό πάλι μου διαφεύγει...
Ωραία και σωστή ερώτηση πάντως!

Περίμενε μην δίνεις απάντηση ακόμα μήπως κάποιος παλιός το θυμάται;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λοιπόν , μιά ερώτηση για παλιούς στο κουρμπέτι. Όποιος το βρει θα τον παραδεχθώ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΒΟΛΑΝΙΟΝ με πουτάνες στην είσοδο. Που ήταν ? (μη ψάχνετε άδικα google, δεν το έχει αναφέρει κανείς και ποτέ)  :sunglasses:
ικτινου πισω απτο δημαρχειο τυπε? :think:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Σωστός τύπε. Το φρεσκοβάψανε μάλιστα πριν τους Ολυμπιακούς αλλά δεν έγραφε ποτέ τίποτε απέξω. Πρέπει να ήταν στην μέση της Ικτίνου.

:birdman:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σωστός τύπε. Το φρεσκοβάψανε μάλιστα πριν τους Ολυμπιακούς αλλά δεν έγραφε ποτέ τίποτε απέξω. Πρέπει να ήταν στην μέση της Ικτίνου.

:birdman:
τυπε ειχες παει σε αυτο το χοτελι?πως ηταν τα δωματια?

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Κάτι μεταξύ Πίνδαρος και Σαβόγια τύπε αν είναι αυτό με τα μισοκατεβασμένα ρολά που λέω. Πολύ σκοτάδι μέσα την νύχτα τουλάχιστον τότε που είχα πάει. Μια εποχή έβαλαν και καινούργια κρεβάτια από αυτά που πουλάνε στο Μοναστηράκι γιατί τα άλλα με τους σουμιέδες είχαν διαλυθεί. Άσε που πρέπει να ήταν γεμάτα κοριούς γιατί ακόμα και καλοκαίρι αν πήγαινες βρώμαγε πετρέλαιο μαζί με οσμή αφοδευτηρίου που ερχόταν από το βάθος του διαδρόμου. Η μυρωδιά μάλλον του  Πετρέλαιο λόγω προσπάθειας απεντόμοσης . Εποχές παλιές.
Θυμάμαι πήγα να πηδήξω μία και μου λέει περίμενε παίρνει έναν κουβά μέσα στο σαπιοδωμάτιο και κατουράει επιτόπου. Έλα μου λέει μετά αν γουστάρεις και ακάποτο. Εκεί τύπε σπάστικα. Όλα αυτά μετά από κρεπάλες.

:zombie: :zombie: :shit: :shit:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
ρε παιδιά, για το Ξενοδοχείο Βασιλικό (ΞΒ) μιλάτε ? Άσχετο τελείως, αυτό έκλεισε πέρισυ. ΒΟΛΑΝΙΟΝ λέμε.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
θα σου στείλω p.m. για να μη χαλάσουμε το νήμα που αφορά το σήμερα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κάτι μεταξύ Πίνδαρος και Σαβόγια τύπε αν είναι αυτό με τα μισοκατεβασμένα ρολά που λέω. Πολύ σκοτάδι μέσα την νύχτα τουλάχιστον τότε που είχα πάει. Μια εποχή έβαλαν και καινούργια κρεβάτια από αυτά που πουλάνε στο Μοναστηράκι γιατί τα άλλα με τους σουμιέδες είχαν διαλυθεί. Άσε που πρέπει να ήταν γεμάτα κοριούς γιατί ακόμα και καλοκαίρι αν πήγαινες βρώμαγε πετρέλαιο μαζί με οσμή αφοδευτηρίου που ερχόταν από το βάθος του διαδρόμου. Η μυρωδιά μάλλον του  Πετρέλαιο λόγω προσπάθειας απεντόμοσης . Εποχές παλιές.
Θυμάμαι πήγα να πηδήξω μία και μου λέει περίμενε παίρνει έναν κουβά μέσα στο σαπιοδωμάτιο και κατουράει επιτόπου. Έλα μου λέει μετά αν γουστάρεις και ακάποτο. Εκεί τύπε σπάστικα. Όλα αυτά μετά από κρεπάλες.

