tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
θούριε, σήμερα σου έστειλα π.μ. και η διήγηση για το Βασιλικό νοσταλγική αλλά καλύπτει μέρος μόνο της ιστορίας λόγω της ηλικίας του συντάκτη.
θούριε, σήμερα σου έστειλα π.μ. και η διήγηση για το Βασιλικό νοσταλγική αλλά καλύπτει μέρος μόνο της ιστορίας λόγω της ηλικίας του συντάκτη.
Το ΒΟΛΑΝΙΟΝ που λέει ο φίλος δεν μας είπε τελικά ποιό ήταν;
Εδώ μία ώραία ανάλυση για το Βασιλικόν από το Athensville
[size=20pt]«Εκλεισε το Bασιλικόν, μαζί και μια Αθήνα» [/size]
:S
τυπε καποτε αυτα τα μερη εσφιζαν απο ζωηΙστορικό ξενοδοχείο...πριν από 17 χρόνια είχα πάρει μια μεσόκοπη, κοντούλα με μεγάλα βυζιά και μερικά χρόνια πριν μια μαύρη επίσης βυζαρού...ωστόσο δεν περνούσα συχνά, γιατί είχε γεμίσει τραβέλια...
και οταν δεν τις επαιρνες σου φωναζανε ομπαουα ομπαουατυπε καποτε αυτα τα μερη εσφιζαν απο ζωη
την νυχτα σε κυνηγουσαν οι μαυρες οταν περνουσες με μηχανη και φωναζαν πατσουτσα πατσουτσα
και οταν δεν τις επαιρνες σου φωναζανε ομπαουα ομπαουα
καλυτερα τυπεΜια μαυρη μουναρα τυπη μου που αραζη απεναντη απο το ελιζιουμ χοτελ,και γενικος βολταρη 3σπτεμβριου,εχει απιστευτη κολαρα σγουρο καστανοκοκκινο μαλλι,ενα αρνητικο οτι της λοιπον δοντια...την εχει παρει κανεις ειναι καλη ;;
Εδώ μία ώραία ανάλυση για το Βασιλικόν από το Athensville
[size=20pt]«Εκλεισε το Bασιλικόν, μαζί και μια Αθήνα» [/size]
:S
Απο οσες μαυρες εχω δει τυπε μου ειναι πολυ δυνατο το συγκεκριμενο..Αλλα εχω την αιστηση οτι μπορει να ειναι πολυ επιθετικη στο θεμα σεχ...καλυτερα τυπε
δεν θαχεις και κινδυνο
πσσσσσ η πρωτη σου επαφη στον αγοραιο ερωτα εμπεριας ξ.β ... .....αξιοςΕίχα την πρώτη μου επαφή με τον αγοραίο έρωτα σε ένα απ' τα ρομαντικά δωμάτιά του :'( :'( :'(
Σαβιόλα;Ο ποδοσφαιριστής,τύπε;καλημερα.περασε κανενας συναγωνιστης απο γ σεπτεμβριου να μας πει αν ειναι ο σαβιολα εκει;
κατα καποιο τροπο ναι τυπε!θελω να δω αν παιζει καλη μπαλαΣαβιόλα;Ο ποδοσφαιριστής,τύπε;
Καλή μπάλα παίζει ρε φίλε,αλλά αμα γουστάρεις Σαβιόλα πήγαινε Ρέντη αύριο που θα έχει προπόνηση,όχι στο αμαρτωλό τρίγωνο...κατα καποιο τροπο ναι τυπε!θελω να δω αν παιζει καλη μπαλα
αν παω ρεντη θα μου κατσει ο σαβιολα τυπε;Καλή μπάλα παίζει ρε φίλε,αλλά αμα γουστάρεις Σαβιόλα πήγαινε Ρέντη αύριο που θα έχει προπόνηση,όχι στο αμαρτωλό τρίγωνο...
Μπα...Πήγαινε Παρίσι και βρες τον Ιμπραιμοβιτς που θα σου κάτσει στάνταρ.Αμα θές τρίγωνο πάντως αναζήτησε Άντζελα κωλάρα...αν παω ρεντη θα μου κατσει ο σαβιολα τυπε;