Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Αγαπητοί συναγωνιστές της ηδονής, σας χαιρετώ.
Δυστυχώς το τρίγωνο κοντεύει να πεθάνει, όχι μόνο ποσοτικά αλλά και ποιοτικά. Σήμερα αναγκάστηκα να κατέβω στις 18.30, λόγω της τεράστιας σκούπας που γίνεται κάθε βράδυ και βάραγα το κεφάλι μου στους τοίχους. Πολλές πατσαβούρες που συνοδεύονταν από μπαζόλες και τρισάθλιες γύφτισες, καμία που να αξίζει πραγματικά. Ευτυχώς έξω από τη Eurobank βρήκα ένα κοντοπούτανο από τη Βουλγαρία, ονόματι Ντίντα (κατά δήλωσή της) που τα έκανε όλα και ζήταγε 40 €!!!!!! Φυσικά γύρισα να φύγω και η τιμή έπεσε αμέσως στα 25 €, μαζί με το ξενοδοχείο. Καλές αναλογίες, όμορφο δέρμα με μια μεγάλη κρεατοελιά στο αριστερό κωλομέρι, μικρό και πεσμένο βυζί, αρκετά μαυριδερή σε σημείο αθίγγανης. Το σέρβις της ήταν αρκετά καλό, ήταν χαμογελαστή, ευγενική (μου είπε ίσως και 50 ευχαριστώ), δεν ήταν ξεπέτα και η πίπα της πάνω από μέτρια. Και οι δυο τρύπες της αρκετά δουλεμένες, αλλά γενικά το τίμησε το εικοσάρικο που πήρε.   
...δεν είναι γυφτισες αυτές τυπε μου ,είναι ινδες και μπαγκλαντεσιανες ,εκτος αν εννοεις βουλγαρογυφτισες ,τέτοιες βλεπω πολλες στη λαυριου τωρα τελευταια ,αλλα μην της παρει κανεις σας ! αυτές δεν ξερουν καν ελληνικα ,δεν μπορεις να συνενοηθεις μαζι τους...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αγαπητοί συναγωνιστές της ηδονής, σας χαιρετώ.
Δυστυχώς το τρίγωνο κοντεύει να πεθάνει, όχι μόνο ποσοτικά αλλά και ποιοτικά. Σήμερα αναγκάστηκα να κατέβω στις 18.30, λόγω της τεράστιας σκούπας που γίνεται κάθε βράδυ και βάραγα το κεφάλι μου στους τοίχους. Πολλές πατσαβούρες που συνοδεύονταν από μπαζόλες και τρισάθλιες γύφτισες, καμία που να αξίζει πραγματικά. Ευτυχώς έξω από τη Eurobank βρήκα ένα κοντοπούτανο από τη Βουλγαρία, ονόματι Ντίντα (κατά δήλωσή της) που τα έκανε όλα και ζήταγε 40 €!!!!!! Φυσικά γύρισα να φύγω και η τιμή έπεσε αμέσως στα 25 €, μαζί με το ξενοδοχείο. Καλές αναλογίες, όμορφο δέρμα με μια μεγάλη κρεατοελιά στο αριστερό κωλομέρι, μικρό και πεσμένο βυζί, αρκετά μαυριδερή σε σημείο αθίγγανης. Το σέρβις της ήταν αρκετά καλό, ήταν χαμογελαστή, ευγενική (μου είπε ίσως και 50 ευχαριστώ), δεν ήταν ξεπέτα και η πίπα της πάνω από μέτρια. Και οι δυο τρύπες της αρκετά δουλεμένες, αλλά γενικά το τίμησε το εικοσάρικο που πήρε.   

Την ροδελα της, την εσκισες ???  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.762
Πόντοι
3.656
πωσ ειναι εμφανισιακα αυτη τυπε
κοντούλα (φοράει μπότες με ιδιαίτερο ολόκληρο τακούνι για να δείχνει ψηλότερη), μελαχρινή, μαλλί μέχρι τους 'ωμους που το είχε πιασμένο αλογουρά, καλό πρόσωπο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.762
Πόντοι
3.656
...δεν είναι γυφτισες αυτές τυπε μου ,είναι ινδες και μπαγκλαντεσιανες ,εκτος αν εννοεις βουλγαρογυφτισες ,τέτοιες βλεπω πολλες στη λαυριου τωρα τελευταια ,αλλα μην της παρει κανεις σας ! αυτές δεν ξερουν καν ελληνικα ,δεν μπορεις να συνενοηθεις μαζι τους...
συνάδελφε, μάλλον δεν πρόσεξες ότι είπα πως είναι βουλγάρα η γυναίκα, ίσως αθίγγανη. Τις Ινδές ή Μπαγκλαντέζες που λες τις έχω δει, αλλά δεν θα πλήρωνα να τις πηδήξω. Δεν βλέπονται, είναι θεόχοντρες και κάποιος συναγωνιστής παλιότερα δήλωσε ότι μια που πήρε βρωμοκοπούσε ιδρωτίλα/μασχαλίλα/κωλίλα. Αυτή έκανε μπάνιο και πριν και μετά τη συνεύρεση.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.762
Πόντοι
3.656
Την ροδελα της, την εσκισες ???  :zfuck: :zfuck: :zfuck:
αφού έγραψα ότι και οι δυο τρύπες της ήταν αρκετά δουλεμένες, εννοούσα ότι μπήκα και από τις δύο πόρτες. Ζήταγε να μπω σιγά - σιγά, αλλά δεν αντιμετώπισα και μεγάλο πρόβλημα να μπω. Είχε παραβιαστεί πολλές φορές πριν από μένα.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Δύο Ινδές ή Μπαγκλαντέζες που είδα απέξω από το χοτέλι Αφαία ήταν αδύνατες και η μία μάλιστα πρέπει να ήταν και ανήλικη όπως την έκοψα. Αυτό έγινε την προηγούμενη εβδομάδα.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
Δύο Ινδές ή Μπαγκλαντέζες που είδα απέξω από το χοτέλι Αφαία ήταν αδύνατες και η μία μάλιστα πρέπει να ήταν και ανήλικη όπως την έκοψα. Αυτό έγινε την προηγούμενη εβδομάδα.
...τυπε είναι το στεκι τους εκει ,συχνα θα δεις και καποιους πακονταβαδες να κάθονται απ εξω...

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ωραίος!! Έχουμε και «Πακονταβάδες» τώρα !!!

14kz6sw.jpg

:rockon:

Συνημμένα

• pakontavas.jpg
    pakontavas.jpg
    185,6 KB · Εμφανίσεις: 40

mouchas

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
16
εχθες βολτιτσα στο γνωστο σημειο με φιλαρακι απο καποδιστριου κατα τις 2:30 περιπου το βραδυ μαυρακια αρκετα αλλα δυο ξεχωριζαν ονοματι πριστι και μονικα εκει κοντα στο λιτο.....συνεχεια της βολτας μας επι της πατησιων και απο το νουμερο 232 εως το 336 και απο τις δυο μεριες της λεωφορου επιδρομη μαυρης γαζελας....για πολυ πραγμα....ειδικα σε ενα παρκακι οπως ερχεσαι απο το σταθμο του ηλεκτρικου κατω πατησια με κατευθυνση προς αθηνα ειχε πολλες αλλα και κοντα στο 232 νουμερο με κατευθυνση πατησια εξω απο ενα χοτελι ονοματι athens city hotel.....τιμες οπως καποδιστριου εκει στο 20αρικο.....

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Μία Λώρη με κάτι βυζάρες που αράζει έξω από το Ελύζιουμ την μέρα αξίζει τίποτα?

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Μία Λώρη με κάτι βυζάρες που αράζει έξω από το Ελύζιουμ την μέρα αξίζει τίποτα?

φιλε μου την εχω παρει δεν αξιζει μια.πιπα για τα πανηγυρια και στο γαμησι λες και γαμας καμια πεθαμενη :rockon:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
ΛΩΡΗ?? :think: :think: :think:Ποια είναι αυτή νεο φρούτο? :think: :think:

Stories