:zombie: :zombie: :shit: :shit:
καλτιλα τυπε :grin:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
assets_LARGE_t_942_43374717.JPG

assets_LARGE_t_942_43374715.JPG

hello mother Africa που λέει και το τραγούδι

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.041
Πόντοι
6.515
Σπηλιωτόπουλος  :think:

Κακλαμάνης  :headbang:

Καπερναρος  :uglystupid:

Κασιδιάρης  :think:

και ο τυπος του συριζα δεν θυμαμαι ονομα.  :2funny:

Ποιος αραγε θα φερθει σωστα στις πιατσες ? 

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δυο ερωτήσεις φίλε μου: Πόσος ήταν ο χρόνος παραμονής σας στο δωμάτιο και πού ακριβώς την πέτυχες γιατί με τις επιχειρήσεις - σκούπα τώρα τελευταία καμιά τους δεν είναι σταθερή...
40 λεπτα κατσαμε τυπε...δεν βιαζοταν καθολου,δεν ανεβηκε το εργαλειο αμεσως και μου λεει μην αγχωνεσαι θα σου κανω τσιμπουκι μεχρι να ανεβεις,δεν βιαζομαστε ;)
Την προηγουμενη εβδομαδα τις δυο φορες που κατεβηκα την πετυχα περισσοτερο στην Γ σεπτεμβριου(στο κομματι απο καποδιστριου εως χαλκοκονδυλη απο τη μερια του γαλαξια,εγω την ψωνισα εξω απο ενα πακιστανικο μαγαζι με κινητα πριν τη μιτσουμπισι)γενικα οσο εκοψα κινηση παιζει μπαλα στην ευθεια απο joys εως γαλαξια...

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ξεκίνησες τις ερωτήσεις για δαύτην από την σελ. 854:

Αλλά, δεν διαβάζεις προσεκτικά το νήμα, ούτε κοιτάς 4-5 σελίδες πιο πίσω ! ! !

εχεις δικιο τυπε,τις ειχα διαβασει αυτες τις σελιδες,αλλα δν ειχα καταλαβει οτι μιλαγανε για το κουνελι,νομιζα πως ελεγαν για αλλη,δεν το χα διαβασει προσεκτικα!

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Σπηλιωτόπουλος  :think:

Κακλαμάνης  :headbang:

Καπερναρος  :uglystupid:

Κασιδιάρης  :think:

και ο τυπος του συριζα δεν θυμαμαι ονομα.  :2funny:

Ποιος αραγε θα φερθει σωστα στις πιατσες ? 
Ο συριζαιος θα ειναι χυμα,αλλα και επι κακλαμανη γινοταν χαμος απο πουτανες,στο δημαρχειο κανανε πιατσα,μονο στο συνταγμα δεν ειχε πιατσα στο κεντρο :grin:
Αλλα ολα εξαρτωνται απο το ποιος θα ειναι υπουργος δημοσιας ταξεως...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Θυμάμαι πήγα να πηδήξω μία και μου λέει περίμενε παίρνει έναν κουβά μέσα στο σαπιοδωμάτιο και κατουράει επιτόπου. Έλα μου λέει μετά αν γουστάρεις και ακάποτο. Εκεί τύπε σπάστηκα. Όλα αυτά μετά από κρεπάλες.

:S :S :S

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες στη συζήτηση σχετικά με τα παλιά ξενοδοχεία της οδού Αθηνάς!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
40 λεπτα κατσαμε τυπε...δεν βιαζοταν καθολου,δεν ανεβηκε το εργαλειο αμεσως και μου λεει μην αγχωνεσαι θα σου κανω τσιμπουκι μεχρι να ανεβεις,δεν βιαζομαστε ;)
Την προηγουμενη εβδομαδα τις δυο φορες που κατεβηκα την πετυχα περισσοτερο στην Γ σεπτεμβριου(στο κομματι απο καποδιστριου εως χαλκοκονδυλη απο τη μερια του γαλαξια,εγω την ψωνισα εξω απο ενα πακιστανικο μαγαζι με κινητα πριν τη μιτσουμπισι)γενικα οσο εκοψα κινηση παιζει μπαλα στην ευθεια απο joys εως γαλαξια...

40 ολόκληρα λεπτά στο δωμάτιο;;; Καλή περίπτωση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom