apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.578
- Πόντοι
- 266
κατάλαβα ποια λές!τα λέμε που και που!βέβαια απο το αμάξι γιατι χοντρούλες δεν πλησιάζω....μια χοντρουλα μωρε ειναι που πιατσαρει εξω απο το ελουσιουμ με
κατάλαβα ποια λές!τα λέμε που και που!βέβαια απο το αμάξι γιατι χοντρούλες δεν πλησιάζω....μια χοντρουλα μωρε ειναι που πιατσαρει εξω απο το ελουσιουμ με
κανένα καινούριο καλό έχεις πετύχει ΧΑΝΙΩΤΗ τελευταία?βλέπεις εχω αραιωσει αρκετά τις βόλτες τους τελευταιους μήνες και εχω κάποια κενα.....
Δεν σε πιάνω μίλα ανοιχτα..απο τριτη θα εχουμε........
νεα αποφοιτηση απο κεελπνο τυπε?απο τριτη θα εχουμε........
Δηλαδη τζαμπα τα βυζια ε?φιλε μου την εχω παρει δεν αξιζει μια.πιπα για τα πανηγυρια και στο γαμησι λες και γαμας καμια πεθαμενη
Καλησπερα συναγωνιστεςΤυποι μου εχει παρη κανεις αυτη που ελεγα σε προηγουμενες σeλhδες;;Στο περιπτερο εκει που ειναι το χοτελ ελιζιουμ...Για μια τελευταια φορα θα πω χαρακτηριστικα της....1.70 περιπου μαυρες μπουτες διχτιοτο καλσον μαλλι οσ τους ομουσ..μικρο στηθος και ενα μπουφανακι καφετι..χτες ομως ηταν πιο σπορ...μπλου τζιν..σπορτεξ...και μια στενη μπλουζιτσα φορουσε..Λοιπον περιμενο τα φωτα σας διοτι σε μια ωρα αναχορο...επισις αν ξερει κανεις τι παιζει με αυτο το χοτελι...
Αν τεριαζι η περιγραφη μου με αυτη που πηρες τυπε μου αυτη θα ειναι...φαινετε πολυ καλο μωρακι κια ευγενικο...ειναι σκινι...Αλλα αν την δεις με μποτες και καλσον δικτιοτο παρολο που ειναι αδυνατη εχει ποδαρες γυμνασμενες...ενο στο τζιν δεν φαινοντε τοσο καλα...εσυ με τη ρουχα την ειδεςΚαλησπερα συναγωνιστες
Σαββατο 11/1/2013 μεσημερι πηρα αυτη που λες,λογικα λεμε την ιδια,δεν θυμαμαι ονομα,μου πε οτι ειναι 21 ετων απο βουλγαρια,δεν ειχα ορεξη για πολλα και της ειπα μονο τσιμπουκι,15 ευρω ήθελε και 10 ξενοδοχειο,ηθελε μονο ελυσιουμ,οχι αλλου το πουτανακι! πιπα με καποτα πολυ καλη,εμενα προσωπικα με ικανοποιησε το τσιμπουκι της,ούτε βιαζότανε,ούτε γκρινια,θα την προτιμησω και για να δουμε τι αξιζει!μονο Σ/Κ την εχω πετυχει παντως,αν και καθημερινες αν κατεβω περναω μετα τις 18.30,οποτε παιζει και να εχει φυγει..
Κατεβηκα τελευταια φορα για τσαρκα τριγωνο στις 20/1,ωρα 19:00,ειχα ψηθει να παρω το κουνελι που αραζει 3ης σεπτεμβριου και καποδιστριου γωνια και μου το πηρε την μια φορα ενας συναγωνιστης 3οαρης και τη δευτερη φορα ενας βετερανος συναγωνιστης 70+ και εφυγα ,ισως να ηταν σημαδι οτι ητανε φολα και να γλιτωσα!καθως έφευγα είδα στο γαλαξια μια 40+ ψηλη αδυνατη,μελαχρινη,με ωραια ποδια και δερματινο παλτο μακρυ.με σκυλε χαρακητριστικα(γνωστη φυσιογνωμια αλλα ειχα να την δω καιρο),δεν ρωτησα όνομα και τιμη,ξεκινησα ρωτωντας αν κανει και μου είπε οτι κανει ολα τα υπολοιπα εκτος απο πιπα..αν ειναι δυνατον,λες και ειναι καμια παρθενα,τι να πει κανεις...
και κλεινω με 2 αποριες:
ενα σκυλι με κωλαρα και μαυρα μαλια που αραζει εξω απο ελυσιουμ(μονο Σ/Κ την εχω πετυχει 3 φορες) ειναι καλο??το ειχα ρωτησει για πιπα και ηθελε 20+10,οσο και για γαμησι,δεν εκανε καθολου σκοντο
και μια κοντοχοντρη που ονομαζεται αννα,εξω απο ελυσιουμ και αυτη,η οποια εχει χασει αρκετα κιλα,αξιζει το κοπο??καθε φορα που περναω,ορμαει στη μηχανη και αυτη ακατεβατα 20(ειτε μονο πιπα,ειτε γαμησι και πιπα,για κωλο δεν ρωτησα μιας και δεν ειμαι φαν),αλλα παει και στο κριστιανα
ΣΚΙΝΝΥ?Τι εννοεις γνωστη φυσιογνωμία?δουλευε και παλιά εκει?ξερουμε όνομα?Αν τεριαζι η περιγραφη μου με αυτη που πηρες τυπε μου αυτη θα ειναι...φαινετε πολυ καλο μωρακι κια ευγενικο...ειναι σκινι...Αλλα αν την δεις με μποτες και καλσον δικτιοτο παρολο που ειναι αδυνατη εχει ποδαρες γυμνασμενες...ενο στο τζιν δεν φαινοντε τοσο καλα...εσυ με τη ρουχα την ειδες
Σε σπορ ντυσιμο ειναι σαν κοριτσακι....Ενο μια φορα με φουστα κοντη μποτες και διχτιοτο καλσον ειχε τυπε μου κατι ποδαρες φετες....καυλα το μωρο....Μαρια την λενε και απο οτι ειπε ο τυπος πιο πανο ειναι βουλγαραΣΚΙΝΝΥ?Τι εννοεις γνωστη φυσιογνωμία?δουλευε και παλιά εκει?ξερουμε όνομα?
είναι ερωτευμένη τώρα τελευταία μου είπε κάποιος.....απο το περασμα μου στο τριγωνο δεν ειδα καθολου την γνωστη μιμα
φοραγε ενα δαντελωτο φορεμα και μποτες ..αλλες φορες δεν με τραβαγε με το ντυσιμο,ετσι οπως ηταν οταν την πηρα,ηταν καυλα..πολυ καλο ποδι...Αν τεριαζι η περιγραφη μου με αυτη που πηρες τυπε μου αυτη θα ειναι...φαινετε πολυ καλο μωρακι κια ευγενικο...ειναι σκινι...Αλλα αν την δεις με μποτες και καλσον δικτιοτο παρολο που ειναι αδυνατη εχει ποδαρες γυμνασμενες...ενο στο τζιν δεν φαινοντε τοσο καλα...εσυ με τη ρουχα την ειδες
Η γκόμενα μήπως έχει ένα τατουάζ στο μπούτι;φοραγε ενα δαντελωτο φορεμα και μποτες ..αλλες φορες δεν με τραβαγε με το ντυσιμο,ετσι οπως ηταν οταν την πηρα,ηταν καυλα..πολυ καλο ποδι...
απο το περασμα μου στο τριγωνο δεν ειδα καθολου την γνωστη μιμα
θα είδε πολλά μουνιά και απο την κάβλα δεν μπορεί να μιλήσει..!!Πες τι έγινε ρε......τελικά....μετά την επίσκεψη σου στην πιάτσα........
Πες τι έγινε ρε......τελικά....μετά την επίσκεψη σου στην πιάτσα........