Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
κανένα καινούριο καλό έχεις πετύχει ΧΑΝΙΩΤΗ τελευταία?βλέπεις εχω αραιωσει αρκετά τις βόλτες τους τελευταιους μήνες και εχω κάποια κενα..... :grin:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
κανένα καινούριο καλό έχεις πετύχει ΧΑΝΙΩΤΗ τελευταία?βλέπεις εχω αραιωσει αρκετά τις βόλτες τους τελευταιους μήνες και εχω κάποια κενα..... :grin:

απο τριτη θα εχουμε........ :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.786
Πόντοι
19.795
Επισκεψη σημερα το πρωι στο αμαρτωλο κεντρο λιγο πριν τις 11.
Ειπα λοιπον να κανω μια δοκιμη στο πολυδιαφημισμενο κινεζομιλφ (προγκιλφ)
Γιουκι που την εβλεπα εδω και 2 χρονια αλλα επειδη ηταν εξω απο τα μιλφοιδεωδη
μου προτυπα Κινεζας δεν το τολμουσα.
Να σημειωσω οτι σε 20 μερες απο τωρα θα απολαμβανω οριτζιναλ κινεζικο
στη Κινα.
Ξενοδοχειο Χριστιανα, 5 ευρω, και μπανακι σε σχετικα καθαρο μπανιο, μαζι με τη
Γιουκι, η οποια ντυμενη ειναι πολυ καλυτερη απο γυμνη.
Πιπα ξεκινησε καλα αλλα οταν το δακτυλιασμα της κλειτοριδας εφθασε σε επικινδυνο
για αυτη σημειο, σταματησε αποτομα,εβαλε καποτα και μου ζητησε να παω απο πανω της.
Οχι εσυ απο πανω, λεω εγω, οχι εσυ απο πανω, τελικα αφου σπαστηκα, την εβαλα
πλαγιαστο πισωκολλητο με τα ποδια της στα αυτια της και αρχισαμε. Δεν προλαβα να
το βαλω μεσα και αρχισε τις φωνες "σινω, σινω, σινω"-το ξερω κυρα μου σινο εισαι
και εγω ειμαι σιλα- δευτερο σπασιμο. Τελικα την εβαλα απο πανω μου οχι για να
ανεβοκατεβαινει οπως αρχικα ηθελε αυτη, αλλα για να της δειξω "πως το τριβουν το
πιπερι" τεχνικη που κανει τις γυναικες θελοντας και μη να παραδοθουν.
Τελικα η πολυδιαφημισμενη Γιουκι αποδειχθηκε για μενα ξεπετα, πολυ κατω των Κινεζικων
στανταρ που εχω, ακομα και εδω στην Ελλαδα με Λιλυ και Λουλου απο Μαρνης.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
..Δεύτερη Αλβανιδοκωλάρα εντοπίστηκε εδώ και μέρες...Σήμερα την πλησίασα. Βαμμένο ξανθό, πονηροσκατόφατσα, φοράει καρώ στενό παντελόνι...Βολτάρει μέχρι το "Γαλαξία" και γυρνά στο Joys-πάνω-κάτω..Ωραία, γεμάτη κωλάρα και μπούτια...Ζήτησε 40 ευρώ (30+10)...Σε ερώτησή μου τί κάνει μου απάντησε "κανονικό sex" και πίπα. Την είδα και λίγο βαριεστημένη. Υποπτεύθηκα ξεπέτα και αποχώρησα...

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τυποι μου εχει παρη κανεις αυτη που ελεγα σε προηγουμενες σeλhδες;;Στο περιπτερο εκει που ειναι το χοτελ ελιζιουμ...Για μια τελευταια φορα θα πω χαρακτηριστικα της....1.70 περιπου μαυρες μπουτες διχτιοτο καλσον μαλλι οσ τους ομουσ..μικρο στηθος και ενα μπουφανακι καφετι..χτες ομως ηταν πιο σπορ...μπλου τζιν..σπορτεξ...και μια στενη μπλουζιτσα φορουσε..Λοιπον περιμενο τα φωτα σας διοτι σε μια ωρα αναχορο...επισις αν ξερει κανεις τι παιζει με αυτο το χοτελι... :rockon: :rockon:
Καλησπερα συναγωνιστες
Σαββατο 11/1/2013 μεσημερι πηρα αυτη που λες,λογικα λεμε την ιδια,δεν θυμαμαι ονομα,μου πε οτι ειναι 21 ετων απο βουλγαρια,δεν ειχα ορεξη για πολλα και της ειπα μονο τσιμπουκι,15 ευρω ήθελε και 10 ξενοδοχειο,ηθελε μονο ελυσιουμ,οχι αλλου το πουτανακι! πιπα με καποτα πολυ καλη,εμενα προσωπικα με ικανοποιησε το τσιμπουκι της,ούτε βιαζότανε,ούτε γκρινια,θα την προτιμησω και για :knockinb: να δουμε τι αξιζει!μονο Σ/Κ την εχω πετυχει παντως,αν και καθημερινες αν κατεβω περναω μετα τις 18.30,οποτε παιζει και να εχει φυγει..

Κατεβηκα τελευταια φορα για τσαρκα τριγωνο στις 20/1,ωρα 19:00,ειχα ψηθει να παρω το κουνελι που αραζει 3ης σεπτεμβριου και καποδιστριου γωνια και μου το πηρε την μια φορα ενας συναγωνιστης 3οαρης και τη δευτερη φορα ενας βετερανος συναγωνιστης 70+ και εφυγα ,ισως να ηταν σημαδι οτι ητανε φολα και να γλιτωσα!καθως έφευγα είδα στο γαλαξια μια 40+ ψηλη αδυνατη,μελαχρινη,με ωραια ποδια και δερματινο παλτο μακρυ.με σκυλε χαρακητριστικα(γνωστη φυσιογνωμια αλλα ειχα να την δω καιρο),δεν ρωτησα όνομα και τιμη,ξεκινησα ρωτωντας αν κανει  :pipa1: και μου είπε οτι κανει ολα τα υπολοιπα εκτος απο πιπα..αν ειναι δυνατον,λες και ειναι καμια παρθενα,τι να πει κανεις...

και κλεινω με 2 αποριες:
ενα σκυλι με κωλαρα και μαυρα μαλια που αραζει εξω απο ελυσιουμ(μονο Σ/Κ την εχω πετυχει 3 φορες) ειναι καλο??το ειχα ρωτησει για πιπα και ηθελε 20+10,οσο και για γαμησι,δεν εκανε καθολου σκοντο :tickedoff:
και μια κοντοχοντρη που ονομαζεται αννα,εξω απο ελυσιουμ και αυτη,η οποια εχει χασει αρκετα κιλα,αξιζει το κοπο??καθε φορα που περναω,ορμαει στη μηχανη και αυτη ακατεβατα 20(ειτε μονο πιπα,ειτε γαμησι και πιπα,για κωλο δεν ρωτησα μιας και δεν ειμαι φαν),αλλα παει και στο κριστιανα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλησπερα συναγωνιστες
Σαββατο 11/1/2013 μεσημερι πηρα αυτη που λες,λογικα λεμε την ιδια,δεν θυμαμαι ονομα,μου πε οτι ειναι 21 ετων απο βουλγαρια,δεν ειχα ορεξη για πολλα και της ειπα μονο τσιμπουκι,15 ευρω ήθελε και 10 ξενοδοχειο,ηθελε μονο ελυσιουμ,οχι αλλου το πουτανακι! πιπα με καποτα πολυ καλη,εμενα προσωπικα με ικανοποιησε το τσιμπουκι της,ούτε βιαζότανε,ούτε γκρινια,θα την προτιμησω και για :knockinb: να δουμε τι αξιζει!μονο Σ/Κ την εχω πετυχει παντως,αν και καθημερινες αν κατεβω περναω μετα τις 18.30,οποτε παιζει και να εχει φυγει..

Κατεβηκα τελευταια φορα για τσαρκα τριγωνο στις 20/1,ωρα 19:00,ειχα ψηθει να παρω το κουνελι που αραζει 3ης σεπτεμβριου και καποδιστριου γωνια και μου το πηρε την μια φορα ενας συναγωνιστης 3οαρης και τη δευτερη φορα ενας βετερανος συναγωνιστης 70+ και εφυγα ,ισως να ηταν σημαδι οτι ητανε φολα και να γλιτωσα!καθως έφευγα είδα στο γαλαξια μια 40+ ψηλη αδυνατη,μελαχρινη,με ωραια ποδια και δερματινο παλτο μακρυ.με σκυλε χαρακητριστικα(γνωστη φυσιογνωμια αλλα ειχα να την δω καιρο),δεν ρωτησα όνομα και τιμη,ξεκινησα ρωτωντας αν κανει  :pipa1: και μου είπε οτι κανει ολα τα υπολοιπα εκτος απο πιπα..αν ειναι δυνατον,λες και ειναι καμια παρθενα,τι να πει κανεις...

και κλεινω με 2 αποριες:
ενα σκυλι με κωλαρα και μαυρα μαλια που αραζει εξω απο ελυσιουμ(μονο Σ/Κ την εχω πετυχει 3 φορες) ειναι καλο??το ειχα ρωτησει για πιπα και ηθελε 20+10,οσο και για γαμησι,δεν εκανε καθολου σκοντο :tickedoff:
και μια κοντοχοντρη που ονομαζεται αννα,εξω απο ελυσιουμ και αυτη,η οποια εχει χασει αρκετα κιλα,αξιζει το κοπο??καθε φορα που περναω,ορμαει στη μηχανη και αυτη ακατεβατα 20(ειτε μονο πιπα,ειτε γαμησι και πιπα,για κωλο δεν ρωτησα μιας και δεν ειμαι φαν),αλλα παει και στο κριστιανα
Αν τεριαζι η περιγραφη μου με αυτη που πηρες τυπε μου αυτη θα ειναι...φαινετε πολυ καλο μωρακι κια ευγενικο...ειναι σκινι...Αλλα αν την δεις με μποτες και καλσον δικτιοτο παρολο που ειναι αδυνατη εχει ποδαρες γυμνασμενες...ενο στο τζιν δεν φαινοντε τοσο καλα...εσυ με τη ρουχα την ειδες

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
Αν τεριαζι η περιγραφη μου με αυτη που πηρες τυπε μου αυτη θα ειναι...φαινετε πολυ καλο μωρακι κια ευγενικο...ειναι σκινι...Αλλα αν την δεις με μποτες και καλσον δικτιοτο παρολο που ειναι αδυνατη εχει ποδαρες γυμνασμενες...ενο στο τζιν δεν φαινοντε τοσο καλα...εσυ με τη ρουχα την ειδες
ΣΚΙΝΝΥ?Τι εννοεις γνωστη φυσιογνωμία?δουλευε και παλιά εκει?ξερουμε όνομα?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
ΣΚΙΝΝΥ?Τι εννοεις γνωστη φυσιογνωμία?δουλευε και παλιά εκει?ξερουμε όνομα?
Σε σπορ ντυσιμο ειναι σαν κοριτσακι....Ενο μια φορα με φουστα κοντη μποτες και διχτιοτο καλσον ειχε τυπε μου κατι ποδαρες φετες....καυλα το μωρο....Μαρια την λενε και απο οτι ειπε ο τυπος πιο πανο ειναι βουλγαρα

atopon

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Πριν καμμία ώρα πέρασα απο το τρίγωνο με το μηχανάκι. Στην Γ Σεπτεμβρίου δίπλα απο τον Ερυθρό , ήταν μία ώριμη  ψηλή ξανθία με μακριά σπαστά μαλλιά, φορούσε ενα πράσινο κολλάν , και φαινόταν ενα φοβερό σωματάκι 25χρονης με ατελειώτα πόδια για την ηλικία της. Αν τυχόν πέρασε κάποιος την ίδια ώρα και καταλαβε για ποια λέω και ξέρει πληροφορίες ας φωτίσει και εμας τους νυχτωμένους.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
απο το περασμα μου στο τριγωνο δεν ειδα καθολου την γνωστη μιμα :grin:

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
φοραγε ενα δαντελωτο φορεμα και μποτες ..αλλες φορες δεν με τραβαγε με το ντυσιμο,ετσι οπως ηταν οταν την πηρα,ηταν καυλα..πολυ καλο ποδι...

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587

Stories

Νέο!